16311
-
#7190 szerintem máshol is :D
ha lejössz mind ráduszítom őket :DDDD -
#7189 bazz bobbi dolgával milesz... ezt ma meg kéne tudakolni -
[Walaki]D`Lair #7188 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tudni kell hogy Szikszóiul a feka az a cigány...:DDDDDDD -
#7187 a legutólsó feka nem mond ilyet amikor felborul a szekérrel :D -
[Walaki]D`Lair #7186 Sztem már alszanak....Egyikük sincs ICQ-n...
CS_Militia?? Hogy nyomtuk mi? :DDD -
#7185 büszke lehetsz magadra Jozsi :DDD -
#7184 tehát...
elöször is: csá mindenkinek...
én Bobbi haverja vagyok...
Bobbi pénzéhség vágyától elkövette azt ahibát hogy eladta a gépe egy részét. ezért nem tud jönni a versenyre. ugyebár szépen megkért, hogy mondjam el nektek, hogy a verseny legyen már vasárnap 6-kor. erre kéri az összes fejest ebben a topicban.én átadtam ugyhogy döntsetek, de gyorsan mert megvárom...
DíLer :DDDDDD -
[Walaki]D`Lair #7183 Fú ezt elmentettem :DDDDD -
[Walaki]D`Lair #7182 no...télleg be ne sértődjön senki, de azért jacek is nyomta a magáét....én +nem szeretem ha hülyének néznek....mind1 spongyát rá....
BE HAPPY!!!! :DDD -
[Walaki]D`Lair #7181 Jólvan bazzeg mindenki bekaphatja az ÖSSZES FASZOMAT!!! Hát a kurva istenit bazeg!!!
Rápofázok Jacekra, hogy ne vágja le a füvön...OK, futok egy szájbabaszott időmérőt, az a szar becsukja, elbaszom a 2. kört...és miért baj ha újraakarom futni???? Bazmeg ha Marki lett volna, 1500% hogy mehtne még 1x...szal ez bassza a csőrömet!!!! Nem azzal a kurva ligával van bajom, hanem ez a szopatás....szal nem érdekel....szarok abba a 2 kibaszott tizedbe, de pont jacek orra előtt mentem 1:31.41-et, szal kurva megerőltető lett volna engedélyezni mi??? JA! Legközelebb meg a seggemet kinyalhatjátok!!! BASSZA MEG A KURVA ISTEN!!! NEM AZÉRT KÉRTEM A KVALIFIKÁLÁSOMAT, HOGY UTÁNA ÉVEKIG EZZEL BASZOGASSON MINDENKI!!!!
Amúgy nincs harag :DDDDDD -
#7180 pontosan, pontosan.... eddig is túl türelmesek voltunk, erre mi vagyunk a faszok
ha ennyire nem szereted ezt a ligát, Walaki Díler, mi nem tartunk vissza -
#7179 Walaki remelem elgondolkozol magadon azert ez mar sok.
Azert mert a nortonod lecsukja az lfs-t ujra akarod futni??? 2 tizeddel rosszabb reszidod volt mint az elozo korben es volt 2 db kanyar hatra.
Namost en sokszor emlekszem hogy volt ilyen problemad ugye???????
Ez egy dolog utanna meg faszozol, bazdmegozol!!!!
Poenbol nem gond nem sertodok meg de ha az elso baszasom jobban sikerul a fiam lehetnel ember tudod kinek hoborogjel.
Mi vagyunk a faszok a gecik hanyszor indultal szivjosagbol??????? -
#7178 addig is kérném az eredményeket, Prezsi, thx -
#7177 Majd megtárgyaljuk -
[Walaki]D`Lair #7175 És most mi lesz??? basszus!!! -
#7174 Nyugodj meg, tudjuk. -
[Walaki]D`Lair #7173 Azért a faszom....tudjátok miről van szó... -
#7172 mármint a pályán -
#7171 a másik kérdés, hogy miért kell 5 fősre csinálni egy időmérő szervert, amikor csak egy arc van bent...... -
#7170 Full a host. Biztos, hogy mindenki időmérőre vár, aki benn van???? -
#7169 Halad. Márki lehet, hogy nem fér be a legjobb 18 közé. -
#7168 na megyeget az időmérő? -
#7167 lol, asszed kipróbáltam? :DDDDDDDDDDDDDDDDD
szerintem most untam meg a Blackwood pályát meg a GTI-t :D -
#7166 és az miben májer ? -
#7165 http://lfs.bhmotorsports.com/content/demo.htm -
#7164 jaja -
#7163 nem értem 3 napig nem vagyok neten osztmár 0.1P van ?? -
#7162 milyen P ??? -
#7161 nem P kéne? -
#7160 mennék csak még nincsen 0.1N peccseme(lol az uj oldalon nem találom hol lehet letölteni )
meg nincs setupom se..... -
#7159 Aki menni akar, visítson. -
[Walaki]D`Lair #7158 Békaphatja afaszomat mond meg neki :DDDDD Még mindíg nem rakot föl arra a szájbavert oldalra :))))))))))) -
#7157 Nyolctól jöhetsz. -
#7156 ráhágy meg :DD ákos üzeni :D -
[Walaki]D`Lair #7155 Én is 11 után jövök...
Kacsa: Jaja beteg szegény...az elektromotor felfogatása, az egyik oldalon leszakadt és olyan siralmas hangokat eregetett erős balkanyarban mint a franc...De most +van ragasztva...Épp szárad...azért jövök későn... -
#7154 hát én se mentem sokkal többet..... -
#7153 én 1 kanyi kört nem mentem az utsó verseny óta.... -
#7152 csá népek!
most egy havertől fogok játszani mert eladtam a ccuost a gépből, ezért kérdezném mög hogy mikor guríthatok egy időmérőt ? -
#7150 én nem tudok nyolckor jelen lenni, majd 11 után jövök, addig jacek és prezsi vezényeljenek -
Kacsa_ #7149 Nofene! Azt kell bütykölni? Azt hittem hogy csak az enyémet kell. Mi baja van? beteg?