Avril Lavigne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dugnám:D
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
huhhh hát én jó nagy ívbõl leszarom, egyáltalán nem foglalkozok vele, szvsz a tv-ben láttam, szóval csak ennyi :)
Ez az album egy nagy rakás szar...........a Let Go-nak a közelébe sem ér.......baszott nagy csalódás / nekem /
\"SLICE of LIFE\"
Sziasztok!
Avril Lavigne, I'm with you zongorakottát keresek... Ha esetleg valakinek van, megoldható lenne a csere? Elõre is thx.
Avril Lavigne, I'm with you zongorakottát keresek... Ha esetleg valakinek van, megoldható lenne a csere? Elõre is thx.
Egyáltalán ..... mi a faszt kerestek ebben a fórumban . ha útáljátok a zenéjét???
Menjetek a picsába a gumiszobába teleszarni a topikot

Menjetek a picsába a gumiszobába teleszarni a topikot

\"SLICE of LIFE\"
:DD
mondjuk nem tunt fel, mive eletemben nem hallgattam metalikat, es nem is lattam meg leirva :)
mondjuk nem tunt fel, mive eletemben nem hallgattam metalikat, es nem is lattam meg leirva :)
*hihi ** *
jha meg amikor systemet énekel :))
mi a fasztért kell olyat csinálnia amihez nem ért ? mindenbe beleszól meg idétlne feje van hogy az orráról ne is beszéljek és még õ kezd el minden szart majmolni. meg azt hiszi egy õ lesz a nagy rocksztár láncal az oldalán meg deszkával a kezében amikor festi a fogyatékos csillagait. miért?????????????????
mi a fasztért kell olyat csinálnia amihez nem ért ? mindenbe beleszól meg idétlne feje van hogy az orráról ne is beszéljek és még õ kezd el minden szart majmolni. meg azt hiszi egy õ lesz a nagy rocksztár láncal az oldalán meg deszkával a kezében amikor festi a fogyatékos csillagait. miért?????????????????
Hajrá Dózsa György!
miért kellett nek Green Day-t énekelnie?
elszúrta a Basket case-t :(
Avril verzió - Basket case.mp3
ezt meg nemtudom ki a szar énekli :)
ez mégszarabb
ez se semmi
szo, eredeti Green day változatot nem találtam meg, de biztos ismeritek
elszúrta a Basket case-t :(
Avril verzió - Basket case.mp3
ezt meg nemtudom ki a szar énekli :)
ez mégszarabb
ez se semmi
szo, eredeti Green day változatot nem találtam meg, de biztos ismeritek