Házőrző dinoszauruszt mutatott be a Sanyo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engemet egy hangyászsünre hasonlít! 😊 De tetszik!
Attöl függetlenül csak pénzköltésre jó. Legalább vmi altatógázzal v. fegyverrel felszerelhették volna!
Attöl függetlenül csak pénzköltésre jó. Legalább vmi altatógázzal v. fegyverrel felszerelhették volna!
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Höhö, a felsõ úgy néz ki, mint egy tobzoska! Ha tarajos sül lenne, az legalább le tudná lõdözni a tüskéivel a betolakodót...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
egyetértek 😊
(most jobb válaszra nem vagyok képes, még fel kell ébrednem 😄)
(most jobb válaszra nem vagyok képes, még fel kell ébrednem 😄)
"Banryu percenként 15 métert tud megtenni, és legfeljebb 15 cm magas lépcsõfokot, vagy egyéb akadályt képes megmászni. A beépített akkumulátor 1 óra üzemidõt tesz lehetõvé, de a robot egy hosszú kábelen keresztül folyamatosan is képes mûködni." Akkor most ebbe mi a jó? Hát ez hatalmas üzemidõ! 😄DD Ráadásul olyan, mint egy patkány. :o))) Aki ennyi pénzt erre kiad, az nem normális, vagy súlyos pénzköltési betegségben szenved.