INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha minden igaz akkor halnap kapot 1 iyólyen hûtõt+ Corsair 450VX táp 5év gar dobozos tápot és akkor adok a procinak +a vganak is
az AC Freezer 7 Pro szétszedtem leszedtem róla a ragacsot megy rá ipari standard hõvezetõ paszta
1 kicsit ultradermel is kipoliroztam
rájöttem nem az AC ventija a hangos hanem az ahogy a lemállákonátfújja és mivelsûrûn vannak a lamellák ezért hangos ahogy áramlik a levegõ
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ha csak a procit nézzük akkor kb 3% az eltérés az amd javára
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Sõt, te kezted a flém et, anélkül, hogy figyelmesen elolvastad volna amit írtam..
Na mind1....
személyeskedtél
fikázzol mindenkit akinek AMD-s gépe és jobb lesz ha befejezed,mert unalmas már
attól még h fiatalabb vagy illemet is tudnod kéne...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
a ph-n addik-tok örültek neki hogy erre törexem
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Stilus
tudod kit hülyézzél le!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ha viszont igen akkor gratulálok a szüleidnek a neveltetésedhez!Adod itt a tanácsokat a hatalmas szakmai háttereddel...
vegyél vissza a stílusodból öcsi!
http://prohardver.hu/teszt/hazai_palya_hajra_elott/vga-piac.html
Amugy 1024es felbontásban pl én már nem játszom már vagy két éve. Élsimiítás nélkül sem.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ha lesz idõm akkor megpróbálom 6x-os nál lejjeb vinni a szorzót
állítólag RMClock utility -val meglehet
amd-t levitt valaki vele 4x-esre
amit összeraktam gép 1028x768-ba max grafikán élsimitás nélkül kifogástalanul fut a stalker 2600xt-n
ugyhogynem tudom mit magyarázol zoleee!
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy a ramok olyan überek, hogy sokkal szarabb késleltetésû ddr2 (3?) ramokat is leverik sebességben, úgyhogy az sokat dob.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
jah nem tudod megmondani,mert sose használtál AMD-t akkor meg minek pofázol bele h zenehellgatásra elég heh?
egy smiley-t odatehettél vóna... ^^
De most megkérlek valamire.
MEnj be a boltba, és vegyél 1 c2d e 6320 ast vagy egy 6420 ast..Azt meg add el vagy dobd ki..😉
Állíts mindent alapra a gépedben, tedd bele, és meglátod, hogy ez alapon szinte megveri a 2140 est....
És a fikázásnak,nyávogásnak legyen már vége..!!!
És ne hogy már sajnáltasd magad a sors így hozta, mert tudtál volna simán mást venni, senki se szoritott fegyvert a fejedhez hogy csak ezt a c2d-t veheted meg!
azt még a nagyonrégi 3800+ is elveri 10-bõl 9x :-(
tehát azzal járta m volna a legjobban ha csak ramokat vesze a régi gépbe
Nem értelek....
-azért vettem azt, mert az volt a leglocsóbb
Gondolom nem kényszerített senki, hogy amd helyett intelt vegyél???
-a sors kényszerített, mert nem volt amd-hez megvásárolható jó alaplap
de ezt már leirtam többször is
Ha nem szereted ill. nem akarsz tuningolni akkor miért a 2140-et vetted???
Nem értelek....
Amióta megvetted a szar lapod (aminek ha utánaolvastál volna tudhattad volna, hogy milyen próblémái vannak)
és megvetted a procid (a legkisebb c2d), azóta csak fikázol itt mindent, meg lassú neked, stb....
Gondolom nem kényszerített senki, hogy amd helyett intelt vegyél???
Illetve ha intel kell és nagy teljesítmény, akkor néztél volna valami nagyobb c2d-ot és valami stabil jó lapot hozzá.
Ennyi...
A saját hülyeséged (rossz választásod) miatt szitkozódsz már itt hetek óta!
Tényleg nem értelek, hogy konkrétan mi is a bajod (ennyi erõvel szidhatnád saját magad).
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
a sajáttervezésû vízhûtésem is a vitrinbe parkol már 2éve:-(
amugy menne szerintem 1.5V-al 3100mhz is csak ki tudja meddig
szerintem ugy 5évet azért kibirna
mert volt olyan a ph-n aki gyári hûtõvel megadta neki a 1.5V-ot
sokat olvastam forumokon mire ezt megvett mindenki írta milyen jó meg minden
azt mikor megvettem tapasztaltam alapon még lassabb mint a régi 1-1,5éves kontrukciós windosor 3800+ és potyára dobtam ki 15eFT-ot
nekem fontos a stabil gép és a kis fogyasztás
azért vettem ezt mert már 1.5 hónapja gép nékül voltam nem birtam várni örökké
Most is csak Abit AN52-es alaplapot lehet kapni sehol nincs KN9 Ultra - ami nagyon bevált