Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aszonta Palee, hogy Prezsi lekapcsolta a webgalaxy-n, hogy nyugodtan át tudja tölteni az új helyre, de ez eddig még vmi miatt nem jött össze, úgyhogy most nem mûxik egyik helyen se
Mi van a liveforspeed.hu oldallal? csak nálam nem mûködik?
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
itt egy pár plusz mondat errõl: http://liveforspeed.hu/hirlevel
😊 itt ugyan nincs nagy visszhangja, de népes kis tábor gyülekezik a 10 különbözõ szériakupára.
Azt hiszem ez lesz a magyar szimjátékosok legnagyobb bulija 😊
Azt hiszem ez lesz a magyar szimjátékosok legnagyobb bulija 😊
Nyílt Live for Speed szériakupák!
Befejezõdött a 2004-es idény a magyar Live for Speed bajnokságában. A következõ idény már a hamarosan megjelenõ S2-vel fog indulni, de addig sem maradnak üresen a bajnokság szerverei. A társaság, a saját szerverén most Nyílt Szériakupákat indít. Ami azt jelenti, hogy bárki jelentkezhet kedvenc autójával a kupákra. Szinte minden autótípusnak saját sorozata lesz. 2004. október 29-étõl hat vasárnapon keresztül 7 S1 illetve 3 Demo kupa fog futni egy idõben. Jelentkezz most, és versenyezhetsz a kedvenc autóddal!
Addig is itt egy kis videó, nagy és kisebb felbontásban
További részletek liveforspeed.hu oldalon.
Befejezõdött a 2004-es idény a magyar Live for Speed bajnokságában. A következõ idény már a hamarosan megjelenõ S2-vel fog indulni, de addig sem maradnak üresen a bajnokság szerverei. A társaság, a saját szerverén most Nyílt Szériakupákat indít. Ami azt jelenti, hogy bárki jelentkezhet kedvenc autójával a kupákra. Szinte minden autótípusnak saját sorozata lesz. 2004. október 29-étõl hat vasárnapon keresztül 7 S1 illetve 3 Demo kupa fog futni egy idõben. Jelentkezz most, és versenyezhetsz a kedvenc autóddal!
Addig is itt egy kis videó, nagy és kisebb felbontásban
További részletek liveforspeed.hu oldalon.
őőő
Akkó tõcsé Csûröst 😛 Egyébként kajakra nem tudtam volna ki vagy ha icq-ban nem Ödön Bödön lenne a neved 😛
őőő
nincs ödönös logóm 😛
leszedtem az rbr-t, aztán nem indul el, mert a geforce 2esem nem tudja a vertex shadinget, vagy pixel shadinget vagy mit...kurva jó 😊 kell várnom egy hetet mire visszamegyek egerbe 😊
Xpand rally demot kipróbáltam, egy kalap szar
meg 18 wheels of steel, pedal to the metal demot is, aszittem vmi fasza kamion szimulátor, de aztán 45 mérföldénél nem megy gyorsabban, meg a hajtûket is úgy veszi be, mint sumakker a ferrarival 😊
Xpand rally demot kipróbáltam, egy kalap szar
meg 18 wheels of steel, pedal to the metal demot is, aszittem vmi fasza kamion szimulátor, de aztán 45 mérföldénél nem megy gyorsabban, meg a hajtûket is úgy veszi be, mint sumakker a ferrarival 😊
hát más megoldás nem nagyon van 😊
de szerintem csak megcsinálják addigra
de szerintem csak megcsinálják addigra
Ha netán nem menne az oldal még holnap se akkor hogy lesz a futam?
Mert ok hogy ez lesz a fórum, de az eredmény meg ilyesmi? Az akkor lesz feltöltve mikor lesz oldal?
Mert ok hogy ez lesz a fórum, de az eredmény meg ilyesmi? Az akkor lesz feltöltve mikor lesz oldal?
őőő
Hogy beszéljünk kicsit az lfs-rõl...😊
Egész jól állnak a magyarok világrekordok terén 😊
TasMan 1
Roly 1
BiKES 5
Norbi 5
King13 3
============
összesen: 15
Tehát összesen 15 WR a miénk a 186-ból ami szerintem nem is. Már ha csak azt nézzük hogy nem vagyunk túl sokan S1 licenszeltek akkor meg fõleg...
Egész jól állnak a magyarok világrekordok terén 😊
TasMan 1
Roly 1
BiKES 5
Norbi 5
King13 3
============
összesen: 15
Tehát összesen 15 WR a miénk a 186-ból ami szerintem nem is. Már ha csak azt nézzük hogy nem vagyunk túl sokan S1 licenszeltek akkor meg fõleg...
őőő
Na sikerült beszélnem vele, tudja, de azt nem tudja mikor lesz jó az oldal
Ezt jól megaszontam 😊)
Ezt jól megaszontam 😊)
őőő
plane az s2es videk..
jaaaj. mennyire jo racesimcentral -on a torrsrol a kep!!!
jeeejeeeee
jeeejeeeee
when it's done
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
biza!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
mikor gyün kb s2?
lesz törés a zeskettõben!!!44