140
SG FORUM UPDATE!
  • magus
    ...az ingyenes sg forumnak m ia cime? a free.supergamez.hu nem jon be
  • Coine
    MSN jó ötlet !
  • Dzsini
    emlegetett... :o) szeva St :)

adatlap: ne csak icq legyen, legyen msn, aol, yahoo! is :) csupa szöveges sor, kb semmi extra...
  • St
    A csocsó translation gomb is kiváló ötlet, beépítjük, lehet ;)
  • St
    Bocs, hogy mostanában inaktív vagyok, de amióta nincs rendes netem nem követem a fórumokat.

Megígérem, fogunk némi fejlesztést eszközölni, talán a törlés gomb is el fog tűnni egyszer...:)

Két dolgot biztosan megcsinálunk hamar:
  • emil váltás lehetősége
  • userinfó adatlap kibővítése

Ez utóbbihoz várom a javaslatokat, hogy mivel bővítsük, stb :))
  • MuERTe
    Moshogymá megszalatt nékije nem ereszkedik le a plebshez :))
  • Dzsini
    LTB: megvan még a screenshot?
  • Dzsini
    Coine azért mondtam mert te már nem tegnap óta :)

St elég régen járt errefele :( otthonról matávgondjai vannak, azt még írta...
  • Lteebee
    A sebeket ne!
  • Laalee
    anno leereszkedett kozenk is...
  • Coine
    úgy mondanád, mintha tegnap óta fórumoznék...
  • Coine
    az is nagy hányás volt.
  • Coine
    önkényuralom volt, van és lesz :)
  • Dzsini
    oh igen, a másik nagykirálygomb :))
    és követeljük vissza a MiVanFelül-t! :)) (anno azt is megigérte, hogy a birodalmi hópelyhek is cserélődni fognak....)
  • Laalee
    a kijelentkezes megjobb volt :D
    arrol szerencsere lemondott St :D
  • Dzsini
    te már ottvoltál amikor anno a fejlesztéseket kezdtük itt kidumálni... még 1 régi fórumban. a törlésgomb volt, van és lesz :)
  • Laalee
    a torlesgombra epül az egesz forum ha kiszedik osszeomlik :D
  • Coine
    ennyit az érdekek képviseléséről...
  • Dzsini
    St régen se volt hajlandó kiszedni :) valami fixa ideája lehet ;)
  • Coine
    nincs rá semmi szükség.
  • Dzsini
    mailcímet változtathatsz, küldj 1 levelet a [email protected] -ra, és ott az illetékes majd foglalkozik vele. (hogy nem futott be a levél az passz...)
  • dashed_
    Udv.. Nekem csak ket kivansagom lenne
    1. Ha vegre regisztracional elkuldene a mailt a jelszoval mert mar 2 nicket is regisztraltam de nem jott meg a mail
    2. Lehessen utolag a regisztralt nicknel valtoztatni a mailcimet..
  • Dzsini
    html-ben állíthatod, hogy mekkora méretben akarod a képet kirakni...
    < IMG SRC="kep.jpg" WIDTH=200 HEIGHT=100 >
  • Laalee
    amugymeg 5k eleg mindenre :DDD
  • Laalee
    szpemmercsiter vagy? :D
  • Mike
    akiknek meg a E I K M azokét meg harmadolja
  • Blasta
    Nekem szintén semmi bajom az SG fórummal. Ez a legkúltúráltabban kinéző és működö fórum in da net. Amit javítanék benne (csak a rossz májam miatt) azok a következők:
    -A belinkelt képeket ne a saját méretükben, hanem egy adott méretarényban nyissa meg
    -Logo-k mérete legalább 1,5x nagyobb lehessen
    -Havonta külföldi utak és tárgynyeremények kisorsolása a leglátogatottabb topikok készítőinek, illetve a legtöbbet fórumozó arcoknak...
    -...kivéve CSOCSO-nak, mert ő nem játszik.
    -Törlés gomb helyett CSOCSO translation gomb bekapcsolása az Ő üzenetei mellett
    -Moderátori jogok az összes látogatónak az összes topikba, akik olyan topikokba írnak, aminek a címében benne van a JÓARC szó
    -Azoknak a regisztrált fórumozóknak, akiknek a nick-jében szerepelnek az A, T, L, B, S, betük, minden hozzászólásukat a fórum duplán számolja

egyelőre ennyi jutott eszembe....
  • Manta
    Jó, én nem erőszakoskodom, így is használni fogom egészséggel, de amiket leírtam, szerintem előnyére válnának a fórumnak.
  • Dzsini
    szerintem ez egyike a legjobban használható fórumoknak... az égvilágon semmi igénytelen nincs benne (a törlésgomb fun, de az "fícsör" ;) )
    és ez így volt már a régi dizájnnal is.
  • Laalee
    az egesz ugy ahogy van
    ha kulon kulon vesszuk a reszeit szar de az egeszet nezve nem kell jobb
  • Manta
    Az igénytelenség, vagy a fapadosság a jó? Nem azt mondom, hogy csicsás legyen...
  • Dzsini
    18k felett nagy a szád mi? ;)
  • Laalee
    ez igy van jol, a nyubik meg mennyenek csicsas forumra ha nemjo...
  • Dzsini
    nem, van ilyen, hogy 'Hozzáadás a kedvencekhez' meg ennek a negáltja. és a fórumfőoldalon írja, hogy a kedvenceidbe sorban hány hozzászólás volt azóta, hogy nézted
    mi kell még a júzerinfoba?
  • Manta
    A kedvenc topicok alatt a Legnépszerűbb témák-at érted? Mert az nem ua. Muerte azért mondta meg a frankót, mert így egyszerűbb, nem kell változtatni... Pedig sokan akanák a szerkesztési lehetőséget. Júzerinfo meg van, de szart se ér. De hagyjátok így. 40 év múlva is biztos korszerű és közkedvelt fórum lesz ebben a formában.
  • Dzsini
    arra meg itt vagyunk a moderátorok, akiknek lehet szólni :)
    a törlésgomb régen baloldalt volt, "kicsit" többször volt mellényomva ;) - nemtom miért is nem lett kitörölve... nomindegy :)
    a szerkesztéssel kapcs. Muerte már megmondta a frankót, elég ha csak a mod.-ok tudnak.
    Júzerinfó van, kedvenctopicok van...
  • Manta
    Lehet hogy el lehetne várni, de tudod jól, hogy nem működik, mindig van egy-két fasz. Azonkívül ez egy topic arról, hogy mi lenne jó, nem petíció. Mindeki leírja, hogy szerinte milyen az ideális fórum. Ennyi.
  • Dzsini
    aha, és St írjon egy új fórumenginet from scratch? jó ez így. ennyi józan észt azért el lehetne várni a (f)elhasználóktól nem?
  • Manta
    De egyfelől meg lehet azt oldani, hogy a kép mérete ne változzon, viszont az oldalszélesség maximalizált, így nem engedi szétcsúszni a képet. Másfelől meg ha megváltoztatják a kép berakás módját (nem te írod be a html kódot), akkor lehet vizsgálni a kép paramétereit, és vagy meghagyja eredetinek, ha kisebb, mint x*y, ha pedig nagyobb, akkor kisebbnek szúrja be, vagy egyáltalán nem engedi.
  • Sephi
    Dehat az RTL Klub velunk van! Nincs mitol felni! Itt a let a tet!