9499
Intel
-
#6859 -
#6858 :D -
fittyfene #6857 Az új E8X-es széria tuningolhatóságának példája:
Ha már volt bocsi!
Tuning -
#6856 Ez meg egy E6300 egy foscsomó 7k-s i945p-s asus ban ;) KÉP -
#6855 Abit lappal a Q6600 G0
-
#6854 bizonyos oldalakról nem lehet képet belinkelni :-( ide
szóval ez Abit lap
-
#6853 -
#6852 bocsi
de meg tudtad volna nézni át kell másolni egy msáik ablakba
-
#6851 sárga béka -
#6850 -
#6849 -
#6848 amúgy most a Micron a menő ram a márkás tuningchippeken
a Samsung a DDR3-ra összpontosít -
Inquisitor #6847 Ugyanolyan chipnek, hacsak nem gyári hibás, de olyat meg értelmes gyártó nem ad ki, vagy más típússzámot kap, ugyan azon időzítéseket tudnak ...
Másrészt ahogy elnéztem nyákokat, láttam olyan nyákot amire 3-4 márkás, meg 6 noname ram is épült. Sz'al esélyes, hogy azt nem is a ramgyártók csinálják. Persze ha egy noname Samu és egy eredeti között kellene választani, akkor inkább utóbbi. Mostani ram áraknál nem hiszem, hogy érdemes nonaem ramot megvenni, nem? De akkor már inkább Corsair, Geil, Mushroom, stb. :D -
#6846 minőségi hátránya van
pl a nyák is vacak
mások az időzítései -
#6845 Akkor mi a hátránya egy eredeti Samsung RAM-al szemben, ha a tuning nem számít? -
#6844 semmit nem okoz
úgy mint a hdd-knél a bad sectrorok le vannak tiltva mivel 100%-os tányért nem lehet csinálni
a bios tárolja a rossz sektorokat és oda nem ír -
#6843 "chip nem müködö regiszterei le vannak tiltva"
És akkor ez mit okoz?
Everest tesztben nem tűnik lassúnak.
-
#6842 sztem teneked fingod sincs róla
itt már 1x kitárgyaltuk a ram vagy a memória topicba
chip nem müködö regiszterei le vannak tiltva -
#6841 az kizárt
azok nem eredeti Samsung ramok voltak
ott van a képen látszik az eredeti samsung ram ismérvei
ami nektek volt az hamisítvány lehetett
kérdezd meg dara-t itt az sg-n -
#6840 dettó, nálunk is ugyanez volt a tapasztalat mással nem szeretett együtt menni, elixir nem válogatott viszont. -
#6839 Ha selejtes lenne, akkor el se indulna a gép.
Azok a memóriák annak jók, akik nem tuningolnak. Van rá 3 év garancia.
Nekem nincs vele problémám. Nincs semmi fagyás. -
Inquisitor #6838 Évekig árultunk eredeti Samu ramot régi melóhelyemen, pont olyan sz*r volt mint a Samu matrica nélküliek, pont olyan sok jött vissza gariba.
Persze ez 2-3 éve volt és anno a vinyóik is übersz*rok voltak régen, most meg tök jók.
Viszont az még most is tuti, hogy a Samu ramok vagy samu chipes ramok a legrasszistábbak, ha másik rammal kéne együttmüködniük. A sokak által ok nélkül köpködött elixir ramok pl. tök jól mentek bármilyen más rammal is ... -
#6837 azért nincs rajt matrica mert csak annyi köze van a samsunghoz hogy a selejtes chippeket felvásárolják az ráforrasztják 1 fos nyákra
azt a sok hülye azt hiszi samsung ramokkal van dolgo holott nem -
Livius #6836 Csak sokhelyen oda adják, és nincs is rajta a samsung matrica. Na ehez nár kell pofa. Pl.: Aqua egy ilyen jó hely. -
#6835 az nem samsung ram amire te gondolsz az noname
Samsung ramok a legjobbak
az eredeti Samsung Made In Korea-nál nincs jobb az tutti!
-
Livius #6834 Nah és a SAMSUNG ram? Mindenki fikázza mert nem lehet húzni, én ilyenkre gondoltam. -
#6833 3ghz alapfeszen elérhető simán ennél több felesleges úgy vettem összre
hába megy 3300Mhz-n a Crysis 1.1 semmivel nem fut jobban csak a 3Dmark06 lesz több -
#6832 bármilyen ram elég 1 kis tuninghoz
de sztem Geil Ultra, A-Data Extreme 2GB 4-4-4-12 volt 14-15eFt körül ennél olcsóbbat nem érdemes venni főleg hogy ezekre kb 5év gari is jár
alaplapból iP35 ajánlott a tuninghoz intelnél kicsit drágább mint az AMD tuningos alaplapok -
#6831 hát ha te olyan okos vagy és 10%-ért fizetsz 2,5X annyit akkor gratulálok
mindjárt meg is keresem az a tesztet -
zoolee #6830 És az nem elég? -
#6829 Ph-n volt egy teszt.
Azonos órajelen járó processzorok közül az egyik 2 megás, a másik 4 megás volt és csak 10-15%-al volt gyorsabb a 4 megás. -
zoolee #6828 Fél mega nem is fog számítani..De 1 és 2 és 2 és 4 közt jelentős a külömbség. -
Livius #6827 Jah és mondjuk, ha te tuningolsz, akkor mennyi plust kell költeni egy tuningra alkalmas alaplapra és Ramokra hogy jól tudjad húzni? Mert ilyen szempontból vehetnél egy nem tuningos alaplapot és sima ramokat kevesebbért és a plusz pénz helyett a drágább CPU-t. -
#6826 Nekem is G0 E6550 van, majd az új karihoz kap egy kis tuningot. -
#6825 Kicsi Tuning:
E6550 B3
E2160 L2
Nagyobb Tuning:
E6550 G0
E2160 M0 -
#6824 pl E2160 M0 az is megy 3400Mhz-n ebbe a formába -
Livius #6823 Nah akkor még is jobb mint az E2160. -
#6822 3400Mhz de ott már csak a tesztek futottak le
és beta bios volt akkor az alapomon -
Livius #6821 És mekkora volt a maximum órajele? mert logikus lenne hogy az E6550 tovább növelhető mint az olcsobbik. -
#6820 írtam már azt is felhúztam 2,33-ról 3ghz-re