1297
Hogy lehet szmájlikat rakni?Tudom,ott van a ¹zmájli beszúrása·gomb,de az azon kívüli képeket hogy lehet?
-
#497 Na, megnéztem Explorerből is.
A "< JANO >" ott valóban jó, a másikat viszont nem tudtam megnézni, mert Explorerben a bal oldali menüt nem tudom görgetni... Megnéztem a forrást is, és valóban lezáratlanok az escape sequence-ek (nincs ";" a végükön), és nem csak a két említett. Javítsd már ki őket pls. -
#496 szépek!!! -
#495 Hát a dinamikus kép kezelés elég lol cucc, de írok neked ide egy okosat:
<?
header("Content-type: image/gif");
$kep = imagecreate(400, 200);
$piros = imagecoloralllocate($kep, 255,0,0);
$kek = imagecolorallocate($kep 0,0,255);
$betukeszlet = "A_FONT_ELÉRÉSI_ÚTVONALA/arial.ttf";
imageTTFtext($kep, 50 0, 20, 100, $kek, $betukeszlet, "Ez rajta az írás!" );
imagegif($kep);
?> -
#494 A < JANO > nekem megy, az uj.png, meg a <még nincs kész!> felirat meg nem szerepel a linkben! Szerepeljen? -
#493 Nem, a baloldali menüben a "< JANO >"-ra meg a "<még nincs kész!>"-re. -
#492 A sorozatokbeli ördög-re, meg mini-re gondolsz? Azok még nincsenek elkészítve! -
#491 dead?!? Az még nincs feltöltve
A hibákat látom :D
-
#490 Kira!
Majd szólok, hogyha kijavítottam a Droid-ot, meg az Idiotot.
(Egyébként látszik a kék háttered előtt, hogy tényleg hibásak, csak jó erősen kell nézni. :D) -
#489 Mi az anyjáért van az, hogy a hátteret átlátszóvá tettem, de mégis bezöldül? Megesküszöm, hogy az összes pixelt átlátszóra csináltam, de csak bezöldíti. Rohadt bug! -
#488 Jaja, de a Dead.gif még javítandó. -
#487 RelakS, csekkold a szmájlis oldalad, a menüben két helyen is elrontottad az escape sequenceket... ;) (Ha jól nézem, akkor lemaradt a ";" a végükről.) -
#486 Akkor a mai dátummal 4 új? -
#485 2 új:
-
#484 Újra megy a tár.hu-n lévő szmájlis oldalam.
Lazarus: hogyan lehet olyan oldalt php-ben rittyenteni, hogy kiválasztok néhány képet, és abbó egyet csinálok. Értem ezalatt azt, hogy pl aszondom: kék szmájl fém táblára felír valamit.
Ezt szeretném php-ben megoldani, de úgy beszélj nekem róla, hogy a hozzá leginkább hasonló nyelv amivel találkoztam az a borland c++ builder volt! -
#483 privi ment -
#482 Tenksz! -
#481 Voáv! -
#480 rulzanak :) -
#479 Nah, tud majd mindenki külön feltölteni ha a köcsög srv.hu választ ad a kérdésemre.
Addig is "Bejelentkezés"
Azonosító: 4
Jelszó: public
(SG Szmájli Spíler) -
#478 Ez részeg, a másik meg diszkókirály! -
#477 -
#476 -
#475 Köcsög .tar!!! -
#474 mondom!!! -
#473 buzi tar.hu már megint gecizik! -
#472 Jaja. -
#471 Az extrán a Droid, Idiot, Singing hibás. -
#470 Akkor majd őt megfaggatom. A Banános Dzsó arc mögé bújt, iga? -
#469 nocsak, a nice.gif-fel együtt 11 szmájl -
#468 Hát, sajnos nem nagyon (nagyon nem) vágom a php-t, sőt még a html-t sem, mert egy képzetlen tuskó vagyok. Lazarus produkálta az srv-set. -
#467 akkor leszedem onnan, és frissítek -
#466 Mindenesetre a felújított oldalamra majd szeretnék egy csináldmagadszmájl oldalt, de kéne hozzá php. Nem tudsz ilyet? Csak mert a forrást nem tudom sehonnan leszedni. -
#465 Ha azokat szedted le, amik az srv-n vannak, akkor oké, mert ott csak a hibátlanok vannak! -
#464 hibával? Az én kék hátteremmel egyet sem látni... -
#463 Bár az srv-n is már van 9! Nahát! :D -
#462 Nem baj, de ez esetben gondolom az extráról húzod őket, ami azért nem jó, mert a fele tele van hibával! Nézd meg őket sötét háttérrel, és meglátod! De folyamatosan nyomom fel majd a javítottakat az srv-sre. Az extrát szerintem hanyagolom. -
#461 Ja igen... szóval deviantart -
#460 a http://-t ne hagyd ki, plíz!!! -
#459 Hehe, sikerült...
Szóval... Kedvenc oldalam a deviantart is elég szép emoticon gyűjteménnyel rendelkezik. Nézzétek meg, szerintem van olyan ami még nem volt itt:
DeviantArt emoticons
-
#458 Próba...