Platoon

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angolt lehet valahogy magyarosítani? Akár felirattal, de a hang persze lenne az igazi..😊
Sziasztok!
Én végig vittem a játékot árulja már el valaki hogy mi a vége.Nálam mikor Lionsdale-t lelövik és betennék a helikopterbe bejön a készítõk listája. Szóval ki sem derûl mi történik vele olyan mintha befejezetlen lenne így a játék.
A kérdésem hogy másnak is így van vége vagy csak az én verzióm hibás.
Üdv maniac001!

Öröm látni hogy még vannak kishazánkban olyan emberek kik foglalkoznak e remek kis játékkal. Patch terén sajnos nem tudok segíteni mert sosem próbáltam ki, valahogy jó volt nekem az 1.05-ös változat.

HA lenne kedved/vagy bárki másnak/ kipróbálni ezt a játékot multiban úgy szívest örömest állok a endelkezésedre, kiváncsi vagyok milyen lehet idáig mindig egyedül játszottam

Sziasztok. Segítsetek nekem. Leszedtem egy Platoon patch-et, ami lehetõvé teszi a mentést játék közben, és a csapat automatikusan visszalõ. Csak másolni kell a cuccokat kicsomagolás után. Van egy exe is, de ha azt nem íratom felül akkor nem mûködik a patch, ha felülíratom akkor kéri az eredeti CD-t, pedig benne van az EREDETI magyar. 1.05-ös verzió.
Heló láttátok a filmet,ami alapján készült a játék?

renegade02
Amikor átmész a hídon, jobbra van egy hegy. Annak a tetején van az aknavatõ!

renegade02
Ha sétálsz, akkor az embereid megtalálják az aknákat. És vigyázz a tûzszerészedre!

Lehet hogy béna vok de még a 2. pályán tartok.
a tûzszerészemet az elsõ összecsapásnál kilövik és akkor nem tom hogy merre van az akna

Tud valaki csalásokat a platoonhoz?

renegade02
Kérem segítstek, a 4. küldetésen elakadtam amikor átmegyek a hídon jön egy csapat vietkong és kinyírnak.<#help>

Help! Elakadtam, ha valaki látja segítsen má légyszi. Nem tudom azt a részt megoldani, miko fel kell számolni az ellenséges tankokat. Ketté kell válni a csapattal, de mindig észrevesznek vagy kiírja, hogy nem sikerült elfoglalni a pozívciót. Elõre is kösz
KranaZoli
Hi!

Én még csak most fogok nekiállni játszani a game-el.
Látom vannak itt érvek rendesen pro és kontra.

Látom, hogy jelent meg PATCH a játékhoz. (le is töltöttem)

1.) Tudja v.ki milyen változtatásokat építettek be a PATCH-be? (esetleg van már aki fel is pakolta?)

2.) Létezik-e már végigjátszás (vagy van-e ilyen elõkészületben?)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Aborg
Ma ateltem a legkatasztrofalisabb SAVEzasom. A Platoon kilencedik kuldeteset mentettem el a patch segitsegevel a fogolytabor letamadasa elot: 17 percig tartott! 17 percig kerregett a merevlemez! Kivancsi voltam mi a fene tarthatott eddig, kileptem a jatekbol es latom hogy 800 MB-re not meg a swap file! Nem is tudom nem e ez az oka annak hogy nincs alapbol mentesi lehetoseg a jatekban. Hiszen nem rovid igy se a jatek hogy elmentheto, nem hiszem hogy azzal kellene nyujtani hogy lehetetlenitik a menteset. De 17 perc mar valoban turhetetlen. Az elso 8 kuldetesben nem volt ilyen hiba.

Van meg 2 masik hiba is, az egyik az hogy neha lelassul a jatek, szaggat (Athlon XP 1600+, GF2 7700 Pro). Ekkor elmentem, kilepek a fomenuba, visszatoltom es mar OK. A masik hogy neha kilepeskor a desktop szetesik, de ez csak neha tortenik.

Ami a jatekot illeti, az elso kuldeteseket kicsit laposnak talaltam, de aztan egyre jobb let, most mar nagyon tetszik! Tobb a katona, van neheztechnika, igy mar lehet taktikazni! Erdekes feladatok. Kicsit ugyan kevesebb informaciot nyujt a haborurol mint vartam, nagyon raZOOMozott a stori egy kis csapatra. Nincs Vietnam terkepe, a tortenelem ismertetese (mint peldaul az elso Commandosban), csapatmozgasok kirajzolasaval stb. A grafika szep, a katonak, gepek mozgasa, reszletessege nagyon tetszik. De valahogy kimarad a borzalom, olyan cuki az egesz. Mondjuk a ver itt direkt segitene, esetleg a granatoktol szetszakado katonak, erosebben bedurvulo zene stb.
Rozsomák
valaki küldene nekem egy cracket mert mindíg kéri a CD-t és sehol se találok vagy ahol van ott fizetni kell érte.
Elõre is köszi.

[email protected]

fluga
nah szóval vki el tudta már indítani warezban??

tibicsoki
Hy...

Kelenének valami cheatok a platoonhoz! Vannak?

[email protected]
Kijött a Patch! Most már lehet menteni és az embereink harcolnak ha megtámadják õket. Gondolom így már többeknek bejön a gém. Hír: www.gamer.hu
Üdv!
Nekem is kellene 1 crack a játékhoz.
[email protected]
Elöre is köszönöm.

a.carkey
: )
Az kicsit már régi, csúnyább, de szerintem egy kicsit üti ai-ban a Platoont. Ráadásul, ilyen faszságok, mint "Nyerget fel, indulás" nincsenek benne, pedig talákoztam HUN változattal is. Asszem magánszogalomból csinálták meg anno.

A medve nem játék.

Wanted
A Shadow Company-t ismeri valaki?
U. ez, de változatosabb a grafika, több fegyverrel.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Hali Emberek!
Olvassa még vki ezt a fórumot? Ha igen lenne egy nagy kérésem. Megszereztem a magyar isot de nemindul el a gama. Azaz elindul és bejön vmi fehérség aztán ki is lép. Ha vkinek van crackje azt megköszöném ha átküldené nekem. Elõre is köszönöm.
e-mail: [email protected]

Ui: nagyon sürgös lenne nekem a crack már szeretnék jáccani vele
Shep
A 10es küldetésben mit kellene csinálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Örm
Az angol verzióhoz van magyarítás?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Shep
Srácok a 8ik küldetésben, mikor meg kell akadályozni, hogy a VC-k a hidat felrobbantsák, meg lehet csinálni a sniperrel, vagy más a titka?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Leszedtem a platoonhoz vmi féle editort, amivel térképet lehet editálni. Valaki próbálta már? Kezelhetõ? Ahol a biapatch volt, onnan szedtem le ...

A medve nem játék.

igen.
Ha nem eladás céljából, hanem biztonsági másolatnak, és be tudod mutatni az eredeti CD-t (vagy annak megmaradt részeit), akkor lehet.

Szerintetek jogilag az eredeti Platoon cd-rõl a tulajdonos készíthet biztonsági másolatot?
hali van valami cim a game letöltéséhez? a régiek már kihaltak
Opsz
Rossz e-mailt adtam meg
Ez a helyes: [email protected]
Hali!
Vki küédjön nekem vmi cracket a magya r verziohoz mert nem müxik. Elindul a game 1 fehér képernyõ jön be aztán kilép a windowsba.
Pls vki dobjon meg 1 crackel.

e-mail: [email protected]
Szia!
Adi lécci küld el mégegyszer nemjött meg.
Thx
e-mail:[email protected]
Adi
Elment!!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Szia!
Adi eltudnád küldeni õket nekem? Nagyon hálás lennék. Thx

E-mail: [email protected]
Adi
Nekem van cracken 2db is két különbözõ!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Szia!
Eltudnád küldeni nekem ezt a cracket amivel neked elindult a game? Nálam is ugyanaz a gond mint nálad elindul a game bejön a platoon felirat és nagy férség van utána. Kérlek küld el nekem a carcket. Thx

E-mail: [email protected]
Miert van az, hogy hadjaratban es a kuldetesben is ugyanazzal a palyaval kezdi? Pedig a ket feladatnak mas a cime. Egyik ugy a HADJARAT KEZDETE a masik meg a TUZKERESZTSEG.

OFF:hát ebben az egyben nem segíthetek...
Legalább a magyart nem kellene... ejnye-bejnye...
ON: azért nem állok neki szónokolni, hiszen nekem is van egy halom kupac CD. 😊

remélem van olyan😊))))))) hú úgy hazavágm õket mint állat!😊)))))))))) rohadék vietkongok!! amúgy lehet benne rohamozni, és közben lõni ?? nekem vhogy csak az egyk sikerült😞(
ez nem az a küldetés, ahol a hídtól lentebb van egy gázló, így a hátukba lehet kerülni....

valaki megcsinálta a 4-s küldetést ?? faxom kivan azzal hogy a hid elfoglalásánál az összes ember elesik majdnem.. na yó, marad 3.. de azzal a 3 nyomival nem lehet megvédeni a 10 ezer vietkongtol, akik csak úgy futnak mint a meszes...... valakinek 5lete ?
akkor ok... 😊

valaki azért felrakhatná a magyar hangokat is vhova!! pls!!!!
nagyon nagy segitség a szöveg!!😊)))
Bocs, de csak modemes netem van és a MATVÁv miatt nagyon SUX a dolog. Tényleg feltenném, de most perpill még nincs rá lehetõségem. Hátha valakinek még meglesz a magyar... (De szerintem szöveg az nagy segítség nem?)

jah boccs! Csak megnéztem, hogy ilyen egyszerû-e editálni. Nincs a könyvtárban egy "creditss.txt", mert az az eredeti.
Ha nincs akkor légyszi a Wajk-ot írd már át "Fehér Gábor"-ra. Kösz!

akkor most fennt volt?

wajk: különben is mi a fenét keres a neved a platoon stáblistában ?😊))
na, én csak ott találtam beszédhangokat😊) lécci nbyomd fel😊)
sõt, most néztem meg, asszem csak a Speeches könyvtár kell 11 mega😊) de azé, még jobban megnézem😊
Oldal 1 / 7Következő →