116
knight rider
-
AtiGTA #116 Hello!
Nem tudja valaki megmondani nekem hogy honnan tudom letölteni a régi Knight Ridernek a részeit ingyen???? -
#115 az összes része megvan 90 epizód szinkronosan Knight Rider -nek
bebebebeeb :D -
colos92 #114 én is ott akadtam el!!! H kell használni a lézert? -
#113 A második pályán nem tudok tovább jutni mi a fenét kell csinálni a lézerrel.Miután megcsináltam ezt a pályát azt irja ki hogy a küldetés sikerült de nem enged tovább a harmadik pályára. -
zsotee #112 Sziasztok!
A KR2 magyarosításáról lehet tudni valamit?
Lesz egyáltalán olyan? -
#111 ja. ilyen volt az 1. is. -
eszement #110 Innenletölthető -
#109 Ezt is végigviszem egyszer azt megy a levesbe. -
antijedi #108 éjjenéjjen -
#107 KIJÖTT A 2, ÚÚÚÚÚÚ -
#106 hát ja... -
#105 De ha másra nem is idötöltésnek jó. -
#104 elvileg jövő hét pénteken jelenik meg! -
#103 ja az irányítás meg ugyanúgy fura...úgy megfordul helyben mint a p*csa...... -
#102 szerintem nem egy nagy durranás...végtelennek tűnő rakéta zápor elöl menekülni,közbe jeget olvasztani...meg robotokat lövöldözni,csak hogy kinyissuk a lift ajtót...meg az a főkapcsoló is két szép lézerfal mögött van elrejtve...szvsz kicsit erőltetett...de legalább akció dúsabb valamivel és nem háztetőről háztetőre kell ugrálni és házakat szkennelni!:DDDD -
#101 hy...
gamestaron is fenn van...tessék a link -
#100 http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltesproc&refid=3245
Itt van az sg belül -
#99 pill
-
#98 adj linket -
#97 Lama voltam de megtaláltam hát a 2 demot mááá szedem jupéé -
Borg #96 Mit honnan szedtem le? -
#95 Honnan szeted le van valami jó link én kiprószálná mert imádom azt a géproncsot. -
Borg #94 De te nem ezt irtad először... -
#93 A KITT az egy 1982 PONTIAC Firebird Trans Am neten ott figyel. -
Vlala #92 a trans am (kisbetűvel) amerikai kifejezés a Pontiac Firebird-féle sportautókra, brutál motor, két ajtó, 2+2 ülés... Ettől teljesen függetlenül létezik Pontiac Firebird Trans Am, sőt, Firebird Foermula 500 is, de a faxom tudja, mi a különbség ezekés a sima Firebird között... -
Borg #91 Nem éppen, mert van sima Firebird, és Trans Am is. Ez két különböző autó. -
#90 Ugyan az bazz :))
Pontiac Firebird Trans AM a teljes neve -
Borg #89 Szerintem Trans Am. -
#88 1982 Pontiac Firebird -
#87 amúgy a filmben a kitt milyen kocsi? -
#86 leszedtem a kr2 demót. szvzs tök jó -
antijedi #85 hát kb a játék várható minőségére :P -
#84 habár nemtudopm miért lesz 2. rész. Akkora lett volna az eladás? Kétlem... -
#83 ez mire szólt? ;) -
antijedi #82 őőő, izé... :P -
#81 Előbb a jóhír. Hallottátok, hogy készül a Knight Rider MOZIFILM? Sztem király lesz, legalábbis ajánlom nekik...
Csak szólok, hogy új képek jelentek meg a KR2-ről, de nem kellene új topicot nyitni neki, mert marha béna lesz. ;)
Úgy látom az első rész grafikai "endzsinje" az maradt...
katt a galériába:
Galéria
-
ricky #79 Kösz. Már rájöttem. Én is végigvittem 2 óra alatt, de azért kormánnyal obb lett volna. -
#78 Ki kell próbálni. de nincs annyi játékideje, hogy érdemes legyen. Állitsd be az érzékenységet akkor még irányitható is. -
ricky #77 Megy ez kormánnyal??? -
ricky #76 köszi
lent nem olvastam el :(