Aktuális vélemények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon jó játék,bár vannak benne abszurd dolgok
King Kong
szép a grafikája,de nagyon egyszerû és rövid...
Sims2
fél óra után már nagyon unalmas,de azért jó game
Need for Speed Most Wanted
Szeretem a játékot,bár néha megunom
Ice Age 2
nagyon nem remekmû,szerintem egyenesen béna,és 1 pár CD típushibás
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Épp szervert rendelek és hol tudom megváltoztatni ezt a hosszu számot a parancsban? (seta jp_councilAllowedCMD "528351182") Vmi bitcalculator-rol volt szo, de nem tudom hol lehet kalkulálni. Nekem van egy programom, ilyen bitcalc de ha bejelölök 4 adminCMD-t egy knightadminnak akkor "54"-et ír ki... és az rüvid...vagy talán jó ez is? tehát hol tudok csinálni számokat az adminCMD-hez... ?
másfél napos játék de nem volt roszz. akciók türhetõk, bullet time szinte fölösleges nehéz részeknél azért jól jön. elakadási lehetõség 0%.
Grafikailag SOKKAL többet vártam volna :/// Játékélményt tekintve ugyanaz, mint az egy, tehát állati jó; de 2003 végén járunk, a Max Payne meg a maga korában sem volt vmi hûdeszép játék. Illett volna fejlõdni kicsit.
HALO
Egy másik példa arra, hogy a grafika nem minden. Remek alkotás.
Többet most nem ratelek :) Majd H&D2-t :)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
V-Rally 3
Nem rossz végül is, kormánnyal talán értelmesebb lett volna nekilátni. Kocsik törnek! :)
Apocalyptica demó
Irányításon még lenne mit csiszolni, gfx és hangok viszont kellemes.
MTV's Celebrity Deathmatch
Igénytelen. Gáz nagyon.
Robin Hood: Defender of the Crown
Határozottan tetszik, bárgyú játékmenete ellenére. Az utóbbi 3 hónapban még nem tudott ennyi ideig játék lekötni (40-50 perc).
Ford Racing 2 demó
Reklámjáték - olyan is. MBWR valamivel jobban sikerült.
Szar irányítás, noname grafika. De aki ezen nõtt fel, annak kötelezõ :D
Maddog McCree
A régi, 486-oson száguldó mpeg1-es játék visszatért! 10 perc alatt végignyomható, de aki már akkor is ott játszott vele, könnyfakasztó élmény elõszedni. :)
NWO
Nem indul :D
Haegemonia (Magyar, Collector's Edition)
Medal of Honor : Sparhead
Nagyon szép, és összetett, csak irányítás kicsit bonyolult. Misszió-orientált, nincs Morrowind szintû szabadságod. Van élet a Wizardry 8 után!
Óriási nagy csalódás. Sok autó meg jó grafika ez igaz. Viszonta a belsõnézet, a karierr mód hiánya és a gagyi pályák nagyon elrontotta a sorozatot.
Nekem tetszik. Bár a grafika rosszabodott picit szerintem. De a játékélmény mindenképpen javult. Szerintem elõrelépés.
Régi játék, de eszméletlen jó a feelinge. Még most is elõszedem játszani.
Unreal Tournament
Ez meg mégrégebbi, de rohadt jó.
Unreal Tournament 2003
A sorozat nagyszerû folytatása. Csodálatos grafika, jobb játékélmény, továbbfejlesztett AI stb.
Nagyon hangulatos first person RPG szép grafikával, érdekes történettel és remélhetõleg hosszú játékmenettel (még csak az elején tartok).
Tudom nem mai a game, de most vettem elõ újra és nyomulok vele ezerrel.
Az Artwork-feelinges grafika valami ESZMÉLETLEN gyönyörû, komolyan soxor csak nézegetem az egységeket és nem jáccok vele :)))
Ami gondom van vele, hogy a fejlõdés renccere lassú egy hangyányit, na mind1.
Elõ-vele Feeling ezerrel.
PS: Ha van frankó Questetek, akkor ne habozzatok írjatok ide.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
gagyi kinézet. játszahatósági problémák - elsõ benyomásként
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Jópofa, poénos kis játék - elvileg. De a tartalmasabb szórakozásra vágyók játékost igényeit is kielégítheti ez a középkorba kalauzoló stratégia.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A nagy kedvenc folytatása, ami szintén nagy kedvenc lett immár.
Minden lövöldözõs játék õsatyja.
Ismeretlenebb címeknél lehetne pár szót szólni arról, mi is az a játék amirõl írtok
Köszi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Eszmeletlen jo :) Reg nem jaccotam ilyen jo gamat oszinten.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Klassz hangulat, I. vh-s feeling keverve egy kis utópiával és némi ironiával. Hátránya a lineáris játékmenet meg a sok lövészárok kolbászolás, viszont amikor nyilt terepen kell küzdeni, az király. Grafika egész jó, bár a karakterek lehetnének jobban kidolgozottek.
Nem a legújabb játék, de nagyon jó. Maradandó jatékélmény, de belemerülõs. Harcszimulátor.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Szép, jó, sok munkája volt vele a készítõknek. Hogy 3 percet volt fenn, már más kérdés, de tényleg ajánlom.
még mindig klasszikus... az install viszont szánalmasan lassú volt
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Mert a marketig duma olvasasa es tobb szaz screenshot vegignezese meg semmi
szorakoztató, de nem egy szimulátor
< b > Cim < / b >
köszi!
nekem kellemes csalódás,tûrhetõ graf,hangulat okés,könnyen játszható lopakodós..
A Splinter-ig elleszek vele.
War. War never changes.