Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mért van az ogyha nfs mw szeretnék játszani lanon és minden megvan. csak ha vmelyikönk csinál szervert azt a másik mw nem látja pedig az empire earthel tudtunk játdzani
meg kell venni. <#smile>#smile>
(starforceos gamekkal nem igen tudsz majd szerintem, de EA gamekkal lehet, pl. nfs6, és annál régebbiekkel biztosan)
(starforceos gamekkal nem igen tudsz majd szerintem, de EA gamekkal lehet, pl. nfs6, és annál régebbiekkel biztosan)
warezos játékokkwl lehet multizni?
mert próbáltam: fifa 2006, tgw 2006, ut 2004, moha pa, de mindenhol regisztrálni kell magam vhol! de mivel mint mondta warezos játékok nem lehet belõle bajom? mert az ea-s jétékoknál vmi szoftverrendõrséges írások vannak?
Az age of ermpires 3- ban meg vmi eredeti cdk kulcs kel neki?
tud vki segíteni vmelyik problémámban?
mert próbáltam: fifa 2006, tgw 2006, ut 2004, moha pa, de mindenhol regisztrálni kell magam vhol! de mivel mint mondta warezos játékok nem lehet belõle bajom? mert az ea-s jétékoknál vmi szoftverrendõrséges írások vannak?
Az age of ermpires 3- ban meg vmi eredeti cdk kulcs kel neki?
tud vki segíteni vmelyik problémámban?
jajj, mamám. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ne felejtsd el pecselni 😊 xphez, aztén kell a kocsik sulyát beállito unofficial patch, és végül egy irányitás pecs sem árt, mert igy elég szörnyü.
nemtom melyik modban van forgalom ...
nemtom melyik modban van forgalom ...
Forza.
jah az nem kell megvan valahol a CD kupac mélyén, kösz, majd elõszedem... jó tipp.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
jaigen, midtownban van rendorok vs. rablok mod, aranyat kell lopni 😊 a varosban, london vagy san fransisco van a 2. részben
Forza.
abban van LANban utcai versenyzés?
NFS6 a HP2
Az NFS 5 volt a Porsche
A high Stakes mindenféle franc kell hozzá otthon megvan az lesz az egyik verzió, csak kérdezem van-e még kompetens. 😉
GTA 3D-kbe sajna nincs multi, csak homemade van LAnos is, de akor vározsba csak ketten elevesznénk. ,)
Az NFS 5 volt a Porsche
A high Stakes mindenféle franc kell hozzá otthon megvan az lesz az egyik verzió, csak kérdezem van-e még kompetens. 😉
GTA 3D-kbe sajna nincs multi, csak homemade van LAnos is, de akor vározsba csak ketten elevesznénk. ,)
Az NFS 6 a Porche Unleashed? Próbáltátok a High Stakes-t?
Hát, nem egészen szimulátor, és nem tudom, hogy van-e multija, de a GTA sorozat valamelyik darabja jól hangzik. Ebben is vannak rendõrök.
nem rosz 5lewt, de perpill 2 ember van itt meg levsznenk a nagy pályákon meg csak autótörés lenne belõle. 😉
Valami zsarus kellene vagy valami egyéb.
Valami zsarus kellene vagy valami egyéb.
Carmageddon 2
Ebben van élet... egy darabig...
Ebben van élet... egy darabig...

Adott egy munkahely, szép hálózattal, de nem találok egy jó kis autós gamét.
Az NFS U-t LAN-onban nincs utcai forgalom, az NFS6-ban nincs forgalom, meg zsaruk se, biztos nem elég a sávszél nekik. ,)
A lényeg az, hogy mondjatok már valami olyan autós gamét, nem kell túl szim, csak munkahelyi gémhez kell. 😉
Amin van az utcán is élet és lehet nyomulni ezerrel. Ha zsaruk is lennének az jó lenne és menjen XP alatt!
Köszi.
Az NFS U-t LAN-onban nincs utcai forgalom, az NFS6-ban nincs forgalom, meg zsaruk se, biztos nem elég a sávszél nekik. ,)
A lényeg az, hogy mondjatok már valami olyan autós gamét, nem kell túl szim, csak munkahelyi gémhez kell. 😉
Amin van az utcán is élet és lehet nyomulni ezerrel. Ha zsaruk is lennének az jó lenne és menjen XP alatt!
Köszi.
Hi. én szivesen játszok colin 2 wrc2002-vel neten veled!