9499
Intel
-
#8139 összedobjuk? :P Kétlem, hogy év végéig meglesz az ezer darab, de hátha. -
Abu85 #8138 Ha ezer darabot rendelsz az Inteltől akkor megkapsz egy 920-ast ezen az áron is. -
#8137 talán mert befagyott az ára. ez azt jelenti hogy már nem kapnak többet a gyártótól, és a raktáron maradt darabokat az akkori áron árulják továbbra is. megesik sokszor, 1 éve még volt 52 ezres pentium 4 3.2EE az edigital listájában is... -
#8136 57ezer Ft? Hehh jó vicc -
#8135 Ebben a cikkben hangyapucányival olcsóbb árat említenek. -
#8134 Intel esetében ez nem mindig van így több mint 1 éves 6750-emet is majdnem annyiért árulják most is mint amikor anno vettem.
-
#8133 ezen meglepődik valaki? :D mindig horror áron vannak a legújabb cuccok, várni kell pár hónapot míg reális áron lehet kapni. -
#8132 Hehhe... 100k körüli árra tippeltem :) Pixmania szinte a legolcsóbb, hasonló árra számíthatsz a többi kalmárnál. -
#8131 Ó ráadásul persze ennek már új csatolófelülete van. :( -
#8130 Beírtam külföldi oldalakon ott is 75 ezer könryékén vannak ezek az intelek arra még rádobob a szokásos magyaroszági dolgokat és akkor ez a rendes ára.
-
#8129 Remélem ez csak a pixmania kapzsisága. -
#8128 óóó, hogy ba***a meg a jóélet
Már elnézést, de valahogy nem ilyen ár szerepelt leggyengébb core i7-es mellett. -
#8127 kk :D túl van tárgyalva ^^ -
#8126 Nemtudom: D Megszokás:D -
#8125 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért írod a hosszú i betűt naggyal mindig? :) í versus Í
-
#8124 Gyártástechnológia fejlettségét jelenti..
Áltban minnél újabb annál jobban tuningolható, de nem mindÍg van Így.
-
asd16 #8123 Üdv!
Egy kérdésem lenne!
Az uj prociknál mit jelent a C0 meg E0??? mennyire fontos figyelembe venni vásárlásnal? -
#8122 A dolog ott kezdődik, hogy azt a tépnak nevezett akármit száműzzed a gépből.Ilyen táppal tuningnak nem állunk neki:)
Másodszor, giga leppal soltent kell felkresni, ő mindent elmond szóról szóra:) -
#8121 A komplett gépem a köv:
GIGABYTE 965P-DS3 ver 3.3
INTEL E4400 2.0 GHZ
2*2 GB KINGSTONE 800 MHZ
ATI X1950 PRO 256 MB
SAMSUNG 160 GB SATA
PHILIPS 109B7 monitor
MERCURY 550 WATT
Előre is THX -
#8120 Elöször is, megmondod milyen lapod van, és akkor tudunk is segÍteni:) -
#8119 ok de azt higyan lehet +csinálni ilyen hozzá nem értő embernek mint én????
-
#8118 -
#8117 mi van itt
azt hittem már féláron adja az intel a cpukat :D -
#8116 Ha tuningolsz sose winfosból.
MindÍg biosból kell tuningolni. -
#8115 Hy all!
Segítsetek abban légyszives, hogy honnan lehet letölteni vmi processzorhúzó progit....
Ha 1általán van ilyen. E4400-at szeretném 1 kicsit turbózni.
THX -
#8114 Tommy, ne húzd fel magad... -
#8113 ? -
#8112 Ne haragudj, nem akartalak hülyének nézni! Egyszerűen nem szerettem volna, ha félreértetek. -
#8111 Pedig azt tetted...mind1 (nekem meg muszáj volt reagálni rá, mert nem szeretem ha hülyének néznek ;) ) -
#8110 "Harmadik mondatod, szintén semmi köze a válaszomhoz, hiszen itt nem állítottál semmi..."
erre szerettem volna felhívni a figyelmedet, erre az ominózus 3.ik mondatra, leírtam, hogy függetlenül attól, hogy igaz-e az állítás(hogy tényleg egy optimalizálatlan szenny-e), és te erre írtad, hogy rossz példa volt, mert igaz az állítás.
Nem akartam elkezdeni ezt a "te ezt mondtad, erre én azt mondtam" játékot.
Ennyi történt, nem szerettem volna kötekedni. -
#8109 -
#8108 "Attól még, hogy nem tudom megvenni, nem "szar" valami.
Sokaknak a Crysis is azért volt optimalizálatlan szenny,(idéztem :D ) mert nem futott maxon a tesco gazdaságos gépén, és mert rádöbbent, hogy apuci nem vesz neki másikat. Ezt attól függetlenül írom, hogy egyetértek-e a minősítéssel, vagy sem."
Akkor értelmezem neked, mert látom csak szájalni tudsz...
Első mondat, semmi köze a válaszomhoz...
A második mondatra válaszoltam igazából, hiszen erre írtam, hogy pont a crysissal nem érdemes példálózni (értem én, hogy a tecos gépeket hoztad fel példának, visszont ettől függetlenül tényleg optimalizálatlan)
Harmadik mondatod, szintén semmi köze a válaszomhoz, hiszen itt nem állítottál semmi...
Szerintem szállj magadba, aztán gondolkozz el rajta, hogy lehet neked vannak szövegértési problémáid... -
#8107 te pedig először próbálj meg értelmezni két mondatot, ha sikerült utána kezdjél pötyögni! -
#8106 na ne röhögtess...
Félreértetek, de nem fogok magyarázkodni, kötekedni a legkönnyebb.
További szép estét! -
#8105 szerintem nem crysis-ért és nem is 3dmákért vesz valaki nehalemet, persze szigorúan SZVSZ ;-)))) -
#8104 Jajj tényleg, de tapintatlan vagyok... -
#8103 Jajj olyan vagy....Lehet valaki azért vesz gépet, hogy a 3d mark-okat tolja rajta, végülis ez se rossz... -
#8102 Tán a vantage...? Krájzisz nvidiára optimalizált (GTX 280-al ment a teszt) valós alkalmazás a lényeg nem pedig a szintetikus sz@rok. -
#8101 Végig olvastam ;)
Azért is válaszoltam rá. -
#8100 olvasd végig amit írtam légyszives