140
SG FORUM UPDATE!
-
#98 ...az ingyenes sg forumnak m ia cime? a free.supergamez.hu nem jon be -
#97 MSN jó ötlet ! -
#96 emlegetett... :o) szeva St :)
adatlap: ne csak icq legyen, legyen msn, aol, yahoo! is :) csupa szöveges sor, kb semmi extra...
-
#95 A csocsó translation gomb is kiváló ötlet, beépítjük, lehet ;) -
#94 Bocs, hogy mostanában inaktív vagyok, de amióta nincs rendes netem nem követem a fórumokat.
Megígérem, fogunk némi fejlesztést eszközölni, talán a törlés gomb is el fog tűnni egyszer...:)
Két dolgot biztosan megcsinálunk hamar:
- emil váltás lehetősége
- userinfó adatlap kibővítése
Ez utóbbihoz várom a javaslatokat, hogy mivel bővítsük, stb :)) - emil váltás lehetősége
-
#93 Moshogymá megszalatt nékije nem ereszkedik le a plebshez :)) -
#92 LTB: megvan még a screenshot? -
#91 Coine azért mondtam mert te már nem tegnap óta :)
St elég régen járt errefele :( otthonról matávgondjai vannak, azt még írta... -
#90 A sebeket ne! -
#89 anno leereszkedett kozenk is... -
#88 úgy mondanád, mintha tegnap óta fórumoznék... -
#87 az is nagy hányás volt. -
#86 önkényuralom volt, van és lesz :) -
#85 oh igen, a másik nagykirálygomb :))
és követeljük vissza a MiVanFelül-t! :)) (anno azt is megigérte, hogy a birodalmi hópelyhek is cserélődni fognak....) -
#84 a kijelentkezes megjobb volt :D
arrol szerencsere lemondott St :D -
#83 te már ottvoltál amikor anno a fejlesztéseket kezdtük itt kidumálni... még 1 régi fórumban. a törlésgomb volt, van és lesz :) -
#82 a torlesgombra epül az egesz forum ha kiszedik osszeomlik :D -
#81 ennyit az érdekek képviseléséről... -
#80 St régen se volt hajlandó kiszedni :) valami fixa ideája lehet ;) -
#79 nincs rá semmi szükség. -
#78 mailcímet változtathatsz, küldj 1 levelet a [email protected] -ra, és ott az illetékes majd foglalkozik vele. (hogy nem futott be a levél az passz...) -
dashed_ #77 Udv.. Nekem csak ket kivansagom lenne
1. Ha vegre regisztracional elkuldene a mailt a jelszoval mert mar 2 nicket is regisztraltam de nem jott meg a mail
2. Lehessen utolag a regisztralt nicknel valtoztatni a mailcimet..
-
#76 html-ben állíthatod, hogy mekkora méretben akarod a képet kirakni...
< IMG SRC="kep.jpg" WIDTH=200 HEIGHT=100 > -
#75 amugymeg 5k eleg mindenre :DDD -
#74 szpemmercsiter vagy? :D -
#73 akiknek meg a E I K M azokét meg harmadolja -
#72 Nekem szintén semmi bajom az SG fórummal. Ez a legkúltúráltabban kinéző és működö fórum in da net. Amit javítanék benne (csak a rossz májam miatt) azok a következők:
-A belinkelt képeket ne a saját méretükben, hanem egy adott méretarényban nyissa meg
-Logo-k mérete legalább 1,5x nagyobb lehessen
-Havonta külföldi utak és tárgynyeremények kisorsolása a leglátogatottabb topikok készítőinek, illetve a legtöbbet fórumozó arcoknak...
-...kivéve CSOCSO-nak, mert ő nem játszik.
-Törlés gomb helyett CSOCSO translation gomb bekapcsolása az Ő üzenetei mellett
-Moderátori jogok az összes látogatónak az összes topikba, akik olyan topikokba írnak, aminek a címében benne van a JÓARC szó
-Azoknak a regisztrált fórumozóknak, akiknek a nick-jében szerepelnek az A, T, L, B, S, betük, minden hozzászólásukat a fórum duplán számolja
egyelőre ennyi jutott eszembe.... -
#71 Jó, én nem erőszakoskodom, így is használni fogom egészséggel, de amiket leírtam, szerintem előnyére válnának a fórumnak. -
#70 szerintem ez egyike a legjobban használható fórumoknak... az égvilágon semmi igénytelen nincs benne (a törlésgomb fun, de az "fícsör" ;) )
és ez így volt már a régi dizájnnal is. -
#69 az egesz ugy ahogy van
ha kulon kulon vesszuk a reszeit szar de az egeszet nezve nem kell jobb -
#68 Az igénytelenség, vagy a fapadosság a jó? Nem azt mondom, hogy csicsás legyen... -
#67 18k felett nagy a szád mi? ;) -
#66 ez igy van jol, a nyubik meg mennyenek csicsas forumra ha nemjo... -
#65 nem, van ilyen, hogy 'Hozzáadás a kedvencekhez' meg ennek a negáltja. és a fórumfőoldalon írja, hogy a kedvenceidbe sorban hány hozzászólás volt azóta, hogy nézted
mi kell még a júzerinfoba? -
#64 A kedvenc topicok alatt a Legnépszerűbb témák-at érted? Mert az nem ua. Muerte azért mondta meg a frankót, mert így egyszerűbb, nem kell változtatni... Pedig sokan akanák a szerkesztési lehetőséget. Júzerinfo meg van, de szart se ér. De hagyjátok így. 40 év múlva is biztos korszerű és közkedvelt fórum lesz ebben a formában. -
#63 arra meg itt vagyunk a moderátorok, akiknek lehet szólni :)
a törlésgomb régen baloldalt volt, "kicsit" többször volt mellényomva ;) - nemtom miért is nem lett kitörölve... nomindegy :)
a szerkesztéssel kapcs. Muerte már megmondta a frankót, elég ha csak a mod.-ok tudnak.
Júzerinfó van, kedvenctopicok van... -
#62 Lehet hogy el lehetne várni, de tudod jól, hogy nem működik, mindig van egy-két fasz. Azonkívül ez egy topic arról, hogy mi lenne jó, nem petíció. Mindeki leírja, hogy szerinte milyen az ideális fórum. Ennyi. -
#61 aha, és St írjon egy új fórumenginet from scratch? jó ez így. ennyi józan észt azért el lehetne várni a (f)elhasználóktól nem? -
#60 De egyfelől meg lehet azt oldani, hogy a kép mérete ne változzon, viszont az oldalszélesség maximalizált, így nem engedi szétcsúszni a képet. Másfelől meg ha megváltoztatják a kép berakás módját (nem te írod be a html kódot), akkor lehet vizsgálni a kép paramétereit, és vagy meghagyja eredetinek, ha kisebb, mint x*y, ha pedig nagyobb, akkor kisebbnek szúrja be, vagy egyáltalán nem engedi. -
#59 Dehat az RTL Klub velunk van! Nincs mitol felni! Itt a let a tet!