63
Egy mondtaos vélemények az aktuális játékról, amit éppen megnéztél/játszol
-
#63 Prince of Persia
nagyon jó játék,bár vannak benne abszurd dolgok
King Kong
szép a grafikája,de nagyon egyszerű és rövid...
Sims2
fél óra után már nagyon unalmas,de azért jó game
Need for Speed Most Wanted
Szeretem a játékot,bár néha megunom
Ice Age 2
nagyon nem remekmű,szerintem egyenesen béna,és 1 pár CD típushibás
-
Lerstal #62 Üdv mindenkinek!
Épp szervert rendelek és hol tudom megváltoztatni ezt a hosszu számot a parancsban? (seta jp_councilAllowedCMD "528351182") Vmi bitcalculator-rol volt szo, de nem tudom hol lehet kalkulálni. Nekem van egy programom, ilyen bitcalc de ha bejelölök 4 adminCMD-t egy knightadminnak akkor "54"-et ír ki... és az rüvid...vagy talán jó ez is? tehát hol tudok csinálni számokat az adminCMD-hez... ? -
#61 GT Legends
Jóak végülis -
#60 Jedi Knight 3
isten király! (de ha menne a multi még jobb lenne ://) -
#59 Max Payne 2
másfél napos játék de nem volt roszz. akciók türhetők, bullet time szinte fölösleges nehéz részeknél azért jól jön. elakadási lehetőség 0%. -
#58 Max Payne 2
Grafikailag SOKKAL többet vártam volna :/// Játékélményt tekintve ugyanaz, mint az egy, tehát állati jó; de 2003 végén járunk, a Max Payne meg a maga korában sem volt vmi hűdeszép játék. Illett volna fejlődni kicsit.
HALO
Egy másik példa arra, hogy a grafika nem minden. Remek alkotás.
Többet most nem ratelek :) Majd H&D2-t :) -
#57 Méltánytalanul elfeledett topic.
V-Rally 3
Nem rossz végül is, kormánnyal talán értelmesebb lett volna nekilátni. Kocsik törnek! :)
Apocalyptica demó
Irányításon még lenne mit csiszolni, gfx és hangok viszont kellemes.
MTV's Celebrity Deathmatch
Igénytelen. Gáz nagyon.
Robin Hood: Defender of the Crown
Határozottan tetszik, bárgyú játékmenete ellenére. Az utóbbi 3 hónapban még nem tudott ennyi ideig játék lekötni (40-50 perc).
Ford Racing 2 demó
Reklámjáték - olyan is. MBWR valamivel jobban sikerült. -
#56 Knight Rider
Szar irányítás, noname grafika. De aki ezen nőtt fel, annak kötelező :D
Maddog McCree
A régi, 486-oson száguldó mpeg1-es játék visszatért! 10 perc alatt végignyomható, de aki már akkor is ott játszott vele, könnyfakasztó élmény előszedni. :)
NWO
Nem indul :D
Haegemonia (Magyar, Collector's Edition)
Nem indul :D
Medal of Honor : Sparhead
Nem indul :D -
#55 Arx Fatalis
Nagyon szép, és összetett, csak irányítás kicsit bonyolult. Misszió-orientált, nincs Morrowind szintű szabadságod. Van élet a Wizardry 8 után! -
Cobra11 #54 Need For Speed 6 Hot Pursuit 2
Óriási nagy csalódás. Sok autó meg jó grafika ez igaz. Viszonta a belsőnézet, a karierr mód hiánya és a gagyi pályák nagyon elrontotta a sorozatot. -
Cobra11 #53 Fifa 2003
Nekem tetszik. Bár a grafika rosszabodott picit szerintem. De a játékélmény mindenképpen javult. Szerintem előrelépés. -
Cobra11 #52 GTA3
Régi játék, de eszméletlen jó a feelinge. Még most is előszedem játszani.
Unreal Tournament
Ez meg mégrégebbi, de rohadt jó.
Unreal Tournament 2003
A sorozat nagyszerű folytatása. Csodálatos grafika, jobb játékélmény, továbbfejlesztett AI stb. -
#51 Arx Fatalis
Nagyon hangulatos first person RPG szép grafikával, érdekes történettel és remélhetőleg hosszú játékmenettel (még csak az elején tartok). -
#50 Disciples II
Tudom nem mai a game, de most vettem elő újra és nyomulok vele ezerrel.
Az Artwork-feelinges grafika valami ESZMÉLETLEN gyönyörű, komolyan soxor csak nézegetem az egységeket és nem jáccok vele :)))
Ami gondom van vele, hogy a fejlődés renccere lassú egy hangyányit, na mind1.
Elő-vele Feeling ezerrel.
PS: Ha van frankó Questetek, akkor ne habozzatok írjatok ide.
-
#49 Fifa 2003
gagyi kinézet. játszahatósági problémák - első benyomásként -
#48 Ballerburg
Jópofa, poénos kis játék - elvileg. De a tartalmasabb szórakozásra vágyók játékost igényeit is kielégítheti ez a középkorba kalauzoló stratégia. -
#47 Igen, a haverom nyitotta régen. :D -
#46 jó a topic, csak már most kiesett az első 50-ből :)) -
#45 De vastag betűvel! -
#44 Csessze meg! Az üres helyen ennek kéne lennie No One Liver Forever 2! -
A nagy kedvenc folytatása, ami szintén nagy kedvenc lett immár. -
#42 Wizard of Wor
Minden lövöldözős játék ősatyja. -
Deajka #40 K.Hawk : már volt róla szó. Szerintem ötletében jó,kivitelezésben (irányítás) pocsék. Játszhatatlan. -
spR #39 Sztem megéri, bár úgy tudom sokaknak itt a fórumon nem jön be. Most vmi Wolfenburg nevű városban kavarok pár hadifogoly társaságában, és nagyon király a sniperekre vadászgatás. -
#38 Kis update:
Ismeretlenebb címeknél lehetne pár szót szólni arról, mi is az a játék amiről írtok
Köszi
-
#37 inkább szopjál le :) -
#36 Age Of Mytology
Eszmeletlen jo :) Reg nem jaccotam ilyen jo gamat oszinten. -
#35 Hmmm... Lehet, hogy rákukkantok a gammára. Nem hangzik rosszul... :) -
spR #34 Iron Storm
Klassz hangulat, I. vh-s feeling keverve egy kis utópiával és némi ironiával. Hátránya a lineáris játékmenet meg a sok lövészárok kolbászolás, viszont amikor nyilt terepen kell küzdeni, az király. Grafika egész jó, bár a karakterek lehetnének jobban kidolgozottek. -
#33 Operation Flashpoint: Resistance
Nem a legújabb játék, de nagyon jó. Maradandó jatékélmény, de belemerülős. Harcszimulátor. -
#32 Deadly Dozen 2
Szép, jó, sok munkája volt vele a készítőknek. Hogy 3 percet volt fenn, már más kérdés, de tényleg ajánlom. -
Whir #31 Broken Sword
még mindig klasszikus... az install viszont szánalmasan lassú volt -
#30 NHL2003
hülye billentyűk... -
#29 <6>NHL2003
gagyi végterméke egy jó sorozatnak.. -
#28 ez egy király topic :)
Mike kap érte puszit. Mert buzi, mint én :>>> -
#27 nfs6hp2
szánalmas. -
#26 fifa2003
szánalmas. -
Nyiri #23 Ez a topic jo otlet. Sok olyan game jon ki amirol fogalmam sincs hogy milyen es savszel pazarlas helyett jo elolvasni a gamerek velemenyet (ha csak egy mondat is)
Mert a marketig duma olvasasa es tobb szaz screenshot vegignezese meg semmi -
#22 nem,az megint más -
#21 ez az Europa Universalis?