5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
[Walaki]D`Lair #785 (én is CS-zek, csak nekem Gef 3 van) -
[Walaki]D`Lair #784 Persze....Nehogymár HL engine-re és társaira optimalizáljanak egy ilyen kártyát....aki azzal játszik, annak ott a Gef 2.... -
Borg #783 Már bocs, de ha erre tudod csak verni a nyálad itt, akkor esetleg nézd meg, hogy megy gef2n és gef3n a HL pl, mert megsugom neked hogy gef2n a leggyorsabb... szal ennyit erről.
Arról meg szvsz nem volt szó, hogy egyátalán ne menne valami... -
Tehát szerinted az a normális, hogy egy új vason a régi játékok szarabbul mennek, mint a régi vasakon. Gratulálok.
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy aki Pentium 4-et vesz, és összeadni meg kivonni szeretne vele, az hülye, mert azzal csak differenciált szabad számolni. -
Zsoltee_a_bator #781 naja, viszont barmilyen hardware-el el lehet cseszni 3 napot ha nincs mazlija az embernek. bizony meg nvidias esetet is tudok mondani az ismerettsegi korombol. amugy amit latok mostanaban forumozni az uj detonator driverekrol, en orulok hogy ezekbol kimaradok. -
Borg #780 Hát, már bocs, de aki HL-ezik, és ehhez 9700ast vesz, az meg is érdemli hogy szar legyen rajta. Aki hülye haljon meg... Ez már a végső stádium mikor emberek 5 éves játékokon lovagolnak, hogy igy meg ugy szarok, holott az hogy szar, az csak annyit jelent ezesetben hogy max kevesebb az FPS néhány helyen ami meg nem is zavaró.
Kicsit le kellene már szállni erről a hülyeségről...
Valamint lama userek is mindig meglesznek, és nem belőlük és a tapasztalataikból kellene kiindulni ha valami nem megy...
Ennyi erővel elkezdhetnénk szidni az nvidiát, mert fel kell rakni a detonatort ahhoz hogy menjen az opengl, és hát ezt egyszeri user nem tudhatja! Teccikérteni... -
[Walaki]D`Lair #779 Sztem a Radeon is ott volt a toppon...Nekem is volt... -
Azért beszélek róla, mert nekem - és nagyon sok más embernek - az van. A 8500 elég elterjedt kártya volt, és szerintem az első jó kártyája az ATInak.
Az általam leírt problémák valósak. Az, hogy neked nem jelentkeztek, az egyrészt szerencse, másrészt valószínűleg már javított driverrel próbáltad az említett game-eket. Az IronStrom honlapot azért nézd meg... egyébként az, hogy egy embernek épp nincs vele gondja, de nagyon sokaknak volt vagy van, épppen elég.
Én mindezek ellenére is szeretem a kártyát, de a tényeket kár tagadni. Különben egy Zak nevű emberrel 3 napon át szenvedtünk, hogy normálisan menjen az UT-val a 9700-a, amit frissen vásárolt. -
na az pedig lol, de ismerek olyan embert:) -
Cvd #776 Az majd kiderül. Lehet hogy van itt valaki, aki meg majd a Dacia miatt hördül fel.:)) -
[Walaki]D`Lair #775 Nagyon helyes! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Cvd #774 Elnézést.. Akkor a Trabant lecserélve mondjuk Dacia-ra.:) -
[Walaki]D`Lair #773 Aki szidja a Trabantot, annak kitaposom a beleit 

-
nem vitazunk hanem beszelgetunk legalabbis en azt szoktam.
Ja hogy te a 8500-rol beszelsz, az nalad egyet jelent az ATI-val??????
Akkor nalam meg Nvidia=GF4MX:DDDDD -
Akkor nézd meg a fórumon, hogy hány embernek sötétült el 4-5 map állandóan Radeon 8500-zal (nekem is). Ezzel volt tele a technical fórum.
Hónapokig ment ez a szívás.
Azt hiszem, mindig ott szúrom el supergamezen, hogy leállok vitázni olyan emberekkel, akik azt hiszik, hogy amit írnak, az igaz, és hogy ha épp valamivel nincs bajuk, akkor a többi 6 milliárd embernek sem lehet. -
UT2003 bugos??? nalam nem
Nekem megy jol barmilyen HL igaz az a szarnak illik mennie:)
Nolf2 sem fagyott... -
"Nem vitatkozom"
de
"a fele sem igaz amit mondasz."
Egyet mondj belőle, ami nem igaz. -
Sok ember aki isteniti az Nvidiat az istenittete a 3DFX-et egy masik szituacioban ez a lol.
Akinek nem inge.... -
Nem vitatkozom de a fele sem igaz amit mondasz.
En nem programozok de mindenfele videokartyam volt ami letezik amiota 3D gyorsito van es amikor meg nem volt:))
En nem istenitem az atit pl volt 8500-am ja hogy nem powrcolor szar volt hanem BBA volt sorry es igen lecsereltem egy TI4400=re anno, most van egy 9700PRO hat orulok hogy nem kell lecerelnem egy FX-re mert minek zajt tudok csinalni massal is a gepemben. -
Borg te elvakult vagy, vagy vetítesz. Vagy mindkettő.
Akinek VAN ati kártyája, az tudja, hogy HL alatt nem jól teljesít, UT2k3-mal bugos volt, IronStrom hivatalosan se megy 8500-zal, Nolf2 is sokáig fagyott vele, és a poligon illeszkedés sem mindig tökéletes vele.
Az tény, hogy szép képük van, jobb rajtuk az Aniso, és a 9700-on már az FSAA is.
Ja, ATI driver miatt már kellett újra tennem windowst, de tudom, láma vagyok, még csak 11 éve programozok... -
gambinos #762 A GeForce FX egy rakás szar.Évek óta nVidia VGAm volt,de most ATIt veszek.Ezért a sovány teljesitményért nem adok annyi pénzt.Ja, és az FX név már egyszer egy cégnek halált okozott, és van egy olyan érzésem,hogy most az nVidian a sor. -
[Walaki]D`Lair #761 tudodmi a szar.... -
sirok es szomoru vagyok egyben ez lol -
Cvd #759 "Hja, érdekes módon ezt mindig olyanok állitják akik csak boltban polcon láttak eddig ATI kártyát." - És? Trabantom se volt soha, mégis tudom hogy szar..
"Ezeknek az embereknek mindig csak a gond van az ATIkkal (mert nem a gépükben van.)
" - és nem is vágyom rá, hogy Trabantom legyen. Ha mégis vágynék, már vettem volna..:)) -
Cvd #758 Milyen komplett gépbe? A boltban összerakott konfigba? Mert ott nem túl valószínű. Ha meg valami márkás Dell vagy HP gépbe teszik, akkor nem számít annyira, úgyis valszeg egy irodában végzi a cucc. Az árlista dolog meg csalós, én tudok olyan árlistát mutatni, ahol egyáltalán nincs ATI termék. Ha azalapján vesz kártyát, hogy melyikből van több a listán, az tényleg balfasz, de nem hinném, hogy sokan lennének. Vagy pontosan tudja az illető hogy mit akar, vagy a boltosra bízza a döntést, de nem nagyon szokott darabszám után döntenii. -
Cvd #757 Ne sarkítsunk, szerintem senki se mondta, hogy csak az ATI-val van gond, és legalábbis biztosan nem. Viszont az tény, hogy sokkal több gond van az ATI-val, mint az nVidiával. Kamu duma az, hogy 1-1,5 éve lettek volna utoljára gondok, hisz pl. itt a HL motor vs. 9700 probléma.. Vagy a gond tényleg 1-1,5 éves, csak azóta se sikerült megoldani? :) Vagy idézzek pl. Carmack legutóbbi szövegéből? -
Anee #755 Tévedsz elég sok helyen már ATi kártyát raknak komplett gépekbe is...
Meg ha egy balfasz ránéz az árlistára hogy 3 Nvidia ellen van 10 ATi akkor azt fogja gondolni hogy nem véletlenül, úgyhogy azt veszi -
Borg #754 Hja, érdekes módon ezt mindig olyanok állitják akik csak boltban polcon láttak eddig ATI kártyát. Ezeknek az embereknek mindig csak a gond van az ATIkkal (mert nem a gépükben van.)
Nvidiákkal persze sosincs gond, mindig minden tökéletesen megy, sőt, még a gyártási hiba is kizárt, bizonyára garba sem vittek vissza még egyet sem.
Kb 1-1.5éve voltak gondok némely kártya driver támogatásával, egyes emberek le is ragadtak azon a szinten...
Meg amint egy user hibájából felmerül egy atis topic, hogy nem megy valami, akkor rögtön megvan a vélemény, hogy az ATI szar, mer ez se megy meg az se megy. Bezzeg ha nvidiával kapcsolatban van probléma, akkor bájos egyszerűséggel siklik el a tekintetük az adott topciok felett...:) -
Borg #753 És mégis mi köze ennek ahhoz amit én irtam?
-
Nálam is csengethetne a postás, hogy ilyen csomagom érkezett
-
Nekem bejön. -
Az ABIT igen frankó kiszerelésben fogja árulni a Geforce FX-eket:
ABIT Geforce FX képek
-
Olyan kártya "tudásáról" vitatkoztok,ami még meg sem jelent...
Ahány oldal,annyi féle mérési eredmény,a végleges termék meg sehol.
Kicsi türelmet.
-
Cvd #745 Már miért lenne kamu a 7dB? Lehet hogy feketezaj-generátorral szerelik.:)) -
K.András #743 Jo, nem rolad van szo, te el vagy igazodva ezen a téren, ha baj van tudod hol találsz segitséget stb... -
ATI-val sok a gond??? 9700 berak dx9 fol 3.0 catalyst es megy ket honapja hozza nm nyultam. -
K.András #741 Ezt igy olvastam, szoval biztos lehetsz benne hogy igy van...Nem fogok vitatokzni rajta... -
Cvd #738 Hiába jobb teljesítményben az ATI egy ugyanannyiba kerülő nVidia kártyánál, attól még nem fognak többet eladni belőle, amíg sokkal több gond van velük.:))
Két fajta vevő van, aki tudja mit akar venni, meg aki bemegy a boltba, hogy adjanak neki valami jó kártyát xezerért. Mondanom se kell hogy a második csoport a nagyobb. És nem nagyon van bolt, ahol ATI kártyát ajánanának, és a komplett gépekbe se nagyon pakolnak, ugyanis a boltosoknak nincs kedvük állandóan szórakozni a driverekkel/beállításokkal csak azért, mert a tulaj nem ért hozzá és nem megy valami játék. az nVidia chipes kártyákkal sokkal kevesebb gond van, ha egyszer feltelepítenek egy drivert, azzal el is van jódarabig a tulaj. Vagyis ameddig nem megbízható ilyen szempontból az ATI, addig nem is fogja lekörözni az nVidiát. -
Anee #737 Azért ilyen kijelentés előtt várd meg a mostani negyedévi nyereségeket...Ami most pénzt hozhat az Nvidiának az maxxximum a Ti4200 illetve annak 8x AGP-s változata...
20000 Ft alatt ugye van a Ti200 meg a GF4 MX-ek ellenben a 8500-zakkal, és a 9000-rel...
30000-20000 között Ti4200 vs 9000 PRO vita nem kétséges, de
30000-50000 között már 9500 PRO 128MB nak nincs ellenfele míg 50000 és 60000 között csak Golden Sample Ti4200okat tud felmutatni 9700 ellen.....
Meg nézz meg egy Magicomp árlistát hány ATi meg hány Nvidia van a boltban....
a bolt nem reklám! -
[Walaki]D`Lair #736 "Ha már adatokhoz ragaszkodsz akkor tessék, 58%-át a vpu-nak az nvidia szállitja a mai napig!"
Még SEMMIFÉLE VPU-t nem szállít!!!!!!