16311
  • Astaroth
    Makett
  • Kacsa_
    Kölcsönadtam Alexeasenek a mecsbokszomat. Ezzel szoktunk a játszótéren játszani. ;)
  • ibronk
    a tetején az a kicsi az mi? :DD
  • ibronk
    Melyik volt az a paraszt aki lefotozta a kocsim???????????? :D
  • ÁjjLe BoBBi
  • Prezsi #12000
    Sép Subaru :)
  • Alexease
  • FREAK
    amint kész az új oldal (már ciki, hogy nem tudom megcsinálni :DD), fent lesz az info
  • dashed_
    ha mar skin..
    Csinaltam enis 1et.. kicsit egyszeru de a celnak megfelel :)
    mellesleg mikor lesz uj bajnoksag??? jelentkeznek ra..

• [Walaki]D`Lair
    Díszítsed még és akkor fullos...
  • ibronk
    De csak még tegyél rá jó sok reklámot aztan jó lesz.
  • Astaroth
    na mivan nem jó a skinem?
  • ibronk
    ja csuktam dolgom lett
  • Astaroth
    Látom nincs semmi ugyhogy csináltam.
  • ibronk
    2. masteron hostoltam, gyertek!
    Tegnap közeben tesztelgettunk, és rájöttunk hogyha az options/misc menü alatt a multiplayer speedupot OFF-ra kell állitani, mert sokkal kisebb a lag igy.
  • [Walaki]D`Lair
    LOL
  • ÁjjLe BoBBi
    gyáááá mekkora király vagy! :)
    nekem már kb. tegnap ilenkor megvolt :)
  • [Walaki]D`Lair
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    ▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄▄█▄█▄
  • [Walaki]D`Lair
    Ehhhee....Töltöm a POSTAL 2-t!!! KIRÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!! Na asszem holnap belezni fogok, meg széthugyozok mindenkit mint hülyegyerek a hóembert
  • [Walaki]D`Lair
    'Az 1-2' [It]

:DDDDDDDDDD
  • CSOCSO
    kusss ez egy kurvajo film volt ...egy klasszikus
    :))))
    amugy mondj egy ilyesztő filmet mert én az alien és cápa filmek ota ( amiket nem ma láttam )nem láttam ijesztő filmet...
  • seAke
    Beszarás CÁPA 2. az RTL Klub-on mekkora beszarok a röhögéstől...a Serius Sam ijesztőbb volt anno 2000-ben!UltraLOL:)
  • ibronk
    Gyertek a 2. masterra játszani!
  • Astaroth
    még az orrára kéne valami!
  • Astaroth
    Vagyis kép
  • Astaroth
    legújabb képek a gépről:
  • Astaroth
    legújabb gépek
  • CSOCSO
    EZT LESSÉTEK VÉGIG!!:))))))))))
    ha tudjatok akkor egyszer az én szemszögemből és egyszer a COLOS szemszögéből lessétek meg...mert két féle borulás volt...de ESZMÉLETLEN KOMOLY VOLT:))) annyit hülyültünk hogy jujjj.-...vagymasfel oraig csak ezzel jatszadoztunk:))))))))))
    www.tar.hu/nwocsocso/jujbaze.zip
  • ibronk
    Gondoltam...:D
  • tuero
    Én azt se tudom hány hibapontom volt. Még a középsuliban volt, miután kijavították a teszteket, kijött az emberke, mindenki ránéz, mondja a társasgnak: "Van, egy jó hírem", feszült várakozás ... "Tavasz van!" ... Hát igen, erre voltunk kíváncsiak, más nem is érdekelt... :))))
  • [Walaki]D`Lair
    Én is...de ezexerint nem eleget...
  • Astaroth
    nekem is tíz hibám volt:)))))elméletet semmit nem tanultam csak teszteket töltöttem.:)
  • [Walaki]D`Lair
    Nem véletlenül mondtam :DDDDDD
  • ibronk
    Önvita :D
  • ibronk
    Elfujta az adatokat:D
  • tuero
    De hülye vagy, hát nem ismered a szabályokat!!!???

"A versenyben teljesített távot úgy értékeli a szabályzat, hogy a megszakításkor megkezdett körszámot felfelé kerekíti, viszont végeredménynek a két körrel előbb teljesített kör sorrendje számít. (FIA Forma-1 Sportszabályzat 23, 153, 154 cikkely)"

Ezek szerint ha tényleg Alonso balesetére jött a piros zászló, akkor ha néhány mp-el lassabban reagálnak, és később állítják le a futamot, akkor Fisichella nyer (addigra átjut a célvonalon)
  • ibronk
    De annyi igen, csak érted, 500 ezer forint vagy 0.5 millió, ugyan az de mégis más ;D
  • [Walaki]D`Lair
    he? 544kbit....az nem 0.5Mbit?
  • ibronk
    0.5Mbit lol :DDDDDDD