9499
Intel
  • Tomsteel

És nem bántad meg, hogy azt vetted ? Melyik változatot egyébként ?
  • Omega888
    Igen.A tapasztalattal kapcsolatba pedig úgy semmi extra.
    Magával a gép összerakással elvoltam mivel a proci beszerelése nem egyszerü főleg a gyári hütőé.
    Csak érdekesség képpen szerettem volna tudni tekintve hogy sehol nem láttam erre vonatkozó infót.
  • Tomsteel
    Miért kérdezed? Vettél? Nekem ha minden igaz jövőhéten érkezik, gondoltam hátha szereztél valamilyen tapasztalatot.
  • Omega888
    Tudna nekem valaki segíteni abban hogy mennyi lehet egy corei7-es hőmérséklete alapjáraton egy gyári intel hűtővel?
  • Solten
    Nem tökmind1? Mit görcsölsz ezeken a szintetikus sz@rságokon? :) Húzd fel az E5200-t 3 GHz-ra és bőven jó a 3850-hez (még alapórajelen is).
  • DJ RX7
    Én, a húzott E5200-at hasonlítom az alapórajeles E8200-hoz. CINBENCH-nél pl az E5200 kapott 6988 pontot míg az alap órajeles E8200 csak 5545-t.
    Akkor nem értem miért mondjátok azt, hogy E8200 ALAPÓRAJELEN gyorsabb mint egy TUNINGolt E5200.

Egyébként 3850-hez használnám és általánosan.
  • mycso
    Nagyobb alapórajel, FSB, több cache, illetve a képen minden tesztben jobban szerepelt...röviden ennyi. (és ugye a 8200 is húzható nem is kicsit)

Egyébként, ne ahhoz hasonlítgasd a procid....

Igazából az lenne a lényege, hogy minél kisebb feszültséggel (vcore), és minél nagyobb FSB-vel (általába 350 környékéig mennek az 5200-asok, az újabbak lehet tovább is) minél magasabb órajelet érj el úgy, hogy közben a ramod is valami értelmes szorzóval, értelmes MHz-en menjen.

Milyen VGA mellé lesz, illetve mire fogod használni????

Met ha valami gyengébb VGA-d van, és csak játékra kell akkor felesleges 3.5GHz-en járatni.

• DJ RX7
    akkor légyszíves légy oly kedves és áruld el, hogy miért jobb az alap órajeles e8200? lehetőleg a belinkelt kép adatairól, ne térjünk ki más dolgokra.
  • ollie
    Háááát, ha ennek alapján azt a következtetést vonod le, akkor gratulálok.
  • DJ RX7
    csak a legtöbb "alap" felhasználó aki ilyet vesz nem tuningolja :)
  • BiG G
    az alapórajeles dolog meg vicc, mert én 4.5GHz-re húztam a e8400-am, szóval az intelnél nincs bestbuy, mert az összes az :)))
  • DJ RX7
    most mondjam azt, hogy van olyan eset ahol jobb is? (újság szerint)
  • ollie
    Alapórajeles 8200 nem lesz belőle, az garantált, ugyanis utóbbinak 3x akkor az L2 gyorsítótára.
  • solo
    Nemtudjuk, mindegyik prockó más..Nagoyn változó.
    Én 6550 esem alig megy 3500 at-.-": DDDDDDDDD
    Bár, most van új ram, meg nemsokára új vÍzhűtés is lesz, és akkor megnézem mit tud.
  • Ari18
    prime95
  • Dark Angel 666
    nem tudjátok hogy egy Celeron 420 proci kb meddig húzható ?
    A haveromnak van ilyene
  • DJ RX7
    Üdv! Ott tartok, hogy szeretném húzni az E5200-at, hogy legyen egy alapórajeles E8200-am. :D
    Naszóval a hűtőm egy CNPS9500 (most éppen el lett víve tisztíttatni és polírozni), alaplapom egy P31-es Gigabyte. Ilyen RAM-jaim vannak ami látható, a teszt szerint is elég jól tuningolható. Kb. 3,5 GHZ-ig szeretném húzni. PC Guru újságban is eddig húzták csak ott éppen P35-es lap volt, szintén gigabyte. Cikkben le volt írva, hogy ment volna tovább is.
    Lépésenként szeretném húzni. Milyen programot tudnátok ajánlani, hogy le tudjam tesztelni a stabilitását? Esetleg van még valami amire figyelnem kell húzás közbe?
  • Solten
    lol
  • Tomsteel
    Jövőhétre tervezem, de elnézést, gondoltam hátha érdekel valakit.
  • Solten
    Most amíg nem veszel egyet (~2 év múlva), addig naponta beszámolsz az árról?
  • Tomsteel
    ( kötekedőknek mondom, hogy még így is rohadt drága )
  • Tomsteel
    itt picivel olcsóbban lehet kapni core i7-et, meg például egy EX58-UD5-ös Gigabyte alaplap is jó árban van.
  • Solten
    Itt a Core i7
  • Tomsteel
    Egyébként még így is olcsóbb mint pixmanian.
  • Tomsteel
    A bökkenő itt van: "Figyelem, az árak 20%os ÁFA nélkül értendőek!"

Már kezdtem örülni
  • sb1
    Már korrigálták az árakat, és a i920-as telljesen elérhető lenne már, ha nem kellene telljes konfigváltás hozzá
  • Serpa
    ma vettem egy E8500-öst (BOX).
    nem tudom, h a hűtő, cpuval érintkező, felületén lévő anyag lenne a hővezető paszta?
  • Tomsteel
    Lol, ez fura, egyforma áron van a 920-assal :)
    Egyébként tényleg jó áron van.
  • sb1
    Itta 940-es eléggé "jó" áron van...
  • Tomsteel
    nekem is...
  • Solten
    Jájj, álmatlan éjszakáim lesznek emiatt...
  • Tomsteel
    feljebb ment az ára egyezressel
  • DIESEL DOG #8187
    Kösz a válaszokat Nektek #8186 és #8185! Akkor erről ennyit...
  • CzGobe
    :D jó helyen kopogtatsz...
    nem hiszem, ha csak nem vmi havernak, aki meghív 1 sörre érte, mert behalt a régi vidkari a serverben és nincs integrált :)
  • Solten
    ?
  • DIESEL DOG #8184
    Sziasztok! Szerintetek eladható még az ATI RADEON X550-es VGA kártya?
  • Solten
    :(
  • grebber
    Én több mint 1 éve vettem azóta megvannak. Papíron -700ezerbe vagyok :(
  • Solten
    Én nem tőzsdézek mert csak agyvérzést kapnék rövidtávon
  • grebber
    Majd észre fogod venni ha vége lesz úgyis. Én meg pláne mert remélhetőleg hosszú idő után végre kiszállhatok a tőzsdézésből.REMÉLHETŐLEG!!