Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
juteszembe, amíg nem dedikált szerveren nyomjuk, a büntetések szempontjából másképp kell kezelni a szervert futattó versenyzõt, amennyiben restartol, hisz versenybíró híján övé a felelõsség

de bõvebben majd ha megnéztem a döntõt

Riszpekk

Palee
én elküldöm a replayt, aki kéri, este 6 körül

ÁjjLe BoBBi
nekem nincs meg a replay nem küldené el valaki ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
100!ig=100%ig

FREAK
huh

ma tutira nem tudok ezzel foglalkozni, legkorábban holnap délután, de ha sürgõs, akkor Jacek és Prezsi is dönthetnek

de meg fogom nézni a replayt, és na NINCS LAG, akkor azt kap büntetést, aki elõször megszólalt, hiszen ezesetben ez az elsõ szabálytalanság, ami lavinát indított

ha VAN LAG, akkor bajban vagyunk, mert elvileg nem számít (restart csak akkor van, ha elsõ körben leszakad valaki), tehát megint csak az elsõ chatelõ a bûnös, de mivel a verseny újra lett indítva a szabályok megszegésével, talán kiterjeszthetjük a büntetést mindenkire, aki viselkedésével vagy szóval a restart mellett volt

ennyit látatlanban, megvizsgáljuk, van idõnk

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
igen.
viszont senkitõl nem várható el az hogy 100!ig profin versenyezzen(minden tekintetben)
egy ember van a bajnokságban aki eddig még (ha jól emlékszem) nem okozott semmilyen balesetet, és minden helyzetben higgadtan állta meg a helyét és tudott mérlegelni.
A kisebb nagyobb koccanások is azt bizonyítják hogy annyira még nem érezzük egymást a pályán, és azt is ugyebár hogy rosszkor rossz idõben történik az elõzési kisérlet (álá Norbi tegnap, és én jópárszór).
Ennek idõ kell míg mindenki szert tesz némi rutinra.Ha kijön a 0.2 akkor tudtommal indul egy állandó dedi server.Eleve nem lenne lag a mostani 0.1 el sem ha dedi serveren mennénk, de a 0.2ben elvileg javítanak a netkódon ami azt jelenti hogy nem kellesz senkinek fájtatnia a fejét a lag miatt.
addig is meg azt az egy futamot birjuk már ki!

ja és azért ne legyen olyan nagy szünet a bajnokság után....legkésöbb azé el kéne kezdeni Április elején

Elõ fog fordulni 0.2-ben is, tehát szerintem a megoldást egy állandó versenybíró jelenléte jelentené. Az õ szava szent és sérthetetlen lesz.

Palee
Nem akarom én bobbit felakasztani, én nagyon respektálom õt, meg szerintem különdíj illetné, mint a jelenlegi leggyorsabb egeres versenyzõt (bár a pontlistán még mindig Gergõ a legeredményesebb ebben a kategóriában), én csak azt szeretném, hogy kezelnénk ezt a LAG-gate problémát. A velejáró dolgokkal együtt.

Két dolog miatt is:
- ez is egy rendes bajnokság, nemcsak tesztbajnokság. a legtöbb ember beleadja szívét-lelkét.
- nem tudom elképzelni, hogy a 0.2-ben ez ne fordulna elõ.

Prezsi
A "lag volt" trükk sem tegnap volt elõször.

ÁjjLe BoBBi
na igen ez a lagos ügy....
ha az isten jön le személyesen és kézenál nekem akkor is lag volt.....
természtesen ismerem a szabályzatot, és tudom is hogy lag miatt nincs visszalövés.....
de hirtelen történt minden elösször ha jól emlékszem Józsi irta a lagot, aztán én Õ is voteolt egyszer meg én is......aztán vagy 10-15 mp csönd, mentem tovább és Marki is voteolt a restartra (tudom hogy Õ nem hibás csak sportszerüség miatt volt)
szóval nem tudod miért tettem ezt.....
de annyira mégsem érzem azt hogy most a téren engem meg Józsit nyilvánosan fel kéne akasztani, mert bõven voltak már hasonló esetek.....

Igaz, azért megnézem majd délután a replayt.

Palee
Újabb adalék, hasonlít a mostanira. A múlt B döntõben egy ember (név nélkül😊 a rajt utáni 2ik kanyarban hátulról belémjött, ki voltam rakva a fûre. Utána azonnal ment a bocsika bocsika lag volt, lagvolt, restart, restart írkálása részérõl.
Én voltam a szerver, ennek ellenére nem lõttem vissza a rajtot, csak azért, mert nics visszalövés. És pofázás sincs, mert ha továbbmegy a verseny, addig a többiek kiesnek a ritmusból, és bemennek a bokorba, csupán a pofázás ténye miatt.
Akkor ígéretet kaptunk, hogy megkapjuk a lag-os replayt, de ezidáig még nem érkezett meg.
Szóval én a többiek érdekében is kérem, hogy ezeket egyrészt vegyük komolyan, másrészt nehasználjuk ki a LAG kispakupját a koccanásunk feledtetésére, harmadrészt ha mégis ez van akkor a versenybíróság szankcionálja rendesen az ilyet.

damn...

tuero
Egyébként az elsõ rajt nekem is jó volt (igaz Palee-nak nem) Amikor láttam, hogy HSF-ék összeakaszkodnak, befékeztem, Palee belémjött hátulról, de én a szétnyíló fehér autók között pont elmentem. Úgyhogy sima harmadik voltam, Walakiék meg lemaradtak, szal nekem királyul jött ki a dolog, viszont folyamatosan követelték a restartot, meg meg is nyomták a vote to restart gombot, úgyhogy elbizonytalanodtam. Normális versenybalesetnek hittem, amit nem kell visszalõni, de a sok kiabálás teljesen kizökkentett a ritmusból, meg el is bizonytalanodtam, meg is kérdeztem, hogy "lag volt?", de ez megint csak olaj volt a tûzre, mert amíg ezt beírom, addig nem tudok gyorsítani.
A versenybíró jelenléte jó ötlet. Az LFS készítõinek meg az instant replay lenne az. Senki nem szólhat semmit, ha a versenybíró olyat lát, ami gyanús, akkor még ott a helyszínen akár vissza is tudja nézni, mindenki megy tovább, amíg nézi, és eldönti, hogy restart, vagy nem.

Palee
Sõt! Megóvom az egész cuccot!

ÓVÁS
Alulírott versenyzõ, megóvom a döntõ végeredményét, szabálytalanul visszalõtt rajt miatt. A rajt visszalövésének követelése messzemenõkig sportszerûtlen volt, tekintve, hogy az incidens nem különbözött egy szimpla versenybalesettõl. Replayt este elküldöm.

Palee

Szerintem addig is kérjétek be a lagotkiáltó versenyzõktõl a replay-t, ha ez egyáltalán mérlegelés kérdése.

ui: nem azért hangoskodok, hogy több pontot szerezzek, hanem azért, mert nem akarok mégegyszer sportszerûtlenség áldozata lenni.

Palee
Marki, nem azt kell mérlegelni, hogy szegények lagosak voltak, és legyünk sportszerûek, hanem azt, hogy mások is versenyeznek, akik jártak már hasonlóan és mégse követelték a rajt visszalövését.
Tehát akkor SEM volt jogos a rajt visszalövése, ha tényleg LAG volt.
Egyébként nézd meg a replayt-t és nem fogsz látni semmilyen irreális mozgást. Egész egyszerûen volt egy kis kocc, aztán lõjük vissza.
Mutassa meg valaki a lagos replayt a részvevõk közül.
Meg tudom, hogy a bíróknak volt dolguk a hétvégén épp elég, de basszus úgy érzem, hogy megszopattak minket a lagkiáltással. És mégegyszer: benne a van a szabályban, hogy nincs LAG miatt visszalövés!

Így igaz, de ebben az esetben épp mi jártunk jól Norbival, mert elkerültük a balesetet, ílletve ezután mi javasoltuk a visszalövést csupán sportszerûségbõl, mert a többiek modták, hogy lag volt. Tehát nem terhel senkit felelõsség.

Tegnap mikor Jacek hostolt elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne baj, ha egy versenybíra mindig felügyelné a versenyeket és döntene közben a hasonló dolgokról.

tuero
Kérdésem: Új bajnokság kezdetével mindenki tiszta lappal indul? Mert errõl nem szól a szabályzat. Ha nem, akkor most Norbit pontlevonással kell büntetni. (" -pontlevonás: szándékos szabálytalanság, vagy ismételt figyelmeztetés esetén").
A másik, a visszalõtt rajt. A visszajátszásban nem láttam olyat, hogy bármelyik autó is irreálisan mozgott volna (pl. amikor egy lagtõl megbokrosodott "szellemautó" kilök egy másikat), ettõl persze még lehetett lag, csak nem olyan egyértelmû.
Benne van a szabályban, hogy az elsõ körben történt komoly technikai hiba miatt vissza lehet lõni a rajtot, de én javaslom azt is belevenni, hogy bárki "kiálthat lagot", akkor vissza kell lõni a rajtot, de egyben szigorúan ki is kell vizsgálni az esetet (a kiáltozó elküldi a visszajátszást a bíróságnak), és ha megalapozatlan a visszalövés, akkor szigorú büntetésben részesül (összes pont levonása + következõ versenytõl eltiltás).

FREAK
Tabella is kész, szóljatok, ha elbasztam.....

Riszpekk

Jacek
igen de mit vartal???? amikor te loktel ki te is csak figyit kaptal???

[Walaki]D`Lair
amúgy ezzel csak az a baj, hogy így már esélyem sincs a 3. helyre...😞

De majd a következõ szezonban! Sírni fogtok Ferrarik! 😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Köszönöm szépen! 😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kf1Robi
Na az fasza lesz. Majd meglatjuk... mara viszont joccakat mindenkinek...
Jacek
elvileg a 0.2-ben vagy a -.25 ben lesz normalis idomero a jatekon belul, tehat beleptek a serverre van mondjuk 30 perced idomerot futni es utanna indul az ido lejartaval a verseny

Kf1Robi
csak birja... 😊
ÁjjLe BoBBi
ja fõleg ha bírná a kezem azt a rengeteg kört 😄

Kf1Robi
lehetne pl ugy, hogy eloszor futunk egy 10-15 koros kvalifikacios futamot ahol a rajtsorrend a bajnoksag allasa (vagy forditott allasa lehetne 😊) aztan a befuto szerinti sorrendben indulva egy hosszabb futam (30-40 kor) es persze mindenki egyszerre 😊 ez lenne am a csemege 😊
Prezsi
Igen, ez érdekes.

FREAK
jaja, biza

Riszpekk

Jacek
meg egy kis adalek😊 kb 2 ora alatt le fog zajlani az egesz komplett mindennel egyutt.
De ez joresz a LFS keszitoin mulik..

Kf1Robi
Na az jo lenne, ha mondjuk tobben indulnank egyszerre...
FREAK
Gratula mindenkinek, végeredmény fent van, a tabellát most nem tudom megcsinálni, de meglesz!!

Riszpekk

Jacek
magyarul😊)) elvileg lesz egy idomero es az egesz mezony egyutt szepen megy 50-60kort😊
Kicsit mas sutemeny lesz😊

Jacek
0.2 elvileg meg fog szunni ez az egesz rendszer.

Ams
NEE

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
😊 KÖSZ

FREAK
nyomatom

Riszpekk

Palee
nem lehet vhogy ellenõrizni,hogy volt -e LAG, vagy sem??
én sime karambolt láttam,semmi különös nem történt. ezért lõtték újra a rajtot.. két csapattárs egymásnak megy, aztán rs...

Ams
B végeredmény!
Kf1Robi 23:18.85 1:31.96
AMS 23:21.00 1:32.17 (BAZZE 2X ÍRTAM LE!)
GSiZsolti 23:22.40 1:31.88
Kacsa 23:23.69 1:32.16
budasp 23:44.13 1:32.87

Kf1Robi
T. Versenybirosag! Javasolnam a versenyhetvegek atszervezeset. 😊 Olyan modon, hogy egy napra (vasarnapra) keruljenek az idomero es a versenyfutamok. Szerintem dobjatok fel a temat es szavazzunk, hacsak nem szol valami eros erv elenne... Szerintem sok mindenkinek jo lenne ahogy nezem a sok DNQ-t 😊.

Na mit szoltok hozza?
Mert jó voltál, nagyon stabil!!😄D Jó éjt!!
GSiZSolti
B végeredmény!
Kf1Robi 23:18.85 1:31.96
AMS 23:21.00 ?
GSiZsolti 23:22.40 1:31.88
Kacsa 23:23.69 1:32.16
budasp 23:44.13 1:32.87
Ams
Mért kell figyelni? 😄D

Jó verseny volt, AMSra oda kell figyelni. Bobbi gratula, Norbi szedd össze magad, Bocs Zoli ennyit tudtam, Gratula az elsõnek is (Marki)Részemrõl ennyi, Jó éjt
Ams
ITT VAGYOK!
SORVADT KÉZZEL!

FREAK
bazzeg a B döntõsök mind meghaltak egy tömegkarambolban?????

Riszpekk

FREAK
úgy látszik, a következõ bajnokság már izgalmasabb lesz

ha ennek vége, legyen egy kis szünet, nézzük meg mit tud a 0.2 vagy a 0.25 ha kijön addig, és az új ismeretek tudatában kezdjünk bele az új bajnokságba

Riszpekk

Ams
HIHHII

Jacek
Szoval ezzel azt akarom mondani hogy igenis at kell ertekelni a dolgokat a konnyu gyozelmek mar nem annyira konnyuek😊

Jacek
meg ell kell fogadni hogy az emberek gyorsulnak es a kezdeti 1-1.5 masodperces elonyokbol a ferrari team, mar csak par tized maradt en ezt mondtam az elejen is.

FREAK
egyszerûen Norbi odadugta az orrát, ahova nem kellett volna, két másik mellé, belülrõl ott kár tekintgetni

tök szépen bevehette volna mögöttük a kanyart

Riszpekk