32
-
#32 Tévedsz ez ügyben, 533FSB -> RDRAM 1066Mhz pl. és haller ! (ÉN is ezt használom) -
K.András #30 Egy asus P4t533-c-be lazán belemegy a proci, nem is értem ezt az egészet.. -
#29 Én nem vagyok Intel párti és qurvára leszarom ezt a cpu mizériát, de ti nektek mi bajotok van ? Mi a fasznak kéne emelni a PCI-t ?! Az agp még renbe lenne, de mai kártyák mind 66Mhz-re lettek kitalálva, 90Mhz fölött meg simán leghetnek. De könyörgöm PCI ?!?!?!?!?! Nem baj, hogy 33 fölött simán elszáll a FAT tábla ? hmm ? Vagy a manapság már egyre népszerűbb Seagate BIV pl. ha csak 1-2 mHz-el lassabban vagy gyorsabban megy akkor pár nap használat alatt bad-sectoros lesz ?! Azért ezek nem olyan egyszerű dolgok,hogy hipp-hopp csak "emeljük ezt is" . Itt arról van szó, hogy direkt keresitek benne a hibát és már sokszor értelmetlen dolgokat hoztok fel, aminek semmi értelme. És ez így már nevetséges. Ha pl a legújjabb akármilyen Athlon Xp-ről lenne itt szó, ami még ennyi újjítást sem tartalmazna, akkor is mindenki itt ajnározná. De mihelyt Intel, akkor fújj de szar. -
Vucli #27 Te csinaltad tavaly a balhet hetekig (vagy meg most is? ) a Direct connectes forumon, lehet hogy egyesek mar ismerik bolicot es ezert fikazak -
#25 Elnézést, ha fikázásnak hatott a kérdésem, de nem annak szántam. Egyszerűen egy kérdés volt. -
#24 Nagyon jó a gondolatod. :) Van hozzáfűznivalóm: nemrégen veszekedtek az intel és amd, hogy nem egységes a tesztelő program, pl. Sisoft Sandra, ezt bebizonyította, hogy nagyban függ a lebegő pontos kiszámításoktól. Nem tudom, eddig semmit nem tudok róla, hogy kialakult-e az egységes programot, ami már mindkét márkájú procinak igazi Gigaherz valahány számú felirat lesz. Kíváncsi vagyok, tényleg lassabb vagy gyorsabban futtat-e az intel az amd-nál. -
#23 Nagyon köszönöm szépen! :] Tudod, mi az átszámítási képlet? :/ Sebaj, akkor várom az AMD 3 GHz-et, akkor máris leváltanék az enyémet (TB 1.4 GHz etc.). Kedves vagy, hogy segítettél. :) -
#22 Köszönöm a váratlan védést. :) -
#21 Pilóta és Versio: Megkérhetném, hogy a fikázást mellőzzön! :) Értsd jobban, hogy én tényleg magyar vagyok, Budapesten nőttem fel és azóta itt is maradok a fővároson. :) Ja és hallássérült vagyok, így mindig van(nak) a helyesírási hibáim, elnézést kérem. :-/ -
#19 Te beszélsz? Csak egy lúzer lámázza le a másikat. Gyík sulinetes! -
#13 mivan bazdmeg nem tudsz magyarul? -
#12 Megtennénk, ha értenénk, hogy mit is szeretnél kiszámolni? -
#11 Hmm... Valaki tud összehasonlítani: ha P4 3Ghz lenne ez, akkor mennyi lehet az AMD Gigaherz-e? :) Kíváncsi vagyok, mert ha tiszta AMD 3 GHz lenne, akkor fordítva is mennyi lehet? :) Én nem tudok számítani, mivel eddig nem tudok róla az átszámítását. :-/ Valaki megteszi a szívességemért? :) Üdv.: bolic -
JTBM #9 Az MS tényleg dolgozhatna az Outlookon, teljesen le tudja állítani az egész gépet. Én is inkább az Outlook Express-t használom, mert jobb, legalábbis levelezésre biztosan. -
Zombye #4 Tényleg kezd értelmetlenné válni ez a megahercz téboly!
Mivel a gép többi részegysége szinte egyáltalán nem követi a procit, így gyakorlatilag a proci csak vár, csak vár és még mindíg vár, mivel az a szerencsétlen memória, meg a PCI, nem tud vele lépést tartani. ennek igazán csak marketing szempontjából van értelme, másból szerintem semmi.
TESSÉK A TÖBBI ALRENDSZER MŰKÖDÉSÉT IS HASONLÓ ÜTEMBEN FEJLESZTENI!!! AKKOR TÁN LENNE ÉRTELME ENNEK A BAROMI NAGY ROHANÁSNAK!
Apropó:
Akkor most kell ennek az új procónak új alaplap a powerzabálása miatt, vagy nem? Félre értés ne essék nem szándéxom ilyen cuccot venni, csak hát szomorú lennék, ha az intel szakítana az "évente új alaplapot" koncepciójával! Végül is nem szinpatikus filozófia, de legalább ebben a változó világban egy fix pontot jelentett!
-
#3 De most ez minek már??? Sok majom Game függőnek, oszt kész. Meg 2, vagy 3 proci egyben... Röhej... Összerakok 3-at ebből, és akkor tessék, el van érve 9 gigás gép... Nemtom mi ebbe a jó...