Platoon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én végig vittem a játékot árulja már el valaki hogy mi a vége.Nálam mikor Lionsdale-t lelövik és betennék a helikopterbe bejön a készítõk listája. Szóval ki sem derûl mi történik vele olyan mintha befejezetlen lenne így a játék.
A kérdésem hogy másnak is így van vége vagy csak az én verzióm hibás.
Öröm látni hogy még vannak kishazánkban olyan emberek kik foglalkoznak e remek kis játékkal. Patch terén sajnos nem tudok segíteni mert sosem próbáltam ki, valahogy jó volt nekem az 1.05-ös változat.
HA lenne kedved/vagy bárki másnak/ kipróbálni ezt a játékot multiban úgy szívest örömest állok a endelkezésedre, kiváncsi vagyok milyen lehet idáig mindig egyedül játszottam
a tûzszerészemet az elsõ összecsapásnál kilövik és akkor nem tom hogy merre van az akna
Én még csak most fogok nekiállni játszani a game-el.
Látom vannak itt érvek rendesen pro és kontra.
Látom, hogy jelent meg PATCH a játékhoz. (le is töltöttem)
1.) Tudja v.ki milyen változtatásokat építettek be a PATCH-be? (esetleg van már aki fel is pakolta?)
2.) Létezik-e már végigjátszás (vagy van-e ilyen elõkészületben?)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Van meg 2 masik hiba is, az egyik az hogy neha lelassul a jatek, szaggat (Athlon XP 1600+, GF2 7700 Pro). Ekkor elmentem, kilepek a fomenuba, visszatoltom es mar OK. A masik hogy neha kilepeskor a desktop szetesik, de ez csak neha tortenik.
Ami a jatekot illeti, az elso kuldeteseket kicsit laposnak talaltam, de aztan egyre jobb let, most mar nagyon tetszik! Tobb a katona, van neheztechnika, igy mar lehet taktikazni! Erdekes feladatok. Kicsit ugyan kevesebb informaciot nyujt a haborurol mint vartam, nagyon raZOOMozott a stori egy kis csapatra. Nincs Vietnam terkepe, a tortenelem ismertetese (mint peldaul az elso Commandosban), csapatmozgasok kirajzolasaval stb. A grafika szep, a katonak, gepek mozgasa, reszletessege nagyon tetszik. De valahogy kimarad a borzalom, olyan cuki az egesz. Mondjuk a ver itt direkt segitene, esetleg a granatoktol szetszakado katonak, erosebben bedurvulo zene stb.
Elõre is köszi.
[email protected]
Az kicsit már régi, csúnyább, de szerintem egy kicsit üti ai-ban a Platoont. Ráadásul, ilyen faszságok, mint "Nyerget fel, indulás" nincsenek benne, pedig talákoztam HUN változattal is. Asszem magánszogalomból csinálták meg anno.
A medve nem játék.
U. ez, de változatosabb a grafika, több fegyverrel.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Olvassa még vki ezt a fórumot? Ha igen lenne egy nagy kérésem. Megszereztem a magyar isot de nemindul el a gama. Azaz elindul és bejön vmi fehérség aztán ki is lép. Ha vkinek van crackje azt megköszöném ha átküldené nekem. Elõre is köszönöm.
e-mail: [email protected]
Ui: nagyon sürgös lenne nekem a crack már szeretnék jáccani vele
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A medve nem játék.
Ha nem eladás céljából, hanem biztonsági másolatnak, és be tudod mutatni az eredeti CD-t (vagy annak megmaradt részeit), akkor lehet.

Vki küédjön nekem vmi cracket a magya r verziohoz mert nem müxik. Elindul a game 1 fehér képernyõ jön be aztán kilép a windowsba.
Pls vki dobjon meg 1 crackel.
e-mail: [email protected]
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Eltudnád küldeni nekem ezt a cracket amivel neked elindult a game? Nálam is ugyanaz a gond mint nálad elindul a game bejön a platoon felirat és nagy férség van utána. Kérlek küld el nekem a carcket. Thx
E-mail: [email protected]
Legalább a magyart nem kellene... ejnye-bejnye...
ON: azért nem állok neki szónokolni, hiszen nekem is van egy halom kupac CD. 😊
Ha nincs akkor légyszi a Wajk-ot írd már át "Fehér Gábor"-ra. Kösz!