9499
Intel
  • Tomsteel
    összedobjuk? :P Kétlem, hogy év végéig meglesz az ezer darab, de hátha.
  • Abu85
    Ha ezer darabot rendelsz az Inteltől akkor megkapsz egy 920-ast ezen az áron is.
  • BiG G
    talán mert befagyott az ára. ez azt jelenti hogy már nem kapnak többet a gyártótól, és a raktáron maradt darabokat az akkori áron árulják továbbra is. megesik sokszor, 1 éve még volt 52 ezres pentium 4 3.2EE az edigital listájában is...
  • Solten
    57ezer Ft? Hehh jó vicc
  • Tomsteel
    Ebben a cikkben hangyapucányival olcsóbb árat említenek.
  • grebber
    Intel esetében ez nem mindig van így több mint 1 éves 6750-emet is majdnem annyiért árulják most is mint amikor anno vettem.
  • BiG G
    ezen meglepődik valaki? :D mindig horror áron vannak a legújabb cuccok, várni kell pár hónapot míg reális áron lehet kapni.
  • Solten
    Hehhe... 100k körüli árra tippeltem :) Pixmania szinte a legolcsóbb, hasonló árra számíthatsz a többi kalmárnál.
  • kirol
    Ó ráadásul persze ennek már új csatolófelülete van. :(
  • grebber
    Beírtam külföldi oldalakon ott is 75 ezer könryékén vannak ezek az intelek arra még rádobob a szokásos magyaroszági dolgokat és akkor ez a rendes ára.
  • Tomsteel
    Remélem ez csak a pixmania kapzsisága.
  • Tomsteel
    óóó, hogy ba***a meg a jóélet

Már elnézést, de valahogy nem ilyen ár szerepelt leggyengébb core i7-es mellett.
  • BiG G
    kk :D túl van tárgyalva ^^
  • solo
    Nemtudom: D Megszokás:D
  • BiG G
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miért írod a hosszú i betűt naggyal mindig? :) í versus Í

• solo
    Gyártástechnológia fejlettségét jelenti..
    Áltban minnél újabb annál jobban tuningolható, de nem mindÍg van Így.
  • asd16
    Üdv!

Egy kérdésem lenne!
    Az uj prociknál mit jelent a C0 meg E0??? mennyire fontos figyelembe venni vásárlásnal?
  • solo
    A dolog ott kezdődik, hogy azt a tépnak nevezett akármit száműzzed a gépből.Ilyen táppal tuningnak nem állunk neki:)

Másodszor, giga leppal soltent kell felkresni, ő mindent elmond szóról szóra:)
  • bandi007
    A komplett gépem a köv:

GIGABYTE 965P-DS3 ver 3.3
    INTEL E4400 2.0 GHZ
    2*2 GB KINGSTONE 800 MHZ
    ATI X1950 PRO 256 MB
    SAMSUNG 160 GB SATA
    PHILIPS 109B7 monitor
    MERCURY 550 WATT

Előre is THX
  • solo
    Elöször is, megmondod milyen lapod van, és akkor tudunk is segÍteni:)
  • bandi007
    ok de azt higyan lehet +csinálni ilyen hozzá nem értő embernek mint én????
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    mi van itt
    azt hittem már féláron adja az intel a cpukat :D
  • solo
    Ha tuningolsz sose winfosból.
    MindÍg biosból kell tuningolni.
  • bandi007
    Hy all!

Segítsetek abban légyszives, hogy honnan lehet letölteni vmi processzorhúzó progit....
    Ha 1általán van ilyen. E4400-at szeretném 1 kicsit turbózni.

THX
  • Solten
    Tommy, ne húzd fel magad...
  • Solten
    ?
  • Tomsteel
    Ne haragudj, nem akartalak hülyének nézni! Egyszerűen nem szerettem volna, ha félreértetek.
  • mycso
    Pedig azt tetted...mind1 (nekem meg muszáj volt reagálni rá, mert nem szeretem ha hülyének néznek ;) )
  • Tomsteel
    "Harmadik mondatod, szintén semmi köze a válaszomhoz, hiszen itt nem állítottál semmi..."

erre szerettem volna felhívni a figyelmedet, erre az ominózus 3.ik mondatra, leírtam, hogy függetlenül attól, hogy igaz-e az állítás(hogy tényleg egy optimalizálatlan szenny-e), és te erre írtad, hogy rossz példa volt, mert igaz az állítás.

Nem akartam elkezdeni ezt a "te ezt mondtad, erre én azt mondtam" játékot.

Ennyi történt, nem szerettem volna kötekedni.
  • BiG G
  • mycso
    "Attól még, hogy nem tudom megvenni, nem "szar" valami.
    Sokaknak a Crysis is azért volt optimalizálatlan szenny,(idéztem :D ) mert nem futott maxon a tesco gazdaságos gépén, és mert rádöbbent, hogy apuci nem vesz neki másikat. Ezt attól függetlenül írom, hogy egyetértek-e a minősítéssel, vagy sem."

Akkor értelmezem neked, mert látom csak szájalni tudsz...

Első mondat, semmi köze a válaszomhoz...
    A második mondatra válaszoltam igazából, hiszen erre írtam, hogy pont a crysissal nem érdemes példálózni (értem én, hogy a tecos gépeket hoztad fel példának, visszont ettől függetlenül tényleg optimalizálatlan)
    Harmadik mondatod, szintén semmi köze a válaszomhoz, hiszen itt nem állítottál semmi...

Szerintem szállj magadba, aztán gondolkozz el rajta, hogy lehet neked vannak szövegértési problémáid...
  • Tomsteel
    te pedig először próbálj meg értelmezni két mondatot, ha sikerült utána kezdjél pötyögni!
  • Tomsteel
    na ne röhögtess...

Félreértetek, de nem fogok magyarázkodni, kötekedni a legkönnyebb.
    További szép estét!
  • BiG G
    szerintem nem crysis-ért és nem is 3dmákért vesz valaki nehalemet, persze szigorúan SZVSZ ;-))))
  • Solten
    Jajj tényleg, de tapintatlan vagyok...
  • mycso
    Jajj olyan vagy....Lehet valaki azért vesz gépet, hogy a 3d mark-okat tolja rajta, végülis ez se rossz...
  • Solten
    Tán a vantage...? Krájzisz nvidiára optimalizált (GTX 280-al ment a teszt) valós alkalmazás a lényeg nem pedig a szintetikus sz@rok.
  • mycso
    Végig olvastam ;)

Azért is válaszoltam rá.
  • Tomsteel
    olvasd végig amit írtam légyszives