9499
Intel
  • solo
    Mertazémá, megnéznem azt a králysziszt egy radeon 4870 CF en, vagy egy gtx 280 sli-n...
  • Solten
    Erre én is kiváncsi vagyok...
  • Solten
  • BiG G
    4ghz szinte biztosan
  • mikiking
    jo....akkor 2,6 ra állitom ha meglesz,hogylegyen olyan mint ez... és ha megveszemhozzá a hütőt (ami gondolom jo hozzá) akkor mi hozható ki belőle ?
  • BiG G
    az e7200-hoz, pont úgy mint az e8000-asokhoz olcsósított aluminium vackot adnak, szóval én azzal nemigen tuningolnék, jó ha alapon viszi.
  • mikiking
    Ugy néz ki lesz egy core 2 duo E 7200 procim... gyári hütővel fel tudom 3 ghztre húzni ??? mert csak akddig kéne amig lesz pénzem,utánna veszekhozzá egy Ac Freezer pro 7 hütőt,azzal könnyebb leszc,sak addig hajtsa ki a kártyámat.
  • solo
    Nemszeretem a sajtbucit :(
    Csirkefalatkák mellé adhatnák.
    Na, arra viszont én is kÍváncsi leszek, hogy mikor kijön, akkor 1 hónap alatt mennyit esik a "régi" cumók ára.
    Mert remélem lemegy minden nek az ára kb 305 kal, és akkor egy atom gépet lehetne összerakni : O
  • solo
    Nem is vészes, ha aztvesszük, hogy kezd összeomlani az Amcsi bankrendszer, és tőzsde a sok f@sz bankmiatt akik minden idiótának adják a kölcsönt-.-"
  • Tomsteel
    köszönjük Emese!
  • Solten
    Jó és akkor átváltod szépen euróra 1:1-ben ahogy kereskedőinknél szokás, máris kijön a ~70k-s ára.. ;)
  • Tomsteel
    Gigabyte X58 friss infók
  • Tomsteel
    Nemrég linkeltem a cikket:

"Az újdonságok közül a legolcsóbb modell a Core i7 920-as egység lesz, amely 284 dollár körüli árával jóval elérhetőbbnek mondható, mint a Core i7 965 Extreme, amelyet a gyártó a megjelenés napjától kezdve 999 dolláros áron fog értékesíteni."
  • Solten
    40k? Hogyne, az E8**-kat meg majd ingyen adják... ;) Vagy a sajtburger mellé.
  • Tomsteel
    azért ne ássuk már el, egyrészt ez a csúcsmodell, lesz egy 40k körüli modell is, plusz egy 100k-s is, ráadásul ezek a bevezető modellek, később bővülni fog a paletta !
  • MaSzKa
    pont ezért tudomást se veszek róla
  • Inquisitor
    Az a 999USD ár a súlyos. Plusz a lap ára ... meg a DDR3. Kb. ott indul, mint startnál az első i975/Q6600 kombó. Brrr.
  • solo
    Arra várhatsz...XD
    majd a sÍr mélyén üt nagyon az AMD kopoója a sok adóssággal.
  • MaSzKa
    én szeretném már lefosni a zintelt

jó lenne ha az AMD itt is nagyot ütne
  • solo
    Hááát, majd ha lemegy az ára akkor nézelődök, de majd mikor a mostani cuccok lesznak árilag padlón, akkor 2 atomgépet épÍtek: O
  • MaSzKa
    erre a procira nagy magasról sz@rok
  • MaSzKa
    z olaj ára nagyot emelkedett az amerikai pénz gyengülése miatt.

gondolom emiatt emelkedtek a pc cuccok árai is
  • solo
    Na, leher ráncigálni XDDD
  • Solten
    OFF: Sosem esett ennyit a dollár az euróhoz képest
  • solo
    Laptopba meg édeskevés....
    Tabletbekell ..csókolom: D
    És akkor már 2 gigán, és akkor egy gef 9500 GT mellé integrálva, és elégkomoly tablet lehetne belőle ocsóért, kis fogyasztással.
  • Solten
    Mi a vérnek, nettopba az egymagos is bőven elég és kevesebbet fogyaszt. "Húzzunk le több pénzt" kategória. Laptopokba viszont már jó gondolat.
  • solo
    Nagyon komoly:P 2 magos atom : D
  • Solten
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Intő példa az agy nélküli hitelfelvételre, báj jenki lakosság... Bár a nyomorék bankok is felelősek, szintén agy nélkül adnak hitelt.
  • Tomsteel
    OFF:

Íme az oka a béka segge alóli hírtelen feltörekvésnek
  • solo
    Ott vannak a linkben az árak-.-"
  • BiG G
    fogalmam sincs, de az elején buzidrága lesz minden a nehalemhez :D mint minden uj cucchoz... emberi árkategóriába sztem tavasszal fog süllyedni...
  • mikiking
    milyen árban lesznek kb . ?
  • solo
    Bocsánat! 8 giga ^^
  • Tomsteel
    annak aki már egy jóideje spórol rá
  • BiG G
    osztán kinek lesz pénze megjelenéskor i7-et, hozzá lapot, meg úgy 4 giga ddr3-at venni?
  • Tomsteel
    A két linkelésemből a tuning dolog volt a lényeges, azt tárgyalgattuk nemrég, arra meg nincs hatással az amerikai gazdaság :P
  • MaSzKa
    1 hónap alatt 150-ről felment 172ft-ra
  • solo
    Mióta?: O
    MIkor hételején néztem hétfőről keddre 0,25 öt esett:o
  • MaSzKa
    emelkedik
  • solo
    Jelenleg napról napra zuhan a dollár..