16311
-
#10763 De mind1.
Használjátok egészséggel!
(kurva szép lett) -
#10762 Most beszéltem vele...
Gondolom, hogy nem dobnátok kukába....
Csak azért értitek...
Nem a Freak-et kellett volna megkérdezni, hogy vajon fájni fog-e a dolog, hanem egy sort beírni az ICQ-ba....
Oszt kész.
-
#10761 hali -
#10758 en Freakot amikor kerdetem kulon rakerdeztem azt mondta hat nem nagyon fogsz menni!
Bocsesz most mit csinaljak???
Nem szivesen dobnam a kukaba amin meloztam:)) -
#10757 Apropó ha minden összejön minden hétvégén én fogok diszkózni a Café Promenád Mammut 2-ben!Majd szólok hogy mikó! -
#10756 Ja jó lenne AMS ha beszélnénk feljöhetnél néha ICQ-ra!!!! -
#10755 Na ez jó hír!!!
Majd utánanézek, nem tudom-e nagykerben olcsóbban megvenni...
Csak most kurvára elkeseredtem... -
#10754 Logitech wingman Formula GP 10 000 Ft a force-os 3000-el drágább úgyhogy nosza irány az Electroworld!!! -
#10751 Mi ez az F1 láz ez nem az gyerekek!Majd kijön a teljes abb lecc F1-es kocsi de ezek túraautók,nem ferrari meg mcLaren.AMG,ALFA,BMV,AUDI,RENAULT ezek lennének a jó skinek,hiszen ez egy saját bajnokság ne csináljatok mindent egy sémára! -
#10750 itt is hiba de leszarom :P -
#10749 már irni sem tudok olyan álmos vagyok....szal McLaren....ugyis tudtátok, de azért kijavtom :P -
#10748 bazzeg reggel szóltál hogy le van foglalva ? olyan fasza bazzeg kedvenc teamem a mclaren már kézülök rá hogy mehetssek is a skinnel, erre most szolsz hog foglalva van! ECCSÉM!
De nem akarok vitázni, és nem akarok a szemétláda szerepébe bujni, ezért átengedem neked! Használd egésséggel és vigyázzál rá! :((
Józsi: ha most nem irta volna AMS hogy reggel óta bütyköli a mercijét akkor ha össze fostad volna magad akkor is Mlacern lett volna! Vagy az biztos hogy én mercivel mentem volna!! -
#10747 MCLAREN LEFOGLALVA! reggel óta azt csinálom!
-
Marki.. #10746 Márpedig ha Bobbin múlik, akkor az lesz :DDD -
[Walaki]D`Lair #10745 De bazeg McLarenes akkor sem lesz! -
#10744 azt már félre is nézted !!
remélem emlékszel arra mikor a szezon elején beleszólásom sem volt a kocsi szinezésébe, és ráadásul mikor megláttad hogy más szinű rögtön elkezdtél vergődni....
szal most én döntök! -
[Walaki]D`Lair #10742 Amúgy kurva jó a netkód! 57kbyte/sec el töltök, és mellette nem laggolt a LFS...:DDD -
[Walaki]D`Lair #10741 bazeg jacek ezek KURRRRVA jók!!! Nekünk is csinálj majd valami faszát! (de ne McLarenest! :PP Legyen monnyuk Jagar F1) -
#10740 Jacek csinál gyak szervert. -
#10739 Aki szeretne hogy a jetekban is igy lasson minket az toltse le a linken szereplo filet.
Nezzetek meg nyugodtan de ne ezzel versenyezzetek legyszives!!!!!!
letoltes
-
[Walaki]D`Lair #10738 Ehh....kezdem megszokni ezt az új fizikát!
Ennek örömére most mentem 1:37.98-at :D -
[Walaki]D`Lair #10737 Télleg??? (akkor a felniket lelopjuk róla!) -
#10735 5 perc ??? ohh ha én annyira is kipróbálhatnám..... -
#10734 király a verda, majd én is megnézem, hogy kell skinezni, eddig 5 percre próbáltam ki a 0.2-t
mennyire változott a fizika, realitás?
-
#10733 ja, király lesz
:)) mer aszontam oszt kész -
#10732 Rajtszám a tavalyi helyezés lesz, Freak aszonta. -
#10731 Subaru Racing Team hivatalos bemutatkozasa:DDD
Itt a promo anyag:) -
#10730 Legjobb roppant feelinges kár hogy már csak 2 hétig van meg mert jön a Matiz...fúj! -
[Walaki]D`Lair #10727 Sportkipufogóval? (leszakadt a kipufogócsonk egy kicsit a motorról ezért kurva hangos és visszadurrog mint a rally kocsik)
Vruuuuuummmm-tap-tap-tap-tap...... -
[Walaki]D`Lair #10726 Az egy dolog! De könyöörgöm! Azon a picsa lejtőn a hajtű előtt visszalassul, az már überLOL! -
#10725 PLS!nézze meg nekem valaki a mistral.hu-n hogy mennyibe kerül az 1,7+-os Athlon XP,mert nekem nem jön be!THX -
#10724 hahahahahahahahahahahahahahmost állt meg itt az utcánkba de már 30 perce hallom a hangját! -
#10722 -
[Walaki]D`Lair #10721 Hát ez nem igaz! Eszem faszom megáll!!! Ekkora szar legyen ez a kocsi...Hát a Cöcö (bűzös lenszkíj) 20 éves Mitsubishi Colt-ja jobban gyorsul a maga 60 lóerejével basszameg! -
#10720 Subaru2 is lehet:D -
#10719 Kösz! Már ki is állatkodtam magam! -
[Walaki]D`Lair #10718 Hogyhogy minimum? Többen is lehetnek 1 csapatban? -
#10717 marha lesz valmi netcode fele a jatekban:))) mert most meg a 6 fos server is szakad:DDD -
[Walaki]D`Lair #10716 -
#10715 Subaru team minimum 2 fot indit a seasonban:))