Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
a sikánon szinte átrepülök...az eddig nem is ment, csak utánna okoz némi gondot a megállás...😊)...ja akkor szedjük már össze hol rontok sokat...elsõ részidõ 0.26.25 a második 1.04.50 utánna jön a sikános vergõdésem....szentem utánna elég sokat rontok...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Az frankó, fõleg ha HLVC. 1.32.54 a legjobb nekem, de nem HLVC 😞 de az se késik

FREAK
1:32.60 a WR asszem

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
mennyi a jó idõ Advanceden ? mármint hogy ti mennyit mentek ? mert én most zsaltam HLVC 1.33.60-at az frankó ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FREAK
mármint 1:32 alatt, of course 😄

Riszpekk

FREAK
én nem is izzadnék 1:31 alatt, az már tökéletes, csak tudni kell stabilan megfutni

Riszpekk

FREAK
lol, én két hónapja kezdtem, az alatt 8 másodpercet gyorsultam 😄DDDDDDDDDDDDD

egyelõre még nem javítottam kb. 3 hete, de úgy érzem, lassan jövök az 1:31 klubba 😄

Riszpekk

FREAK
köszi Norbinak a tanácsokat, szerintem gyorsabb leszek elõbb vagy utóbb, csak még szoknom kell a setupot

thx Norbi!

Riszpekk

FREAK
semmi értelme festegetni, úgyis csak te látod 😄

na megyek gyakorolni

Riszpekk

Falabu
Most keztdtem L játszani a játékot és +nyerte e tetszésemet! CSak pár olog még nem tiszta pl. Autó beállításairól semmit nem tudok! Hogy tudtok festeni az autóra?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Blasta
osztom!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
kezdjünk gyûjteni 😄

Riszpekk

sanzik
szep ez a kocsi,csak csunya libafoszold szine van,a fekete legalabb gonoszul nezett ki 😄D
Jacek
Bocsanat a desing valtozott😄

Falabu
Ohh! Késõ van😄D

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

FREAK
köszi, már olvastuk 😄DDD

Riszpekk

Falabu
adik = adok

Falabu
Nahh! Adik még 1 esélyt a játéknak😄

FREAK
hülye bunkó, így már nincs értelme a következõ commentemnek 😄

Riszpekk

Jacek
te ejjfel elmult mit varsz😄DDDDDDD

Falabu
Nahh! Adik még 1 esélyt a játéknak😄

FREAK
ne kiabáljatok ennyire

Riszpekk

FREAK
a következõ szezonban reformálni szeretném a pontozást

eredetileg sem tetszett az ötlet, hogy a gyõztes túl nagy elõnyt kapjon, jelen helyzetben meg pláne nem tesz jót a bajnokságnak

Toya is a Nascar féle rendszert javasolja, és nekem is szimpatikusabb egy egyenlõ közökkel rendelkezõ pontozás, pár bónusszal

Riszpekk

Jacek
igen😊

A ti pilótáitok kaszkadõrök?

Jacek
ja + akkor allando teamspeak server is futna

2. Majd benézek
3. Az fasza lenne

Jacek
1 azon vagyunk elhiheted mar csak ketten😊
2 #lfs.hu en ott vagyok folyamatosan meg meg paran szoktak
3 ezen most tevekenykedek , ez meg csak lehetseges nem biztos 100mbit 2 dedicated server 8 fos

Jacek

Jacek
Viszont a pilotaink hihetetlen teljesitmenyre kepesek😄DDDD

FREAK
6 hengeres boxer, nem a fordulatszám a lényeg 😄

Riszpekk

Mivan Jacek visszafejlõdtök? Az új fejlesztésû motorotok már csak 6000-et pörög?

FREAK
1. Dolgozunk rajta
2. Mindig van, de ötnél több arcot még nem láttam bent
3. Dolgozunk rajta - ha tud valaki durva upload-os kapcsolatot, a GPL Masterts adja a szervert

Riszpekk

1. Le kellene vonnunk a tanulságokat a tegnapi problémákból és tovább fejleszteni a bajnokság színvonalát.
2. Végre kellene már egy irc chat, hogy gyorsabban, problémamentesebben lehessen kommunikálni mindenkivel egyszerre.
3. Mivel nem sokan vannak, akik megbízhatóan tudnak hostolni, kellene legalább egy dedikált szerver valahonnét. Ha valaki tudna egyet, szóljon, én sajnos nem tudok.

Vélemények?

FREAK
esetleg felajánlhatom az én Nascar skinemet 😊))

Riszpekk

FREAK
durván gáz, hogy nincs árnyék

ennyit bír az R9700+P4? 😄D

Riszpekk

Jacek
A Kamikaze Teamnak annyi😊)))

Az uj Junkies Team bemutatkozasat latjatok.
Az autonk hihetetlen teljesitmenyre kepes est hozza kell tennem😊))A desing arrol nem is kell mondanom semmit beszeljenek a kepek😄DD

[Walaki]D`Lair
Ja....router mögött...ha erre becsatlekozol, akkor megemelem a skalpomat 😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jacek
jo csak hogyha 10 kor csinaltal volna egy servert akkor nem ejjfelkor kell versenyezned!!!!!
Azt mondtad Axelero ADLS-ed van akkor meg?

[Walaki]D`Lair
Meg hangulatom se nagyon volt, éjfélkor versenyezni.....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

tuero
Nem indít valaki egy szervert?

FREAK
korrekt versenyzõi hozzáállás..... ha valaha bekerülsz egy csapatba pilótának, páros lábbal fohnak kirúgni egy ilyen után 😊))

Riszpekk

Jacek
ha mundjuk a vegen 1 budos pontal megeloz valaki a bajnoksagban itt sirankoznal😄

[Walaki]D`Lair
Az már csak sziszi fuszi.....most mit érdekel hogy 6 vagy 4 pontot kapok? Az elsõ úgyis 20-at kap úgyhogy akkor már mind1....

Jacek
B dontonek miota nincs tetje???

[Walaki]D`Lair
Jó én értem, de a 'B' döntõnek már nincs tétje....Az meg elõdöntõ volt....Ott az 'A' döntõért küzdöttem....a végén, a 'B'-ben már csak koca autóztam ilyen 1:32.8x-1:33.xx-es idõkkel....

FREAK
én bénáztam!! 😄

Riszpekk

Jacek
csak az A nobto negyedik helyezettje ketszer elesett igy mar mas teszta😊)

FREAK
figyi tök ugyanaz az egész, csak nincs listázva a masteren

Riszpekk

FREAK
nem flém, meg semmi, de ajánlom figyelmedbe a B döntõt, tanulhatnál AMS-tól korrekt elõzést (kb. 13. kör)

nem volt nálam lényegesen gyorsabb, és mégis el tudott menni dudálás és vészfék nélkül......

Riszpekk