1297
Hogy lehet szmájlikat rakni?Tudom,ott van a ¹zmájli beszúrása·gomb,de az azon kívüli képeket hogy lehet?
-
#537 Nyomj egy F5-öt. -
#536 Amúgy GIF Animatorban szerintem az Editnél az optimalizálás előtti, a Previewnél pedig az optimalizálás utáni animációt látod, szal ott is ez lehet a ludas. -
#535 Ennek fehér a háttere... :) -
#534 szuper :) -
#533 De most már jó lett.
-
#532 Hiába mentem végig, és (számomra) ésszerű módon rakosgattam a pipákat az opciókba, csak elbassza! -
#531 AS3-ban átláccóvá tettem a hátteret, mentettem, majd anyáztam, mert semmi sem változott. Aztán rájöttem, hogy végig kell menni az optimization wizard-on... -
#530 na, megyek, horpasztok egy kicsit, mert mindjárt magam alá alszok -
#529 Lesz! :-D -
#528 Tehát a hátteret átlátszóra akarom csinálni, ezt valamilyen módszerrel megteszem. Néhány pixelt azonban hiába állítok átlátszóra, egyszerűen mintha semmit sem csináltam volna vele, ottmarad. Jelen esetben a Dead.gif-nél 1-2 fekete, és zöld pixel (ahogy a hús lerohad a koponyáról, alul, az állkapocsnál) nem hajlandó eltűnni, hiába csinálok belőle áttetszőt.
Miután 20-szor módosítottam a fájlt Animation Shop-pal, és GIF Animator-ral is, így nagy nehezen jó lett, csak ez baromi idegesítő. Az tuti, hogy az Animation Shop a béna optimalizálás miatt csinál ilyeneket, mert nem lehet olyan jól állítani, mint a GIF Animator-ban. De az az idegesítő, hogy GIF Animator-ban megnézem az animációt az Edit screenen, és ott minden frankónak tűnik, de miután elmentem, összeszemeteli fals pixelekkel a frémek egy részét. -
#527 mellette, alatta, ahova fér, ez nincs megszabva -
#526 Kéne jókis bemutatós szmájli
Ilyesmi köcsög mosolyal -
#525 Jano: Kicsit kifejtenéd a problémát? Nem egészen értem. -
#524 Pedig lokálhoszton olyan szépen műxik minden, nagyon örültem is a fejemnek -
#523 Kénytelen leszek áttérni SQLre mert az egyik szerveren filet nem lehet létrehozni a másikon meg mappát :PP -
#522 np
Nemtomhogykell
szerintem nem :) -
#521 Dzsászt dzsókd! :-D
Amúgy a jó édes anyját az összes ilyen programnak.
1. Megrajzolom
2. Elindítom a lejátszást az Edit módban: minden jó
3. Lejátszom Preview-ban: már megjelennek a pixel-szemetek. Egyszerűen ahol átlátszóra állítom a pixelt, ott 'befeketedik', és akármit csinálok, ott marad.
Vki ötlet? -
#520 RelakS: Igen most már jó... :)
Utolsó (legalábbis remélem :D) kukacoskodás: az "ÚJ" gombnak hol kéne lennie? A felirat (menüpont) mellett vagy alatt? -
#519 Jano: Ha megvan a kijelölés, nyomj egy Del-t. -
#518 Kösz a segítség, asszem hogy megértsem mi van, kicsit bele kell merülnöm a talált leírásba :)
Mindenesetre a mintának használandó oldal szerint el kéne menteni a szmájlt :)
tényleg, img src-ben szerepelhet .php? -
#517 800x600?!? Uhhh, leteszteltem alatta, és a teljes menü explorerben csak úgy látszódott, ha f11-et nyomtam (felül egy kis ikonsáv, oszt annyi)
Nna, a kedvedért kiraktam egy kördíytősávot, illetve kijavítottam a kitörölt ;-őt...
Jó így? -
#516 asszem -
#515 Na, szal ezek, most nem keresem meg a "&" escapejét, hogy tudjam a forrást idézni... :) -
#514 RelakS, #502:
1. Én 800x600-ban nyomom, és így nem fér ki a teljes menü, viszont Explorerben nem rudok hozzáférni az aljához.
2.
"JANO" előtt a " "
Sorozatoknál a "még nincs kész!" előtt a "<" és utána a ">"
Asszem ennyi. :) -
#513 Vazzeg... -
#512 RelakS, #502:
1. Én 800x600-ban nyomom, és így nem fér ki a teljes menü, viszont Explorerben nem rudok hozzáférni az aljához.
2.
"JANO" előtt a  
Sorozatoknál a "még nincs kész!" előtt a < és utána a >
Asszem ennyi. :) -
#511 WÁÁÁ!!!! Megtaláltam a lezáratlant!!!!
Mivel tárgytalan lett a szöveg, ezért kitöröltem, feltöltés rögvest -
#510 De hogy lesz áttetsző? -
#509 Thx, ez is jó! -
#508 (GIF Animatorban.) -
#507 BAZMEG! Ez a szmájl a vinyómról ment....
Ez menne oda: -
#506 Fill Tool, és a Fill connected pixels only mellől vedd ki a pipát. -
#505 Oké, Animation Shop-ban rájöttem. Ott a Fill-nél lehet választani egy To canvas color-t, a Canvas color meg bármilyen szín, és áttetsző is lehet. -
#504 TÖLTSEK FEL EGY FONTOT IS?!?!?!?!?!?!? -
#503 Ki tudom vele jelölni a megfelelő területeket, de azt nem tudom hogy lehet azokból átlátszót csinálni? -
#502 1: milyen görgetés?!?
2: hol láttál lezáratlan iszképszekvenciát? (ha minden igaz, akkor az a nbsp, meg a < jel, iga?) -
#501 Az a Magic Wand nem jó erre? -
#500 Valaki plíz mondjon egy egyszerű módszert arra, hogy a Dead.gif-ben a fehér pixelekből transzparens legyen. Most raktam fel az Animation Shop 3-at, próbáltam a Replace color-t, de nem jön össze. Vagy GIF Animator-ban nincs ilyen lehetőség valami egyszerű módon? Nem akarok frémenként pixelvadászatot indítani az Eraser tool-lal. -
#499 Köszi! -
#498 Mer rendes!