122
Star Trek: Starfleet Command 3
  • Titan
    Aham...lecseréltem a galaxym egy interpid-re nagyon ütős csak olyan lassú, mint 1 csiga...mire megfordúl a szekér addigra minden hajó huss.....na, mind1
    A Multiban benne vagyok, de még visszatérünk rá...
    Most ott tartok, hogy valami űrállomást kell széttépnem a Klingonokkal és néhány cimbivel, de állandóan legyaláznak...Lőnek 1-et és a pajzsom nagy része volt nincs...:(
  • akyyy
    Borg kocka
  • Joe004
    Intrepidet nem szeretem (a sorozat király! mármint a Voyager) de én jobban szeretem a gyors frontális támadásokat meg a gyors manőverezést! De a pulse phaser nagyon szar legalábbis szerintem jól néz ki de gagyi a játékban!
  • gvarga12
    Anno nekem nagyon bejött ez a game kár hogy nincs netem egyébként én nemtudnék dönteni az interpid meg a defiant között mindkettő nagyon jó
  • akyyy
    voyager :P alias intrepid
  • Joe004
    Nektek mi a kedven hajótok? Én a Defiant-ra esküszöm!
  • Joe004
    Különben ez a game megy a neten(nincs valami problémája cd key stb stb???
  • Joe004
    Éleszzük már föl ezt a fórumot! 1 hét múlva multi összecsapás! Hétvégén ok?
  • Joe004
    A taktikai tisztet cseréld le ha szar de nem hiszem ha már Galaxy-d van már nem nagyon kapsz jobbat! Ja és amikor építed a hajót elég az energia a fegyvereknek nézd meg!
    Oldalt ki írja mekkora az energia és mennyit használsz belőle nem lehet tele rakni a legjobb fegyverekkel meg a legjobb pajzsal főleg egy galaxy-t nem ha nem elég vegyél nagyobb Warp drive -ot! A MULTI-RÓL MÉG LEHET SZÓ! Csak jövő héten lessz pót-érettségom meg a netem is elfogyott már lépem túl a 3Gb korlátot és elég drága mulatság szóval maj szóval majd jövő hét után megbeszéljük!
  • Piccolo
    rossz fórum sorry és LOOL :))
  • Piccolo
    egy idézet valahonnan:

" 2 barátommal alapitottam a klánt(2 éve). A klán sok viszontagságon ment keresztül, a csapatmunka még gyerekcipQben járt akkoriban :), meg is halt a klán egy idQre, de felélesztettem (ekkor már egyedül) és elkezdtem új embereket toborozni, klánlapot szerkeszteni napról napra (gondolom aki már csinált ilyet az tudja, hogy az minden nap nem is olyan kis meló) + egyben tartani a csapatot, mindenkit több csatornán informálni stb. Szereztem saját szervert a klánnak és hasonlók.... annak ellenére, hogy nem igazán végezték a rájuk kiszabott feladatokat ( amiket egyébként elvállaltak). Egy idQ után kezdett betelni a pohár és az utolsó csepp az volt, amikor élQszóban megeggyeztünk, hogy ÉN kifizetem a szervert és Ök majd utána egyenként Nekem.... és amikor már eltelt egy hónap és a pénz felét se láttam elegem lett és ott hagytam öket. De korrekten leirtam nekik, hogy mi a bajom és miért megyek el és mit hogyan kell csinálni, minek/kinek mi az elérhetösége stb. Hivatalos fórumra kiirtam, hogy ki az utódom és ilyenek. A "hírt" amit kiirtam egy bizonyos személy törölte és átvette a klán irányitását, azt hangoztatva hogy cserbenhagytam és elárultam öket...... a tagok meg elhitték neki."

szóval az utolsó csepp az volt amikor szabályszerüen megloptatok....azóta sem kaptam meg a pénzt. Morpheus mindenki helyett kiakarta nekem fizetni egyedül!!!! De nem fogadtam el. Legyen ez az én tanulópénzem, hogy nem szabad megbizni senkiben, abban sem akit bajtársadnak hiszel és egymás hátát fedezitek a harctéren. Nem az a párezer a lényeg ( bár nem lenne baj ha meglenne), hanem az, hogy talán esetleg nem is én árultalak el titeket?
  • Braveheart
    A villám jelnél tudod álíltgatni a zenergiaelosztást. A fegyverek találati aránya pedig több dologtól függ: távolság, ECM-ECCM, fedélzeti számítógép.
  • Titan
    THX!
    Már megoldottam 4 órai intenzív böngészéssel..de megtaláltam a megoldást!
    Egyszerűen szar volt a peccs! Leszedtem ua. azt a pecset csak v534b multi langue volt a neve és 40MB volt..na az simán felment és még DX9 okosságot se kellett felrakni!
    Aztán a fed. 2. kűldetésnél azt 3 teherhajót 3/4 órai gyakás után se sebeztem meg 1 kicsit sem...kiderűlt, hogy ez valami beépített biztonsági dolog és új krekket kellett felrakni...:D
    Most minden ok!
    Bár van néhány dolog, amit nem értek:
    Pl.: alig találok el valamit? Nem tom, de szerintem tök vak a taktikai tisztem, vagy nem tom mitől függ az accuracy...
    -nem lehet valahogy több energiát nyerni? mindig a min. van minden(kék csík). Pajzs, lézerek és torpedók
    Egy kis taktikai segítségnek nagyon örűlnék...
    Jelenleg 1 GALAXY-val szántom az űrt...tippek? Tanácsok? Minden jöhet! Esetleg multiban is kipróbálnám...:)
  • Joe004
    úha nem vettem észre sorry! Aki elöttem szól csak azt néztem!
  • akyyy
    csak 6 hónap :D. de még midnig oott járok. ujra előveszem, megnézem neten milyen játszani.

kösz
  • Joe004
    Ezt nem értem miért nem megy fel az új patch?
    Nem megy fel vagy nem indul a game?
    Elötte nem szabad másik patchat föltenni vagy crackat!
  • Joe004
    Ha jól gondolom azon a pályán vagy(federation küldetés sorozat) amelyiken a hajódat álcázzák és infókat kell gyüjteni! 1. Ne válts Vörös riadóra mert oda az álca és vége a küldetésnek! 1. engem akkor is kiszartak amikor warpolva mentem el 1 hajó mellett ajánlott lassan menni amerre a nyíl mutat! Körözni a célpont körűl amíg le nem tapogatja aztán nyomás a következőhöz! A végén a bolygóhoz kell menni és leküldeni 1csapatot várni amíg elvégzik a feladatot vissza transport aztán ki Warpolni a rendszerből naggyából ennyi de már régen vittem ki a gamet lehet, hogy valamit kihagytam!
  • Titan
    Sikerűlt már valakinek peccset felrakni a játékhoz?
    Mert nekem az a bajom, hogy ha sima install után felteszem a szükséges DX9 pecset, akkor állandóan kifagy a játék, oly módon, hogy nem tudok semmit se csinálni a "map"-on. Pl. megjelenik egy üres HAIL ablakocska, amit nem lehet bezárni és kilépés a vége...vagy elfogadok 1 kűldetést és visszadob a mapra és ott fagy meg...:((
    Szal lehet, hogy a megoldás a peccs, de nem megy fel a legújjabb patch_1.01_beta2_build_v534...:(
    A régebbi pecsek felmennek, da akkor meg a játék nem indúl, mert valami hibaüzivel kidob..:(

PLÍÍÍZ HEEEELP!
    Ops:XP,Graf.:FX5600

• akyyy
    még mindig elvagyok ugyanit akadva :P
  • akyyy
    Nem tud vqalaki segíteni az egyik küldetésnéél?
    egy romulán bázis van, meg picard az enterprisal, de az csak egy álcázott hoogramm. átváltozik, és egyből kinyír. segítsetek
  • akyyy
    hálás kösz, nagy jó játék, ninc shozzá magyarosítás?

A BaW-mál nemtom, nálam lefagyott, de csináltam uj particiót. Azután lett xp.
  • TneX
    http://www.gaming.startrek.com/games/sfc3/

A downloads alatt keresd meg a dx9 fixet,attól majd megy :)
  • Tuvok #60
    Nekem a Black & White írja a C++-os hibaüzit, ha találkozol megoldással, küldd el priviben plz. :)
  • akyyy
    helyesirásomért bocsi
  • akyyy
    Nekem is nagy segítség kellene, sokkal nagyob a baj.

Szóval elindítóm a játékot, bejönnek a videok. a negyedik intro után az egész kép elsötétül, és először kiírja, hogy nincs a gépemen direct X 8.1. tegyek fel 8.1-et vagy jobbat, a kár, hogy direct X 9.0b van fent.
    utánna meg ezt írja ki:
    Microsoft Visual c++ Libraly
    Program Error
    C:\programfiles\stc3\sfc.exe
    Abnormal... tovább nem tudod.
    A gépen XP van, 1,2 Ghz , Geforce 2
    ki lett próbálva 98-on is de nem mülszik. van javítás, ha igen hol lehet letölteni? Egyszer pedig bejött a játék, csak akkor a monitor sar volt, és sötét, játszhatatlan, de nem muxik, ugyhogy valaki help please........

• TneX
    Senki?
  • TneX
    Hali!

Segítene nekem valaki? Az a helyzet hogy meghibásodott a CD-mről a SFCSounds.zip nevű file,és igy egyáalán nincs hangja a fegyvereknek,transzportereknek,stb...
    Elég kicsi file,arra gondoltam valaki lehetne olyan jó és felteszi valaki valahová vagy elküldi e-mailbe..meghálálnám! :)
    A file itt található Assets/Sounds/SFCSounds.zip
  • Tomalak
    Segitsetek! DX9.0b van fent feltettem a dx9 fixet DE amikor kivlasztom halot mennék oda hogy star t eceráen kidob hogy öszekadt a sfc3.exe a d3d8.dll meg minden hülye szám. Léccis segitsetek!!
  • Batka
    Ott én is kerestem, és találtam is, de egy ftp sokkal gyorsabb. Ha nem tudtok, marad a DC, de örülnék egy ftp-nek.
  • Braveheart
    Én a dc++-ról szedtem le nemrég.
  • Batka
    Hali! Honnan lehet leszedni a teljes (nem rip) játékot?
  • Bandeeka
    Megvan a megoldas de azert thx. A tutorialt megnezztem:) ROssz riadot fujtam nem pirosat hanem sargat:)))
  • shaba23 #48
    inkább diablózz
  • Bandeeka
    Hali!
    Ha nézzi még vki akkor kéne 1 kis segitcség. Elakadtam a gameba nemtudom miert nemlo mind1 fegyverem.Melyik tulajdonságot kell nézzni a hajon ami mutatja a fegyvereknek mennyi energy kell Thx a helpet
  • Bandeeka
    Még vmi feltettem a 1.01-es béta patchet de xp alatt állandóan kifagy a játék. Másnál is volt ilyen már?
  • Bandeeka
    Hali!
    Érdemes felrakni a patchet hozzá?
  • Braveheart
    B@ssz@meg! Én tegnap töröltem le az iso-t, mert nem ment directx 9-el! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRGH
  • Bandeeka
    Hali!
    Elég hüje kérdés de mi ennek a gamenak a hivatalos oldalának a címe?
  • Bandeeka
    Hali!
    Ha jáccik még vki ezzel a gaméval segicsen hogy mi a frászt kell csinálni hogy elinduljon dx9-el. Állandoan ezt irja ki: telepitcsem a dx(.1-t vagy annál magasabb verziot. Help pls Thx
  • Braveheart
    miért egész jó