9499
Intel
-
zoolee #5894 Nem minden a motor, kell 1 jó kasztni és 1 jó alváz, ha az alváz puha, akkor elcsavarodik a végére meg annyira puha lesz , hogy 1 szerűen vezethetetlen lesz....Szal valszleg túl puha az audi alváza..Vagy csak hosszabb vagy rövidebb az áttétel... -
#5893 azt mondom aki nem hiszi el: vegyen ugyanannyiért gépet a alsó és középkategóriába intel és amd-ból
és nézzem meg melyik a gyorsabb
az meg hogy tuningolni lehet:
nézd meg a világon eladott számítógépekből ?-n tuningolnak (max 10%)
tuning= elöbb tönkremegy, instabilabb,többet fogyaszt, drágább alkatrészek kellenek
az autóba is így van - nem fog valaki (átlag) autót tuningolni amivel munkába vagy hétvégén járkál csak ide oda a családdal, mert nincs értelme
-
zoolee #5892 Az, hogy ati..XD -
#5891 Szted kit fogsz meghatni a szaros excel táblázatoddal?
:-)
Seperc alatt gyártok egyet, amiben gyökeresen eltérő eredmények vannak.
Igazi szakemberek gondolom neked nem ellenfeleid. :-) -
#5890 ezkörülbelül olyan márhogy hiába irok valós teszteket senki nem hisznekm
pl audi(440hp) vs bmw(420hp) hiába van az audi-ba +20LE ha a Nürburgringen a BMW jobb köridőtt megy
-
#5889 Te meg a másik fele vagy. Mi baj lenne az X1950Pro-val? -
zoolee #5888 Ne már..jó az a gép..csak azt az ATI karit tolnám fel neki, mert az télleg dzsuva..
A többit elvinném dánlód mösínnek.:) -
#5887 én ma xkötelet veszek neki, a gépet meg inkább keresztbe a seggébe toljuk fel :) -
zoolee #5886 Dehogy dobjuk ki az ablakon, teljesen jó gép az, csak a hülyélye nem érti meg, hogy uningolni kell..-.- -
#5885 Srácok, menjünk már oda hozzá és dobjuk ki a gépét az ablakon (remélem a 10en lakik :) ), és vegyünk már neki egy rohadvány AMD, csak végre kussoljon már el... Jószívú vagyok, állom a felét az új gépének, úgyis olcsó lesz, mert azt mondja az AMD olcsóbb...
Maszka: ez van, ilyen a világ, az Intel ennyiért adja a prociját az AMD meg annyiért, ha irsz még 500 kommentet ez akkorse fog megváltozni, hameg nem tetszik az Intel proci, NE VEDD MEG! -
zoolee #5884 De nem érti meg, hogy 1 olyan teljesítményű procit vett, ami NEM ALKALMAS JÁTÉKRA..
Maszka:
Amúgy szerintem senki se mondta itt neked, hogy 2xxx et vegyél..
A 2xxx tuning nélkül semmit se ér....
Szóval ne keverd itt a szart légyszívas...
Mert már 1 re nagyobb szánalmakat írsz, hogy intel így-úgy szar, meg, hogy összerakásnál jobban kell vigyázni..LOL...mert az intel az "precíziós" nem ilen ahogy esik puffan és jé müködik valahogy mint az AMD.. -
zoolee #5883 De te mit vársz 1 leg gyengébb C2d től??? monnd már el PLZ!!!!
De nézzük meg pl a leg gyengébb AMD t X2 est és ezt a c2d t....
Simán otthagyná ez a c2d... -
#5882 Itt inkább az elfogultság és a tudatlanság szerencsétlen párosítása ütközik ki. :-) -
#5881 ez az egyik fejezet a Maszka harca a világ ellen című könyvből, hiszen nem ő hanem az egész világ aki hülye :) -
Inquisitor #5880 2007 vége van, hogy jön ide a Celeron D?
Amúgy meg a tesztek alapján megint játékfüggő, hogy AMD-n vagy C2D-n fut e jobban. Ha jól tudom a Source pl. jobban csúszik Intel procinál. -
#5879 annak aki most processzor és alaplap vásárlásra adja a fejét -
#5878 kinek akarsz és mit bebizonyitani? -
#5877 de az már egy másik teszt
ilyenkor elgondolkozok azon minek vettem én hülye intelt
nem kellett volna rátok hallgatni, mert nem volt igazatok; c2d 40eft alatt nem tud annyit mint 1 X2 ugyanabba az árba
és nekem még ez a mutatvány +15eft-ba került (tiszta pénzkidobás)
aki gépet vesz újat és nem tudja amd vagy intel annak tanácsolom jól gondolja meg mert az olcsóbb régióba egyértelműen jobb választás lehet az AMD hosszútávon is -
#5876 a AMD Sempron 64bit 754 Venice 256kb E6 földbedöngöli a celeronD-t még feleannyiba kerülö alaplappal is -
#5875 akárhogy nézzük a fél évvel ezelött windsor magos gépen gyorsabb volt mint az új intellel szerelt pedig ebbe 2x annyi ram van
mi lett volna ha a vele 1 árba levő 4000+ brisbane.al hasonlítjuk össsze(még gyorsabb lett volna az amd)
tehát intel 1 lassú szar többet fogyaszt és sokkal többe kerül és jobban kellett vigyázni összerakásnál
egyedül ami pozitívum hogy tuningolni jó lehet -
#5874 saját teszt
-
#5873 Hamarosan bukhat a félvezetőiparra érvényes önbeteljesítő jóslat -
Inquisitor #5872 Nekem szegény anyám 1x nyúlt a gépemhez, mikor nem voltam otthon. Hasonló tüneteket produkált és végelegesen megdöglött az IE a gépen, ma sem tudom mitől és hogyan. Full reinstall javította csak meg. Szegény soha nem ment a gép közelébe, pedig szívesen megtanítottam volna használni HA ottvagyok. -
Inquisitor #5871 Azért utánajártam, lehet elírtam a témát, de nevezett prociverzióból 2, 4 ÉS 8 magosakat fognak gyártani. Gondolom HT max. Xeon meg EE szériában lesz ... -
shrike7973 #5870 Nem akarok több büntető pontot ugyhogy elég lesz ennyi: *************************************************************************************************** !!!!!!!!!!! -
#5869 mutterod máris többet ért a géphez mint Te... -
zoolee #5868 -
shrike7973 #5867 Istenem...
Anyámat leengedem a géphez netezni (53 éves fingja nincs hozzá csak tapogatozik..)
Erre mivan? Visszakapom a gépet..
16 spyware a gépen
1 vírus
Internet exlorer címsor deaktiválva
óra átállitva
másik háttér
hát bazd+... erre néz mondja hogy ezt nem tehette ő mert nem ért hozzá..omfg... -
shrike7973 #5866 Nem vittem be a gépet... először megnézem hogy mien az uj xp vel... -
zoolee #5865 Én elvoltam az én 2,8 asommal 1 ideig. -
zoolee #5864 Azért, mert az az e6850 alapon is 1-2 FPS el megveri a 2xxx et tuningolva, és akkor hol a tuning? Ha meglátnád azt tuningba seggresenél. -
zoolee #5863 Hülyevagy ember? Most kb a dollás 179 ft..
ez nagyonkevés..Szinte már rekord.:S -
Livius #5862 És mit mondtak a szervízben a szakemberek? -
Livius #5861 Jah zoolee az Officra tökéletes volt. -
#5860 hát..... -
#5859 egyre szánalmasabb dolgokat találsz ki.... -
zoolee #5858 Azért cerka d az már egész tiszteségesnek volt mondható. -
Livius #5857 Azért mert én Intel buzi voltam és az is leszek, de most eljött a mi időnk, és mi oszthatjuk az észt az AMD nek. -
shrike7973 #5856 Livius bekaphatod a megjegyzésed...nem midnenhez értek pc ben de amire használom azt tudom és jólvan. Másrészt meg holnap kapom meg az eredti windowst (legalábis a cd eredeti xd), akkor dől el hogy dll fájl hiánya okozza ezt az egészet vagy sem... -
#5855 nagyon értesz hozzá
akkor miért nem AMD-t vettél mert abba az időbe nagyon szarok voltak az intet p4-ek
nekem is volt celeronD eladásból