178
Avril Lavigne albumot keresek...
-
#18 kiforratlan kislany meg, mind testileg, mind agyilag/lelkileg, mind zeneileg:((
ugyan nekem nem teccik a guano apes enekesnoje (rajongoktol szori, de nemtom a nevet, bar nem is erdekel annyira), de inkabb szazszor hallgatom vegig az open your eyes-t (ami mellesleg kurvara bejon), mint eccer a skaterboyt, vagy barmi mast (kozben meg lapozgatom a plejbojt, ott legalabb jo noket is latok:DD) -
#17 jóaz attó :) -
#16 az a lol az egészben hogy annyira kemény deszkásnak állítja be magát hogy az hihetetlen. Még régebben a szkéter boj t megnéztem párszor és kerestem hogy hol fognak benne normálisan deszkázni ( ki akartam vágni másik videóba ) és hát nem túl sok jött össze.
Meg az is mekkora poén hogy megpróbál vörös csillagot rajzolni .. Lol!
Talán van vagy két jelenet amiben jól néz ki a többi .. nagyon szinte britni utánzat. sux. -
Avril Lavigne - Under my Skin -
#14 mi ? :D most jött ki :D -
#13 Egy.......a másik csak Live....az nem új -
#12 sorojad öket.. -
#11 2 albuma van :) -
#10 Szerintem első albumnak nagyon jó.
-
#9 csaj oké, zene sux :) -
_Vegeta_ #8 republicot nagy ivben kerulom, ugy mint az omegat, es a tobbi sux zenekart :)
amugy igazad van, tenyleg nem tud ujjat alkotni, eleg egyhanguak a notai.
Viszont nekem nagyon bejovos a csaj. :) -
#7 halgassatok inkább republicot -
#6 még az első száma bejött, de nem tud újat alkotni. a comlicated és a skaterboy száma ugyanolyan. aztán jött az a lassú. és áá... szar. a csaj meg pláne -
_Vegeta_ #5 sztem jo. van egy "kicsi" pop beutese, de jol nez ki csaj szal rulz :D -
RadeoN #4 szerintem meg 1 lyukas garast sem. (magánvélemény)
-
skristof #3 felénk boltban árulják... 5 rugót megér... elhiheted... -
#2 http://hdc.uw.hu -
#1 Avril Lavigne ALBUMOT KERESEK!!! SEGÍTSETEK!!! [email protected]