285
na milyen?
-
#83 Mért nem? (nekem)
Én nem igen akarom bővíteni, asszem a 256 nekem bőven elég lesz!
azon kivűl még mi lehet baj a kettő között? -
#82 azt irták később nem fejleszthető -
#81 és ez vajon integrált memóriás, vagy adnak egy 256M-es kártyát? mert nem mindegy, ugye... -
#80 jah, hát én is csak akkor veszem +! -
#79 én irtam nekik IRIVER ügyben
-
#78 256 megás kártyát is adnak hozzá ennyiért mert akkor megéri -
#77 sztem próbáld ki
nemtűnik rossznak -
#76 jah, bruttó 37rugesz! Azért mondhatjuk egész olcsó ahoz képest amit tud! Csak az a bajom hogy a márka... szal nem túl ismert! Mit gondoltok megvegyem? -
#75 Én találtam egy qrva jó lejátszót!!!
A neve:
ENOX EVR-M760
-
#72 Most vettem egy Thomson PDP2099R típusú készüléket.
Akinek ilyen van az jelezze.Lenne pár kérdésem. -
#71 van valakinek arról a zillonról konrétabb tapasztalata? épp egy olyanon gondolkozok... -
#70 10-12eFt-ért csak használt mp3 lejátszókat lehet kapni, gondolok itt a fórumban emlegetett mp3man, vagy a Zillion típusokra? -
#69 Nekem egy ilyenem van már majdnem 2 éve, és nagyon jó, kicsi ugyan a belső memóriája, de compact flash kártyával használom.
http://www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=60349&CategoryID=68&nextpage=%2FSearch.php%3FReload%3DX%26PPP%3D20%26SP%3D0%26OrderBy%3DName%26OrderType%3D%26NAME%3DX%26PCODE%3DX%26DESCRIPTION%3DX%26chkCD%3DX%26chkMC%3DX%26chkMX%3DX -
#68 hát lehet hogy érdekelne :P -
ZsirosKenyer #67 nekem mpman-em van!
egesz jo kis cucc bar hajlamos meghalni pl. ha huzamosabb ideig kinntvagy vele a hidegben.ilyenkor egy gyors formázás és már jó is.persze ez nem gyakori hiba eddig nekem csak 2szer fordult elő 3 hónap halatt mindennapos használat közben!
www.mpman.com -
#66 Van még Zillion féle is, 12 ropiér...az csak 64megás... -
#65 10 rugóért kínálnak nekem v.mi mp3man (?) márkájú lejátszót, 64+64Mb -os, +diktafon, +rádió...
Megéri?
Mit tudtok erről a márkáról? Gagyesz?
(Dobozos, bontatlan cucc...) -
#63 hi
nem érdekel valakit egy creative muvo tipusú mp3 lejátszó??128 mb os -
#62 Találtam egy ilyet:
car kitt (szivargyujtó táp+kazetta adapter)
Sajnos nem tudom, hogy mennyiért és hol lehet kapni. Ez az ami nekem kellhet?
-
#60 Nem hiszem, épp tegnap vett ilyet az egyik munkatársam ócsón, bár nem tudom, hogy lejátszik e mp3-at is. -
#59 Az sztem kissé drága lenne ahhoz képest, hogy discmant keres. nem? -
#58 Vannak rádiós cd lejátszók, melyek egy bizonyos frekvencián közvetítik a zenét az autó saját rádiójának. tehát beállítod, hogy mondjuk 82.5 Hz és a rádió ettől kezdve ezen a frekin a cd lejátszót fogja. Ilyet keress. -
#57 Szeretnék venni egy discman-t. Két fontos kritériumom van, meg egy kérdésem:
1. Mp3, Cd-R, CD-RW lejátszása
2. Rádió legyen benne.
+1. Hogyan lehetne megoldani, hogy az autóba beszerelt hangfalakon is tudjam használni? Utazás közben is ezt szeretném használni.
Tudna valaki tanácsot adni, illetve valami márkát ajánlani?
amelyiTudna valaki tanácsot adni? -
#54 "Most nézegettem a Photo hall (ex FotoPorst) reklámújságját, és van benne PDP-2050-es 37990 helyett 29990-ért. Kicsit utánnanéztem a neten, mert a PDP-2080-asnak igencsak rossz híre van (max. 256kbps, rossz vbr lejátszás, halk, gyenge rázkódásvédelem, stb), de ez korrektnek tűnik ennyi pénzért. Mp3 és wma lejátszás, 32-320 kbps, vbr, 5 presetes equalizer, 2 szintes basszus kiemelés. Itt azt írják az ismertetőben, hogy "sensitive", ez nem hangzik túl jól, de valyon mire értendő? Nem minden típusú CD-t eszik meg, vagy talán rázkódásra érzékeny? Utóbbi nem lenne nagy gond, mert főleg melóhelyen hallgatnám. Nyugis melóhelyem van :-). A "hardly gaps" se hangzik jól, mekkora szünetek vannak a számok között? 2 mp még beleférne...
Sajna max. 30-ból tudok gazdálkodni, ezt is csak fogcsikorgatva, így iRiver nem nagyon jöhet szóba :-( Még az iMP-150 is 36-38 körül jön ki cakk-pakk, bár biztos sokkal jobb ennél.
" -
#53 nah utannaneztem neked:
"Szal van egy Thomson Lyra mp3 discmanem...Tudom most mindenki elkezdi hogy mért nem vettem jobbat, drágábbat meg stb. de most ettöl kíméljetek meg mert nekem ennyire elég..
Szal a gondok:
Mp3 ujraírható CD k nél elég sokszor ugrik, akad, bár függ a cd töl is...
kicsit kattog (ezt azt mondták lehet szürni)
pár cd halk ...nem lehet hangosítattni?
és az audio cd-k nél amiknél nincs a számok között szünet, előbb befejezi..
Na szak nem szenyózni, segíteni! " -
#52 Hat a Thomsont ugy általában szidták
Az eladó szerint meg sokkal roszabb a razkodasvedele.
A Philips-e nagyon jo bedig be se kapcsoltam az ESP-t
Sztem inkabb Philips mint Thomson -
#49 Hát engem a Thomsonrol beszéltek le és az üzletben is azt mondták, hogy a Philips jobb
Ezt a kettőt árulják 29-ert -
#47 az indexen van ezekrol egy elég részletes forum
amugy en pénteken megvettem a philips-et
most azon gondolkodom aksit kéne venni hozzá, csak nem tudom melyik a legjobb -
#46 Vki hallott vmit erről a típusról:Creative Nomad MuVo. Aki tud bármit és hogy mikor lesz itthon is az ÍRJON EMILT!!!! -
#45 Most kezdtem el komolyabban érdeklődni az mp3 lejátszók után. Konkrétabban memóriás, akkus, min64Mb-os de jobb lenne nagyobb, és jó minőségű érdekelne. Tudtok linket ahol "szemezgethetnék" az egyes típusok közül, technikai adatokat összevetni stb. vagy néhány márkát mondhatnátok. Itt csak a RIO-t említettétek,a tesztelő linkje nekem nem jó.Kösz -
#44 Van nalam is egy 26000ftert. Nagyon baba Diamond gyartmany... meguntam eladnam, volt haszbalva vagy 2szer. -
panizzi #43 senki? -
panizzi #42 Mercury VCD-s CD/MP3 lejátszója van valakinek?
Jó ez? -
#41 jól -
#40 180/210 ha joltudom -
#39 180 korul van
vagy Philips (30.000)
vagy Verbatim sztem -
Nyiri #38 Hol lehet venni egy jo CD/MP3 lejatszot. (max 35 rugoig). Azt nem tudom eldonteni, hogy minicd vagy sima cd legyen, a mini cd praktikusabb mert kisebb helyet foglal, de nemtom hogy mennyi a merete (mb).
otlet? -
#37 ebben tulajdonképpen nincsen
a II-esben van de az már 40.000 -
#36 a razkodasvedelem nem inkabb forditva van? ogy lenne logikus -
#35 tudnál tanácsot adni milyet érdemes?