16311
-
#6847 tar.hu/lfs -
[Walaki]D`Lair #6846 És hol találhatóak? -
#6845 Frissültek a statisztikák. Az A selejtező egyelőre hiányzik, mert a bajnokság oldalát elvileg csak hétvégén fogom tudni elérni. -
#6844 Köszi Alexease! Akkor várok hétvégéig. -
[Walaki]D`Lair #6843 Na valahogy így fog kinézni az enyém is, csak nem ilyen szárny lesz rajta, hanem WRC és nem lesz kerékjárat szélesítés.... -
#6842 "Tisztelt Axelerós felhasználók!
2003.01.17. 21:45:36 ::: Küldte: Chilly ::: Kapcsolódó cég: Játékok.hu :)
Lassan már több mint két hete, hogy problémákat észleltünk az Axelero hálózatából érkező felhasználók esetében. Többen időszakosan nem tudják elérni a szervert, akárhogyan próbálkoznak is. A probléma okát, a saját logjainkból és a visszajelzésekből ítélve a szolgáltatótok DNS-beállításai okozzák - szerverünk a hibásnak, előírttól eltérőnek látszó host miatt nem engedélyezi a kapcsolatot. Elméletileg megoldást jelenthet, ha ADSL-szolgáltatás esetében újra betárcsáztok, és új IP-címet, és ezzel együtt új DNS reverse-t is kaptok.
A másik, kevésbé macerás módszer az, hogy ha beállítjátok a böngészéshez a szolgáltatótok proxy-szerverét (ez a 3128-as porton van), ugyanis annak fix IP-je van, ennek következtében a DNS-ével sincs kavarás, és simán el tudjátok érni oldalainkat (thx Alex).
Mi sajnos ennél többet nem tudunk segíteni, minden egyéb problémával és kérdéssel legyetek szívesek a szolgáltatótokhoz fordulni." -
#6841 "Problémák az eléréssel
2003.01.24. 11:14:01 ::: Küldte: Chilly ::: Kapcsolódó cég: Játékok.hu :)
DataNet-es userek figyelmébe: hát, igen. Ötletem sincs, mit csinálhattak a szolgáltatónál, mindenesetre az egész tartományunk nem látható ettől a szolgáltatótól, valami szép nagy kavarás lehet a háttérben, ami eleddig számomra ismeretlen. Aki látja, adja tovább a DataNetes felhasználóknak - mert ők elméletileg nem látják :)) (szolgáltatónál tessék érdeklődni a fejlemények ügyében)
Axelero-s userek figyelmébe: hát, igen. Itt már kiderült, mi okozza a problémát - az ns.matav.hu néha látja a domaint, néha nem. Utánanézünk, hátha nálunk lett valami elállítva a bejegyzéseknél, de valószínűbb, hogy nem frissültek a legutóbbi DNS-változások a szolgáltatónál, ezért néha a már nem aktuális szerverről szedné a ránk vonatkozó adatokat. Ez csak feltételezés részünkről, biztosat a szolgáltató rendszergazdái tudnának mondani.
Ps: ez a frissítés is csak úgy jöhetett létre, hogy gyorsan felhúztam egy proxy-t az egyik távoli gépre ;)))
Update: A DataNet-es részről kiderült, hogy egy átállás miatt a routingot elállították, így körülbelül legkésőbb a hétvégére meg kéne, hogy oldódjon a dolog. Természetesen az információt nem a szolgáltatótól, csak közvetve sikerült megtudni..." -
#6840 maga az alap modellt Jacek vadászta, enyém csak a tuning része :D -
#6839 Ez nagyon jó. Te csináltad? -
#6838 kuldjed at tolom be a modba:) -
#6837 bazz
-
#6836 Na itt az első valami :))
Még van mit foltozni a kis pöfögőn, de bekeményítünk :))
-
#6835 Nálatok bejön a hsw.hu? Nálam már vagy egy napja nem. -
[Walaki]D`Lair #6832 Jó is lenne..... -
#6831 a hivatalos nev "KGST Cup 2003":DDD
tevezett autok:))
Trabi
Zsiguli
Zaztava
Dacia
Skoda
Moszkvics
Wartburg
Polski fiat
es ezek valtozatai:)))) -
#6830 mar firkalom a modod gyerekek en mar mentem a trabival egy kort a hungaroringen:DDDDDD -
[Walaki]D`Lair #6829 :DDDDDDDDDDDD -
#6828 mindjárt jön, már a front spoilernér tartok :) -
[Walaki]D`Lair #6827 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Ez nagyon büntet!!!! Mikor a nigga' "kicsúszik" hát az atomLOL!!!! -
[Walaki]D`Lair #6826 aha!!! -
#6825 akartok killer képet? -
Marki.. #6824 http://download.consumptionjunction.com/multimedia/cj_15738.wmv
Ez a video sem semmi, szétröhögtem az agyamat. -
#6823 jaja, épp készül a Trabi!!! -
Marki.. #6822 Trabi, Lada, Skoda meg ilyenek ? -
Marki.. #6821 Mi ez, valami kelet európai fejlesztés ? :D -
[Walaki]D`Lair #6820 inkább LFS :DD -
#6819 akartok képet a készülő F1 2002 KGST modból?? :DDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #6818 őőőőő....az Prodigy - Breathe.....
De ez a videó valami kurvajó!!! Mikor oldalazva bemegy a kanyarba...aszittem beszarok!! :DDDDDDDDDD -
Marki.. #6817 Nem semmi a video mi Norbi. Ha ott lettem volna biztos bannoltam volna őket :D
És az az insane zene hozzá... -
#6815 pecek...:-DDDDDDDD -
#6814 hee tee pöcök jacek pocak pucuk :-DDDDDDD -
#6813 Én mind2:DD -
#6812 csezen a faszom:D lamak jateka:D -
#6811 LOL a végén kiderül hogy mindenki CS-zik vagy CS-zet :-DD majd megyünk együtt gammálni :-D -
#6809 Élek oszt CS-zek:)) -
#6808 vagy nem..... -
[Walaki]D`Lair #6807 Persze. De legalább tudjuk hogy mennyi van még vissza! De legközelebb leszarom, majd rámcsörög valaki ICQ-n ha végeztek.... -
[Walaki]D`Lair #6806 Basszus! AMS honnan szerezted a képeket a jövő évad beli fejlesztéseinkről???? -
#6805 LOL
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#6804 szasz Gyepi
élsz még? :D