GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi, hogy belerondítottam a szobába ezzel a képpel...
A #3964. hozzászólást kérdezem.

Úgyhogy nincs igazad Borg!

Nem veszekedni akarok, csak mondom. A cache-t tegnap este ürítettem, azóta nem voltam guru3d-n...
Senki más nem látja. Ugyanúgy, ahogy pl a tomshardware képek helyett is kalapács jelenik csak meg.
Amúgy IE6.0 és Mozilla 1.6 alatt is ez a helyzet...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Téma lezárva, aki látni akarja, nézze a linket...
(esetleg olykor nem a másiknál kell keresni a hibát...
)A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Csak itt, életben nem =-ek.

Az lenne még a kérdésem, hogy az nem baj, hogy nekem rá lehet attintani az auto detect-re? Ja és, az apply settings at startup-ot azt be kell jelölni, vagy nem szükséges?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Hogyan tudom megnézni mennyin fut a videóarim auto overclockal?

Nem találkozott még senki ilyen problémával??
nálam az autodetect 439/780-ra állította és ezzel az értékkel is jóval több pontot kaptam, mint te!
ezenkívûl a memória idõzítést állítgasd... az fsb-t csak kicsit húzd fel és a memória maradjon 400MHz-en!
3dmark:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az inno3d által kiadott új drivert használom, 56.55
4804 pont volt, aztán most 5122, akkor azt jelenti, hogy sikerült húzni igaz, csakmert ez is, hol a magasabb Mhz-et mutatja hol nem. 😉
Meg bekavar ez a 2D üzemmód is, ami gondolom azt jelenti, hogy 3D-ben kapcsol fel a mag magasabb Mhz-re.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A haverom vett egy GeForce FX 5200-at 128 MB-t és egy
Celeron 1.1Ghz-s procit. WinXP és Win2000 alatt
a gép egyszerüen egy idõ után lefagy! Win98 alatt viszont simán müködik. Elõzõ vid.kártyája Geforce 2 volt
és azzal minden müködik WinXP alatt is. Viszont az osztálytársamnak is Geforce FX 5200 van és
neki müxik a WinXP. Légyszi segitsetek, ha tudtok, hogy mi lehet a probléma. Ha kevés infót adtam
meg ahhoz hogy tudjatok segiteni, akkor lécci azt is irjátok meg.
Egyéb variáció nincs. 😉
Elõreisköszi.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Milyen reg? Ez?:
"Windows Registry Editor Version 5.00
"Coolbits"=dword:ffffffff"
Ha nem akkor mutasd már meg.
Viszont a Coolbit.reg-el nem tudom felhúzni a frekit. Egy Mhz-elsem.
valahogy nem is próbálja ki. Azt mondja, hogy vegyem lejebb a frekit és úgy próbáljam, ha 1MHZet emelek akkor is.
Viszont meg sem villan a képernyõ mintha tesztelné, hanem csak végigmegy a csík és aztán kész.
Van egy 5900XT-hez való tuningoló?
Na hamar lépek is majd haza, aztán teszting!!
Az AutoOverlock volt rajta látható.. 😉
Update: the reports on these drivers really are so-so. Guru3D.com highly recommends you to use the 56.55 drivers unless you really like to experiment.
www.guru3d.com