5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • cifuatwork
    Ajajj... ez nagyon noname gagyi-szagú...
  • M@TriX
    ham, egyébként, most nem arról a gépről írok "egyéb" okok miatt ;)
    De emléxem este néztem mert átfutott az agyamon de nem láttam lényeges infót hirtelen az odlalán csak annyit, hogy "max. output 400", de majd megnézem.
  • cifuatwork
    Azért szerintem nézz rá arra a tápegységre, az oldalán kell lennie egy matricának a gyártó és a pontos tipusmegjelöléssel. Láttam már márkás gépházban Vargáné-féle tápegységet :)))

Ha valami más füstölt el, akkor az még elég sok minden lehet, de valószinüleg egy-két kondi szált el. Ez lehet, hogy már gyárilag selejtes volt, lehet, hogy csak valami túlfeszültség miatt szált el. Az, hogy más nem szált el, még nem jelent feltétlenül biztonságot, lehet, hogy a kártya érzékenyebb a feszingadozásra, mint pl.: a CD/DVD-rom vagy a wincsi.
  • M@TriX
    1. Passz, az LCD-s házban volt, 400W.
    2. az előzőnél sem a GPU füstölt el, hanem valami más.

Én is az áramra gyanakodok, de más alkatrész szépen megy, semmi gubanc
  • cifuatwork
    1.: Milyen tápegység?
    2.: Pontosan mi füstölt el? Valamelyik kondi, vagy a GPU?
  • M@TriX
    Probléma: a második Inno3D 5900XT-m füstöl el, de szó szerint. Következő a helyzet: húzás egy deka sincs, s-video kimeneten keresztül videóztunk, amikor egyszer csak elmegy a kép és leáll a gép. bekapcsra nem reagál.
    Olyan mintha nem lenne elég áram. Kihúzom az összes nem lényeges tápkábelt, CD-ROM, DVD, Rack., Bekapcspróba, semmi. Vissza az egész, majd a kártyáról lehúztam a tápkábelt, bekapcspróba, működik, viszont füst a kártyáról felszáll, egy jó cigisluknyi. ;)
    Gép leállít, dobozba betét, ma bevíve a boltba, mert az egész garos.
    Szerintetek mi a gond?
    Az előző kártyám is hasonlóképpen halt meg kb, mondjuk akkor ekkora füstöt nem láttam, csak a garbevevős vette észre...

Fontos!
  • Bandee
    :)
  • Lammer
    Neeem, neeem csak ugye az új FX-re optimalizált driverek iszonyat lelassítják a mókát, azért próbálkoztam régebbi drájverrel, ha jól emléxem havernak kb felét adta az új driverrel pontban a szridimárk Elfelejtettem mérni az új gépén(2,5 barton) a szridimárkot namind1...
    Miután elvitte a gépet panaszkodott, hogy fagy 1-2 gamma GTA VC,Hitman 2... legutolsó patch, legfrisebb Magyarítással... Namind1 hozza vissza a gépet, rárakok új drivert, találtam tweakelt drivert -> Starstorm driver, fórumban irták ott, hogy performance növekedés minőség növekedéssel is jár, majd kipróbáljuk!
    ;)
  • Zsoltee_a_bator
    felraktal egyet es nem mukodott?
  • Zsoltee_a_bator
    mi a problema?
  • Lammer
    Külföldi fórumon olvastam 30.82es azt jóéccakát, namost akkor meljiket? kezitcsókolom?????
    megy rá egy szridimárk, azt meglássam...
    Köszi amúgy
  • Bandee
    jó kérdés. én nem vagyok képben ebben a témában már :D
  • Lammer
    Bocsika ha zavarok, sürgősen kéne segítség! ha valaki tudna ebben a problémámban segíeni??? Azért írok ide, mert feltételezem sokatoknak volt ehhez hasonló karesza :)
  • cifuatwork
    Rossz hírem van, megnyekken :)

16xAF és 6xAA mellett is 15-20FPS :)))
    Amúgy én 16xAF és 4xAA mellett játszom, 25-50 FPS...
  • cifuatwork
    Állítólag ez már a GeForce 6800 végleges "arca":

Még mindig ott az a két molex csati...
  • Bandee
    emtom mit vártál. 8xaa + 8af? far cry? lol. 9800xt-n sem nyekkene meg úgy :O
  • Bandee
    Mé? Már nem lehet kapni? Akkor haver szopni fog :O
  • Akuma
    legalábbis lehet épp rosszkor kapcsoltam be, mert épp ott tartottam, hogy a partravetett hajó tetejére jutottam ki és elöttem jött volna fel a helikopter! nos a grafika (víz stb) gyönyörű volt, csak esélyem sem volt, hogy túléljem :-)
  • Akuma
    FarCry-ról már ezt nem tudom elmondani... ha ezeked bekapcsolom, akad mint állat
  • Akuma
    mégvalami... a Colin Mcrae 4 is megy brutálisan ezzel a kártyával! sőt még 8*AA és 8*AF-el is!
  • Akuma
    szerintem sem lesz csúcs... ez az fx5900xt is azért lett szerintem visszavonva, hogy nagyobb különbséget lásson az ember az fx és az nv40-el szemben
  • [NST]Cifu
    Az nVidia másképpen látja :))

Szvsz továbbra is annak az ütődött marketinges csapat kezében lehet a gyeplő, akik szerint normális dolog a durva driveroptimalizáció (amelyben pl. lebutítják a pixel shader-t driver szinten, hogy megfelelő sebességel fusson a FarCry alatt), és inkább erre meg a TWTMTBP logóra költik a pénzt K+F helyett...
    Kiváncsi leszek az nV40-re, mert a "csúcs" pletykáknak már nem hiszek - az nV-nek meg égetően szüksége lenne egy jó videókártyára...
  • Akuma
    igen de akkor még a 9600-as széria is verte az nvidiákat... ezért nekik nagyon megérte visszavonni
  • [NST]Cifu
    Miért? Üzletileg reális, az ATi is ugyanezért lőtte le a Radeon 9500 sorozatát - egyszerűen túl jó volt, és a drágább kártyáitól vette el a piacot...
  • Akuma
    végülis ;) de akkor el fogják érni, hogy semmi bevételül sem lesz
  • M@TriX
    nekem már megvan a kari ahogy neked is, hagyják is abba és így elit kártyánk lesz. ;)
  • Akuma
    láttátok a főoldalon az nvidia hírt?? NeVetséges....
  • Bandee
    meg mellesleg ha bootolásnál nincs már kép, akkor mind1 mit csinálsz driverrel, mivel winfos-nak nincs köze bios-hoz, hála az égnek ;)
  • Borg
    Bár nemtom miért a GeforceFX topicjába irtad ezt, de valszeg az a "sokkal korábbi" driver nem tud rendes overlayt renderelni a filmeknek. Próbálkozz másik driverrel.
  • Ryleh
    hi...1 kis segitség kellene...club3d gforce 4 mx 440----- miután ujratelepitettem az xp-t minden ok volt...a tulaj hazavitte a gépet nála a saját monitora már a boot alatt kikapcsolta magát...visszahozta a vasat erre nálam is ugyanazt csinálja...leszedtem a vga drivert,feltettem 1 sokkal korábbit de most a filmek akadnaK MINT AZ ÁLLAT...
    ace 593 codecpack vann fenn...valaki tudja mi a gáz???
  • Bandee
    =)
  • Balli
    THX. Én is igy gondoltam kicsit nagyobb árat irni s majd hagy alkudjanak :)
    A Riva TNT2 2000Ft, akkó ez kb: 4000HUF...
    Írj négyezret, és max alkudhatnak 3000-ig!
  • Balli
    4000 ezeret semmiképpen nem ér?
    Mennyi kb.: 2000, el akrom adni s nem akarok hülyeséget irni az árhoz
    Hááááááát
    Inno3D
    GF2, és ráadásul MX!
    Nem sokat, pár ezer forint...
  • Balli
    Bocsi, hogy nem teljesen ide passzol a kérdés, de:
    Mennyit ér egy: Inno3D Geeforce2 MX400 TV 32MB-os karesz?
  • Bandee
    de 300as táp ami ideiglenesen van nem viszi :\
  • Bandee
    csúcs új msi karival felkúsztak eredmények 5300ra :D
    Ok, majd értesíts a fejleményekről!
  • patrona
    Akkor próbából felrakok egy XPt a 98 mellé, aztán meglássuk:-)