Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de bõvebben majd ha megnéztem a döntõt
Riszpekk
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ma tutira nem tudok ezzel foglalkozni, legkorábban holnap délután, de ha sürgõs, akkor Jacek és Prezsi is dönthetnek
de meg fogom nézni a replayt, és na NINCS LAG, akkor azt kap büntetést, aki elõször megszólalt, hiszen ezesetben ez az elsõ szabálytalanság, ami lavinát indított
ha VAN LAG, akkor bajban vagyunk, mert elvileg nem számít (restart csak akkor van, ha elsõ körben leszakad valaki), tehát megint csak az elsõ chatelõ a bûnös, de mivel a verseny újra lett indítva a szabályok megszegésével, talán kiterjeszthetjük a büntetést mindenkire, aki viselkedésével vagy szóval a restart mellett volt
ennyit látatlanban, megvizsgáljuk, van idõnk
Riszpekk
viszont senkitõl nem várható el az hogy 100!ig profin versenyezzen(minden tekintetben)
egy ember van a bajnokságban aki eddig még (ha jól emlékszem) nem okozott semmilyen balesetet, és minden helyzetben higgadtan állta meg a helyét és tudott mérlegelni.
A kisebb nagyobb koccanások is azt bizonyítják hogy annyira még nem érezzük egymást a pályán, és azt is ugyebár hogy rosszkor rossz idõben történik az elõzési kisérlet (álá Norbi tegnap, és én jópárszór).
Ennek idõ kell míg mindenki szert tesz némi rutinra.Ha kijön a 0.2 akkor tudtommal indul egy állandó dedi server.Eleve nem lenne lag a mostani 0.1 el sem ha dedi serveren mennénk, de a 0.2ben elvileg javítanak a netkódon ami azt jelenti hogy nem kellesz senkinek fájtatnia a fejét a lag miatt.
addig is meg azt az egy futamot birjuk már ki!
ja és azért ne legyen olyan nagy szünet a bajnokság után....legkésöbb azé el kéne kezdeni Április elején
Két dolog miatt is:
- ez is egy rendes bajnokság, nemcsak tesztbajnokság. a legtöbb ember beleadja szívét-lelkét.
- nem tudom elképzelni, hogy a 0.2-ben ez ne fordulna elõ.
ha az isten jön le személyesen és kézenál nekem akkor is lag volt.....
természtesen ismerem a szabályzatot, és tudom is hogy lag miatt nincs visszalövés.....
de hirtelen történt minden elösször ha jól emlékszem Józsi irta a lagot, aztán én Õ is voteolt egyszer meg én is......aztán vagy 10-15 mp csönd, mentem tovább és Marki is voteolt a restartra (tudom hogy Õ nem hibás csak sportszerüség miatt volt)
szóval nem tudod miért tettem ezt.....
de annyira mégsem érzem azt hogy most a téren engem meg Józsit nyilvánosan fel kéne akasztani, mert bõven voltak már hasonló esetek.....
Én voltam a szerver, ennek ellenére nem lõttem vissza a rajtot, csak azért, mert nics visszalövés. És pofázás sincs, mert ha továbbmegy a verseny, addig a többiek kiesnek a ritmusból, és bemennek a bokorba, csupán a pofázás ténye miatt.
Akkor ígéretet kaptunk, hogy megkapjuk a lag-os replayt, de ezidáig még nem érkezett meg.
Szóval én a többiek érdekében is kérem, hogy ezeket egyrészt vegyük komolyan, másrészt nehasználjuk ki a LAG kispakupját a koccanásunk feledtetésére, harmadrészt ha mégis ez van akkor a versenybíróság szankcionálja rendesen az ilyet.
damn...
A versenybíró jelenléte jó ötlet. Az LFS készítõinek meg az instant replay lenne az. Senki nem szólhat semmit, ha a versenybíró olyat lát, ami gyanús, akkor még ott a helyszínen akár vissza is tudja nézni, mindenki megy tovább, amíg nézi, és eldönti, hogy restart, vagy nem.
ÓVÁS
Alulírott versenyzõ, megóvom a döntõ végeredményét, szabálytalanul visszalõtt rajt miatt. A rajt visszalövésének követelése messzemenõkig sportszerûtlen volt, tekintve, hogy az incidens nem különbözött egy szimpla versenybalesettõl. Replayt este elküldöm.
Palee
Szerintem addig is kérjétek be a lagotkiáltó versenyzõktõl a replay-t, ha ez egyáltalán mérlegelés kérdése.
ui: nem azért hangoskodok, hogy több pontot szerezzek, hanem azért, mert nem akarok mégegyszer sportszerûtlenség áldozata lenni.
Tehát akkor SEM volt jogos a rajt visszalövése, ha tényleg LAG volt.
Egyébként nézd meg a replayt-t és nem fogsz látni semmilyen irreális mozgást. Egész egyszerûen volt egy kis kocc, aztán lõjük vissza.
Mutassa meg valaki a lagos replayt a részvevõk közül.
Meg tudom, hogy a bíróknak volt dolguk a hétvégén épp elég, de basszus úgy érzem, hogy megszopattak minket a lagkiáltással. És mégegyszer: benne a van a szabályban, hogy nincs LAG miatt visszalövés!
Tegnap mikor Jacek hostolt elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne baj, ha egy versenybíra mindig felügyelné a versenyeket és döntene közben a hasonló dolgokról.
A másik, a visszalõtt rajt. A visszajátszásban nem láttam olyat, hogy bármelyik autó is irreálisan mozgott volna (pl. amikor egy lagtõl megbokrosodott "szellemautó" kilök egy másikat), ettõl persze még lehetett lag, csak nem olyan egyértelmû.
Benne van a szabályban, hogy az elsõ körben történt komoly technikai hiba miatt vissza lehet lõni a rajtot, de én javaslom azt is belevenni, hogy bárki "kiálthat lagot", akkor vissza kell lõni a rajtot, de egyben szigorúan ki is kell vizsgálni az esetet (a kiáltozó elküldi a visszajátszást a bíróságnak), és ha megalapozatlan a visszalövés, akkor szigorú büntetésben részesül (összes pont levonása + következõ versenytõl eltiltás).
De majd a következõ szezonban! Sírni fogtok Ferrarik! 😄DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
De ez joresz a LFS keszitoin mulik..
Riszpekk
Kicsit mas sutemeny lesz😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
én sime karambolt láttam,semmi különös nem történt. ezért lõtték újra a rajtot.. két csapattárs egymásnak megy, aztán rs...
Kf1Robi 23:18.85 1:31.96
AMS 23:21.00 1:32.17 (BAZZE 2X ÍRTAM LE!)
GSiZsolti 23:22.40 1:31.88
Kacsa 23:23.69 1:32.16
budasp 23:44.13 1:32.87
Na mit szoltok hozza?
Kf1Robi 23:18.85 1:31.96
AMS 23:21.00 ?
GSiZsolti 23:22.40 1:31.88
Kacsa 23:23.69 1:32.16
budasp 23:44.13 1:32.87
SORVADT KÉZZEL!
ha ennek vége, legyen egy kis szünet, nézzük meg mit tud a 0.2 vagy a 0.25 ha kijön addig, és az új ismeretek tudatában kezdjünk bele az új bajnokságba
Riszpekk