Aktuális vélemények

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Prince of Persia
nagyon jó játék,bár vannak benne abszurd dolgok
King Kong
szép a grafikája,de nagyon egyszerû és rövid...
Sims2
fél óra után már nagyon unalmas,de azért jó game
Need for Speed Most Wanted
Szeretem a játékot,bár néha megunom
Ice Age 2
nagyon nem remekmû,szerintem egyenesen béna,és 1 pár CD típushibás

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Üdv mindenkinek!

Épp szervert rendelek és hol tudom megváltoztatni ezt a hosszu számot a parancsban? (seta jp_councilAllowedCMD "528351182") Vmi bitcalculator-rol volt szo, de nem tudom hol lehet kalkulálni. Nekem van egy programom, ilyen bitcalc de ha bejelölök 4 adminCMD-t egy knightadminnak akkor "54"-et ír ki... és az rüvid...vagy talán jó ez is? tehát hol tudok csinálni számokat az adminCMD-hez... ?

dodgecharger
GT Legends

Jóak végülis

See Your Local Dodge Dealer

Factor_007
Jedi Knight 3
isten király! (de ha menne a multi még jobb lenne ://)

Factor_007
Max Payne 2
másfél napos játék de nem volt roszz. akciók türhetõk, bullet time szinte fölösleges nehéz részeknél azért jól jön. elakadási lehetõség 0%.

dikki*yysw
Max Payne 2

Grafikailag SOKKAL többet vártam volna :/// Játékélményt tekintve ugyanaz, mint az egy, tehát állati jó; de 2003 végén járunk, a Max Payne meg a maga korában sem volt vmi hûdeszép játék. Illett volna fejlõdni kicsit.

HALO

Egy másik példa arra, hogy a grafika nem minden. Remek alkotás.

Többet most nem ratelek :) Majd H&D2-t :)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Méltánytalanul elfeledett topic.

V-Rally 3

Nem rossz végül is, kormánnyal talán értelmesebb lett volna nekilátni. Kocsik törnek! :)

Apocalyptica demó

Irányításon még lenne mit csiszolni, gfx és hangok viszont kellemes.

MTV's Celebrity Deathmatch

Igénytelen. Gáz nagyon.

Robin Hood: Defender of the Crown

Határozottan tetszik, bárgyú játékmenete ellenére. Az utóbbi 3 hónapban még nem tudott ennyi ideig játék lekötni (40-50 perc).

Ford Racing 2 demó

Reklámjáték - olyan is. MBWR valamivel jobban sikerült.

dikki*yysw
Knight Rider
Szar irányítás, noname grafika. De aki ezen nõtt fel, annak kötelezõ :D

Maddog McCree
A régi, 486-oson száguldó mpeg1-es játék visszatért! 10 perc alatt végignyomható, de aki már akkor is ott játszott vele, könnyfakasztó élmény elõszedni. :)

NWO
Nem indul :D

Haegemonia (Magyar, Collector's Edition)

Medal of Honor : Sparhead

dikki*yysw
Arx Fatalis
Nagyon szép, és összetett, csak irányítás kicsit bonyolult. Misszió-orientált, nincs Morrowind szintû szabadságod. Van élet a Wizardry 8 után!

Need For Speed 6 Hot Pursuit 2
Óriási nagy csalódás. Sok autó meg jó grafika ez igaz. Viszonta a belsõnézet, a karierr mód hiánya és a gagyi pályák nagyon elrontotta a sorozatot.
Fifa 2003
Nekem tetszik. Bár a grafika rosszabodott picit szerintem. De a játékélmény mindenképpen javult. Szerintem elõrelépés.
GTA3
Régi játék, de eszméletlen jó a feelinge. Még most is elõszedem játszani.

Unreal Tournament
Ez meg mégrégebbi, de rohadt jó.

Unreal Tournament 2003
A sorozat nagyszerû folytatása. Csodálatos grafika, jobb játékélmény, továbbfejlesztett AI stb.
Detori
Arx Fatalis
Nagyon hangulatos first person RPG szép grafikával, érdekes történettel és remélhetõleg hosszú játékmenettel (még csak az elején tartok).
Lammer
Disciples II
Tudom nem mai a game, de most vettem elõ újra és nyomulok vele ezerrel.
Az Artwork-feelinges grafika valami ESZMÉLETLEN gyönyörû, komolyan soxor csak nézegetem az egységeket és nem jáccok vele :)))
Ami gondom van vele, hogy a fejlõdés renccere lassú egy hangyányit, na mind1.
Elõ-vele Feeling ezerrel.
PS: Ha van frankó Questetek, akkor ne habozzatok írjatok ide.

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Mike at home
Fifa 2003
gagyi kinézet. játszahatósági problémák - elsõ benyomásként

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

dikki*yysw
Ballerburg
Jópofa, poénos kis játék - elvileg. De a tartalmasabb szórakozásra vágyók játékost igényeit is kielégítheti ez a középkorba kalauzoló stratégia.

Jano
Igen, a haverom nyitotta régen. :D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Mike
jó a topic, csak már most kiesett az elsõ 50-bõl :))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jano
De vastag betûvel!

Jano
Csessze meg! Az üres helyen ennek kéne lennie No One Liver Forever 2!

Jano

A nagy kedvenc folytatása, ami szintén nagy kedvenc lett immár.

Jano
Wizard of Wor
Minden lövöldözõs játék õsatyja.

K.Hawk : már volt róla szó. Szerintem ötletében jó,kivitelezésben (irányítás) pocsék. Játszhatatlan.
Sztem megéri, bár úgy tudom sokaknak itt a fórumon nem jön be. Most vmi Wolfenburg nevû városban kavarok pár hadifogoly társaságában, és nagyon király a sniperekre vadászgatás.

Mike at home
Kis update:
Ismeretlenebb címeknél lehetne pár szót szólni arról, mi is az a játék amirõl írtok

Köszi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
inkább szopjál le :)

Sephi
Age Of Mytology

Eszmeletlen jo :) Reg nem jaccotam ilyen jo gamat oszinten.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CaviaR
Hmmm... Lehet, hogy rákukkantok a gammára. Nem hangzik rosszul... :)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Iron Storm

Klassz hangulat, I. vh-s feeling keverve egy kis utópiával és némi ironiával. Hátránya a lineáris játékmenet meg a sok lövészárok kolbászolás, viszont amikor nyilt terepen kell küzdeni, az király. Grafika egész jó, bár a karakterek lehetnének jobban kidolgozottek.

CaviaR
Operation Flashpoint: Resistance
Nem a legújabb játék, de nagyon jó. Maradandó jatékélmény, de belemerülõs. Harcszimulátor.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

dikki*yysw
Deadly Dozen 2
Szép, jó, sok munkája volt vele a készítõknek. Hogy 3 percet volt fenn, már más kérdés, de tényleg ajánlom.

Broken Sword

még mindig klasszikus... az install viszont szánalmasan lassú volt

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

cypher
NHL2003
hülye billentyûk...
cypher
<6>NHL2003
gagyi végterméke egy jó sorozatnak..
Dikkma
ez egy király topic :)
Mike kap érte puszit. Mert buzi, mint én :>>>
Dikkma
nfs6hp2
szánalmas.
Dikkma
fifa2003
szánalmas.
Ez a topic jo otlet. Sok olyan game jon ki amirol fogalmam sincs hogy milyen es savszel pazarlas helyett jo elolvasni a gamerek velemenyet (ha csak egy mondat is)
Mert a marketig duma olvasasa es tobb szaz screenshot vegignezese meg semmi

cypher
nem,az megint más
Mike at home
ez az Europa Universalis?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
oké :)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

cypher
K-Hawk..lásd lentebb--így ok?
Mike at home
testmagasság?

Mike at home
jaja
szorakoztató, de nem egy szimulátor

Mike at home
vagyis
< b > Cim < / b >

Mike at home
lehetne kérni, hogy a cimejk elé mindenki tegye be a b - /b tag-et? < b > ill < / b > csak szóközök nélkül.

köszi!

cypher
K-Hawk
nekem kellemes csalódás,tûrhetõ graf,hangulat okés,könnyen játszható lopakodós..
A Splinter-ig elleszek vele.
Mike at home
lehet venni zsoldosokat, de azok is a falu népébõl kerülnek ki.

Mike at home
mondjuk az egy mondtatot túl lehet lépni :)

tényleg jó ötlet ez a topic- mi az új épület a stronghold:crusaderben?

War. War never changes.

Oldal 1 / 2Következő →