INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon komolyan....
2,66 on hozza azt amit a penryn 3,2-n, vagy 3,6 on, már nem emlékszem.
Saor Alba
284$ mióta sok?<#wilting>#wilting>
1. Using 2M/4M Pages When A20M# Is Asserted May Result in Incorrect Address Translations
2. Values for LBR/BTS/BTM will be Incorrect after an Exit from SMM
3. Incorrect Address Computed For Last Byte of FXSAVE/FXRSTOR Image Leads to Partial Memory Update
4. Fault on ENTER Instruction May Result in Unexpected Values on Stack Frame
5. Code Segment Limit/Canonical Faults on RSM May be Serviced before Higher Priority Interrupts/Exceptions and May Push the Wrong Address Onto the Stack
6. BTS(Branch Trace Store) and PEBS(Precise Event Based Sampling) May Update Memory outside the BTS/PEBS Buffer
Kezdésnek nem gyenge...<#wow1>#wow1>
Most már tényleg jöhetne a Via Nano.<#hehe>#hehe>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bár ha a fusion jól sikerül azzal akár komoly csapást mérhet.De intel sem fog tétlenkedni az tuti.
Next PC upgrade: 2022
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a választ elõre is köszönöm. márha valaki veszi majd a fáradtságot és utána néz nekem.
http://www.digit-life.com/articles2/roundupmobo/abit-bd7ii-raid-i845e.html
ezen a linken megnéztem, de nagyon sokat nem tudtam meg sajnos :-/ szóval az érdekelne hogy hány Mhz lehet vajon ennek a határa. márha van ilyen 😊 kösz elõre is mindent 😊
Just wanted to oc my Q9300. I'm using Zalman CNPS9500 CPU cooler and I'm going for 3.00GHz to 3.20GHz.
My case has it's side open and it's cooled with 2 x 120mm fans (front & rear) plus a 10inch table fan blowing
through the open side, directly to CPU and graphics card. Current idle temps of my CPU are 48C, 47C, 55C
and 48C and core #3 has always 3C - 4C more than the other 3 cores.
ezt írta srác egy fórumon ha nem hajtom akkor nekem is 55-57 a max de ha nagyoon meghajom 100% ra akkor 76😊😊 neki megy és még húzi akarja😊
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
55fok egyáltalán nem sok terhelve.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
ゾルターン
ゾルターン
Next PC upgrade: 2022
Tehát teljesen felesleges a csere.
Mennyiért veszed?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
2.4 Ghz
most akarok venni intel pentium 4 prescott 2.4 533 FSB 1 M cacha...
észrevehetõ lesz a változás???
lécci mondjátok el h mi a különbség a celeron proci és a prescott proci között??
Akkor visszatértek a régi minõséghez gondolom, mert egy single core-ost nem biztos hogy 2-3 éve ki mertem volna így próbálni.
Amúgy neked van egérpadod?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Új gép alatta!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"