INTEL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem minden a motor, kell 1 jó kasztni és 1 jó alváz, ha az alváz puha, akkor elcsavarodik a végére meg annyira puha lesz , hogy 1 szerûen vezethetetlen lesz....Szal valszleg túl puha az audi alváza..Vagy csak hosszabb vagy rövidebb az áttétel...

MaSzKa
azt mondom aki nem hiszi el: vegyen ugyanannyiért gépet a alsó és középkategóriába intel és amd-ból

és nézzem meg melyik a gyorsabb

az meg hogy tuningolni lehet:
nézd meg a világon eladott számítógépekbõl ?-n tuningolnak (max 10%)
tuning= elöbb tönkremegy, instabilabb,többet fogyaszt, drágább alkatrészek kellenek

az autóba is így van - nem fog valaki (átlag) autót tuningolni amivel munkába vagy hétvégén járkál csak ide oda a családdal, mert nincs értelme

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Az, hogy ati..XD

JAG1
Szted kit fogsz meghatni a szaros excel táblázatoddal?
:-)
Seperc alatt gyártok egyet, amiben gyökeresen eltérõ eredmények vannak.
Igazi szakemberek gondolom neked nem ellenfeleid. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

MaSzKa
ezkörülbelül olyan márhogy hiába irok valós teszteket senki nem hisznekm

pl audi(440hp) vs bmw(420hp) hiába van az audi-ba +20LE ha a Nürburgringen a BMW jobb köridõtt megy

JAG1
Te meg a másik fele vagy. Mi baj lenne az X1950Pro-val?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Ne már..jó az a gép..csak azt az ATI karit tolnám fel neki, mert az télleg dzsuva..
A többit elvinném dánlód mösínnek.😊

Punker
én ma xkötelet veszek neki, a gépet meg inkább keresztbe a seggébe toljuk fel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dehogy dobjuk ki az ablakon, teljesen jó gép az, csak a hülyélye nem érti meg, hogy uningolni kell..-.-

Wanax
Srácok, menjünk már oda hozzá és dobjuk ki a gépét az ablakon (remélem a 10en lakik 😊 ), és vegyünk már neki egy rohadvány AMD, csak végre kussoljon már el... Jószívú vagyok, állom a felét az új gépének, úgyis olcsó lesz, mert azt mondja az AMD olcsóbb...
Maszka: ez van, ilyen a világ, az Intel ennyiért adja a prociját az AMD meg annyiért, ha irsz még 500 kommentet ez akkorse fog megváltozni, hameg nem tetszik az Intel proci, NE VEDD MEG!

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

De nem érti meg, hogy 1 olyan teljesítményû procit vett, ami NEM ALKALMAS JÁTÉKRA..

Maszka:
Amúgy szerintem senki se mondta itt neked, hogy 2xxx et vegyél..
A 2xxx tuning nélkül semmit se ér....
Szóval ne keverd itt a szart légyszívas...
Mert már 1 re nagyobb szánalmakat írsz, hogy intel így-úgy szar, meg, hogy összerakásnál jobban kell vigyázni..LOL...mert az intel az "precíziós" nem ilen ahogy esik puffan és jé müködik valahogy mint az AMD..

De te mit vársz 1 leg gyengébb C2d tõl??? monnd már el PLZ!!!!
De nézzük meg pl a leg gyengébb AMD t X2 est és ezt a c2d t....
Simán otthagyná ez a c2d...

JAG1
Itt inkább az elfogultság és a tudatlanság szerencsétlen párosítása ütközik ki. :-)

Punker
ez az egyik fejezet a Maszka harca a világ ellen címû könyvbõl, hiszen nem õ hanem az egész világ aki hülye 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

2007 vége van, hogy jön ide a Celeron D?
Amúgy meg a tesztek alapján megint játékfüggõ, hogy AMD-n vagy C2D-n fut e jobban. Ha jól tudom a Source pl. jobban csúszik Intel procinál.

MaSzKa
annak aki most processzor és alaplap vásárlásra adja a fejét

tugyiti
kinek akarsz és mit bebizonyitani?
MaSzKa
de az már egy másik teszt

ilyenkor elgondolkozok azon minek vettem én hülye intelt
nem kellett volna rátok hallgatni, mert nem volt igazatok; c2d 40eft alatt nem tud annyit mint 1 X2 ugyanabba az árba

és nekem még ez a mutatvány +15eft-ba került (tiszta pénzkidobás)

aki gépet vesz újat és nem tudja amd vagy intel annak tanácsolom jól gondolja meg mert az olcsóbb régióba egyértelmûen jobb választás lehet az AMD hosszútávon is

MaSzKa
a AMD Sempron 64bit 754 Venice 256kb E6 földbedöngöli a celeronD-t még feleannyiba kerülö alaplappal is

MaSzKa
akárhogy nézzük a fél évvel ezelött windsor magos gépen gyorsabb volt mint az új intellel szerelt pedig ebbe 2x annyi ram van

mi lett volna ha a vele 1 árba levõ 4000+ brisbane.al hasonlítjuk össsze(még gyorsabb lett volna az amd)

tehát intel 1 lassú szar többet fogyaszt és sokkal többe kerül és jobban kellett vigyázni összerakásnál

egyedül ami pozitívum hogy tuningolni jó lehet

MaSzKa
saját teszt

Nekem szegény anyám 1x nyúlt a gépemhez, mikor nem voltam otthon. Hasonló tüneteket produkált és végelegesen megdöglött az IE a gépen, ma sem tudom mitõl és hogyan. Full reinstall javította csak meg. Szegény soha nem ment a gép közelébe, pedig szívesen megtanítottam volna használni HA ottvagyok.

Azért utánajártam, lehet elírtam a témát, de nevezett prociverzióból 2, 4 ÉS 8 magosakat fognak gyártani. Gondolom HT max. Xeon meg EE szériában lesz ...

Nem akarok több büntetõ pontot ugyhogy elég lesz ennyi: *************************************************************************************************** !!!!!!!!!!!

Gabesz amd64
mutterod máris többet ért a géphez mint Te...

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

<#hehe>

Istenem...
Anyámat leengedem a géphez netezni (53 éves fingja nincs hozzá csak tapogatozik..)
Erre mivan? Visszakapom a gépet..
16 spyware a gépen
1 vírus
Internet exlorer címsor deaktiválva
óra átállitva
másik háttér
hát bazd+... erre néz mondja hogy ezt nem tehette õ mert nem ért hozzá..omfg...

Nem vittem be a gépet... elõször megnézem hogy mien az uj xp vel...

Én elvoltam az én 2,8 asommal 1 ideig.<#hehe>

Azért, mert az az e6850 alapon is 1-2 FPS el megveri a 2xxx et tuningolva, és akkor hol a tuning? Ha meglátnád azt tuningba seggresenél.

Hülyevagy ember? Most kb a dollás 179 ft..
ez nagyonkevés..Szinte már rekord.:S

És mit mondtak a szervízben a szakemberek?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Jah zoolee az Officra tökéletes volt.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Punker
hát.....

Punker
egyre szánalmasabb dolgokat találsz ki....

Azért cerka d az már egész tiszteségesnek volt mondható.

Azért mert én Intel buzi voltam és az is leszek, de most eljött a mi idõnk, és mi oszthatjuk az észt az AMD nek.

Livius bekaphatod a megjegyzésed...nem midnenhez értek pc ben de amire használom azt tudom és jólvan. Másrészt meg holnap kapom meg az eredti windowst (legalábis a cd eredeti xd), akkor dõl el hogy dll fájl hiánya okozza ezt az egészet vagy sem...

MaSzKa
nagyon értesz hozzá
akkor miért nem AMD-t vettél mert abba az idõbe nagyon szarok voltak az intet p4-ek

nekem is volt celeronD eladásból

Nem...😊
Ha már eddíg intel es voltam nem váltok szarra..-.-

Akkor add el a lapodat is. És vegyél egy Gigabyte-ot. A hûtõvel meg mit foglalkozól? Egyszer berakod aztán nem nyúlsz hozzá többet. Vagy neked a gép szétszedése és összerakása a hobbid?

MaSzKa
a hûtõfelfogatás se tetszik

meg én sose szerettem az intelt (nekem mindig olcsó amd jutott és meg is voltam elégedve)

meg ez az p35 intel chipset betegség se nagyon sok alaplapnál van sajnos

Nah de nem tudja mindenki megtuningolni úgy, és vedd figyelembe hogy ezek is húzhatóak, és akkor már nem tudod elérni azt a szintet a 21xx-el amit az e6850 vagy e6350 tuningolva.

Punker
szerintem add el, az árából vegyél 1 kötelet és kösd fel magad 😊

Hidd el, ha megveszed ezt, akkor már nem fogod többet szidni az Intelt.

MaSzKa
de ha nem lesz jobb akár csak 2x is akkor
te kifizeted nekem a felárat

mert én valahogy nem hiszek neked

egy egyik ph addikt rá van bukva a procimra mert írtam alapfeszen megy 1600@2800-at gyári aluhûtõvel

azt irta ha megy 1.45-ön 3200mhz-t akkor megveszi egybõl
én meg tudnék venni e6320-at

de sok helyen olvastam semmivel nem jobb a 6xxx széria ha jól meg van tuningolva a 21xx

többször linkeltem teszteket már ahol simán lenyomta a e2160 3300mhz-n a e6850-et, akkor meg mi a fenének fizzesek ki 4x annyit

Ezér kell gyorsan megvenned.

Punker
hát ha emelkednek az nem az Intel miatt van, Intel nem emelt árat, a dollár árfolyam most esett.....

Punker
ember értsd már meg hogy az egyik legkisebb procid van, mégis mi a f@szt vársz tõle? kb a cerka szint azért olcsó.