5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
K.András #873 ASUSP4T533C alaplap,512 rambus 2.4 P4, ne akard má bebeszélni hogy nem megy 100 fps-el mert tökön is szurom magam!!:DDDCsinálok majd képet... -
K.András #872 Jajj már hol kerül 700 ba?Multkor még csak hatszáz volt, de azota olvastam hogy az ultra lesz 500 és a sima meg 400!!! -
Zsoltee_a_bator #871 - az, hogy nincs 8XFSAA, az nem lebutított grafika, csak ésszerű döntés, magas felbontás esetén
-> esszeru dontes gyenge kartya eseten ;)
mondok egy erzekletes peldat:
ha gyengebb vga-d lenne akkor 640-ben jatszanal mert gyorsabb lenne. esszeruen hangzik nem? de mivel nem lassit be ezert 1024 -ben jatszol. es ne mondd hogy nem jobb ugy ;)
-
Borg #870 3gigás P4 ott figyel alatta? screenshotokat pls.. -
Borg #869 Várjcsak, neked a 700EUR az 120k?:) Mert szerintem legalább 160..
Az 400/800-as FXnek a kiinduló ára a 500EUR, na ez lesz kb 120e, csak éppen ugye a tesztek nem erről a kártyáról szólnak... -
K.András #868 Hát nekem a battlefield full grafikával quincunx antialisingel, 100 felett van az fps folyamatosan pedig GF3-am van!Ha minöségröl beszélsz megnézném a gépedet utána beszélj... -
"Ha valaki nem akar anisot meg élsimítást az vegyen egy geforce3-at butítsa le a grafikát, ha csak az fps számít neki."
Ez hülyeség több szempontból is.
- a geforce3 lassabb, mint az újak, az új játékokhoz nem elég
- az, hogy nincs 8XFSAA, az nem lebutított grafika, csak ésszerű döntés, magas felbontás esetén
- sosem játszom lebutított grafikával
- az új kártyák új effectjeit szeretem használni
- az UT pl. lowest és highest detailen szinte ugyanannyi fps-sel megy több kártyán is, (64+ megásakon). továbbá ugyanannyival megy 640-ben, mint 1024-ben, nálam csak 1280-nál kezd el lassulni
Na, fuss neki még egyszer. -
Borg #864 Hol mondtam én hogy neked milyen kártyád van?:) Sőt, hol érdekel az engem?:) -
120k körül. Miért, a 9900 mennyi lesz, amikor kijön?
9700-at meg úgysem veszek, mert még az UT-hoz is gyenge. -
Ha _néha_ kicsit figyelnél, tudnád, hogy ATI kártyám van, és ha a 9900 jobb lesz az FX-nél, akkor a következő is ATI lesz.
őnvidiasága.. ez jó szó, végre valami :) -
Borg #860 De milyen áron... -
Borg #859 Na igen, ha valaki ellent merészel mondani őnvidiasága pr bullshitjének, akkor az rögtön elvakult ATIs. Ez a dolgok rendje:) -
Ha valaki nem akar 32x Anisot meg 8xFSAA-t, mert 1280x1024-ben játszik, és magas FPS-t szeretne UT-ban, HL-ben és D3-ban is, akkor lehet, hogy jobban fog járni ey FX-szel, mint a 9700-zal. Sőt, eléggé úgy néz ki. -
Az ATI-sok között van pár olyan fanatikus, mint az AMD-sek között, és akinek nem az van, mint neki, azt mindenáron meg akarják győzni...
Én maradok annál, hogy a legjobbat veszem meg, amit meg tudok, és ez sok szempont alapján dől el. És az FX lehet, hogy jó kis kártya lesz. -
Borg #853 Jo, akkor innen kezdve ujra FX a téma. -
:DDDD -
UT:))nem volt rossz game csak ugy viszonyul a Q3-hoz mint a amator es a profi sport:)
Termeszetesen kurva jol kell loni CS-ben de hozok embert aki 30fps-el szarra lo:) -
Borg #850 Nyissatok topicot a játékosokban "kezdő CSs vagyok és zavar ha 100 helyett 99 az FPS", aztán ott vitázhatunk tovább:) -
www.mage.hu/download/games/cs/how_to_play-01.avi -
[Walaki]D`Lair #848 ok. -
Borg #847 naaa fejezzétek már be. -
Célzás, bár 1.3 óta egyre rosszabb.
Én 3 FPS-t láttam eddig, amiben tényleg gyorsan célozni kell, CS, Quake, UT, persze az utóbbi kettőben csak a megfelelő fegyverrel (rail, lightning gun, shock rifle).
A Tom Clancy game-ekben is kell, de ott nem gyorsan. Pontlövészet rulez. -
[Walaki]D`Lair #845 amúgy elsővonalban vagyok. jól... -
FPS tudod hol szamit Q3 ott erosen:) -
[Walaki]D`Lair #843 aha...na másold be hol mondtam ilyet... -
Ja hogy ez GF-FX topic akkor jo:DDDD -
Borg #841 Te irod, hogy 1 lövés halálos (ami igy is van az esetek 90%ában), és akkor azon izgulsz fel, hogy hányat fogsz még tudni utána lőni? Hát ha elhalt az ürge, akkor végülis marha nagy különbség lesz, hogy 0.00001 vagy 0.00002 másodperc után lőssz majd ujra pontosat. Mert ez számit. Mert ettől király a CS játékos.
Ez semmi más mint birkaság. Elterjeszt ilyeneket a CS közösség, azért hogy a kezdők téphessék valamin a szájukat. Holott semmi nem múlik ezen.
És főleg nem az FX kapcsán kellene erről a hülyeségről vitatkozni. Lassan meghuzom a csikot megint, és törlöm a további offtopic dolgokat. -
miben jo a cs? taktika??BF sebzes, celzas, kozelharc??Q3 -
Igazad van, taktikai FPS-ben nem kell pontosan lőni. Elnézést kérek.
Azért néha kijössz a doboz mögül, ahol gugolni szoktál az mp5-öddel?
-
egyszeru tomeg jatek slussz.
Q3 roxx:) -
[Walaki]D`Lair #837 CS --->> Taktika fps <<--- fejlövés, fraggyüjtés powah mi?.....erről ennyit.... -
Cs=lol ennyi atinak valami ertelmes engine ala meg jo is lehetne.
Mielott beugatna valaki 0.4 betatol jatszottam vele de nem hardgore szinten mert egy fos a sebzesszamolasa, de az erosen lol.
Szoval leszarom hogy megy a HL engine ami inkabb azert sikeres mert kicsi a gepigenye mint hogy kurva jo lenne. -
Lámerságát :)))
Gyere 1v1, felvesszük demora. -
Borg, ne égesd már magadat. Nem az a baj, hogy nem vágod a játékot, hanem hogy azt hiszed, hogy igen.
Nem 10%, hanem 100%. Tudod, van, aki fejre lő, és abból 1, néha 2 halálos.
Szerinted nem számít, hogy mennyit tudsz pontosan lőni fejre.. vicces :)))
-
[Walaki]D`Lair #833 Figyelj. Legalább foghatja valamire a lámerságát...sok ilyet láttam már....sajnos -
Borg #832 Igen, és ez valszeg az életedbe fog kerülni, hogy nem 4 hanem 2 pontos lövést tudsz majd csak leadni az esetek 10%ában. Reszkess. Király lehetsz CSben:) -
[Walaki]D`Lair #831 őőőőő....célkereszt = szálkereszt?
SZÁLKERESZT LOL LOL LOL ROTFL -
A recoil azt jelenti, hogy mennyi idő alatt szűkül össze a szálkereszt, amit nem a legjobb módon nem a szerver számol, hanem a kliens (ezért lehetséges a no-recoil csít).
A cs-ben - sok más játékhoz hasonlóan - csak akkor lősz pontosan, ha nem mozogsz, és a szálkereszt össze van húzódva. Lövés közben kitágul, és várni kell, hogy összehúzódjon. Ez a CS-ben FPS függő.
100 FPS esetén kb. fele annyi idő alatt húzódik össze, mint 70, ami azt jelenti, hogy kétszer annyi PONTOS lövést tudsz leadni ugyanannyi idő alatt, mint 70-nel.
Tehát nem számít... LOL
-
[Walaki]D`Lair #829 Nem. Mi az? -
Borg, ezt nem fogod kimagyarázni, minél előbb beismered, hogy hülyeséget írtál, annál jobban jössz ki belőle.