9499
Intel
-
#7699 Fél év lol odébb lesz az még.Egy erős kétmagos még bőven elég. -
mikiking #7698 jo erre gondoltam én is .... de 1 fél év mulva már a 4 magos lesz az ütő,és akkor megint uj procit venni stb -
#7697 Én nem akarok beleszólni a fejlesztésbe, de sztem egy core 2 duo E8400as 3GHz procival jobban jársz most, mint egy négymagossal. Legalábbis ha játékra kell, akkor jobb a 8400as. A kétmagot jobban kihasználják még a mai játékok, mint a négyet.
Sztem 8400al, meg HD 4850el szuper gyors géped lenne. -
mikiking #7696 bocsánat,mellééé olvastam -
mikiking #7695 jo,csak ezt én nem értem,hogy mi..... mivel bővithető , meg mit jelent,hogy tuningos lap... nekem a cél ,hogy megvegyek egy alaplapot ( sajna nem vagyok otthon benne,egy olcsót kinéztem,azt linkeltem be ) , megvegyek egy 4 magos intelt (sajnos ebben sem vagyok itthon,de amit belinkeltem az gondolom nemrossz) és hogy a gyári hütővel 3 ghz re,vagy cseppecskét feljebb húzzam a procit... a kártyám azt most vettem,az jo ideig jo lesz.... és készülök még venni +2 giga 667 es ramot(mert 2 giga már van) . asszem ennyi. -
#7694 Mi az hogy az enyémbe nem megy bele a quad?
-Intel® Quad-core CPU Ready
- Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready -
Inquisitor #7693 Nem, de akkor vagy vehetsz kevéssé márkás, de tuningos P35 lapot, vagy márkás nem annyira tuningos P31 lapot alá, amik ugye mivel nem mATX-es lapok, jobban bővíthetőek. Szerintem. -
mikiking #7692 viszont ebbe nemmegy bele 4 magos ,amiet venni akarok -
mikiking #7691 nem fontos az integrált vga,mivel van egy hd 4850 em.... vagy félreértettem a kérdésed ? akkor jo volna amit leirtam ? vagy netán gyenge ? -
Inquisitor #7690 Magyarázkodás ON: Úgy értem az integrált Gf8200-es lap ELÖBB jött ki Intel procihoz, ehhez képest Asusból csak AMD verziót láttam ...
Maszka: Ezek hírek. Ha jó, ha nem. Akár mi is a véleményünk róla. És nem mellékesen a jelenlegi C2D árait lenyomhatja/ná nem kicsit. -
Inquisitor #7689 Picit régi és forró chipset, mennyire fontos az integrált VGA?
Amúgy érdekes, más gyártótól van már Gf8200-es lap forgalomban, Asus nem adott ki olyat? -
#7688 Biztos jó.
nekem ilyen van -
mikiking #7687 Ha szeretnék venni egy Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz BOX 8M és ahhoz egy ilyen alaplapot,akkor az jo lesz ??? ha veszem,akkor legalább 1,5 - 2 évig nem akarok cserélni. Ez jó lesz ? vagy ajánlotok valami más procit / alaplapot -
#7686 ennyire ráizgultál erre at új intel fosra? :D -
Inquisitor #7685 Galaxy(!!!) Full ATX-es Atom(!) alaplap, PCI-E 16x-os csatolóval
Ebből már egy olcsó HD képes VGA-val lehet igen nagyon kis fogyasztású videós gépet faragni. 100USD a várható ára. -
Inquisitor #7684 IDF - Ibex Peak show up with Socket 1160
És ime Intel prototípús a "szegény ember Nahalem" lapjára, s1160-as procikhoz, butított kétcsatornás memóriavezérlővel. (No, persze utóbbi a prociban ...)
Hát ez még kb. fél év. -
Inquisitor #7683 MSI X58 Eclipse: Welcome Back Turbo Button
More pics of Asus’s high-end X58 motherboard P6T Deluxe -
#7682 egyébként a 6550es nálam alapon 40-45 fok volt -
#7681 Állítólag normális.Azért melegszik jobban mert csökkent a fizikai magméret is, ezért hiába ad le kevesebb hőt, azt jóval kisebb területen teszi, és ezért nem lehet annyira jól hűteni -
mikiking #7680 #7671 azért valaki segithet -
#7679 Ahha, az van rajta.
-
#7678 pentium dual cores venti van rajta? Jó tudni.
Hát igencsak vékonyka a hűtőbordája.
-
#7677 Bár, ha az a vékony szar pentium-dualcores vacak hűtő van rajta akkor normális. -
#7676 Prohardveren meg azt írták normális.
-
#7675 Akkor valamit eltoltál..Mert alapon annak 30-35°nak kell lennie. -
#7674 Na megvan a 8400as proci.
Alapon 51 fok. -
#7673 Főleg, hogy egy 2 darabos, 2 gigás 1900 as ddr3 geil kit 80 k. -
#7672 phenom-ból csak 50-es végződésüt szabad venni -
mikiking #7671 van egy amd 4200 + (2,65 ) procim.... kivancsi vagyok a véleményetekre.... vegyek egy amd 4 magosat,az csak 9600 phenom jöhet szoba ,más nem megy bele a alaplapomba.vagy vegyek egy erős 2 magosat ( 6000+ ) . vagy marad ez,kb az éven minden game maxon fog vele menni (?) és várjak karácsonyig a nagy ár leesésekre,és vegyek egy uj alaplapot,és egy erős 4 magosat ??? ha ezt látjátok jónak akkor ajánlhatnátok valamit,ami nem is drága és jo is 1-2 évig. (alaplap + proci) -
Inquisitor #7670 Az a Prescott magban volt, amikor kijött a Prescott, az első tesztekben a sokkal hosszabb végrehajtó egység miatt a 2.8-as Northwood fele cachel rávert 8-10%-ot a 3.0GHz-es Prescottra. Aztán kijöttek az új SSE-re optimalizált szoftverek (jó gyorsan) és eltünt ez a difi ... -
#7669 én arra a ht-re gondolok ami a prociba rohadthosszú volt
és még a sempron 64 is agyonverte 3ad áron -
Inquisitor #7668 A P4 a Northwood magig nem volt rossz szerintem, a Prescott-ot kellet volna kihagyni, a Pressler megint nem volt olyan rossz, csak semmi értelme nem volt a C2D árnyékában, pláne annyiért megvenni. -
Inquisitor #7667 Nem mindegy, azért van szinezve szerintem, másrészt ugye elgé egyértelmű, hogy ebbe DDR3 megy és csakis az megy bele, mivel a memóriavezérlő a procikban van és CSAK DDR3-as verzió jön ki belőlük. És abból is minnél nagyobb ... 1600-2000MHz-es. :)
No, az nincs még olyan jó árban. -
#7666 magyarul szart se ér
olyan mint a p4 -
#7665 És ha veszek pl 3x1GB ramot ilyen alaplap esetében akkor az mindegy melyikbe teszem a 6 foglalat közül a ramokat??
Még szerencse hogy most fillérekért van szinte a ram. -
Inquisitor #7664 Azt jelenti, hogy ha full ki akarod használni a gép lehetőségeit, akkor nem kettesével, hanem hármasával kell bele ramot tenni. :)
Ennél csak a DX5400 chipsetes Xeon lapok dúrvábbak, ott négy csatornás a vezérlő, cserébe atomlassú és atomdrága 667-es FB-Dimm ramokkal megy, és négy csatornával is csak éppen kiszolgál 2db 4 magos procit ... -
#7663 Mit takar ez a háromcsatornás memoriavezérlő?? (Fogalmam sincs mert nem értek hozzá)
Csak azért kérdem mert ahogy írtad olyan lenne mint valami csoda! -
Inquisitor #7662 Gigabyte GA-X58-Extreme Intel X58 chipset mainboard preview
Aki most vesz vagy vett P45/X48 lapot, az ne nézze meg! :D
Úgy látszik naív vagyok, azt hittem picit késöbb jön a Nahalem dömping. Hát igen a 6 ramfoglalat ... vicces lesz ez a háromcsatornás memóriavezérlő, meg hozzá való ram kit. :) -
#7661 mekkoramár.xD mint egx p3 mas:d -
Inquisitor #7660 Intel Bloomfield 3.2GHz sample fotók ...