401
Hangkártyák ma
-
Arti #81 Az esetek 99%ában a drágább dolog az = jobb. -
#80 Egy egyszerű hasonlattal rávilágítanék kérdésed értelmetlen mivoltára:
"Melyiket vegyem? Trabant, Opel, vagy Cadillac?"
Na szerinted melyiket, baszod? -
#79 sziasztok szerintetek a 3 közül melyiket vegyem meg? hm?
Creative Sound Blaster Live! 5.1 hangkártya
Creative Audigy SE Value hangkártya (OEM)
Creative Audigy 4 hangkártya (OEM)
Na melyiket? -
#78 sajnos nem csak hogy kinyírta, de még 2004-ben sem volt hajlandó nyílt forrásúvá tenni a drivert, pedig lelkes programozók petíciót írtak ennek érdekében. Mai napig azt használnám, de winXP alatt kínszenvedés, így pihen a polcon emléket állítva egy többre érdemes cégnek :( -
#77 jah, képtelenek voltak rátenni egy nyomorult OPL3-mas chipet
SB egyébként ez jellemző
középszerü szemetet gyárt, ezért elég sokan veszik, és a jobbat kinyírja -
#76 Én GUS PnP -> Diamond MX300 utat jártam be. A GUS-al az volt a baj, hogy az SB emulációja sajnos gány volt, márpedig a játékok többsége csak SB alatt volt hajlandó megszólalni már a Dos-os időkben is. Az MX300 nagyon korrekt kis hangkártya volt, szerettem, de a driverekkel való szórakozás után inkább maradtam az alaplpi zajkeltőknél. Egyébként a Diamond Multimedia feltámadt, ami az MX300-nál zűrösebb volt, hogy a rajta lévő Aureal A3D Vortex 2 chip gyártóját vásárolta fel a Creative, és egyben rögtön ki is nyírta. :\ -
#75 nem tudom ki hogy van vele, de én beleuntam a hangkártyákba, ugyanis mindig tökrement a cég, amit vettem
anno kezdtem egy Sound Galaxyval (jujdeszar volt, sípolt mint állat, bahalattszott a vinyó, a grafkártya) volt SB-m, SB16-om, aztán GUS-om (22k-ért, szép ára volt akkor) mellé egy SB16 + Roland SCD-15, aztán GUS Ultra, ACE, végül Diamond MX300 ami messze jobb volt mint a szaros SB arról nem beszélve, hopgy meghagyták a waveblaster támogatást, amit ugye az SB egy idő után lehagyott, aztán ugye a Diamond is csődbe ment, én meg azóta nem vettem hanglkártyát 20 ezrekért
pedig ezek az alaplapi csodák úgy szarok ahogy vannak, de én nem akarok megint rákölteni 20k-t, aztán kidobni az egészet
-
#74 Nekem válaszoltak, mikor visszavontam a megrendelésem. Gondom eddig nem volt velük, de csak olyasmit érdemes rendelni, ami van raktáron. -
#73 Aha az jó lenne de én nem szánok rá 30ezret csak 15-öt :) -
#72 Néztem Pixmánián a véleményeket és nem voltak valami jók. Azt írták kamusok, mert nem tudni kik ők, email-re nem válaszolnak meg stb. Úgyhogy nem ajánlom senkinek, hogy onnan rendeljen. Csak szólok. -
izb #71 Creative X-Fi Xtreme Music hangkártya a legjobb választás.
33000ft ért és nem kell többet tépelődnöd hogy melyik kell. -
#70 Hangkártyák
Szerintetek erről az oldalról a Creative Audigy 4 hangkártya (OEM) 12.400 Ft +ÁFA (14.880 Ft) ez jó?
Nem tudok dönteni sehogysem. -
#69 Az jó, akkor a jövőhéten meg is jön gondolom! Majd elmondod milyen a hangkártya? -
Arti #68 Én is épp ezen a héten rendeltem a pix-ről 1 ilyen audigy SE-t. Nem a legjobb de nekem sztem megfelelő lesz. Sztem akinek nincs nagy hangigénye de szereti a minőséget annak bőven megfelel. -
#67 7.1-eset veszek, remélem jó lesz... -
#66 [URL=http://www.pixmania.com/hu/hu/172264/art/creative/sound-blaster-audigy-se-7.html#]SB 7.1[/URL
Szerintetek ez jó? -
#65 szerintetek milyet vegyek ?
5.1-est vagy 7.1-est Sound Blastert? Melyik a jobb? -
#64 játéktól függ, tapasztalat :( -
izb #63 azt hiszem az ő gépénél ennek nincs jelentősége. -
#62 ha veszel hardware-es hangkártyát vegyél mert még a live is vissza vesz a gép teljesítményéből, akár csak az integrált. -
izb #61 A kérdés azt hiszem egyértelmű.... -
#60 Szerintetek jó, ha veszek egy SB 5.1-es Live hangkártyát az integrált AC 97-es helyett? -
creed13 #59 Igen, köszi. -
#58 Terratec Aureon Space/Sky -> Audiotrak Prodigy 7.1 trükkre gondolsz?
priviben adj mailcímet, és elküldöm
-
creed13 #57 Hellosztok!Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megcsinálni ezt a Terratec-es firmware trükköt?Kerestem a neten, de nem találatm se leírást, se progit, se firmwaret, se semmit.Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. -
zberta #56 Kérdés!? Hol kapok Sb Live 24-et! és van e benne EMU10k1 (vagy EMU10k2) DSP effekt processzor???
-
Inquisitor #55 Felejtsd el a 96-os Live!-ot.
Mostanában 6-7000 körül kapsz Live! 24-et, aminek semmi köze a régi Live!-hoz, mert ez már 24 bites és 8 csatornás, gyakorlatilag butított Audigy. Vagy ott vannak hasonló árban az Audigy LS, Audigy Value is. -
midian #54 Hello! Hangkártya témában nem vagyok otthon ezért szeretnék kikérni véleményt:Egy 5.1 es rendszerem van,(sima Audigy 4) és az (Audigy 2 ZS)ami megtetszett,Az Audigy 4 Pro-t Kicsit sokallom.Help... -
#53 Szervusz!
Kifejtenéd részletesen, mert ezekből is annyi van. Nekem is hasonló a gondom. Nem kellene olyan, ami folyton driver problémás, de mindenképpen jobb mint az alaplapi.
Jelenleg egy Genius 2.1-es hangszórót használok, majd egyszer lesz váltás másra, de addig is TISZTÁN szeretném a zenét és a filmeket. Legyen rajta külön egy fejhallgató kimenet a sima line out-on kívül, azaz ne kelljen mindig átdugdosnom a gép hátamögött matatva a jack dugókat, meg ne kelljen szar elosztót használnom, ami hallható minőségromlást eredményez.
Tehát ehhez mit ajánlasz 10 ezren belül.
vagy mailben: [email protected]
-
MacrosTheBlack #52 sb live -
#51 Srácok,légyszi ha tudnátok akkor ajánljatok már néhány hangkártyát, a lányeg hogy ne legyen több kb8000ft-nál és ennyi pénzért a lehető legtöbb cuccot támogassa alegjobban pl:az eax-ot, dolby..... Szóval valami olcsót mert csak átmeneti megoldásként kéne. Az integrált ac97-esemmel az a gáz hogy tud (néha) eax-ot a játékok alatt de ha berakom akkor visszaesik a game kb5-fps re, ami azért nem tul kellemes! Szóval játékra kéne elsősorban. Légyszi help! Előre is köszi! -
Inquisitor #50 "van mar olyan kartya ami digitalis erositohoz csinal jelet jatekbol..????"
Az egyetlen amiről tudok, az az NVidia NForce APU-ja volt (egyesek tévedésből Sound Storm-nak nevezik, pedig az csak a digitális kimenet volt) az egyetlen ami ilyet tudott. Volt róla szó, hogy külön hangkártyán is kijönn, erre fel most már alaplapon SE használják :(
Talán az X-FI tudja, de arról nem tudok.
Többi használható cucc (Live, Audigy1-2-ZS-4, Envy24) nem tudja ... -
#49 de itt 14.990 ft csak :)
www.digitalmind.hu vagy vmi hasonló :Dés ebbe a boltba olcsóbb mindnen szinte.. -
#48 kössz :) -
#47 Creative SB Audigy 2 ZS OEM -et találsz 16 ezerért. És már az EAX 4-et is tudja, ahogy a számozás nő, űgy nő a valódi térhatás élménye. -
#46 vki help pls.... -
#45 Hellósztok! Segítsetek nekem lécives, lenne pár dolog amit nemvágok :-/
Én visszaolvasgattam, de pár fogalmat nemvágok :(
Van ez az EAX vag ymih, ez vmi 3d-s hatás játékokhoz?
és mi az a 2 ZS vagy mit említettek lejjebb?
mert nekem a Call of Duty 2-höz kéne, csak a játékba egyedül olyat lehet beálítani, hogy:
Creative Labs EAX 3
Creative Labs EAX 2
Creative Labs EAX 1
vagy azt, hogy 2 hangfal :-/
namost van egy genius 5.1-es hangfalszettem, és szeretném kihasználni :)
milyen kártyál tudnátok ajánlani? (16.000 alatt kéne, vmi közepes, nekem az megfelel mp3-akhoz és game-re :P )
és melyiknek mi az előnye és hátránya? (addig oké, hogy a philips az gépetzabál, a lice!-t meg nehéz beüzemelni,), de vmi mást öltet? :?:
valaki help me-zzen :( ha lehet email-be majd copy-zza a válaszát ide: [email protected] , mert ahogy látom elég jártak itt előttem :-/ és kitudja meddig fogok ide visszanézegetni :( bye és előre is kössz! ) -
Lacika 79 #44 csak ezen az oldalon olvass vissza, könyörgöm :P
3 napot megspóroltál volna magadnak. -
#43 Tényleg ilyen nehezet kérdeztem? -
#42 Mondjatok nekem valami jófajta hangkártyát, egy fontos kikötés van, hogy legyen rajt külön egy fejhallgató kimenet a sima line out-on kívül azaz ne kelljen mindig átdugdosnom a gép hátamögött matatva a jack dugókat meg ne kelljen szar elosztót használnom ami hallható minőségromlást eredményez.
Ja és a gyatyámat sem szeretném ráfizetni. :)