16311
-
[Walaki]D`Lair #11959 Felhős az ég bazze...:DDD -
[Walaki]D`Lair #11957 isten fasza :DDD Néha még a 0.5MBit-es ADSL is belassul :DDDD -
[Walaki]D`Lair #11956 na én is így voltam...1100-ból 390-et megcsináltam...de azért szopja le magát, aki kitalálta a feladatokat :DDDD Tahó baromság az egész...nem is logikus...Bazze...nyelvvizsga ment elsőre rigóban, ez meg nem :DDDDDDDD
Amúgy nem gáz, jövő hétfőn megint megyek... -
[Walaki]D`Lair #11955 na én is így voltam...1100-ból 390-et megcsináltam...de azért szopja le magát, aki kitalálta a feladatokat :DDDD Tahó baromság az egész...nem is logikus...Bazze...nyelvvizsga ment elsőre rigóban, ez meg nem :DDDDDDDD
[Walaki]D`Lair #11955 na én is így voltam...1100-ból 390-et megcsináltam...de azért szopja le magát, aki kitalálta a feladatokat :DDDD Tahó baromság az egész...nem is logikus...Bazze...nyelvvizsga ment elsőre rigóban, ez meg nem :DDDDDDDD
#11954 ok akkor még gyakok :D -
#11953 en mentem kb ennyi -
#11952 1:32.33 advanceden turboval, valaki ment még itt? :D -
#11951 hát ez egy igen barom hülyeség..mert a várakozás az hogy leállítod az autot és elmész aludni... tehát amikor több orát áll az auto...és a megállni az hogy megálsz egy picit..valahol igaz valahol hülyeség..mert az auto tényleg többet várakozik mintha csak megállnál...de várakozni a kocsiban szoktam valamire .... -
#11950 Ezt én sem igazán értem. Hanyadik körben lett leintve a verseny? Azt gondolnám, hogy amelyik körben éppen az első autó volt a leintés pillanatában. Ez lenne ésszerű. De ezek szerint mégis valahogy máshogy számolnak.
Ugye ott volt az 53.kör vége, Raikkonen, Fisichella, Alonso, és 7.Webber. Az 54. körben parkolt le Webber, miközben elöl már átjutottak az 54.kör végén, Fisichella elsőként. Az 55.körben ment bele Alonso a roncsokba. Ha ez volt az a pillanat, amikor leállították a versenyt, akkor még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Fisichella már az 56.körében volt. Ha még a célvonalon áthaladása előtt leállították a versenyt, akkor is tuti, hogy az 55.-ben voltak, tehát az 54.kör végeredménye kéne hogy legyen a mérvadó.
Vagy olyan a szabály, hogy akinek mozog az autója, az hány kört tett meg a leintésig, és akkor Da Mattahoz nézték ezt az 53 kört? Ez még nagyobb hülyeségnek tűnik. -
#11949 vágom, csakhogy ez le lett intve, az a bizonyos futam meg végig lett futva, ez a nagy különbség
semmi alapja nem lenne a kiesett versenyzők befejezett köreit nézni, ha mások meg végigmentek - ilyenkor a megtett távot számolják -
Kacsa_ #11945 Nekem elsőre 18 hibám lett, másodikra meg 2. De azt még a mai napig sem tudom melyik a megállni tilos és melyik a várakozni tilos -
#11944 :((( nekem 10 hibám volt és átengedtek:)))) kb a negyedét tanultam meg amit kellett volna de átmentem:))))) -
[Walaki]D`Lair #11943 Amúgy nem jött össze a KRESZ...13 hibám lett...kár érte...na mind1 :) -
[Walaki]D`Lair #11942 Jaja! Meg az egyenes utániban mindenki odabaszná a kocsit a szemközti falhoz :)))) -
#11941 http://www.f1onboard.com
Itt szokott lenni mindig videó a versenyekről. Most még csak az edzésról van. -
#11940 Én is pont erre gondoltam, hogy ha lenne eső, meg ilyen szép kis átfolyások az hogy felkurná a hangulatot a versenyeken.
Amugy belegonolsz hogy milyen ez a blackwood pálya néhány döntött kanyarba fél kerék magasságú tocsa állna a kerékvető mellett belső íven ,jó példa erre az alagút előtti kanyar...:D -
#11939 Szóval a leintést megelőző második kör. Na alszom, mert félrebeszélek. -
#11938 Aha! A 75% a leintésre vonatkozik, de a végeredményben az előző kettő. Freak vágod? -
[Walaki]D`Lair #11937 És mintha Montoya el is dudálta volna magát az elején..... -
[Walaki]D`Lair #11936 én másfélszer megnéztem! :PPP
Nade lépek alukálni! Drukkoljatok nekem! Fél 8-ra megyek KRESZ vizsgázni!....igen, a Pecvál jóskába :DDDDDDDD -
#11935 amúgy ilyenkor a szerver a hibás, amiért bekapcsolta a realistic weathert :) -
Marki.. #11934 LOL -
#11933 LOL :DDDDDDDDDD
Hát kb. ezt kiabálhatta :DD Kár, hogy nem láttam, most túrhatom a netet :D -
[Walaki]D`Lair #11932 :DDDDDD
a baleset az 55. körben volt...a FIA meg csak a 53.-at számolta érvényesnek...
Na mind1 majd ráeresztjük Palee-t aki megóvja az egész versenyt...aztán majd jön a levél nekem a FIA-tól, hogy elbasztam a versenyt :DDDDDD
Alonso első gondolata : "Összetörtek a LAG-ok!!!" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11931 Most csak azt nem értem, Raikönnen hány pontot fog kapni, mert ha az 53. körben lett vége a versenynek, az ugye a teljes versenytáv 74,6%-a, tehát akkor elvileg csak 5 pont járna neki. -
#11930 hat nagyon durva volt szerintm nehany eve siman halalos baleset.. -
Marki.. #11929 Jól van na, még nem fogtam fel mit láttam. Ekkora esést nem látsz a valóságban bazz. -
#11928 ja rajottem:) -
#11927 ?? -
Marki.. #11926 Amúgy ez melyik volt a TV-ben a GP4 vagy az F1-2002, szerintem a GP4 mert teli volt buggal :DDD
Viszont a grafika egész élethű volt :D -
#11925 hat ez nem is tudom mi volt:)) ez a velemenyem az egeszrol:))
Nem csippanton a kockafejut de siman hozta volna ezt a versenyt..
Szegeny Alonso amit kapott bazzz hihetetlen volt -
#11924 ugy akarsz jarni mint shumi?:)) -
Marki.. #11923 Mikor lesz már eső LFS-ben, tócsákkal, alig várom :D -
Marki.. #11922 LOL LOL LOL -
[Walaki]D`Lair #11921 Nézzed meg a Forma 1-et, mert picsánrúglak ha lemegyek szikszóra :DDDD -
#11920 miröl is maradtam le ? -
#11919 Hát igen én is erre gondoltam, ezt meg kellene ovniuk mindenképpen. -
[Walaki]D`Lair #11918 így van.... -
Toya #11917 Meg mindenki aki kiesett.