9499
Intel
-
zoolee #6538 Teljesen igazad van, én is gondolkozok rajta, csak most előbb vennék egy normális , LCD t, mert kifolyik a szemem a CRT től, még ha 85 HZ n megy akkor is. -
#6537 Depon hülyeséget írnak a bolt biztos 1000 éve nem frissíti a listáját.
pl.: ITT egy űj bolti ár (bár én ennyit sem adnék ezért a lapért).
Illetve milyen infó érdekelne róla??? kis leírás -
kiafaszagyerek #6536 Sziasztok!
Valaki tud némi infóval szolgálni egy ASUS P4S8X-X-es alaplapról?
Ja, és miért 124 ezer a depón?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#6535 Hát akkor innentől akár át is fáradhattok ide: Melyik tápot? köszönöm ;) -
#6534 én mivel régóta vágytam 1 kisfogyasztású tápra ezért vettem ilyen drágát
igaz sokat nem spórólok de megéri, hogy 5évig nem kell izgulnom és még extra halk is
FSP BlueStrom2 500W akartam de mivel nem 80Plus-os akkor hiába az akár 85% hatásfok ha én nem max terhelésen használom és az FSP-re a legjobb helyen is 3évet adnak és morgós 1 kicsit a ventijen 16eFT helyett megérte 18eft-ot ezért a táp (Corsai )kifizetni mindenkinek csak ajánlani tudom
és aki ilyet vett kivétel nélkül ezt ajálnja -
#6533 Ok, módosítok. 20k-ig én is hajlandó vagyok pénzt adni. -
Livius #6532 Számomra egy 15k-s táptól kezdődik a jó táp. Ha most vennék Maximum 20k-t költenék rá. Azér az tény hogy a 40k-s már inkább egy komoly server gépbe való. Ami 24/7 ben megy. -
#6531 anno behoztak a boltba 1 villámcsapott gépet, nem a hálózaton hanem a modemen keresztül kapta meg az áldást, PCI foglalat mellett az alaplapi hangchip cucc, szó szerint felrobbant, a borítás 1 darabját a tápból ráztam ki, ilyen tapasztalatok után szerintem nem fölösleges pénzkidobás az ilyesmire költeni. -
#6530 Szünetmentes+aktív PFC-s táp. Nem kell több. -
#6529 Bakker végre nem b@szogatod az embert... Ebben teljesen igazad van, tápon ne spóroljon az ember. Arról van szó hogy nem heroin árért is lehet kapni minőséget. -
zoolee #6528 Nekem sincsen drága tápom, de a védelemért mindent. -
#6527 na ja szünetmentes túlfesz védő az is alap. -
#6526 na f@szán offoljuk az intel topikot. -
#6525 nincs drága alaplapom, procim, VGA-m vagy ramom, de a táp ha nem minőségi megölhet mindent, ennyire egyszerű a dolog...... -
#6524 hajrá... -
#6523 Én csak annyit írtam hogy SZERINTEM 20k drága egy tápért. Erre jön a sok játszani az agyát hogy neki drágább van. -
zoolee #6522 Ajj, b@zmeg! Ne maszkásodj már!
Te is kezded átvenni ezt a gyökér skint.. -
Livius #6521 Én mivel hogy féltem a gépem alkatrészeit, inkább megveszem a drábikkat, és a Márkásabbikat, ha megtehetem, sőt én vettem egy villám védőt is annak idelyén. -
#6520 Ja, te vagy a menő gyerek a vízhűtéssel.. Nem is akármilyen: ZALMAN (fanless!). Ilyen qrvára menő emberkének csak 30k-s tápja lehet... -
zoolee #6519 Na ez nem így van..-.-
Azért drága valami Mert MÁRKÁS és mert nem olyen technika van benne mint az alsó kat aljába, hanem PL vízhűtéses táp azért 80 mert márkás és mert benne van a technika...
És kinem szarja le? Akinek van 40 k ja tápra annak van, akinek van 35 k ja tripla SLI s GTX re annak van..Ennyi.. -
#6518 Baz+ az ilyen emberek miatt drága minden. Drága, de a birkája úgy is megveszi.. Miért? Mert drága. -
#6517 Szar a bolt. Keresgélj tovább Gondolom a Chieftecemnek viccből 5 év. -
Livius #6516 Ha megnézed hogy milyen alkatrészek vannak egy 40k-s tápban, rá jössz mitől drágább a Teljesítményen kívül is. -
Livius #6515 Hát itt csak a Corsairnek van 5 év garis tápja. Érdekes -
#6514 pontosan hány száz vagy ezer táppal volt eddig dolgod? hogy ilyen qrvára értesz hozzá? -
#6513 Nem egy gyártó ad 5 év garit és jéééé, a tápjuk a Corsairnél olcsóbb... Nahát.. -
Livius #6512 Mér szerinted mér adtak a tápjára 5 év garit? Valószínű nem azért mert nem megbízható. -
#6511 "Minél drágább annál megbízhatóbb"
Kösz. Rég olvastam már ekkora f@szságot... -
Livius #6510 Azér a tápnál nem véletlenül vannak a 25k sok is. Minél drágább annál megbízhatóbb. -
#6509 Ne emészd magad, senki sem tökéletes -
#6508 mert? nekem 29 volt az enermax, és gondolkodás nélkül kifizetem érte mert tudom hogy jó. -
#6507 20 kiló, drága egy tápért. Még ha Corsair is -
#6506 aláírás elírva: CorsairVX560 -
#6505 Hát annyit valóban nem láttam még :) hibás bejegyzés..
Garancia igen. most vettem 3 napja, de persze nincsen nekik több raktáron, ezért várnom kell egy hetet. addig ki kell birnom 1 G rammal :)
Mondjuk a vista megzabálja kapásból, úgyhogy Crysisozni pl nem tudok normálisan.. -
zoolee #6504 20 ezer rugó???
LOOOL a világ életbe nem láttál te még annyi pénzt.:S
Max 20 rugó, nem 20 000..
És akkor most mivan azzal a hibás rammal?Gari? -
#6503 Halk, és nagyon esztétikus darab. Harisnyában vannak a kötegek, minden csatlakozóból van bőven elég. Kurv.a nehéz!!! És egy tasakocskában jött mint amiket a mobilokhoz adnak :))) És természetesen gond nélkül visz mindent és nem kell aggódni ha folyamatosan megy. 5év gari.. az nagyon jó(már csak ezért is megéri a 20000 rugó)! -
#6502 halk a táp?
tetszik? irj róla vmit! -
#6501 Nem kell ezen sokat gondolkodni :) -
#6500 ilyen hamar vettél tápot? -
#6499 Nos megvettema corsair tápot és valóban k va jó. A hiba viszont nem a táp volt, hanem az egyik ram hibás és emiatt nem indult el az egész.. ilyet sem hallottam még hogy hibás ram.. de minegy :) most minden fasza, megy az új gép:)