9499
Intel
  • zoolee
    Teljesen igazad van, én is gondolkozok rajta, csak most előbb vennék egy normális , LCD t, mert kifolyik a szemem a CRT től, még ha 85 HZ n megy akkor is.
  • mycso
    Depon hülyeséget írnak a bolt biztos 1000 éve nem frissíti a listáját.
    pl.: ITT egy űj bolti ár (bár én ennyit sem adnék ezért a lapért).

Illetve milyen infó érdekelne róla??? kis leírás
  • kiafaszagyerek
    Sziasztok!
    Valaki tud némi infóval szolgálni egy ASUS P4S8X-X-es alaplapról?
    Ja, és miért 124 ezer a depón?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • mycso
    Hát akkor innentől akár át is fáradhattok ide: Melyik tápot? köszönöm ;)
  • MaSzKa
    én mivel régóta vágytam 1 kisfogyasztású tápra ezért vettem ilyen drágát
    igaz sokat nem spórólok de megéri, hogy 5évig nem kell izgulnom és még extra halk is

FSP BlueStrom2 500W akartam de mivel nem 80Plus-os akkor hiába az akár 85% hatásfok ha én nem max terhelésen használom és az FSP-re a legjobb helyen is 3évet adnak és morgós 1 kicsit a ventijen 16eFT helyett megérte 18eft-ot ezért a táp (Corsai )kifizetni mindenkinek csak ajánlani tudom

és aki ilyet vett kivétel nélkül ezt ajálnja
  • Solten
    Ok, módosítok. 20k-ig én is hajlandó vagyok pénzt adni.
  • Livius
    Számomra egy 15k-s táptól kezdődik a jó táp. Ha most vennék Maximum 20k-t költenék rá. Azér az tény hogy a 40k-s már inkább egy komoly server gépbe való. Ami 24/7 ben megy.
  • Punker
    anno behoztak a boltba 1 villámcsapott gépet, nem a hálózaton hanem a modemen keresztül kapta meg az áldást, PCI foglalat mellett az alaplapi hangchip cucc, szó szerint felrobbant, a borítás 1 darabját a tápból ráztam ki, ilyen tapasztalatok után szerintem nem fölösleges pénzkidobás az ilyesmire költeni.
  • Solten
    Szünetmentes+aktív PFC-s táp. Nem kell több.
  • Solten
    Bakker végre nem b@szogatod az embert... Ebben teljesen igazad van, tápon ne spóroljon az ember. Arról van szó hogy nem heroin árért is lehet kapni minőséget.
  • zoolee
    Nekem sincsen drága tápom, de a védelemért mindent.
  • Punker
    na ja szünetmentes túlfesz védő az is alap.
  • Solten
    na f@szán offoljuk az intel topikot.
  • Punker
    nincs drága alaplapom, procim, VGA-m vagy ramom, de a táp ha nem minőségi megölhet mindent, ennyire egyszerű a dolog......
  • Solten
    hajrá...
  • Solten
    Én csak annyit írtam hogy SZERINTEM 20k drága egy tápért. Erre jön a sok játszani az agyát hogy neki drágább van.
  • zoolee
    Ajj, b@zmeg! Ne maszkásodj már!
    Te is kezded átvenni ezt a gyökér skint..
  • Livius
    Én mivel hogy féltem a gépem alkatrészeit, inkább megveszem a drábikkat, és a Márkásabbikat, ha megtehetem, sőt én vettem egy villám védőt is annak idelyén.
  • Solten
    Ja, te vagy a menő gyerek a vízhűtéssel.. Nem is akármilyen: ZALMAN (fanless!). Ilyen qrvára menő emberkének csak 30k-s tápja lehet...
  • zoolee
    Na ez nem így van..-.-
    Azért drága valami Mert MÁRKÁS és mert nem olyen technika van benne mint az alsó kat aljába, hanem PL vízhűtéses táp azért 80 mert márkás és mert benne van a technika...
    És kinem szarja le? Akinek van 40 k ja tápra annak van, akinek van 35 k ja tripla SLI s GTX re annak van..Ennyi..
  • Solten
    Baz+ az ilyen emberek miatt drága minden. Drága, de a birkája úgy is megveszi.. Miért? Mert drága.
  • Solten
    Szar a bolt. Keresgélj tovább Gondolom a Chieftecemnek viccből 5 év.
  • Livius
    Ha megnézed hogy milyen alkatrészek vannak egy 40k-s tápban, rá jössz mitől drágább a Teljesítményen kívül is.
  • Livius
    Hát itt csak a Corsairnek van 5 év garis tápja. Érdekes
  • Punker
    pontosan hány száz vagy ezer táppal volt eddig dolgod? hogy ilyen qrvára értesz hozzá?
  • Solten
    Nem egy gyártó ad 5 év garit és jéééé, a tápjuk a Corsairnél olcsóbb... Nahát..
  • Livius
    Mér szerinted mér adtak a tápjára 5 év garit? Valószínű nem azért mert nem megbízható.
  • Solten
    "Minél drágább annál megbízhatóbb"

Kösz. Rég olvastam már ekkora f@szságot...
  • Livius
    Azér a tápnál nem véletlenül vannak a 25k sok is. Minél drágább annál megbízhatóbb.
  • Solten
    Ne emészd magad, senki sem tökéletes
  • Punker
    mert? nekem 29 volt az enermax, és gondolkodás nélkül kifizetem érte mert tudom hogy jó.
  • Solten
    20 kiló, drága egy tápért. Még ha Corsair is
  • MaSzKa
    aláírás elírva: CorsairVX560
  • Col Andrew
    Hát annyit valóban nem láttam még :) hibás bejegyzés..

Garancia igen. most vettem 3 napja, de persze nincsen nekik több raktáron, ezért várnom kell egy hetet. addig ki kell birnom 1 G rammal :)
    Mondjuk a vista megzabálja kapásból, úgyhogy Crysisozni pl nem tudok normálisan..
  • zoolee
    20 ezer rugó???
    LOOOL a világ életbe nem láttál te még annyi pénzt.:S
    Max 20 rugó, nem 20 000..
    És akkor most mivan azzal a hibás rammal?Gari?
  • Col Andrew
    Halk, és nagyon esztétikus darab. Harisnyában vannak a kötegek, minden csatlakozóból van bőven elég. Kurv.a nehéz!!! És egy tasakocskában jött mint amiket a mobilokhoz adnak :))) És természetesen gond nélkül visz mindent és nem kell aggódni ha folyamatosan megy. 5év gari.. az nagyon jó(már csak ezért is megéri a 20000 rugó)!
  • MaSzKa
    halk a táp?

tetszik? irj róla vmit!
  • Col Andrew
    Nem kell ezen sokat gondolkodni :)
  • MaSzKa
    ilyen hamar vettél tápot?
  • Col Andrew
    Nos megvettema corsair tápot és valóban k va jó. A hiba viszont nem a táp volt, hanem az egyik ram hibás és emiatt nem indult el az egész.. ilyet sem hallottam még hogy hibás ram.. de minegy :) most minden fasza, megy az új gép:)