modellezés

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Már most szólunk, hogy mindenki elõre tudjon tervezni!

A Borsodi RC Modell Fórum csapata már második alkalommal rendez RC Modell Börzét, vásárt. De, ez egy kicsit más lesz, sok hazai RC Modell kereskedõ és gyártó mellé már külföldi RC Modell kereskedõ jelezte részvételét a rendezvényen. Így tehát ez a rendezvény már Nemzetközivé nõtte ki magát. Magának a rendezvénynek Tiszaújváros patináns Eötvös József Gimnáziuma ad majd helyet és nem is akár mennyit, 1400nm-t.

Szeretettel várunk minden érdeklõdõt és résztvevõt!

További információ itt: http://borsodircmodell.hu/index.php/topic,2271.75.html

Borsodi RC Modell Fórum csapata
Rendezõség a változtatás jogát fenntartja!
RoboKutya78
Sziasztok
Remélem nem halott ez a fórum annyira mint amennyire látszik
hozzáértõ emberkék segítségét kérném
Van nekem egy ilyen festékszóró pisztolylom
Állítólag eléggé régi darab
Van valaki aki meg tudná mondani milyen típus lehet?
A tû vastagságát nézve igen precíz szerszámnak tûnik

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Sziasztok!

Aki szeretne nyerni az értékes modell felszerelésekbõl a Borsodi RC Modell Fórumon, az most még megteheti hogy regisztrál!

http://borsodircmodell.hu/index.php?board=77.0
Itt mindent megtudsz kérdezni!

http://borsodircmodell.hu
Hali lenne egy olyan kérdésem , hogy szénkefés vagy kefe nélküli motort érdemes venni?

sziasztok!
segítséget szeretnék kérni tõletek
kezdõ modellezõ vagyok, és eddig annyit tudok, h 1/10es elektromos 4wd offroad kocsi kell 30-50ezer Ft értékben
kérdéseim:mitõl függ, h 1 akksi használhatõ e 1 autóban?
brushless motor beépithetõ egy kefés motor helyére utolag?
és van vmi lényeges különbség a monsterek és buggyk között?
elöre is köszönöm!
e-mail:
[email protected]
Sziasztok!

Aki szeretne nyerni az értékes modell felszerelésekbõl a Borsodi RC Modell Fórumon, az most még megteheti hogy regisztrál!

borsodircmodell.hu/index.php/board,77.0.html
Regisztrálj, tudj meg többet a modellezésrõl!
Nyerj a támogatók által felajánlott értékes nyereményekbõl, nyerj és modellezz! http://borsodircmodell.hu

Aki December 21-ig regisztrál az nyerhet!

Ajándék sorsolás a Borsodi RC Modell Fórumon

Még 10 db ÉRTÉKES ajándék várja a szerencsés nyertest!

Bõvebben ITT: borsodircmodell.hu
Sziasztok!

Eladósorba került, az alábbi idõhiány miatt régóta elhanyagolt repülõmodellem.
A gépet a Vaterára tettem fel 1Ft-ért, minimál ár nélkül.

Vatera link

Mûrepülésre is alkalmas Diablotin repülõmodell.
Tartalmaz: 10ccm moki kétütemû robbanómotor, kipufogó, légcsavar 15/4-es, orrkúp, 5 db servo (2db hitech függõleges és vizszintes korményokhoz, 3 db graupner a csûrõhöz (1-1) és motorgázhoz). A modell kb 5x repült, soha sem zuhant.

Aki viszi, annek el kell jönnie érte (Miskolctól 20km-re)

hat nem szorosan temaba vago de van egy

Revell 1/24-es 2006os BMW-Sauberem, es mivel se idom se tehetsegem osszerakni keresek valakit aki osszerakna nekem (osszes festeket es ragasztot beszereztem)

Tied:
-PENZ (megegyezes szerinti osszeg, ajanlatod ird meg emailben)
-az epites orome
-az osszes maradek festek (van amibol csak egy csik kell a kocsira de teljes uvegem van es gyari Revell festekek)

Emailez ha kedved van osszerakni (ha lehet irj valami osszeget is, nem szivesegkent varom el viszont szeretnem ha szep lenne), thanks

[email protected]
Most láttam,hogy van valaki aki rcpapa néven jelentkezett be a félreértések végett én nem használom többé ezt a nevet így diktálya a tisztesség.
Ezt a fórumot senki nem használya?Hát ugy láttszik fölöslegesen törtem magam a reg.-val sajnálom én hülye azt hittem itt van élet.
Felhívás minden kedves modellezõ társamnak!!Én vagyok a szõke istván (rcpapa)Sok év kihagyás után telyes lendülettel újra repülõzõk-repülõznék,de olyan hamar olyan sok pénz nincs de alkotómûvészként sok örömet tudnék nektek szereznifestõmûvész és fafaragó vagyok de nem valami amatõr hanem hivatásos MAOE tag lásd www.szokegaleria.fw.hu
Tehát barterben gondolkodok én festek képeket a lakásaitok falára ti adtok használt de még jó repülõs cuccokat minden érdekel RC!
Igen tisztellt modellezõ barátaim.tizenöt év kihagyás után ismét modellezni kezdtem.Majd minden kategóriában kipróbáltam magam (csak repüllõ és rakétamodellezés)az a baj hogy annyira hiányzott újra kellett kezdeni.Egy kedves barátom nekem adta a FMSI vebra 5 -ös rádióját õ már egy jobbat vett.Csak,hogy nem müködik a baloldali botkormány,vagyis nem küld jelt a vevõnek. Így nem tudom használni .Van e valaki aki megjavítaná,vagy adna egy rajzot rajz után már mekem is menne.
Srácok én most szeretnék elkezdeni modellezni! Mint ez a fajta kamion, kb ebbe a méretarányba, de ha lehet a márkát megválasztanám. Keresek linke(ke)t, ahol körül tudnák nézni, hogy mi hogyan van.
Márkák is mondhattok...

Köszönöm

GyimiGábor
Hali!
Egy Cessna 182-t át lehet alakítani egy Brushless Cessnává?<#vigyor2>

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

Sziasztok,
A jövõ héten a Paco Modelnél robbanómotoros hetet tartunk. Több új robbanós repülõvel, és folyamatos akciókkal várunk titeket. Emelett lesz még jó néhány meglepetésünk is, szóval érdemes benézni.
Infók itt: Rc modell robbanós hét
Atika :o)
Sziasztok nem tud valaki olyan oldalat ahol sportcsonakra talalhatnak valami jo kis rajzot??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Zsolti9014
repvez
arrol az ujságrol tudtok valami linket adni vagy infot amibe a ferrarit adják darabokba mellékletként?
Érdekelne, hgy minden szám 390ft-ba krül e és hogy a hány részbol kell összerakni.
DJ RUSH99
Értem... köszi:)

E30 4ever

Brankley
Bár én is ugyanolyan kezdõ vagyok, mint Te, de 60ért szerintem már nemnagyon kapsz rosszat. Kezdõknek ez biztosan j, hiszen vannak ilyen 30-40ért is. De azért énis várom mások véleményét. :)

Légy jó, légy hû Magyar!

DJ RUSH99
Sziasztok!

Egy egyszerû kis kérdésem lenne:)

ez a készlet nekem mint kezdõ rc-zõnek ( értsd: nem volt még benzines rc-m) ideális választás? azt írja rajtrakész,szóval már csak meg kell tankolnom:) És szerintem egész tûrhetõ az ára.. valamint minõségben ezek milyenek? azt tudom,hogy kyosho,szóval rossz nem nagyon lehet,de mint öreg motorosok az rc szakmában mit mondanátok rá,hogyan jellemeznétek? kb ennyi a kérdésem:)

Elõre is köszi!

E30 4ever

Brankley
Én amúgy néztem oldalakat... De nemtudom, pl csak alvázat nemláttam, hogy saját magam rakjam össze a kocsit. Ha pedig egybe veszem, úgy nagyon drága. Meg kezdõknek nemtudomo milyen lenne jó... Meg érdekelne, hogy hol lehetne ezekrõl olvasni.

Légy jó, légy hû Magyar!

Nekem is ilyen motor kéne...

Brankley
Nem repülõt kérdeztem. :P :)

Légy jó, légy hû Magyar!

én nemtok segíteni:D
repülõkhöz alig értek
de modellezek csak kis ideje
Brankley
Belsõ égésû motoros modell autót mennyiért vesztegetnek? 1:8 vagy 1:6os arányban? Ezek mitõl függnek?

Légy jó, légy hû Magyar!

Hi ! Olcsón szeretnék venni egy távírányítású benzines autót, vagy teljest vagy motort és alvázat. Mit ajánlotok, hol keressek?

Mark007
Sziasztok!
Rcmodell
Erdemes lenne ide elneznetek :)
Autokhoz nem ertek, de kis belteri repcsik, amik elfernek tenyerben, kb. 10.000FT.. persze az csak inkabb jatek.
"normalis" repcsi, elektromos, kb. 50e Ft-bol jon ki..

Üdv.
Szocautógyûjtõk figyelmébe ajánlom a most megjelent Abrex 1:43-as Skoda 120L modellt, egyszerûen gyönyörû munka....
www.abrex.cz
De ugyan az, csak más nyelvbõl származnak (modell - angol; maquette - francia). A magyarok meg jól kiforgatták (valódi magyar szó nincs rá). Elég megnézni egy készlet dobozát, pl a Heller-eken (legalábbis a régieken) vagy 8-10 nyelven ott van a dolog, vegyesen a kettõ. Az Italeri dobozokon meg az szerepel: modell kit.

Ezekután próbálja meg nekem valaki bebizonyítani, hogy a kettõ nem ugyanazt jelenti!

KryssHUN
Hy! Valaki nem tudja, hogy hol lehet hozzájutni a cadkey-hez vagy a Keycreator-hoz???? Vagy ezeket már nem érdemes használni?????

DJ Skyline
nem! modell = leginkább RC...makett = összerakod, vitrinbe teszed, csodálod

garam93
Vki foglalkozik itt a vasútmodellekkel?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

tud valaki olyan boltot miskolcon ahol benzinmotoros távirányítós autókat adnak el?
modell, makett nem ugyanaz?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

DJ Skyline
van erre makett topik! :)

Hy. Nem tudja vki honnan lehet megrendelni egy Revell B-17G 1:48 bombázót? elõre is köszi.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

szevasztok!Van egy MAN TGL teherautó amit meg kellene csinálni a pttm be.(legújabb MAN ami kijött a gyárból).-)képeim a kamionról 74 db.Nagyon örülnénk neki ha megjelenne ez a modell a pttm be.:-)Köszi mindenkinek elõre is.:-)

én auto modellekkel, de 1/43, 1/24, 1/18-as méretben :)

Üdv: Huncolin

motor
Elvie
sziasztok!
Van itt olyan,aki autómodellekkel foglalkozik?

DEXTER92
vki mondja már meg pls hogy honnan lehet leszedni a zmodeler 2-t

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

traXion
Ez hol modell neked RYAN? Vagy inkább BUD? Vagy TERENCE? :D

itt megnézheted:www.sg.hu/cikk.php?cid=31122&

Oldal 1 / 4Következő →