Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
inkább hajszál 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
cérnaszál....
amúgy nem vagyunk azok

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[Walaki]D`Lair
AMS bazz állj már le!!! Csapattársak vagytok!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ams
bazz, ha elöbb mondod nem kell itt szarozni lol

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

ÁjjLe BoBBi
ja de ehhez annyit hozzá is tennék hogy CSAK akkor büntessetek ha mindenki aki kinyitotta a pofáját, vagy vote to restartozott, megszivják....

[Walaki]D`Lair
ezt felejtsd el, de nagyon gyorsan! 😄D

ÁjjLe BoBBi

KUSSOLJON AZ ÖSSZES!! KÉSZ VEGYÉTEK EL A PONTOKAT LESZAROM !!!!

ibronk
Hát nézd csak meg hogy Markinak meg nekem is ugyan ugy akadozik a gáz.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

[Walaki]D`Lair
amúgy nem akarok szólni, de mielõtt kilöktél, a hosszú egyenesben mintha elduddantottad volna magad....

ÁjjLe BoBBi
te is kezded ??!!
amúgy láttam mit irtál, és csak azért is megnéztem rendesen minden multis replayomat, és lám csak ebben volt olyan hogy a negyedén megállt a gáz!!!

[Walaki]D`Lair
ehh...küldjek olyan replay-t amin ide-oda pattognak az autók, meg bobbi belém teleportál? Merhogy ez volt....

ÁjjLe BoBBi
mit nem láthatott te ***** ?!!!?!?! most már ne idegesits fel te iq bajnok!!!!

ibronk
"Hát szal, ha jól megfigyelitek ugye, a multis replayekben akadozik a kormány forgása, és akadozik a gáz és a fék adagolása is. Ha kormánnyal mész ha egérrel."

[Walaki]D`Lair
"Na megneztem semmi lag bobbi siman fogja es nekimegy walakinek!!!!!

Tehat nem nagyon ertem mert ment a jajgatas???A sajat csapattarsad lokott ki ezert restart????
Bobbival egyeztesd hogy o mert megy neked?"

Te komolyan gondolod az ilyen faszságokat, vagy csak minket hülyítesz vele???

Ams
Marki nem is láthatta!

FREAK
Elmagyarázom neked is külön.... Olyan szabály NINCS, hogy lag miatt újra kéne indítani a futamot. Én viszont nem láttam lagot, de ha elõ is kaparsz egy olyan replayt, amiben látszik ilyesmi, akkor is szabálytalan belepofázni a versenybe, és újraindítani. Reggelig nem fejeznénk be, ha minden pillanatnyi jel kimaradás miatt újraindulna a verseny. Még akkor sincs restart, ha MINDENKI LESZAKAD, volt is már rá példa (kivéve az elsõ körben).

Tehát az teljesen lényegtelen, hogy miért ütköztetek, a lényeg az, hogy egy szabályos futam szabálytalanul újra lett indítva. PONT.

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
jóvan....akkor biztos kormánnyal megyek és én a lassitás ellenére biztos véletlenül hagytam a lábam a gázpedálon, holott nem nyomtam már neki a gázt.....aztán meg egyenesen mentem ki....mivel elengedtem mindent....utánna köv kép az hogy a sikán közepén ujra oldalba baszom Józsit és szétbasz minket.....
Marki biztos hülyeségbõl mondja hogy lag volt......

Jacek
Na megneztem semmi lag bobbi siman fogja es nekimegy walakinek!!!!!

Tehat nem nagyon ertem mert ment a jajgatas???A sajat csapattarsad lokott ki ezert restart????
Bobbival egyeztesd hogy o mert megy neked?

Paleenak igaz avan majd megbeszeljuk mi lesz.

FREAK
Na jó, gyerekek ez nevetséges. Végignéztem az összes szemszögbõl, de lagnak nyomát sem láttam. Walaki begurult Bobbi elé, lehelletnyi koccanás történt, aztán Walaki, miután nem tudta megfogni az autót, megállt, és jött a jajgatás.

Márpedig ilyet nem játszunk, interneten VAN LAG, ha tetszik, ha nem, ezt figyelembe kell venni, és elfogadni. De ha lag miatt újraindul egy verseny, az kb. olyan, mintha egy igaz autóversenyt a napsütés miatt halasztanának el, mert zavarja a versenyzõket. De mondom, ennél a koccanásnál NEM VOLT LAG.

A restart nem volt jogos, mindenki kap valami ajándékot, aki részt vett benne. Ahogy lehet, megbeszélem a többiekkel.

Riszpekk

Palee
...

[Walaki]D`Lair
picikét bocsánat...nem én követeltem...

FREAK
na mingyá megnézem azt a kurva replayt

Riszpekk

PengeHUN
Miért van az hogy elinditom a szervert.. majd a játékot!
kiválasztom az autot join!
de nemtörténik semmi!
marad a live for speedes háttér!
nemtudjátok mit kéne csinállni?
ja és mikor indítjátok a szervert????
Palee
Walaki: egyetlen dolgot nem említesz soha:

Mért érzed azt, hogy jogodban áll a verseny visszalövését követelni... nem egyszer.

Nem akarlak én meghurcoltatni, én csak olyan versenyeket akarok, ahol mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, legyen az bármilyen.

[Walaki]D`Lair
dehogy....még nincs B....

[Walaki]D`Lair
"Persze Walaki ezt nem tudhatta, hogy emiatt volt a kocc, a kocc után pedig hab volt a tortán, hogy kitört a lag. "

Ember!! Bobbi autója belémrobbant és kidobott a francba....szted mi ez??? Pirospacsi vagy mi???

[Walaki]D`Lair
dehogy van hotkey-em bazz! Ha a szöveg közben megnyomod a hotkey-t, akkor berakja...nekem meg a :-( az eleve ki van szinezve és csak a végén +nyomtam a F2-t....

ÁjjLe BoBBi
kinek milyen baja van, most már nem irkálok semmit....
itt vannak ezek el lehet olvasni....

ÁjjLe BoBBi
szóval nem félek.....de leszel szives az agyamat nem felbaszni, hanem mielött bemész egy kurva isten beszott serverre, megnézed hogy hol is vagy....nem ez az elsõ nálad....nekem kellett a selejtezõn is érted menni más serverre hogy nem ott vagy.....szóval kussoljál PLS

Jacek
pont nem neztem oda mire vissza fordultam az lattam hogy 1 2 go bazz😊

Palee
Norbi: itt a mérlegelés szerintem nem feltétlenül a lag megítélésén van, hanem a rajtvisszalövés követelésén.

ibronk
Hát szal, ha jól megfigyelitek ugye, a multis replayekben akadozik a kormány forgása, és akadozik a gáz és a fék adagolása is. Ha kormánnyal mész ha egérrel.
Amugy amit Palee küldött replayt abban én nemigen látok lagot ha ezt az akadozást figyelembevesszük, viszont amit Máriktól kaptam abban annál több van. Szóval ezt nem igen lehet igazságosan eldönteni mert ahány játékos volt bent, annyi fél replay lehetne kb.

Palee
Elõször én is ezt gopndoltam, de aztán Marki felhívta a figyelmet arra, hogy a gázadás csíkja bobbinál a kocc elõtt valamennyivel beállt 1/5-re.
Ami azért támasztja alá a lag-ot bobbinál, mert billentyûvel nyomja, és a billentyû vagy on, vagy off. Akkor van a két állapot között, amikor 1/5-önként fel- vagy lemegy gázadáskor és elvételkor.
Itt beragadt abban a fázisban, ahogy bobbi elvette a gázt, az utolsó 1/5-ödben.
Van a rózsaszín csík, azt nézzétek.

Persze Walaki ezt nem tudhatta, hogy emiatt volt a kocc, a kocc után pedig hab volt a tortán, hogy kitört a lag. De az már indifferens volt.
Lényeg, hogy az újralövetés feltételének nem felelt meg.

FREAK
itt annyi a gond, hogy Prezsi szerint a lag a kocc után volt, én nemsokára megvizsgálom, és ha ez igaz, akkor CSALÁS történt, és ebbõl nem csinálunk rendszer

tessék figyelembe venni, hogy ez elõfordulhat, és nem nyomni mint a veszett patkány, hanem ÉSSZEL, ha ez mond nektek valamit

Riszpekk

seAke
Ha Én utolsó lettem A bajnokságban akkor megyek B-be? Vagy nemtudom...teccikérteni?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Igen, de ha te vagy a szerver, akkor bármikor felül tudod bírálni 5 mp-en belül és ezt nem tetted meg, miért ?

Jacek
nem ertitek ez a legegyszerubb lagot kiabalni!!!!
Sokkal egyszerubb mint bekalkulalni a rajtnal hogy egy lagos szar netem van!!!
Komoly valtozasok lesznek csak ugysem tartjak be az emberek mert amikor en benn vagyok es azt mondon nincs restart akkor is restartolnak lol

Prezsi
Ez nagyon találó volt.

Palee
Szerintem a Bobbi sequence nem olyan dráma.

Ami viszont igen, az a következõ.
- SOTP
- STOP
- összetörtek a lagok:-(

tehát a verseny közbeni rajtvisszakövetelés, ezzel a többiek elbizonytalanítása, akik nem láttak az egészbõl semmit.

ami még külön figyelmet érdemel, az az, hogy a "összetörtek a lagok:-(" megszólalás egy-két karaktere színezve van... ha érted mire gondolok... Walakinek van erre egy külön hotkey, hogy LAG-ot kiáltson.

LFS?
Ez nem game, hanem egy drog neve, egyszer kipróbálod, aztán nem tudsz leszokni róla 😄

Amúgy a 18 Mb-os verziót(zene nélküli) töltsd le a legújabb W jelû patchel együtt, majd azt rakd be. Itt a cím:

http://lfs.racesimcentral.com/

[HUN]PAStheLoD
LFS ?? ez milyen game ? és hol lehet hozzájutni ? 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ams
1. akkor már volt rs.
2. nem tudtam A-ba vagy B-be vagyok. MERT 7 emberes volt a szerver
3. nagyon félhetsz a pontlevonástól, ha ilyen féreg módon, bármit megteszel az ellenéért.

Végre egy normális logó 😄

ÁjjLe BoBBi
én nem értem hogy miért jár ezért nagybb bünti mint egy kilökésért!
A másik dolog meg hogy kit akartok büntetni ?!
Mert Marki is észre vette hogy lag volt.
A replayból is kiderül hogy lassítottam....elvettem a gázt.A lag miatt én már elõrébb láttam józsit és soroltam volna be möge, aztán kocc. Én egyenesen ki a picsába, körülöttem meg tiszta lag volt minden.
Végül is egy dolog van amit egy ember nyakába varhattok, és ez a megszólalás...idézem az elsõt
"SOTP" és ezt Józsika irta (hozzáteszem jogos volt)
és ami viszont terhel egy pár embert az a tövábbi megszólalások, és a restart.
Név szerint:Józsi(SOTP),Józsi(STOP),Marki(n),Norbi(nn),Józsi(összetörtek a lagok:-(),ÁjjLe BoBBi(voted to restart), Józsi (voted to restart),ÁjjLe BoBBi(nagyon nagy volt), Józsi(az),Józsi(voted to restart),Norbi(mi a faszom legyen?), Gergo (lag volt?),Marki(voted to restart),Józsi(rest),ÁjjLe BoBBi(voted to restart),Norbi(utolsó bazzeg),Józsi(sorry),ÁjjLe BoBBi(egy rs és kész)
na itt vannak a megszólvalások és sorrendben.....
a másik meg az hogy AMS bejött a serverre(nem akarom hogy baja legyen ebbõl)és ugyebár arról is volt szó hogy ezért is jár valami....
szóvl jópár embert kéne büntetni a lagos szarság miatt.
Ja egyébként még1x.
Szóval józsit megkoccoltam(a lag miatt!!)és utánna látszik hogy a gépezetem megye egyenesen kifelé tovább, aztán a kocsi felett számolja a lagot(eközben józsi visszakeveredik a rendes irányba és megy tovább)aztán meg odateleportál Józsi mellé, és amind a kettõnket kibasz a gecibe(de ez még véletlenül se volt lag igaz ?!)

FREAK
nyugi, nincs elfelejtve az óvásod, de eddig csak Prezsi tudta rendesen átnyálazni a replayt

õ el is mondta nekem az álláspontját, amit én elfogadhatónak tartok, de természetesen elõbb én is megnézem mindkét replayt

jacekkal meg tegnap fél órát küzdöttünk, mert ki akart lépni, úgyhogy jelenleg örülünk, hogy egyben vagyunk

lényeg, hogy ne aggódj, lesz döntés, sietni meg nem kell, mert vagy pontlevonás lesz, vagy következõ futamról való kizárás, de erre van 2 hetünk, és mivel az ügy elég "súlyos", nem szeretnénk elkapkodni

Riszpekk

Palee
Ennyit az óvásra való reagálásról. Mármint a nemreagálásról...

Utólag kicsit balf@sznak érzem magam, hogy a 4-ik futamon lagos (elszenvedett) kilökésem után nem lõttem vissza a rajtot.
Miután úgy látom, hogy ez senkit nem zavar, még a bírókat sem, javaslom, hogy vegyük bele a szabályzatba, hogy "lag elõfordulása esetén a versenyt újra kell futni".

Csak hogy minden versenyzõ tisztában lehessen az alkalmazható eszközökkel.

(taps...taps...taps...taps...taps...)

[Walaki]D`Lair
Ezekszerint indulsz még az utolsó futamon is?

Meglehet, utolsó futam igencsak többesélyes.

[Walaki]D`Lair
ejjjj....ne akard bealázni Marki-t, mert szétszopat a pályán...😛PP

ÁjjLe BoBBi
ehh....töllem lehet...ki mondta hogy 2. leszek ? 😛PPP