SG FORUM UPDATE!
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit szívsz?Vagy csak egy hete nem aludtál?:)
\"Life is around you and in you.\"
mi a rak az a mokus?
varja
leirtam ezt:
-"kaphatna minden joarc teljes moderálási jogot. követeljük továbáá, hogy imába legyn szedve nevünk. azonkiuvl ingyen lehessen sört rendelni. kajat pizzat."
aztan te irtad ezT:
"Én meg azt követelem ,hogy minden M.O.K.U.S rajongót tiltsanak ki a fórumról!
ElQre is köszi:)"
aztan meg te ezt:
"Semmi anyázás?:)"
en ezt:
"anyazas?:)"
ere te ezt:""Én meg azt követelem ,hogy minden M.O.K.U.S rajongót tiltsanak ki a fórumról!"
Egy ismerösöm M.O.K.U.S fan!Ha ilyet beszolnék neki egy anyázás közepette fejem szegné:)"
erre en ezt:
"he?:) lehet almos vagoyk de a m.o.k.u.s.-t nem en irtam hanem te..."
erre en ezt:
"mi a rak az a mokus?
varja
leirtam ezt:
-"kaphatna minden joarc teljes moderálási jogot. követeljük továbáá, hogy imába legyn szedve nevünk. azonkiuvl ingyen lehessen sört rendelni. kajat pizzat."
aztan te irtad ezT:
aztan meg te ezt:
en ezt:
ere te ezt:""Én meg azt követelem ,hogy minden M.O.K.U.S rajongót tiltsanak ki a fórumról!"
Egy ismerösöm M.O.K.U.S fan!Ha ilyet beszolnék neki egy anyázás közepette fejem szegné:)"
erre en ezt:
erre en ezt:"
na akko mivan?:d mondjad:PPP
varja
leirtam ezt:
aztan te irtad ezT:
aztan meg te ezt:
en ezt:
erre en ezt:
erre en ezt:
"mi a rak az a mokus?
varja
leirtam ezt:
aztan te irtad ezT:
aztan meg te ezt:
en ezt:
erre en ezt:
erre en ezt:"
na akko mivan?:d mondjad:PPP
Asszem menj aludni:)
"Én meg azt követelem ,hogy minden M.O.K.U.S rajongót tiltsanak ki a fórumról!"
Egy ismerösöm M.O.K.U.S fan!Ha ilyet beszolnék neki egy anyázás közepette fejem szegné:)
Egy ismerösöm M.O.K.U.S fan!Ha ilyet beszolnék neki egy anyázás közepette fejem szegné:)
Semmi anyázás?:)
Én meg azt követelem ,hogy minden M.O.K.U.S rajongót tiltsanak ki a fórumról!
ElQre is köszi:)
ElQre is köszi:)
kaphatna minden joarc teljes moderálási jogot. követeljük továbáá, hogy imába legyn szedve nevünk. azonkiuvl ingyen lehessen sört rendelni. kajat pizzat.
Sokmindent át lehetne alakítani, de akkor detto olyan lenne, mint a fekapott fórumok (phpBB és társai) és nem SG.
Törlés gomb. Még életemben nem klikkeltem rá véletlenûl.
Elõnézet. Minek? csak akkor van igazá értelme, ha HTML tagokat is használsz... szvsz
Hozzászólás módosítása. Olyanra kéne megcsinálni, hogy kiírja alúl, hogy ekkor és ekkor módosítva lett. Talán visszafogná sok gyökeret. Báár...
Esetleg alúl kiírhatna 1-2 dolgot a regisztrált tagokról. Homepage, ICQ, MSN ilyesmi... esetleg hány hozzászólása van. Bár ez utóbbi lehet nem jó 5let.
Törlés gomb. Még életemben nem klikkeltem rá véletlenûl.
Elõnézet. Minek? csak akkor van igazá értelme, ha HTML tagokat is használsz... szvsz
Hozzászólás módosítása. Olyanra kéne megcsinálni, hogy kiírja alúl, hogy ekkor és ekkor módosítva lett. Talán visszafogná sok gyökeret. Báár...
Esetleg alúl kiírhatna 1-2 dolgot a regisztrált tagokról. Homepage, ICQ, MSN ilyesmi... esetleg hány hozzászólása van. Bár ez utóbbi lehet nem jó 5let.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Az utólagos javítás néha jóljönne, mikor énis helyesírási hibát vétek szeretném javítani, de ebben a gyerekes fórumba nagyon fölborítaná a beszélgetés folyamát. Sok gyökér utólag megváltoztatná a hozzászólását és az egész vita értelmét vesztené. Lehetne óránként biztonsági mentést csinálni.
Mondjuk nem tudom, a szerkesztés lehetõségét a sok kisgyerek kezébe lehet-e adni, aki ha rájön hogy vmi hülyeséget szólt be, inkább javítja az egészet.
De tény, hogy kismillió dolgot meg lehetne valósítni.. csak a sebességre, kis méretre is gondolni kell.
De tény, hogy kismillió dolgot meg lehetne valósítni.. csak a sebességre, kis méretre is gondolni kell.
Legyen baszusz http , kep es link gomb hogy ne kejjen itt irnom felorat a hulye kodokat vaz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jó lenne, ha lehetne saját színösszeállítást használni. Unom a kéket, és nem is a kedvenc árnyalatom :)
és szerintem ezeken kívûl maradjonilyen az egész mert ez a legbarátibb forum a világon..szvsz...csak kis ujítások kellenek neki+ jo lenne ha lehetne választani háttér szint..
igaz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hát én már többször kattintottam rá.
Továbbá sztem semmi értelme a törlés gombank, hiszen ha törölni akarsz kijelölöd az egész szöveget azt bekkszpész....
Továbbá sztem semmi értelme a törlés gombank, hiszen ha törölni akarsz kijelölöd az egész szöveget azt bekkszpész....
az is béna, aki arra kattint
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Továbbá CSOCSO...csak 1 javaslat...
Nem lett volna jobb így kezdeni a topicot ?
Sziasztok lenne pár ötletem....LÉGYSZÍVES ezt meg azt...
Mert ez az egész topic csak 1 javaslat, 1 kérés a fejesek felé.
Nem lett volna jobb így kezdeni a topicot ?
Sziasztok lenne pár ötletem....LÉGYSZÍVES ezt meg azt...
Mert ez az egész topic csak 1 javaslat, 1 kérés a fejesek felé.
igen és a törlés gomb baromi idegesítõ..amikor irsz valami és véletlen kitörlöd..szvsz sohasem irunk annyit hogy utánna kitöröljük:)) szal full felesleges:) inkább legyen helyette az hogy elõre lehessen látni hogy fog kinézni ( ami egy külön ablakban jön elõ..
Lehessen újra törölni a sajátban
szijjasztok ide jöhetnek az új ötletek nekem hirtelen van kettõ is:
1)legyen külön gomb egy topicban hogy keresés csak ebben a topicban
2)ha beteszek egy képet és az 1600*1200 az akkor ne engedje nagyobbra mint a forum.. tehát ne legyenek görgõk.. ennyi..azhem:)
1)legyen külön gomb egy topicban hogy keresés csak ebben a topicban
2)ha beteszek egy képet és az 1600*1200 az akkor ne engedje nagyobbra mint a forum.. tehát ne legyenek görgõk.. ennyi..azhem:)
← ElőzőOldal 3 / 3