A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az igazit vezettem,na nem ami itt van,hanem egy 450 LE-s porsche crossautót:o)

nem hasonlo, ez az 😄
Hát ez már egy igazi crossautóra hasonlít :o)
A bajnokok tornáján volt hasonló,egy Fast&Speed, Honda motoros "szöcske".<#taps>

Duddits
Király a vizicsikó a ló helyett! <#vigyor5>

Duddits
Királyak!

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver

petesilver

petesilver

petesilver

petesilver
Bejöttem az eredeti loginommal is😊 szóval ha pezseg az élet, belinkelem az egyik éveleji képet, remélem Shark nem haragszik meg érte. Íme:

KIRÁLY! SILVERRACING ÚJRA SZÁGULD!!!! 😊 HAJRÁ, SOK SIKERT, JÓ JÁTÉKOKAT A.S.K. !!!!!!!!! AHOGY A KÉÁPEKET NÉZTEM, NEM LESZ GOND!!!!!!<#eljen><#worship><#eljen>

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

malter
né má mondom ez a topic még mindig itt van,alig találtam meg a portol😊remélem mostmár nem csak disz lesz a forum tetején😛 igen igéretesnek indult ugyhogy huzzatok bele😊
Alexease
GO! 😛
edios
hajráá

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

M@TriX
majd kiderül, elméletileg szimulátor

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"Autós játék" lesz ez, vagy szimulátor? <#wow2>
Duddits
Hajrá! <#eljen>

véééégre
gyerünk gyerünk fiúk! <#eljen>

football without ultras is nothing

Amse
igen ezek régi képek.

M@TriX
szerintem ez még abból a fázisból vannak amikor abbamaradt a fejlesztés, mivel most álltak neki tudtommal. szóval új képekere sztem még várni kell, bár nézzd meg a honlapjukat lehet találsz újabbat 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Végre egy jó hír! 😊

Istencsászár
hát elég gyengus képek.. Mi a hp?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
Híreim vannak 😊 a projekt él! 😉
Nagy Gergely: "Szeretnénk felhívni figyelmeteket az ASK Homework új fejlesztésére, a Buggy: Make, Ride, Win!-re. A projekt egy évvel ezelõtt pihentetésre került, de újult erõvel vetjük bele magunkat fejlesztésébe. Ezúton szeretnénk néhány képet és információt megosztani a nagyérdemûvel. Hamarosan újabb fejlesztéseinkrõl is küldenénk sajtóanyagot, ha nem probléma. Látogassatok el ideiglenes - és egyelõre angol nyelvû - honlapunkra, ahol további információt is megtudhattok fejlesztéseinkrõl!"

Magnumrolcsi
Jó kis képek!

Istencsászár
legalább ne ilyen ratyi gportalos szutyokot reklámoznál😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
menj innen. nem nézem meg.

Forza.

Alexease
Fogadjunk, hogy foci rajongo?!😊)) Azokkal mindig baj van😛
Gregorius
Köszönjük szépen, ez most gondolom minden topic-ban megjelent. Kívánok neked hosszú és sikerekben gazdag <#felkialtas>-hadjáratot! <#banplz>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Királyság!
Sok sikert!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

...és utána buggy?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

M. Tibor
Egy picit regen jartam erre. 😞
Sajnos ahogy Ant-is emlitette a buggy pause uzemmodban van mindaddig, mig a
gondjaink megoldodnak (Nem dobtuk ki a szemetbe a befektetett munkankat)

A csapat a regi, 7 eve magalakult A.S.K. maradt!
Harom fiatal emberbol alakult es ugy is maradt!
Igy igazan nehez lenne ekkora munkat felvallalni, ezert is van fuggoben a buggy
amikor a minden napos egyre nehezebb elettel is szembe kell nezni.
Kulonben hamarosan bejelentjuk a futo projectunket, ami mar hamarosan
kesz van.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Alexease
Nincs az oldalukon semmi: www.askhomework.hu
Cicero
Az elsõ hsz-ben van egy link, de az nem mûködik, kaphatnák egy jó linket? <#worship>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

arty
gondolom ha priviben megirhatná, megirná ide is 😊

Forza.

Tényleg nem érted, vagy csaxivacc? Privátban írd meg (lécci), hogy most mi van, min dolgoztok naaaaa

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

what what...

Privát. Ja. zOlács'lád.

What?

Priviben??!!

Csak vicc volt.<#wink>
Nem nyilatkozhatom. Titkos.

grr. 😊 Aki nem copy&paste módon kódol az nem is kóder, mi? hehe
Priviben megírhatnád, mi megy most. Olyan kíváncsi vagyok. Megint van valami a flipperrel?

A második sor YaniMannak ment.

Bármikor lehetne folytatni a buggyt, de most máson dolgozunk.
A kód nézése az igazi programozás. Ahogy te csinálod az gyors és/vagy gépírás.<#wink>

arty
lehet egyszerübb akkor 0-ról ujrakezdeni! 😉

Forza.

Nem emléxem...<#vigyor>

Hehe... mikor már gyártottuk a buggy-t (de régen volt), és megint vissza kellett térni a flipperre, emléxem napokig csak nézte a kódját, hogy miva'. Aztán ugyanez a buggy-val 😊 Anti, javíts ki, ha tévedek!

Gregorius
De a kisujjában van a régi kód. <#vigyor0>

Nem biztos... Ismerem, hogy kódol... Azóta az új ütközés miatt tutira szétvágta a régihez kapcsolódott fizikát. Jóltom?