16311
  • Blasta
    De mind1.
    Használjátok egészséggel!
    (kurva szép lett)
  • Blasta
    Most beszéltem vele...
    Gondolom, hogy nem dobnátok kukába....
    Csak azért értitek...
    Nem a Freak-et kellett volna megkérdezni, hogy vajon fájni fog-e a dolog, hanem egy sort beírni az ICQ-ba....
    Oszt kész.
  • Prezsi #10761
    hali
  • Jacek
    en Freakot amikor kerdetem kulon rakerdeztem azt mondta hat nem nagyon fogsz menni!
    Bocsesz most mit csinaljak???
    Nem szivesen dobnam a kukaba amin meloztam:))
  • seAke
    Apropó ha minden összejön minden hétvégén én fogok diszkózni a Café Promenád Mammut 2-ben!Majd szólok hogy mikó!
  • seAke
    Ja jó lenne AMS ha beszélnénk feljöhetnél néha ICQ-ra!!!!
  • Blasta
    Na ez jó hír!!!
    Majd utánanézek, nem tudom-e nagykerben olcsóbban megvenni...

Csak most kurvára elkeseredtem...
  • seAke
    Logitech wingman Formula GP 10 000 Ft a force-os 3000-el drágább úgyhogy nosza irány az Electroworld!!!
  • seAke
    Mi ez az F1 láz ez nem az gyerekek!Majd kijön a teljes abb lecc F1-es kocsi de ezek túraautók,nem ferrari meg mcLaren.AMG,ALFA,BMV,AUDI,RENAULT ezek lennének a jó skinek,hiszen ez egy saját bajnokság ne csináljatok mindent egy sémára!
  • ÁjjLe BoBBi
    itt is hiba de leszarom :P
  • ÁjjLe BoBBi
    már irni sem tudok olyan álmos vagyok....szal McLaren....ugyis tudtátok, de azért kijavtom :P
  • ÁjjLe BoBBi
    bazzeg reggel szóltál hogy le van foglalva ? olyan fasza bazzeg kedvenc teamem a mclaren már kézülök rá hogy mehetssek is a skinnel, erre most szolsz hog foglalva van! ECCSÉM!
    De nem akarok vitázni, és nem akarok a szemétláda szerepébe bujni, ezért átengedem neked! Használd egésséggel és vigyázzál rá! :((

Józsi: ha most nem irta volna AMS hogy reggel óta bütyköli a mercijét akkor ha össze fostad volna magad akkor is Mlacern lett volna! Vagy az biztos hogy én mercivel mentem volna!!
  • Ams
    MCLAREN LEFOGLALVA! reggel óta azt csinálom!
  • Marki..
    Márpedig ha Bobbin múlik, akkor az lesz :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    De bazeg McLarenes akkor sem lesz!
  • ÁjjLe BoBBi
    azt már félre is nézted !!
    remélem emlékszel arra mikor a szezon elején beleszólásom sem volt a kocsi szinezésébe, és ráadásul mikor megláttad hogy más szinű rögtön elkezdtél vergődni....
    szal most én döntök!
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy kurva jó a netkód! 57kbyte/sec el töltök, és mellette nem laggolt a LFS...:DDD
  • [Walaki]D`Lair
    bazeg jacek ezek KURRRRVA jók!!! Nekünk is csinálj majd valami faszát! (de ne McLarenest! :PP Legyen monnyuk Jagar F1)
  • Prezsi #10740
    Jacek csinál gyak szervert.
  • Jacek
    Aki szeretne hogy a jetekban is igy lasson minket az toltse le a linken szereplo filet.
    Nezzetek meg nyugodtan de ne ezzel versenyezzetek legyszives!!!!!!

letoltes

• [Walaki]D`Lair
    Ehh....kezdem megszokni ezt az új fizikát!

Ennek örömére most mentem 1:37.98-at :D
  • [Walaki]D`Lair
    Télleg??? (akkor a felniket lelopjuk róla!)
  • ÁjjLe BoBBi
    5 perc ??? ohh ha én annyira is kipróbálhatnám.....
  • FREAK
    király a verda, majd én is megnézem, hogy kell skinezni, eddig 5 percre próbáltam ki a 0.2-t

mennyire változott a fizika, realitás?
  • FREAK
    ja, király lesz

:)) mer aszontam oszt kész
  • Prezsi #10732
    Rajtszám a tavalyi helyezés lesz, Freak aszonta.
  • Jacek
    Subaru Racing Team hivatalos bemutatkozasa:DDD

Itt a promo anyag:)
  • seAke
    Legjobb roppant feelinges kár hogy már csak 2 hétig van meg mert jön a Matiz...fúj!
  • [Walaki]D`Lair
    Sportkipufogóval? (leszakadt a kipufogócsonk egy kicsit a motorról ezért kurva hangos és visszadurrog mint a rally kocsik)

Vruuuuuummmm-tap-tap-tap-tap......
  • [Walaki]D`Lair
    Az egy dolog! De könyöörgöm! Azon a picsa lejtőn a hajtű előtt visszalassul, az már überLOL!
  • seAke
    PLS!nézze meg nekem valaki a mistral.hu-n hogy mennyibe kerül az 1,7+-os Athlon XP,mert nekem nem jön be!THX
  • seAke
    hahahahahahahahahahahahahahmost állt meg itt az utcánkba de már 30 perce hallom a hangját!
  • hali
  • [Walaki]D`Lair
    Hát ez nem igaz! Eszem faszom megáll!!! Ekkora szar legyen ez a kocsi...Hát a Cöcö (bűzös lenszkíj) 20 éves Mitsubishi Colt-ja jobban gyorsul a maga 60 lóerejével basszameg!
  • Jacek
    Subaru2 is lehet:D
  • Csudri #10719
    Kösz! Már ki is állatkodtam magam!
  • [Walaki]D`Lair
    Hogyhogy minimum? Többen is lehetnek 1 csapatban?
  • Jacek
    marha lesz valmi netcode fele a jatekban:))) mert most meg a 6 fos server is szakad:DDD
  • [Walaki]D`Lair
  • Jacek
    Subaru team minimum 2 fot indit a seasonban:))