Star Trek: Starfleet Command 3

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[zoom]
ja az elõzõ rip.
iso itt ha még fentvan: rescue.uw.hu
[zoom]
warezcenter.warez.hu

bridge commanderrel még csak annyit játszottam hogy megnéztem, de abban nincs olyan kontroll a hajó felett. Legalábbis nekem ez jött le. Kivalasztom a célt, behozza a kép közepére aztán lövöm. Vagy javítsatok ki ha nem igy van :)
erre jó példa a bridge commander, ott ezeket mind megcsinálták...(egész jól) amúgy honnét lehet letölteni a game-t???? Köszi

War. War never changes.

[zoom]
Azért 2d-s mert ha jól tudom akkor egy táblás társasjáték alapján készült. Meg egyébként is ha már igy is nyavajogsz hogy minden sz*rt neked kell matatni, akkor mi lenne 3d-ben... Ráadásul nem is vagyok biztos benne hogy megvalósítható lenne. Gondolj csak a pajzsokra és a fegyverzet szögeire, ez 3d-ben nagyon durva lenne.
Hat en szenvedtem vele egy darabig, de nagyon nem jo be :( Nem igazan ertem, hogy miert kellett 2d-sre csinalni? Meg egy rts-ben (armada 1-2) elmegy, bar a homeworld ota lattuk, hogy lehet 3d-ben is. Raadasul minden sz*rt nekem kell mikromenedzselni a csataban, mire vannak a tisztek a hajon? Engem elegge frusztral az egesz jatek, mar nincs is a vinyomon :)

Es milyen a gama?
Nekem nagyon tetszik a Star Trekes univerzum,bar ennek a game-nek az elodjeivel meg nem jatszottam.
Mi a velemenyetek a game-rol?
hány faj van benne? és össze tudnak már ütközni végre egymással a hajók, meg a bázisok? az 1. meg a 2. részben ez nem tetszett nagyon, hogy nem lehetett összeütközni, csak bolygóval meg aszteroidával.

War. War never changes.

Nekem az elsõ 2 rész a kedvenc játékom!

War. War never changes.

Nekem az elsõ 2 rész a kedvenc játékom!

War. War never changes.

Titan
http://www.mortimer.hu/jatek.php
Nézd meg!

Titan
Na, Skacok!

Mivel már megjelent a game, itt az ideje megnyitni ezt a fórumot is! Remélem sok hasznos és érdekes információk cserélnek itt gazdát, ezzel a nagyszerû játékkal kapcsolatban!
Hajrá ûrpatkányok!:)

Titan

← ElőzőOldal 3 / 3