5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
K.András #734 Nehéz lesz megmagyaráznod... -
K.András #733 Az utóbbi négy évben az NVIDIA hatalmas léptekkel tört előre a piacon: ebben az időszakban a cég bevételei 10 000%-kal 1,37 milliárd dollárra nőttek. Tavaly a cég bekerült a Standard & Poor’s 500 indexbe is, és az ott szereplő többi 499 vállalat mindegyikét maga mögé utasította részvényárfolyamának 308%-os emelkedésével.
Na most akkor találd ki(megint) hogy mit nem szállit ö ,hogy közben ilyen növekedést produkált!!! -
t. Füly #732 Nagyon poénok azok a képek:)) Főleg a repcsisek:) -
Borg #730 Ezekből az összeset megtaláljátok szinte itt. Szal itt inkább ne rakjuk tele a topicot velük...:) -
a butitott fx egy gyorisott g4 lesz atnevezve, jobban eladhatonak... az sem dx9 es lesz. -
Borg #727 Tudom en, csakhát egyrészt azoknak a megjelenési időpontja, nameg most az FX fényében a teljesitményük is...hogyismondjam...LOL lesz..:)
Márciusban piacon lesz az R350 a high endbe, ez ellen nem lesz semmije az nvidiának. Egyel alatta ott lesz újnak az RV350, és kb egyenlő teljesitményen az R300, ezek mellé van az nvidiának az FX ULTRAblabla (hozzáteszem, még ebben a kategóriában sem túl életképes az FX az ára miatt, mert az RV350 is olcsóbb lesz nála jóval, az R300 meg addigra kb fele, vagy 1/3 annyiba fog kerülni). Ez alatt meg ottvan a 9700/9500PRO, mint belépő szintű kártya majd. Egy tovább butitott FX a 128bites architektúrából kiindulva a 9500PRO ellenfele lehet max, de a hirek szerint ugye még csak nem is lesznek DX9-es kártyák teljesen, szal ezen a piacon is elég bizonytalan az nvidia fellépése.
Extra low endbe meg majd kiad az nvidia jó szokásához hiven egy 200/200on üzemelő gef4et, GeforceFX MX néven?:))
Szal érdekes lesz az ezévi termék felhozatal, tekintve hogy augusztusban itt az R400, és októberre kb az RV400 is, menetrend szerűen.. -
jol mondod tovabb butitja az FX pontosan ez lesz az nv31 es az nv34. -
Borg #725 Miről is beszélsz? (már megint:)
Az nvidia első VPUja az NV30... szóval minek is a 58%át szállitja ő?
VPUja eddig egyedül az ATInak van piacon, az R300, továbbá kis ferditéssel a 3Dlabs, és a matroxnak. Utóbbiak ugyanis nem telejsen FP architektúrával rendelkeznek, ami ugye a GPUt megkülönbözteti hivatalosan a VPUtól. Az nvnek max a quadroFXet lehet ide sorolni, de alig pár hete kapható talán 1-2db a piacon, szal részesedésnek még nem nevezhető...
"csak tudod ehez nem elég a leggyorsabb kártya." Éérdekes, nemtom ki szajkózta itt, hogy a 700EUR ellenére még megveszik majd az FXet _ha_ gyorsabb lesz...
Mindenesetre ebben már megállapodtunk itt, hogy a versenyt nem a high end kategória dönti el, hanem a közép, amit meg bir fizetni a vásárló. Csak akkor gondolkozz el rajta, hogy az NV milyen középkategóriással jön ki vajon idén? Tovább butitja az FXet, vagy mi?:))) -
Borg #724 Tudnak róla, de a 7db akkor is kamu.
20db venti hangját sem hallod, és akkor nem beszéltünk egy olyannak a légszállitásáról... szal vagy forradalmian új hűtési megoldás lesz, vagy kamu az egész, és nem 7db, hanem 7db-el kevesebb mint a többi gyártó ~70db-je.
Vizhűtéssel meg kicsit drágább lenne szvsz.
Heatpipeos is lehetne, de ott is el kell vezetni a hőt, venti nélkül az se nagyon menne 70W-al..
Esetleg folyékony nitrogén, ki tudja:)
Szóval elég kamu szaga van. -
sehol a grainward honlapja nem is tud rola :D
meg ez is erdekes... Recommended Price € 649 dollarban is borsos lennne -
Zsoltee_a_bator #721 pont arrol beszelek hogy az eladasi adatok mit sem ernek. pl egesz sok ember vette meg a gf4 mx -et is mert behulyitettek oket az elnevezessel, attol az meg nem egy jo kartya :) -
Cvd #720 Attól még nem kell temetni az nVidiát, mert odavert neki az R300, meg valszeg odaver az R350 is. nyugodtan meg tud majd élni egy darabig úgy is, hogy csak a második (illetve a kártyái másodikak, a cég még sokáig első lesz). Pont az ATI a példa rá, hogy lehet tartósan létezni másodikként is.:)) -
K.András #719 Ha már adatokhoz ragaszkodsz akkor tessék, 58%-át a vpu-nak az nvidia szállitja a mai napig!Ha azt nézed hogy kié a leggyorsabb, valoban az atié volt, de ha kijönn egy olcso és jobb kártyával mint az nvidia akkor annak én csak ürölni tudok, maximum kell majd vennem egy ati kártyát...Nekem nem fáj ha az ati lesz a nyerö, csak tudod ehez nem elég a leggyorsabb kártya. -
Zsoltee_a_bator #718 miert a 9700pro -bol mar mittomen hanyezret vettek, geforce fx -bol 0-t. bizony leirom meg egyszer: nulla. senki nem vett. :) ha mar mindenkepp az adatokhoz ragaszkodunk, nem mintha az erv-szamba menne :) -
r300 olcsobb, halkabb viszont egy hangyányitval lassabb mint az FX. Viszont jön az r350 ami tuti halkabb, gyorsabb és ha az ATI nem hülye olcsobb. Ez mindenkit meg kell hogy győzzön. Hozzátenném hogy eddig csak nvidia kártyám volt. Nagy szarban van az nvidia. -
K.András #716 Mondod te, az eladási adatok nem ezt mutatják... -
Anee #715 igazad van..az első az R300 volt -
Anee #713 ezt úgy hívják:
Vízhűtés....
Amúgy meg szevasz nem egy hanem 2 PCI slotot fog elfoglalni akkora lesz rajta a borda..szupper -
Az ATI vs NVIDIA engem az NVIDIA vs 3dfx "háborúra" emlékeztet. Persze most az NVIDIA a 3dfx:) Ugy érzem hogy az r350 lesz az elsö szög az NVIDIA koporsóban. -
Borg #711 Na, ez vagy érdekes újdonság lesz, vagy akkora hoax, mint egy ház:) Nade hol vannak a képek róla? -
Zsoltee_a_bator #709 AB-SA7 asszem -
Zsoltee_a_bator #708 nv20 ha minden igaz -
[Walaki]D`Lair #707 Huhh egy gyors kérdés...A GF3-nak mi a kódneve? És ha azon belül is van, akkor a Ti200-nak kéne... -
[Walaki]D`Lair #706 nekem 40 és langyos a borda.... -
K.András #705 Hát villanykörtét sem szoktak felkapcsolt villanynál cserélni :D
Tehát a megoldás az hogy megvárja az ember mig kihül..Abit lap milyen van neked??? -
Zsoltee_a_bator #704 nemtom nekem is van itthon egy p4 es 35 fokot ir ra ki a gep, de hogy megsuti a kezem ha hozzaerek az tutko.. lehet abitos lap elcsitel egy kicsit az eredmenyen :) -
Sufa #701 Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy itt lentebb dobálózott vki. azzal, hogy miért elavult tesztprogramokkal tesztelték az Fx-et, merthogy Doom3 meg Stalker meg 3DMark03 stb.
Namost talán azért, mert egyik sem jelent meg!!!
A másik meg az, hogy ugyebár köztudott, hogy az Id a Doom3-at mindenhol Ati 9700Pro-n mutatta be, arra van optimalizálva, úgyhogy nem hinném, hogy ott az Fx majd jól elveri a Radeonokat.
A másik, meg ne akarjon már mindenki Doom3-on tesztelni, miért az DirextX 9-et használ szerintetek?!Nemnem, jóöreg DirextX 8.1-re épül az egész, Dx9-nek nyoma sincs a játékban, szal ami majd a dx9es teljesítményt megmutatja, az a 3DMark03 lesz először!!
bye -
K.András #700 Nem kell mondani, nekem egy 1.6a-s P4 ketyeg 2.4-en...De még igy sem meleg,ha meg rádobom ezt a hütöt http://www.thermaltake.com/products/spark/spark7.htm akkor meg nem megy 30 fok fölé csak baszott hangos és nem volt egy kábel itt hogy lehesen állitani a fordulatszámát. -
Zsoltee_a_bator #699 :) bevallom nem mertem muszerrel de ha megfogom kezzel igencsak forro szegenyke pedig igazan nagy hutes van rajta. + legtobben tul is hajtjak az se hut rajta -
[Walaki]D`Lair #698 háát...hidegebb mint az AMD... -
K.András #697 Hát ki ne találd hogy melegebb mint az amd, mert azonnal tökön szurom magam... -
[Walaki]D`Lair #696 LOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hónap képe!!! -
Zsoltee_a_bator #695 p4 mitol lenne huvos? -
K.András #691 Mellesleg ha levonom a levél porszivo és a hajszárito árát, akkor kiderül hogy az fx-ért semmit nem kell fizetni. -
K.András #690 #682 Szinte éreztem:DDD
Kenyeret vágni nem lehet vele???:DDD -
Cat #689
-
Nos, ma nem vagyok csúcsformában:
kárta=kártya
oldtal: http://www.m3dzone.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2039
LINK -
Na íme egy kis hivatalos bejelentés a fent említett kártáról, specifikációról, és árakról:
Itt! -
Cvd #683 Fasza. Hideget szív, meleget fúj, lehet vele hullámosítani is.:) -
K.András #682 Na tessék.Multifunkcios a termék,porszivozni nem lehet vele?:DDD