128
  • Sigee
    én nagyon váááárom
  • m-ARC-i
    Nekem van kedvem jáccani csak nemtom hogy kell mert nem akar müködni a direct IP-s játék.
    ha ennek van v.mi trükje akkor plz irja meg nekem emailban: [email protected]
  • Padre
    Hi kinek van kedve direct ipn játszani??? az irjon ide!
  • aiguo

"The Golden Gift, a new official Age of Mythology campaign produced by Ensemble Studios, follows the adventures of Brokk and Eitri, two dwarven brothers featured in the original Age of Mythology Fall of the Trident campaign. This four-scenario campaign follows the brothers' first encounter with the god Loki and features all-new voice acting by the original actors. "

AoM_GoldenGift_Campaign
  • Padre
    Hi kinek van kedve direct ipn játszani??? az irjon ide!
  • draki
    A betűprobléma megoldódott: Fel kell installálni a lemezen található betűfájlokat. Köszönet huginak és gerinek!
  • redapple1
    Aki szereti az AOM-t egy kis ismertető és segítség
    http://aomweb.uw.hu
  • hugi_0
    http://www.extra.hu/hugi0/
  • GTJ
    Olvasd el újból a cikk első oldalát!
  • Adi
    ignoreztál az mit jelent??
  • Adi
    Mhhh felnyomtam mindent és semmi
  • hugi_0
    hehh lehet nalamis elszal a kurzor csak ensem veszem eszre ? csak mert en nagyon belemerulok am a jatekba :-))
  • sabe
    Geza, visszavonom, tegnap a jatek vegere nekem is elcseszodott a kurzor, de mar eszre se vettem :-) A zene sztem is nagyon feelinges, tegnap ugrottam neki az egyiptomiaknak, nagyon tetszik!
  • hugi_0
    egermutato problemarol meg nem hallotam nekem ati 7500 van ,jatekopcioknal minden on kiveve FFC (Friendly Force Color) - low detail + zoomot is feltettem 130 ra de meg igy is birja
    az egermutato problema szvsz ott ered mikor instalaltad a jatekot 2 filet ignoreztal ugyanis nalam is ez volt :
    command god power icon.tga
    command resource drop off icon.tga
    ez a ket file nulla byt es nalad is ez okozhatja a galibat
    C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Mythology\textures\cursors
    nezd meg melyik 0 byt es
    ird meg es feltoltom neked
  • hugi_0
    toltsd le :
    win98/ME http://download.microsoft.com/download/WindowsInstaller/Install/2.0/W9XMe/EN-US/In stMsiA.exe
    NT/2K http://download.microsoft.com/download/WindowsInstaller/Install/2.0/NT45/EN-US/Inst MsiW.exe
    1 install
    2 duplaklikk a CD n levo MSXML.MSI-re
    3 reboot
    4 .........lasd a csoda mukodik !
    :-))
    nekem nagyon bejon ez a game
    itt szoktuk jatszani akar 5v5 ben is: irc.extra.hu port 6667 #aoe.hu vagy #aom.hu
  • sabe
    Gejza, én is Radeon9000-ről nyomom. Vedd lejjebb :-)
  • sabe
    IRCNET: #aom.hu
  • sabe
    IRCNET: #aom.hu
  • hugi_0
    kalk tedd at asztalsz 16 bit es szinmelysegre 32 rol
    es menni fog
    egyebkent a CD n vany egy InstMsiA amit W98/ME
    es egy InstMsiW amit WinXP/NT hez kell instalalni es csak utanna tudod instalalni az MSXML.msi -t
    sok sikert es jo szurkolast :-))
  • Csiszi
    Lehet hogy a codecirók nem tudnak összehozni egy normális codecet, nem? :)
  • Csiszi
    De lehet csak vedd meg eredetiben és nyomd az ESOn :)
  • Mikeyy
    Igen, ez eléggé biztosnak tűnik, mert a CD-n meghallgattam a zenéket, és sokkal több van, mint amivel én találkoztam. :) És nem is rosszak. Viszont akkor is három pontot érdemelnek, mert nem tudnak összehozni egy normális lejátszót a játékhoz, ami nem akad össze mindenféle codec-kel. :))
  • Csiszi
    Akkor tuti összeakadt valamivel.
  • Sephi
    Csak hogy tud a AOE meg aszem az egyest vegig is vittem aszem vagy majdnem de nem teccet annyira. Hot unalombol nyomtam:)

A War3 meg nem aszontam hogy rosz de ehez ne hasinlitsd.

Mesze nem DX7 es eszt elarulom!
  • Mikeyy
    A zene lehet hogy valóban valami DivX-es codec-kel akadt nálam össze, de annyi biztos hogy igen ritkán hallottam zenei betéteket a játék során (azt is csak harcok során), és azoktól nem voltam elájulva egyáltalán.
    Véleményem szerint nem attól lesz szép a játék grafikája, hogy minden új DirectX funkciót kihasznál, hanem attól hogy ami funkciókat kihasznál, azokat ügyesen teszi.
  • Csiszi
    A hotkey-ket SOKKAL jobban lehet állítani mint AoK-ban. Ráadásul pl ha valamit építesz, nem kell előtte B-t (vagy amire állítod) nyomni, házhoz elég rögtön az E.
    A parasztok gyorsabban termelnek, emiatt pörgősebb a játék, de szerintem ez nem zavaró, mert a fejlesztések viszont nekem drágábbnak tűnnek (főleg blacksmithben...). És QRVA sokat számít, hogy azokat kifejleszted-e.
  • Csiszi
    DX 8.2b kell hozzá (installnál felteszi a gama).
    Régebbi kártyákon pár dolog egyszerűen nem jelenik meg (mint low detailen).
  • Pöty
    Ez a DX7-es feltevésem akár alá is támaszthatná miért megy olyan gyorsan GF2MX-el. Sehol nem látok egy igazi effektet. Persze itt nem a csúcsgrafika a lényeg de van pár elképzelésem amivel sokxor szebbé lehetett volna tenni. (Empire Earth kora-beli grafikának tűnik) Na de nem akarok fikázni ennyit biztos jó kis játék. Apropó: a screenshotok GF2MX-el készültek? Csak azért kérdem hátha sokkal szebb egy DX8-as kártyával... :) Valakinek nincs tapasztalata GF4-el pl.?
  • Pöty
    Nem kötözködni akarok, sőt ezt a gamét még nem is láttam de az Age of kings meg a kiegészítő játékmenetei elég királyak voltak, ha rühellted gondolom nem játszottad végig őket. Mellesleg szerintem a WarIII sem volt rossz, nagyon pozitiv "csalódás" ért. Sokkal gagyibbra számítottam. Szóval a játékmenet biztos nem véletlenül lett 4 csillagos.

"és a korábban kötelezőnek számító történelmi hűség" hát ezt a témát ne feszegessük inkább. :)

Screenshot-ok nem rosszak, kérdés mi számít manapság 5 csillagosnak. Nekem igy ránézésre DX7-es játéknak tűnik, de mondom nem láttam még. Látatlanban max 4 csillag elsőre.
  • Sephi
    Nezd en peldault ruheltem a AOE-t. Mind a ket reszt. Eszt meg egyenesen imadom! Ez eddig a legjobb strategia amit a Microsoft kiadott valaha. Es a legeredetibb is. "Igaz a jatekban ha van oszvisz 4 zene szam az sok:) De azok a zenek is eszmeletlen jok. Maga a jatek menet semihez nem hasonlithato amit eddig lattam. A jatek magasan veri a ehez kepest unalmas War3-mat. Itt igazi strategiarol van szo es jobbb odafigyelesrol. Maga az otlet az Istenekkel sztm nagyon jo.

A grafika az meg juuj. Szal en ahogy meglattam a kezdo kepernyot mar kirazott a hideg. Minden ki van dolgozva hajszal pontosra neha meg is altam megnezni egy topartot vagy valami kis zold bokrokat hogy hogy ki vannak dolgozva. Olyan erdekes az a o gorog hangulat es lehet erezni amikor egyiptonba vagyunk is meg fent eszakon.
    A sivatagban fuj a szel es eljujja a homokot fent eszakon esik a ho es ha embereink sokat alnak egy hejben oket is belepi egy kicsit.

Nah ennyit mert megyek meloba:)))
  • Sati
    Nagyon jóó tetsik. Kicsit ugyan azt kell csinálni mint, az Age Of Empires-ben. De szerintem, jobb mint az Empires, és aki szereti, az utobbi játékot annak kötelező darab.
  • Csiszi
    Amúgy poseidon az isten :)
  • Csiszi
    állítólag valami divx codec-el akad össze.