Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
ja igen ez meg a másik probláma...
ugyanis 3x szedtem eddig le, és mindig crc-s volt...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Próbáltam a demót, meg kell mondjam nagyon tetszett.

ÁjjLe BoBBi
jut eszembe...beszltük Freakkel meg Jacekkel hogy ha kijön a Nascar 2003 akkor abból is super bajnokságot lehetne csinálni...persze minden realben...500kör POWAHH :-DDDD
Még mikor a Nascar Heatet hajtottam realbe lenyomtam a daitonaán egy kb500 körös versenyt, az utso 100 kört szinte végig aludtam :-DD kómás állapotba vezettem :-DD egyébként az egy fokozattal a legnehezebb elött voltak....
nem nyertam mert azon a szaron könnyen eltévesztettem hogy melyik egyenesben is van a box :-DD

FREAK
oh, akkor nem 😄

Riszpekk

http://www.mirafiori.com/~courtney/128/128pics/rallyskid.html

FREAK
skid pad az a futópad, nem?

Riszpekk

We may include a skid pad as well.

Nem, csak ez.

FREAK
pont hogy NEM lesz benne új pálya, ezt hol olvastad?

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
lehet....de akkor 0.2-ben nem lesz uj pálya ?

Ja, most nézem, lehet hogy erre gondoltak:

Szép

Új pályáról szerintem nem ír.

Alexease
Azert is...

Alexease
Vagy meg sem😊))
Alexease
Itt van meg egy-ket szep Ferrari.

The next proper update is Demo Test 0.2 - this will be very like the current Demo Test and of course free of charge but will contain mainly improvements to the tyre physics and multiplayer system including qualifying, better reliability and reduced lag. In addition there will be minor improvements to the track and the car models including working dials and so on, non-uk keyboard support, clutch and shifter support with associated engine damage and some other things that have been mentioned on the Suggestions for Improvement forum. We may include a skid pad as well. This is expected in early February 2003.

ezekszerint februar elejen jon a 0.2es demo uj palyaval

ÁjjLe BoBBi
1.31.47

FREAK

itt készül!!

Riszpekk

FREAK
itt nem az a lényeg

a Trabant viselkedését próbálom meg modellezni, és ugyebár az nem 2 centire fexik a aszfalton, hanem jóval magasabban van a súlypontja

Namármost eddig minden faszán megy, ugyanis jelenleg úgy áll a dolog, hogy ha nem akarsz frankón felborulni, akkor úgy 70 fölött nem mehetsz be kanyarokba. Szerintem ez elég szépen követi a valóságot, így már nem csak azért kell fékezni, hogy ne csússz ki, hanem hogy ne borulj fel (a Trabi pl. híres arról, hogy 50-nél is meg lehet borítani). Már csak a fékeket kell lebutítani (mert most 100-ról 20 méteren megáll), és puhítani a felfüggesztést, és kész az elsõ alpha Trabant fizika F1 2002 alá. Ez után már csak csiszolgatni kell.

A végén meg jöhet a 3D modell meg a hangok, és kész a Trabi kupa.

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
SZAR AZ A KIBEBASZOTT KÉP !! :-DD

FREAK
ezzel max az EA-t bántod meg 😄

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
ezaz :-DDD végre egy igazi kira kép :-DD

ÁjjLe BoBBi
ehh lehet hogy ferrari drukker leszek ? az AMD is támogatja...:-DD haj-ra su-mi haj-ra ba-ri :-DD

ÁjjLe BoBBi
nem akarok megbánatani senkit, de ez hihetetlen csúnya.....de csak azzé mert meg van emelve......szal amúgy jó lenne de igy....

[Walaki]D`Lair
mégLOOOLabb

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
LOOOOL

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
A 2003. évi legújabb divat, az emelt kaszni:

Riszpekk

FREAK
bizony!!

Épp a motort meg a kasznit buherálom, jelenleg a teszt Ferrari végsebessége 107 kmh (4 sebesség), és egy hirtelen mozdulattal fel lehet borítani!!!

Riszpekk

Jacek
ezrt keszul a KGST CUP😄

[Walaki]D`Lair
Csúszik a 0.2...Csak februárban fog megjelenni...😞(

Prezsi
thx!

ÁjjLe BoBBi
csatlakozom...télleg nagyon szép és KIRÁLY!

FREAK
Nagyon szép munka Prezsi!!!!

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Na majd ezt a versenyt nézd meg! Jövünk föl mint a zsanai olaj! 😄DDDDDD

ÁjjLe BoBBi
thx

Szép volt Bobbi.

ÁjjLe BoBBi
ehhh....azzé a best laponál a 2. hely fele az enyém :-DDDDD

Prezsi
Statisztika teljes.

Prezsi
tar.hu/lfs

[Walaki]D`Lair
És hol találhatóak?

Prezsi
Frissültek a statisztikák. Az A selejtezõ egyelõre hiányzik, mert a bajnokság oldalát elvileg csak hétvégén fogom tudni elérni.

Prezsi
Köszi Alexease! Akkor várok hétvégéig.

[Walaki]D`Lair
Na valahogy így fog kinézni az enyém is, csak nem ilyen szárny lesz rajta, hanem WRC és nem lesz kerékjárat szélesítés....

Alexease
"Tisztelt Axelerós felhasználók!

2003.01.17. 21:45:36 ::: Küldte: Chilly ::: Kapcsolódó cég: Játékok.hu 😊

Lassan már több mint két hete, hogy problémákat észleltünk az Axelero hálózatából érkezõ felhasználók esetében. Többen idõszakosan nem tudják elérni a szervert, akárhogyan próbálkoznak is. A probléma okát, a saját logjainkból és a visszajelzésekbõl ítélve a szolgáltatótok DNS-beállításai okozzák - szerverünk a hibásnak, elõírttól eltérõnek látszó host miatt nem engedélyezi a kapcsolatot. Elméletileg megoldást jelenthet, ha ADSL-szolgáltatás esetében újra betárcsáztok, és új IP-címet, és ezzel együtt új DNS reverse-t is kaptok.

A másik, kevésbé macerás módszer az, hogy ha beállítjátok a böngészéshez a szolgáltatótok proxy-szerverét (ez a 3128-as porton van), ugyanis annak fix IP-je van, ennek következtében a DNS-ével sincs kavarás, és simán el tudjátok érni oldalainkat (thx Alex).

Mi sajnos ennél többet nem tudunk segíteni, minden egyéb problémával és kérdéssel legyetek szívesek a szolgáltatótokhoz fordulni."
Alexease
"Problémák az eléréssel

2003.01.24. 11:14:01 ::: Küldte: Chilly ::: Kapcsolódó cég: Játékok.hu 😊

DataNet-es userek figyelmébe: hát, igen. Ötletem sincs, mit csinálhattak a szolgáltatónál, mindenesetre az egész tartományunk nem látható ettõl a szolgáltatótól, valami szép nagy kavarás lehet a háttérben, ami eleddig számomra ismeretlen. Aki látja, adja tovább a DataNetes felhasználóknak - mert õk elméletileg nem látják 😊) (szolgáltatónál tessék érdeklõdni a fejlemények ügyében)

Axelero-s userek figyelmébe: hát, igen. Itt már kiderült, mi okozza a problémát - az ns.matav.hu néha látja a domaint, néha nem. Utánanézünk, hátha nálunk lett valami elállítva a bejegyzéseknél, de valószínûbb, hogy nem frissültek a legutóbbi DNS-változások a szolgáltatónál, ezért néha a már nem aktuális szerverrõl szedné a ránk vonatkozó adatokat. Ez csak feltételezés részünkrõl, biztosat a szolgáltató rendszergazdái tudnának mondani.

Ps: ez a frissítés is csak úgy jöhetett létre, hogy gyorsan felhúztam egy proxy-t az egyik távoli gépre 😉))

Update: A DataNet-es részrõl kiderült, hogy egy átállás miatt a routingot elállították, így körülbelül legkésõbb a hétvégére meg kéne, hogy oldódjon a dolog. Természetesen az információt nem a szolgáltatótól, csak közvetve sikerült megtudni..."
FREAK
maga az alap modellt Jacek vadászta, enyém csak a tuning része 😄

Riszpekk

Prezsi
Ez nagyon jó. Te csináltad?

Jacek
kuldjed at tolom be a modba😊