16311
  • Prezsi #6847
    tar.hu/lfs
  • [Walaki]D`Lair
    És hol találhatóak?
  • Prezsi #6845
    Frissültek a statisztikák. Az A selejtező egyelőre hiányzik, mert a bajnokság oldalát elvileg csak hétvégén fogom tudni elérni.
  • Prezsi #6844
    Köszi Alexease! Akkor várok hétvégéig.
  • [Walaki]D`Lair
    Na valahogy így fog kinézni az enyém is, csak nem ilyen szárny lesz rajta, hanem WRC és nem lesz kerékjárat szélesítés....
  • Alexease
    "Tisztelt Axelerós felhasználók!

2003.01.17. 21:45:36 ::: Küldte: Chilly ::: Kapcsolódó cég: Játékok.hu :)

Lassan már több mint két hete, hogy problémákat észleltünk az Axelero hálózatából érkező felhasználók esetében. Többen időszakosan nem tudják elérni a szervert, akárhogyan próbálkoznak is. A probléma okát, a saját logjainkból és a visszajelzésekből ítélve a szolgáltatótok DNS-beállításai okozzák - szerverünk a hibásnak, előírttól eltérőnek látszó host miatt nem engedélyezi a kapcsolatot. Elméletileg megoldást jelenthet, ha ADSL-szolgáltatás esetében újra betárcsáztok, és új IP-címet, és ezzel együtt új DNS reverse-t is kaptok.

A másik, kevésbé macerás módszer az, hogy ha beállítjátok a böngészéshez a szolgáltatótok proxy-szerverét (ez a 3128-as porton van), ugyanis annak fix IP-je van, ennek következtében a DNS-ével sincs kavarás, és simán el tudjátok érni oldalainkat (thx Alex).

Mi sajnos ennél többet nem tudunk segíteni, minden egyéb problémával és kérdéssel legyetek szívesek a szolgáltatótokhoz fordulni."
  • Alexease
    "Problémák az eléréssel

2003.01.24. 11:14:01 ::: Küldte: Chilly ::: Kapcsolódó cég: Játékok.hu :)

DataNet-es userek figyelmébe: hát, igen. Ötletem sincs, mit csinálhattak a szolgáltatónál, mindenesetre az egész tartományunk nem látható ettől a szolgáltatótól, valami szép nagy kavarás lehet a háttérben, ami eleddig számomra ismeretlen. Aki látja, adja tovább a DataNetes felhasználóknak - mert ők elméletileg nem látják :)) (szolgáltatónál tessék érdeklődni a fejlemények ügyében)

Axelero-s userek figyelmébe: hát, igen. Itt már kiderült, mi okozza a problémát - az ns.matav.hu néha látja a domaint, néha nem. Utánanézünk, hátha nálunk lett valami elállítva a bejegyzéseknél, de valószínűbb, hogy nem frissültek a legutóbbi DNS-változások a szolgáltatónál, ezért néha a már nem aktuális szerverről szedné a ránk vonatkozó adatokat. Ez csak feltételezés részünkről, biztosat a szolgáltató rendszergazdái tudnának mondani.

Ps: ez a frissítés is csak úgy jöhetett létre, hogy gyorsan felhúztam egy proxy-t az egyik távoli gépre ;)))

Update: A DataNet-es részről kiderült, hogy egy átállás miatt a routingot elállították, így körülbelül legkésőbb a hétvégére meg kéne, hogy oldódjon a dolog. Természetesen az információt nem a szolgáltatótól, csak közvetve sikerült megtudni..."
  • FREAK
    maga az alap modellt Jacek vadászta, enyém csak a tuning része :D
  • Prezsi #6839
    Ez nagyon jó. Te csináltad?
  • Jacek
    kuldjed at tolom be a modba:)
  • FREAK
    bazz

• FREAK
    Na itt az első valami :))

Még van mit foltozni a kis pöfögőn, de bekeményítünk :))

• Prezsi #6835
    Nálatok bejön a hsw.hu? Nálam már vagy egy napja nem.
  • [Walaki]D`Lair
    Jó is lenne.....
  • Jacek
    a hivatalos nev "KGST Cup 2003":DDD

tevezett autok:))

Trabi
    Zsiguli
    Zaztava
    Dacia
    Skoda
    Moszkvics
    Wartburg
    Polski fiat

es ezek valtozatai:))))
  • Jacek
    mar firkalom a modod gyerekek en mar mentem a trabival egy kort a hungaroringen:DDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    :DDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    mindjárt jön, már a front spoilernér tartok :)
  • [Walaki]D`Lair
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Ez nagyon büntet!!!! Mikor a nigga' "kicsúszik" hát az atomLOL!!!!
  • [Walaki]D`Lair
    aha!!!
  • FREAK
    akartok killer képet?
  • Marki..
    http://download.consumptionjunction.com/multimedia/cj_15738.wmv

Ez a video sem semmi, szétröhögtem az agyamat.
  • FREAK
    jaja, épp készül a Trabi!!!
  • Marki..
    Trabi, Lada, Skoda meg ilyenek ?
  • Marki..
    Mi ez, valami kelet európai fejlesztés ? :D
  • [Walaki]D`Lair
    inkább LFS :DD
  • FREAK
    akartok képet a készülő F1 2002 KGST modból?? :DDDDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    őőőőő....az Prodigy - Breathe.....

De ez a videó valami kurvajó!!! Mikor oldalazva bemegy a kanyarba...aszittem beszarok!! :DDDDDDDDDD
  • Marki..
    Nem semmi a video mi Norbi. Ha ott lettem volna biztos bannoltam volna őket :D
    És az az insane zene hozzá...
  • ÁjjLe BoBBi
    pecek...:-DDDDDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    hee tee pöcök jacek pocak pucuk :-DDDDDDD
  • Ams
    Én mind2:DD
  • Jacek
    csezen a faszom:D lamak jateka:D
  • ÁjjLe BoBBi
    LOL a végén kiderül hogy mindenki CS-zik vagy CS-zet :-DD majd megyünk együtt gammálni :-D
  • Roccso
    Élek oszt CS-zek:))
  • FREAK
    vagy nem.....
  • [Walaki]D`Lair
    Persze. De legalább tudjuk hogy mennyi van még vissza! De legközelebb leszarom, majd rámcsörög valaki ICQ-n ha végeztek....
  • [Walaki]D`Lair
    Basszus! AMS honnan szerezted a képeket a jövő évad beli fejlesztéseinkről????
  • ÁjjLe BoBBi
    LOL
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • FREAK
    szasz Gyepi

élsz még? :D