Avril Lavigne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....................................................................................................
....................................................................................................
bazz nem vagy képes értelmezni a fórumot ? egy kicsit még nézegesd, vagy keress szótárt hogy tudd mit jelent a
> Válasz 'Gyiik' üzenetére (#18) <
*hihi ** *
Az teljesen más stílus. senki sem akarja összehasonlítani vele.....nem is lehet :)
\"SLICE of LIFE\"
es vajon miert nem...:D
ugyan nekem nem teccik a guano apes enekesnoje (rajongoktol szori, de nemtom a nevet, bar nem is erdekel annyira), de inkabb szazszor hallgatom vegig az open your eyes-t (ami mellesleg kurvara bejon), mint eccer a skaterboyt, vagy barmi mast (kozben meg lapozgatom a plejbojt, ott legalabb jo noket is latok:DD)
Meg az is mekkora poén hogy megpróbál vörös csillagot rajzolni .. Lol!
Talán van vagy két jelenet amiben jól néz ki a többi .. nagyon szinte britni utánzat. sux.
Hajrá Dózsa György!
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
amugy igazad van, tenyleg nem tud ujjat alkotni, eleg egyhanguak a notai.
Viszont nekem nagyon bejovos a csaj. :)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
football without ultras is nothing