9499
Intel
-
zoolee #6458 Azért nem semmi leszarozni a zalmit..Te se vagy normális..-.- -
#6457 nekem eddig mindig jó tápjaim voltak átltalába:
FSP
Antec
Corsair
DTK
soha semmi bajom nem volt velük és 1 gépet se nyírtak ki
más márkák szóba se kerülhetnek max FSP-belsős Zalman :-)
Enermax-tól felfele kezdődnek a jó tápok, ott a határvonal -
zoolee #6456 Hány éve volt már az?!!!!
Sok!És ami kit érdekel, gariba vitték azt kész, ha tönkrement megint..Ennyi.. -
#6455 az volt a baj velük, hogy 100db 410W-os tából 50 tönkremnet a bekapcsolást követően
az FSP-nél a legkisebb a tápok meghibásodási aránya (MTBF)
nem tudom pontosan de olyan 0,0007 lehet az arány -
#6454 mi köze a Chieftec tápnak szerinted az AMD-hez
1 mai chieftek nem ér fel 1 mai Corsair-ral és 1 FSP-vel sem
a világlagnagyobb márkás tápgyártója az FSP
chieftec nem is gyárt tápokat csak matricázza más tápgyártók termékeit
de te biztos jobbna tudod mint én! -
zoolee #6453 Az, hogy maszka elvakult AMD -s..-.- -
Livius #6452 Mi a baj a Chieftec-el? -
zoolee #6451 Te miról beszélsz? a Chiftech a világ egyik legjobb tápja..
Nekem az 500 asnak semi hangja....16 k volt..2 kilóméter hosszu kábelek vannak hozzá.:D Szóval még a fordított házakba is jó, mint pl az Aerocool zero°. ÉS a hatásfok bőven 80% fölött van.És aktív PFC van benne.
-
FSP Saga+ 400W most néztem ipon-on 9800ft csak
ami én ajánlottam az meg 20700Ft
siftek tápot nem javaslom -
#6449 Chieftec ezt ne vedd meg semmiképp
Corsair VX550 -et kapsz 21eft-ért és 5év gari van rá és semmi hangja szinte -
#6448 biztos hogy kell ekkora táp?:D -
#6447 Ez lesz. Illetve rendeltem egy 560 wattos chieftek tápot. Igaz hogy 20400 ft, de azzal tuti menni fog. ha igy sem, akkor a tápot azért megtartom, de megy vissza az alaplap.
Köszi az infókat! -
#6446 6000 ft :-) de nem ehhez a konfighoz vettem, még a régi géből migrált át -
#6445 Proci hűtőnek nem is kell pörögnie, nálam többnyire passzív, a jó szellőzésű házam miatt. Magonként 17 fokos és áll a hűtő, ha viszont adok neki terhelést, egyböl bekapcsol. Ha meg ugye csak tölt lefelé a gép, akkor a szorzót is visszaveszi és egész nap áll a procihűtőm. Biosban ki lehet kapcsolni ezt a cooling technológiát. Én azt mondom kérjél kölcsön egy jobb tápot és próbáld ki hogy az e a baja. Kábeleket is megnézheted. -
#6444 mennyibe került a táp
FSP Saga+ 400W van már 11eft-ért 70%-os hatásfokú
-
#6443 ok.
Köszi a segítséget!! -
#6442 vidd vissza cseréljék ki egy
FSP 350W PNR vagy PNF 6800Ft max Noise Killer PFC-s
-
#6441 de ne mond már, hogy önmagában egy alaplapot és egy processzort sem képes ellátni amikor minden más le van húzva róla. Vagy tényleg nem? Ez túlzásnak tűnik.. -
#6440 legközelebb megkérek mindenkit, hogy mielött ennyi meg annyi watt-os a tápja közölje azt is, hogy milyen márka és típusm, mert sok feleslleges kérdéstől kímél meg minket
stability power - ez 1 szar táp itt kell keresni a hibát először -
#6439 hát ez lene a legjobb..
kibaszott idegesitő amikor összeraksz egy gépet (pláne 90000 ft-ért) és nem indul. Ennél rosszabb nincs is :) -
#6438 Háát nem a legjobb.. stability power sőt elég ratyi,
de 550 wattnak nem kellene ígyis úgyis vinnie legalább egy procit.. a videókártyát is kihuztam. akkor persze nem a képernyőt néztem, hanem hogy pörög e a proci venti, de nem..
akkor is táp? -
F01D3R #6437 Hasonló problémám nekem is volt, amikor még a mostani, öreg alaplapomba vettem egy 3ghz-s processzort,akkor szintén csak a ventillátorok pörögtek, de a képernyő fekete maradt. Mint kiderült nem bírta a tápom. Vajszínűleg a táppal lesz baj... -
#6436 milyen márka a táp? -
#6435 Megvettem az alábbi konfig és van egy gond:
összeraktam, mindnet megfelelően, vagy 6x átnéztem, úgyhogy nem emberi hibéról van szó. Nos az a gáz, hogy megnyomom a power gombot, erre a ventik el kezdenek pörögni, viszont ezen kivül semmi.. az alaplap meg sem nyekken, és a processzor venti sem pörög.
550 wattos tápom van, gondoltam esetleg nem birja a sok vinyót, hát leszedtem mindent, de semmi..
Vagy a proci, vagy az alaplap, a hibás.. kérdés: ha a proci rossz és tegyük fel nem működik, attól az alaplap bios képernyőjének még megkellene jelennie valami hibaüzenettel, hogy nincs proci? vagy fekete képernyő és ennyi?
köszi a segítséget! -
F01D3R #6434 mycso: Nemtom igazán hogy nézhetem meg a gépem hardware-jeinek a pontos adatait, de 1gb RAM, 2 ghz-s intel celeron proci van benne, a táphoz nem értek igazából, az alaplap pedig még nincs beaplikálva, egyébként egy franc tudja milyen LGA775ös alaplap.
Maszka: Kösz, majd beszéljünk meg valamit. na persze csak ha jó az alaplapom meg a táp meg ami, ha rossz, elcseszheti az egészbe belevert rengeteg pénzemet. -
#6433 be tudok neked szerezni bontatlan 6550 és q6600 vagy bármit a bolti árnál olcsóbban :-) -
#6432 Lapod, ramod, tápod, stbb... lesz az új procihoz????
Mi a jelenlegi konfigod? -
F01D3R #6431 Köszi:) esetleg meg tudod mondani hol? Egyébként a 25k-s utána tuningolós megoldás nálam nem nagyon működik...mert bizony én egyáltalán semmilyen ismerettel nem rendelkezem a téren. Max ki-beszerelni tudok pár alkatrészt a gépbe. -
Inquisitor #6430 Nos, találtam 39.990-ért is. Monsom csak szét kell nézni. :D -
Inquisitor #6429 Megnéztem, boltban találtam 41.280-ért, de szerintem kis utánjárással tán ott is megvan 40K-n belül. -
Inquisitor #6428 Boltot hírtelen nem, a PH-n 36-39K között szokták árulni mostanság. Az E6550 meg olyan 33K vagy alatt?
De igaziból egy legolcsóbb E214 is jobb, mint egy bármilyen P4. Azért kérdeztem az igényeidet?
Vagy veszel 25K körül valamit (E4400 vagy elfekvő E6300) és szépen felnyomod 3GHz fölé ;)
A különbözetből meg veszel ramot vagy jobb VGA-t, HDD-t, ami kell. -
F01D3R #6427 40k-t már talán össze tudok szedni, meg karácsony is közeleg már. Tudsz mondani helyet ahol meg tudom venni ezt az E6750et, 40e körül? -
Inquisitor #6426 Marha egyszerű. Ha egyáltalan belemegy a lapba amibe lesz, akkor C2D, csak mondjuk nem az E6700-es, hanem amit meg tudsz fizetni. Mennyiért akarsz procit venni?
Egy E2140 olyan 14-15K, de 40K alatt már kapsz E6750-et is akár, ami sokkal gyorsabb az általad írt E6700-nél. -
F01D3R #6425 Lenne egy kérdésem... Új processzort készülök venni, a régi már vagy 6-7 éves, de már nem nagyon állja meg a helyét a mai programok terhelése alatt. Néztem pár processzort, szerintetek melyik jobb?
CPU INTEL CELERON S775 D360 (3.46GHZ/533/512KB) B
CPU INTEL PD S775 805 (2.66GHZ/533FSB/2*1MB)
CPU INTEL CORE 2 DUO E6700 (2.66GHZ/1066FSB/4MB) B(ez volt szerintem a legjobb, csak a másik kettő negyedannyiba kerül, nekem meg így 14 évesen nincs 72 ezer forintom...)
-
#6424 -
#6423 jó lett a lotyód =) -
#6422 Jó ez... Ilyen van a kerti tömlőnkön is... -
#6421 itt a megoldás
nekem házilag gyártott van van 400gramm a blokk nem lett belőle semmi se ki spórólva
Gabesz felébredtél:-) pihen még a plexis Eheim? -
#6420 Lehet hogy én parázok, a cső összes felületét átvizsgálnám. Ne szívárogjon vagy valami...
Sok embernek annyira hihetetlen hogy egy sz@ros gumicső valahol megsérüljön, vagy elgyengüljön?? -
#6419 Ez a vízhűtés lényege. A zajtalanság, meg nagyobb hatásfok. Hátránya hogy költséges és túl nagy odafigyelést igényel. Akinek ez nem probléma egészségére