9499
Intel
  • zoolee
    Nem minden a motor, kell 1 jó kasztni és 1 jó alváz, ha az alváz puha, akkor elcsavarodik a végére meg annyira puha lesz , hogy 1 szerűen vezethetetlen lesz....Szal valszleg túl puha az audi alváza..Vagy csak hosszabb vagy rövidebb az áttétel...
  • MaSzKa
    azt mondom aki nem hiszi el: vegyen ugyanannyiért gépet a alsó és középkategóriába intel és amd-ból

és nézzem meg melyik a gyorsabb

az meg hogy tuningolni lehet:
    nézd meg a világon eladott számítógépekből ?-n tuningolnak (max 10%)
    tuning= elöbb tönkremegy, instabilabb,többet fogyaszt, drágább alkatrészek kellenek

az autóba is így van - nem fog valaki (átlag) autót tuningolni amivel munkába vagy hétvégén járkál csak ide oda a családdal, mert nincs értelme
  • zoolee
    Az, hogy ati..XD
  • JAG1
    Szted kit fogsz meghatni a szaros excel táblázatoddal?
    :-)
    Seperc alatt gyártok egyet, amiben gyökeresen eltérő eredmények vannak.
    Igazi szakemberek gondolom neked nem ellenfeleid. :-)
  • MaSzKa
    ezkörülbelül olyan márhogy hiába irok valós teszteket senki nem hisznekm

pl audi(440hp) vs bmw(420hp) hiába van az audi-ba +20LE ha a Nürburgringen a BMW jobb köridőtt megy
  • JAG1
    Te meg a másik fele vagy. Mi baj lenne az X1950Pro-val?
  • zoolee
    Ne már..jó az a gép..csak azt az ATI karit tolnám fel neki, mert az télleg dzsuva..
    A többit elvinném dánlód mösínnek.:)
  • Punker
    én ma xkötelet veszek neki, a gépet meg inkább keresztbe a seggébe toljuk fel :)
  • zoolee
    Dehogy dobjuk ki az ablakon, teljesen jó gép az, csak a hülyélye nem érti meg, hogy uningolni kell..-.-
  • Wanax
    Srácok, menjünk már oda hozzá és dobjuk ki a gépét az ablakon (remélem a 10en lakik :) ), és vegyünk már neki egy rohadvány AMD, csak végre kussoljon már el... Jószívú vagyok, állom a felét az új gépének, úgyis olcsó lesz, mert azt mondja az AMD olcsóbb...
    Maszka: ez van, ilyen a világ, az Intel ennyiért adja a prociját az AMD meg annyiért, ha irsz még 500 kommentet ez akkorse fog megváltozni, hameg nem tetszik az Intel proci, NE VEDD MEG!
  • zoolee
    De nem érti meg, hogy 1 olyan teljesítményű procit vett, ami NEM ALKALMAS JÁTÉKRA..

Maszka:
    Amúgy szerintem senki se mondta itt neked, hogy 2xxx et vegyél..
    A 2xxx tuning nélkül semmit se ér....
    Szóval ne keverd itt a szart légyszívas...
    Mert már 1 re nagyobb szánalmakat írsz, hogy intel így-úgy szar, meg, hogy összerakásnál jobban kell vigyázni..LOL...mert az intel az "precíziós" nem ilen ahogy esik puffan és jé müködik valahogy mint az AMD..
  • zoolee
    De te mit vársz 1 leg gyengébb C2d től??? monnd már el PLZ!!!!
    De nézzük meg pl a leg gyengébb AMD t X2 est és ezt a c2d t....
    Simán otthagyná ez a c2d...
  • JAG1
    Itt inkább az elfogultság és a tudatlanság szerencsétlen párosítása ütközik ki. :-)
  • Punker
    ez az egyik fejezet a Maszka harca a világ ellen című könyvből, hiszen nem ő hanem az egész világ aki hülye :)
  • Inquisitor
    2007 vége van, hogy jön ide a Celeron D?
    Amúgy meg a tesztek alapján megint játékfüggő, hogy AMD-n vagy C2D-n fut e jobban. Ha jól tudom a Source pl. jobban csúszik Intel procinál.
  • MaSzKa
    annak aki most processzor és alaplap vásárlásra adja a fejét
  • tugyiti
    kinek akarsz és mit bebizonyitani?
  • MaSzKa
    de az már egy másik teszt

ilyenkor elgondolkozok azon minek vettem én hülye intelt
    nem kellett volna rátok hallgatni, mert nem volt igazatok; c2d 40eft alatt nem tud annyit mint 1 X2 ugyanabba az árba

és nekem még ez a mutatvány +15eft-ba került (tiszta pénzkidobás)

aki gépet vesz újat és nem tudja amd vagy intel annak tanácsolom jól gondolja meg mert az olcsóbb régióba egyértelműen jobb választás lehet az AMD hosszútávon is
  • MaSzKa
    a AMD Sempron 64bit 754 Venice 256kb E6 földbedöngöli a celeronD-t még feleannyiba kerülö alaplappal is
  • MaSzKa
    akárhogy nézzük a fél évvel ezelött windsor magos gépen gyorsabb volt mint az új intellel szerelt pedig ebbe 2x annyi ram van

mi lett volna ha a vele 1 árba levő 4000+ brisbane.al hasonlítjuk össsze(még gyorsabb lett volna az amd)

tehát intel 1 lassú szar többet fogyaszt és sokkal többe kerül és jobban kellett vigyázni összerakásnál

egyedül ami pozitívum hogy tuningolni jó lehet
  • MaSzKa
    saját teszt

• tugyiti
    Hamarosan bukhat a félvezetőiparra érvényes önbeteljesítő jóslat
  • Inquisitor
    Nekem szegény anyám 1x nyúlt a gépemhez, mikor nem voltam otthon. Hasonló tüneteket produkált és végelegesen megdöglött az IE a gépen, ma sem tudom mitől és hogyan. Full reinstall javította csak meg. Szegény soha nem ment a gép közelébe, pedig szívesen megtanítottam volna használni HA ottvagyok.
  • Inquisitor
    Azért utánajártam, lehet elírtam a témát, de nevezett prociverzióból 2, 4 ÉS 8 magosakat fognak gyártani. Gondolom HT max. Xeon meg EE szériában lesz ...
  • shrike7973
    Nem akarok több büntető pontot ugyhogy elég lesz ennyi: *************************************************************************************************** !!!!!!!!!!!
  • Gabesz amd64
    mutterod máris többet ért a géphez mint Te...
  • zoolee
  • shrike7973
    Istenem...
    Anyámat leengedem a géphez netezni (53 éves fingja nincs hozzá csak tapogatozik..)
    Erre mivan? Visszakapom a gépet..
    16 spyware a gépen
    1 vírus
    Internet exlorer címsor deaktiválva
    óra átállitva
    másik háttér
    hát bazd+... erre néz mondja hogy ezt nem tehette ő mert nem ért hozzá..omfg...
  • shrike7973
    Nem vittem be a gépet... először megnézem hogy mien az uj xp vel...
  • zoolee
    Én elvoltam az én 2,8 asommal 1 ideig.
  • zoolee
    Azért, mert az az e6850 alapon is 1-2 FPS el megveri a 2xxx et tuningolva, és akkor hol a tuning? Ha meglátnád azt tuningba seggresenél.
  • zoolee
    Hülyevagy ember? Most kb a dollás 179 ft..
    ez nagyonkevés..Szinte már rekord.:S
  • Livius
    És mit mondtak a szervízben a szakemberek?
  • Livius
    Jah zoolee az Officra tökéletes volt.
  • Punker
    hát.....
  • Punker
    egyre szánalmasabb dolgokat találsz ki....
  • zoolee
    Azért cerka d az már egész tiszteségesnek volt mondható.
  • Livius
    Azért mert én Intel buzi voltam és az is leszek, de most eljött a mi időnk, és mi oszthatjuk az észt az AMD nek.
  • shrike7973
    Livius bekaphatod a megjegyzésed...nem midnenhez értek pc ben de amire használom azt tudom és jólvan. Másrészt meg holnap kapom meg az eredti windowst (legalábis a cd eredeti xd), akkor dől el hogy dll fájl hiánya okozza ezt az egészet vagy sem...
  • MaSzKa
    nagyon értesz hozzá
    akkor miért nem AMD-t vettél mert abba az időbe nagyon szarok voltak az intet p4-ek

nekem is volt celeronD eladásból