30
  • Pheel
    DOS? IBM-nek semmi köze nem volt hozzá. Billi vette fillérekért az alapokat, kicsit kipofozták, majd eladták.

Desktop? MINDENKI a PARC-ból lopta. MINDENKI.
    Egér? Billi az Apple-től, atok a PARC-ból, azok meg még régebbről egy olyan úriembertől, akinek a múltkor megkerestem a nevét, be is ítam fórumra, de most nem fogom megkeresni újra.

Az egész számítástechnika egy nagy lopás, csak egyeseknek jobb a marketingjük.

Kénytelenek jobbat kiadni a konkurenseknél, mert amúgy nincs mivel a földbe döngölni őket. Most ne gyere azzal, hogy a szar a Windows, mert akkor körberöhöglek. :)

Nem a példaképem. Csak én nem fikázom úgy, hogy tizedannyit sem értem még el az életben.
  • Nor
    Valoban sokat tett le az asztalra, pl kihasznalta a baratait, ismeroseit, akik VALOJABAN irtak azokat a dolgokat , amiket ma mar mindenki az O nevehez kot.

DOS ... lassuk csak. IBM?
    DESKTOP. Lassuk csak, mintha azt is loptak volna?!
    az egerrol mar ne is beszeljunk.

Az egesz M$ nem mas mint egy nagy lopas, marketinggel koritve.

Nem jobbat akarnak kiadni a konkurensnel, hanem a konkurenset a foldbe dongolni.

Legyen csak ez a peldakeped, remelem egyszer majd teged is tonkretesz valaki ugyanilyen modszerekkel es majd akkor rajosz arra hogy mit jelent az a fogalom hogy 'tisztesseges verseny tisztesseges eszkozokkel'
  • Pheel
    "Pontosan tudom, hogy Billi nem szeplőtlen"
    Ez neked cáfolat?
  • Devla
    Miert ne mondhatna barmit, ha egyszer igaz? Esetleg M$nal dolgozol? Mert elegge kozismert szemet dolgait probalod minden eroddel cafolni Billy papadnak...
  • Pheel
    Pontosan tudom, hogy Billi nem szeplőtlen, csak valahogy ki van már a f***om az olyan kis pö**rágó emberekkel, akik azt hiszik, hogy vélemény alatt bárkiről bármit mondhatnak. Fogd fel úgy a dolgot, hogy most éppen a TE másik szemedet lőtte ki darts-sal, mert az devicces.

Stewe: azért azt igencsak ócsárolásnak lehet nevezni, amit ezen a fórumon műveltél...
  • Johann
    A következö lépcsö az lesz, hogy egy virtuális ceruzávasl kell írnod a kijelzöre, lesz egy radír amit meg kell fogni és használhatsz (szintén egérrel), ha tollat választottál akkor nem viszi ki a radir csak elszakad a papír, amit majd egérrel kell összegyürni, és úgy kidobni a kukába! De abba is csak úgy, hogy elötte leveszed a tetejét, és felülröl bedobod, egyébként melléesik, és tele lesz a desktop papírgalacsinokkal! :)
    Szép jövö nem?
  • Pheel
    Csak annyiból lettél hasonlítva, hogy te ócsároltad. Jogod meg semmi rá.
  • Pheel
    Mint már említettem, ő már tett le valamit az asztalra. Te meg nem. Csupán ezért nézem egy picikét többre nálad. Innentől a vita értelmetlen.
  • Pheel
    "Csak a 9x%-os elterjedtsége miatt alakult ki, amit a cégek lenyomásával ért el"

Másnak ehhez sem volt kurázsija. Ha nem lett volna a MS, még most sem lenne viszonylag egységes és bárki számára használható felület. Eseteg Mac-en. De az meg...
  • Devla
    Persze, csinalt hasznos dolgokat is csak annak a tizszereset csalta/lopta/hazudta :)
  • Pheel
    Igaz, hogy nem kódol. Viszont attól még igencsak zseni maradt és egy csomó jelenlegi jó dolog nem lenne, ha ki nem találja, illetve mögé nem áll.

Lehet akárhogyan szidni a Windows-t, de végre teremtett egy egységes felületet a káoszban. Erre a Linux még 7 évvel később sem képes!
    A DirectX pedig szabványos felületet ad a különböző kártyák programozására. Én még emlékszem arra, mikor egyes játékok csak 3dfx kártyán, más játékok meg csak NEM 3dfx kártyán mentek. Szerencsére manapság már elég 1 gyorsító a gépbe.

Stb.

Egyébként ő már legalább letett valamit az asztalra. Te meg csak fikázni tudsz. De nem baj. Kell az ilyen vélemény is.
  • Pheel
    szomorú
  • Pheel
    Márpedig majdnem egy félisten. Ha esetleg ismernéd a PC-k történelmét, akkor nem mondanál olyan dolgokat, amivel magadat járatod le...
  • Ozzy
    Elég undorító, hogy egy csomó hírben azt írják:
    "maga Bill Gates mutatta be"
    Mintha valami félisten lenne, ez a mocsok, tolvaj vén buzi.
  • Pheel
    Na pont ezért van a telefonomban hangjegyzet...
  • Devla
    A jegyzetfuzetben pont az a lenyeg, hogy mindig gyorsan keznel van, nem kell cipelni egy dognehez es nagy notebookot es megvarni mig bebootol ha valamit gyorsan le akarok irni.