modellezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már most szólunk, hogy mindenki elõre tudjon tervezni!
A Borsodi RC Modell Fórum csapata már második alkalommal rendez RC Modell Börzét, vásárt. De, ez egy kicsit más lesz, sok hazai RC Modell kereskedõ és gyártó mellé már külföldi RC Modell kereskedõ jelezte részvételét a rendezvényen. Így tehát ez a rendezvény már Nemzetközivé nõtte ki magát. Magának a rendezvénynek Tiszaújváros patináns Eötvös József Gimnáziuma ad majd helyet és nem is akár mennyit, 1400nm-t.
Szeretettel várunk minden érdeklõdõt és résztvevõt!
További információ itt: http://borsodircmodell.hu/index.php/topic,2271.75.html
Borsodi RC Modell Fórum csapata
Rendezõség a változtatás jogát fenntartja!
Remélem nem halott ez a fórum annyira mint amennyire látszik
hozzáértõ emberkék segítségét kérném
Van nekem egy ilyen festékszóró pisztolylom
Állítólag eléggé régi darab
Van valaki aki meg tudná mondani milyen típus lehet?
A tû vastagságát nézve igen precíz szerszámnak tûnik
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Aki szeretne nyerni az értékes modell felszerelésekbõl a Borsodi RC Modell Fórumon, az most még megteheti hogy regisztrál!
http://borsodircmodell.hu/index.php?board=77.0

http://borsodircmodell.hu
segítséget szeretnék kérni tõletek
kezdõ modellezõ vagyok, és eddig annyit tudok, h 1/10es elektromos 4wd offroad kocsi kell 30-50ezer Ft értékben
kérdéseim:mitõl függ, h 1 akksi használhatõ e 1 autóban?
brushless motor beépithetõ egy kefés motor helyére utolag?
és van vmi lényeges különbség a monsterek és buggyk között?
elöre is köszönöm!
e-mail:
[email protected]
Aki szeretne nyerni az értékes modell felszerelésekbõl a Borsodi RC Modell Fórumon, az most még megteheti hogy regisztrál!
borsodircmodell.hu/index.php/board,77.0.html
Nyerj a támogatók által felajánlott értékes nyereményekbõl, nyerj és modellezz! http://borsodircmodell.hu
Aki December 21-ig regisztrál az nyerhet!
Ajándék sorsolás a Borsodi RC Modell Fórumon
Még 10 db ÉRTÉKES ajándék várja a szerencsés nyertest!
Bõvebben ITT: borsodircmodell.hu
Eladósorba került, az alábbi idõhiány miatt régóta elhanyagolt repülõmodellem.
A gépet a Vaterára tettem fel 1Ft-ért, minimál ár nélkül.
Vatera link
Mûrepülésre is alkalmas Diablotin repülõmodell.
Tartalmaz: 10ccm moki kétütemû robbanómotor, kipufogó, légcsavar 15/4-es, orrkúp, 5 db servo (2db hitech függõleges és vizszintes korményokhoz, 3 db graupner a csûrõhöz (1-1) és motorgázhoz). A modell kb 5x repült, soha sem zuhant.
Aki viszi, annek el kell jönnie érte (Miskolctól 20km-re)

Revell 1/24-es 2006os BMW-Sauberem, es mivel se idom se tehetsegem osszerakni keresek valakit aki osszerakna nekem (osszes festeket es ragasztot beszereztem)
Tied:
-PENZ (megegyezes szerinti osszeg, ajanlatod ird meg emailben)
-az epites orome
-az osszes maradek festek (van amibol csak egy csik kell a kocsira de teljes uvegem van es gyari Revell festekek)
Emailez ha kedved van osszerakni (ha lehet irj valami osszeget is, nem szivesegkent varom el viszont szeretnem ha szep lenne), thanks
[email protected]
Tehát barterben gondolkodok én festek képeket a lakásaitok falára ti adtok használt de még jó repülõs cuccokat minden érdekel RC!
Márkák is mondhattok...
Köszönöm
Egy Cessna 182-t át lehet alakítani egy Brushless Cessnává?<#vigyor2>#vigyor2>
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
A jövõ héten a Paco Modelnél robbanómotoros hetet tartunk. Több új robbanós repülõvel, és folyamatos akciókkal várunk titeket. Emelett lesz még jó néhány meglepetésünk is, szóval érdemes benézni.
Infók itt: Rc modell robbanós hét
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Érdekelne, hgy minden szám 390ft-ba krül e és hogy a hány részbol kell összerakni.
Légy jó, légy hû Magyar!
Egy egyszerû kis kérdésem lenne:)
ez a készlet nekem mint kezdõ rc-zõnek ( értsd: nem volt még benzines rc-m) ideális választás? azt írja rajtrakész,szóval már csak meg kell tankolnom:) És szerintem egész tûrhetõ az ára.. valamint minõségben ezek milyenek? azt tudom,hogy kyosho,szóval rossz nem nagyon lehet,de mint öreg motorosok az rc szakmában mit mondanátok rá,hogyan jellemeznétek? kb ennyi a kérdésem:)
Elõre is köszi!
E30 4ever
Légy jó, légy hû Magyar!
repülõkhöz alig értek
de modellezek csak kis ideje
Légy jó, légy hû Magyar!
Rcmodell
Erdemes lenne ide elneznetek :)
Autokhoz nem ertek, de kis belteri repcsik, amik elfernek tenyerben, kb. 10.000FT.. persze az csak inkabb jatek.
"normalis" repcsi, elektromos, kb. 50e Ft-bol jon ki..
Szocautógyûjtõk figyelmébe ajánlom a most megjelent Abrex 1:43-as Skoda 120L modellt, egyszerûen gyönyörû munka....
www.abrex.cz
Ezekután próbálja meg nekem valaki bebizonyítani, hogy a kettõ nem ugyanazt jelenti!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Üdv: Huncolin
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!