1297
Hogy lehet szmájlikat rakni?Tudom,ott van a ¹zmájli beszúrása·gomb,de az azon kívüli képeket hogy lehet?
  • Jano
    Nyomj egy F5-öt.
  • Guest
    Amúgy GIF Animatorban szerintem az Editnél az optimalizálás előtti, a Previewnél pedig az optimalizálás utáni animációt látod, szal ott is ez lehet a ludas.
  • Guest
    Ennek fehér a háttere... :)
  • Lazarus
    szuper :)
  • Jano
    De most már jó lett.

• Jano
    Hiába mentem végig, és (számomra) ésszerű módon rakosgattam a pipákat az opciókba, csak elbassza!
  • RelakSfromhome
    AS3-ban átláccóvá tettem a hátteret, mentettem, majd anyáztam, mert semmi sem változott. Aztán rájöttem, hogy végig kell menni az optimization wizard-on...
  • RelakSfromhome
    na, megyek, horpasztok egy kicsit, mert mindjárt magam alá alszok
  • Jano
    Lesz! :-D
  • Jano
    Tehát a hátteret átlátszóra akarom csinálni, ezt valamilyen módszerrel megteszem. Néhány pixelt azonban hiába állítok átlátszóra, egyszerűen mintha semmit sem csináltam volna vele, ottmarad. Jelen esetben a Dead.gif-nél 1-2 fekete, és zöld pixel (ahogy a hús lerohad a koponyáról, alul, az állkapocsnál) nem hajlandó eltűnni, hiába csinálok belőle áttetszőt.

Miután 20-szor módosítottam a fájlt Animation Shop-pal, és GIF Animator-ral is, így nagy nehezen jó lett, csak ez baromi idegesítő. Az tuti, hogy az Animation Shop a béna optimalizálás miatt csinál ilyeneket, mert nem lehet olyan jól állítani, mint a GIF Animator-ban. De az az idegesítő, hogy GIF Animator-ban megnézem az animációt az Edit screenen, és ott minden frankónak tűnik, de miután elmentem, összeszemeteli fals pixelekkel a frémek egy részét.
  • RelakSfromhome
    mellette, alatta, ahova fér, ez nincs megszabva
  • Lazarus
    Kéne jókis bemutatós szmájli
    Ilyesmi köcsög mosolyal
  • Guest
    Jano: Kicsit kifejtenéd a problémát? Nem egészen értem.
  • Lazarus
    Pedig lokálhoszton olyan szépen műxik minden, nagyon örültem is a fejemnek
  • Lazarus
    Kénytelen leszek áttérni SQLre mert az egyik szerveren filet nem lehet létrehozni a másikon meg mappát :PP
  • Lazarus
    np

Nemtomhogykell

szerintem nem :)
  • Jano
    Dzsászt dzsókd! :-D

Amúgy a jó édes anyját az összes ilyen programnak.

1. Megrajzolom
    2. Elindítom a lejátszást az Edit módban: minden jó
    3. Lejátszom Preview-ban: már megjelennek a pixel-szemetek. Egyszerűen ahol átlátszóra állítom a pixelt, ott 'befeketedik', és akármit csinálok, ott marad.

Vki ötlet?
  • Guest
    RelakS: Igen most már jó... :)

Utolsó (legalábbis remélem :D) kukacoskodás: az "ÚJ" gombnak hol kéne lennie? A felirat (menüpont) mellett vagy alatt?
  • Guest
    Jano: Ha megvan a kijelölés, nyomj egy Del-t.
  • RelakSfromhome
    Kösz a segítség, asszem hogy megértsem mi van, kicsit bele kell merülnöm a talált leírásba :)

Mindenesetre a mintának használandó oldal szerint el kéne menteni a szmájlt :)

tényleg, img src-ben szerepelhet .php?
  • RelakSfromhome
    800x600?!? Uhhh, leteszteltem alatta, és a teljes menü explorerben csak úgy látszódott, ha f11-et nyomtam (felül egy kis ikonsáv, oszt annyi)
    Nna, a kedvedért kiraktam egy kördíytősávot, illetve kijavítottam a kitörölt ;-őt...

Jó így?
  • Lazarus
    asszem
  • Guest
    Na, szal ezek, most nem keresem meg a "&" escapejét, hogy tudjam a forrást idézni... :)
  • Guest
    RelakS, #502:

1. Én 800x600-ban nyomom, és így nem fér ki a teljes menü, viszont Explorerben nem rudok hozzáférni az aljához.
    2.
    "JANO" előtt a " "
    Sorozatoknál a "még nincs kész!" előtt a "<" és utána a ">"
    Asszem ennyi. :)
  • Guest
    Vazzeg...
  • Guest
    RelakS, #502:

1. Én 800x600-ban nyomom, és így nem fér ki a teljes menü, viszont Explorerben nem rudok hozzáférni az aljához.
    2.
    "JANO" előtt a  
    Sorozatoknál a "még nincs kész!" előtt a < és utána a >
    Asszem ennyi. :)
  • RelakSfromhome
    WÁÁÁ!!!! Megtaláltam a lezáratlant!!!!

Mivel tárgytalan lett a szöveg, ezért kitöröltem, feltöltés rögvest
  • Jano
    De hogy lesz áttetsző?
  • Jano
    Thx, ez is jó!
  • Guest
    (GIF Animatorban.)
  • RelakSfromhome
    BAZMEG! Ez a szmájl a vinyómról ment....

Ez menne oda:
  • Guest
    Fill Tool, és a Fill connected pixels only mellől vedd ki a pipát.
  • Jano
    Oké, Animation Shop-ban rájöttem. Ott a Fill-nél lehet választani egy To canvas color-t, a Canvas color meg bármilyen szín, és áttetsző is lehet.
  • RelakSfromhome
    TÖLTSEK FEL EGY FONTOT IS?!?!?!?!?!?!?
  • Jano
    Ki tudom vele jelölni a megfelelő területeket, de azt nem tudom hogy lehet azokból átlátszót csinálni?
  • RelakSfromhome
    1: milyen görgetés?!?
    2: hol láttál lezáratlan iszképszekvenciát? (ha minden igaz, akkor az a nbsp, meg a < jel, iga?)
  • Guest
    Az a Magic Wand nem jó erre?
  • Jano
    Valaki plíz mondjon egy egyszerű módszert arra, hogy a Dead.gif-ben a fehér pixelekből transzparens legyen. Most raktam fel az Animation Shop 3-at, próbáltam a Replace color-t, de nem jön össze. Vagy GIF Animator-ban nincs ilyen lehetőség valami egyszerű módon? Nem akarok frémenként pixelvadászatot indítani az Eraser tool-lal.
  • Jano
    Köszi!
  • Pyx #498
    Mer rendes!