Tovább növelte piaci részesedését az nVidia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel vannak akik szeretik ha játékra+munkára is jó a kártya.
És a quadro nem ugyanaz mint a 4600? Egy ellenállás átforrasztása a különbség köztük. Viszont a 9700-as radeonnal az ati azt a szegmenst nem bõvítette. Csupán erre akartam célozni.
Azért ehhez hozzá kell tenni hogy R9700 nem igazán támogatja a profi alkalmazásokat. Szóval abban a szegmensben nem igazán tarol.
Közben kiderült veszteséges volt a harmadik negyedév és az NV30 már az nVidia szerint is csak jövõre lesz. :-)
"Azzal, hogy most végrehajtjuk a technológiai váltást, jelentõsen megkönnyítjük a jövõ évi dolgunkat. Elõbb-utóbb mindenkinek végre kell majd hajtania ezt a lépést"
Csak nem mindegy, hogy rajtatok kisérletezik ki, vagy már egy bejáratott dologra kell áttérni. Az NV30 viszonylatában ez nem jelent sokat, 20 dolcsival olcsóbban tudjátok adni, kb. $400-nál nem mindegy?.
15%-kal magasabb frekvencia, ez okés, de ez is csak kevés emberkének fontos.
Csak nem mindegy, hogy rajtatok kisérletezik ki, vagy már egy bejáratott dologra kell áttérni. Az NV30 viszonylatában ez nem jelent sokat, 20 dolcsival olcsóbban tudjátok adni, kb. $400-nál nem mindegy?.
15%-kal magasabb frekvencia, ez okés, de ez is csak kevés emberkének fontos.
Érdemileg hozzászólva. Az Radeon 9X00-es kártyák, a negyedik negyedévben voltak elérhetõk nagytételben, szóval az várható volt, hogy az ATi számára nem lesz nagy durranás a Q3, DE a negyedik negyedévben erõsödni fog az ATi...ilyen ez, egyszer az egyik aztán a másik.
A németre se. :-)
Ez nem igaz: "a világon összesen nem beszélnek 125 millióan franciául"
Majd ha kijön, és végre megkapom az értesítést a Szerencsejáték RT-tõl, veszek 10-12 darabot. Kíváncsi vagyok, meddig lehet majd húzni.:-)
ajj, nagyon gyorsan fejlõdik a piac. Ezt nem lehet bírni, mindig csak upgrade, pedig még ki sem élveztem az új kártyámat. Ráadásul az új játékok többsége elnagyolt szar (pl. NFS6). Meg mitõl jobb a mostani játékok grafikája? Sok játék semmi szépséget nem mutat, de eszi a kártyát!
Hmmm. Ez engem is meglepett, ]gy tudtam, hogy m'r csak professzionális chipekre épít kártyát, vagy azokra se.