26
Autós gamek multiban
-
#26 mért van az ogyha nfs mw szeretnék játszani lanon és minden megvan. csak ha vmelyikönk csinál szervert azt a másik mw nem látja pedig az empire earthel tudtunk játdzani -
#25 ez a nfs hp2ben van? -
#24 meg kell venni.
(starforceos gamekkal nem igen tudsz majd szerintem, de EA gamekkal lehet, pl. nfs6, és annál régebbiekkel biztosan) -
raymond01 #23 warezos játékokkwl lehet multizni?
mert próbáltam: fifa 2006, tgw 2006, ut 2004, moha pa, de mindenhol regisztrálni kell magam vhol! de mivel mint mondta warezos játékok nem lehet belőle bajom? mert az ea-s jétékoknál vmi szoftverrendőrséges írások vannak?
Az age of ermpires 3- ban meg vmi eredeti cdk kulcs kel neki?
tud vki segíteni vmelyik problémámban? -
#22 :D -
#21 jajj, mamám. ;) -
#20 ne felejtsd el pecselni :) xphez, aztén kell a kocsik sulyát beállito unofficial patch, és végül egy irányitás pecs sem árt, mert igy elég szörnyü.
nemtom melyik modban van forgalom ... -
#19 jah az nem kell megvan valahol a CD kupac mélyén, kösz, majd előszedem... jó tipp. -
#18 demo a microsoft oldalán.... -
#17 jaigen, midtownban van rendorok vs. rablok mod, aranyat kell lopni :) a varosban, london vagy san fransisco van a 2. részben -
#16 semmi sincs :( csak sima verseny :( kocsog EA... gyengebb mint a hp1 :( -
#15 abban van LANban utcai versenyzés? -
#14 hot pursuit 2 ben nincs hot pursuit multiban.. sima verseny:( EA :( -
#13 esetleg a midtown madness 1-2 ? -
#12 NFS6 a HP2
Az NFS 5 volt a Porsche
A high Stakes mindenféle franc kell hozzá otthon megvan az lesz az egyik verzió, csak kérdezem van-e még kompetens. ;)
GTA 3D-kbe sajna nincs multi, csak homemade van LAnos is, de akor vározsba csak ketten elevesznénk. ,) -
Bee #11 Az NFS 6 a Porche Unleashed? Próbáltátok a High Stakes-t? -
Bee #10 Hát, nem egészen szimulátor, és nem tudom, hogy van-e multija, de a GTA sorozat valamelyik darabja jól hangzik. Ebben is vannak rendőrök. -
#9 nem rosz 5lewt, de perpill 2 ember van itt meg levsznenk a nagy pályákon meg csak autótörés lenne belőle. ;)
Valami zsarus kellene vagy valami egyéb. -
Bee #8 Carmageddon 2
Ebben van élet... egy darabig... -
#7 Adott egy munkahely, szép hálózattal, de nem találok egy jó kis autós gamét.
Az NFS U-t LAN-onban nincs utcai forgalom, az NFS6-ban nincs forgalom, meg zsaruk se, biztos nem elég a sávszél nekik. ,)
A lényeg az, hogy mondjatok már valami olyan autós gamét, nem kell túl szim, csak munkahelyi gémhez kell. ;)
Amin van az utcán is élet és lehet nyomulni ezerrel. Ha zsaruk is lennének az jó lenne és menjen XP alatt!
Köszi. -
#6 Természetesen netre gondoltam. -
basic 69 #5 Hi. én szivesen játszok colin 2 wrc2002-vel neten veled! -
#4 Hol lehet levegot venni ? Hol lehet barom kerdeseket olvasni ? :) -
#3 hihi, isten hozott, gratula az első hozzászólásodhoz! :)))) -
#2 hogy érted hogy hol?
LAN vagy NET? -
#1 Hello!
Hol lehet játszani autós játékokkal multiplayerben? Insane, CMR2, GP3 stb.