INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Mindenesetre fura.
Gigabyte EX58-UD5
Intel Core i7 920 (dobozos)
Corsair XMS3 DDR-3 2Gb/1333 TWIN3X2048-1333C9DHX G (2x1Gb KIT)
Ati Radeon HD4850 1Gb GDDR3 PCI-e Gigabyte (GV-R485MC-1GH)
Gigabyte Superb 720W GE-P610A-C2
Samsung winyó
Nekem a ház volt az ami már megvolt 😊
Asus p6t deluxe
Intel corei7 920 Box
Kingston 2GB 1066Mhz CL7
Gigabyte GTX260OC 896Mb
Corsair 620W
Meg egy szabvány ATX-es ház
vinyó már eleve volt.
Egy helyen láttam egyedül háromcsatis memóriát corsairt 39e-ért viszont nekem az drága fõleg hogy CL9-es.
Én egyelõre egy dual channel kit-et rendeltem.
Ennek a gigának van egy extreme változata is, de hát az jóval drágább, legalábbis többel, mint amennyi pluszt ad. Adnak hozzá egy felszerelhetõ chipset hûtõt, de hogy én azért nem fogok még 10 rugót kiperkálni, az biztos. Nem áll szándékomban tuning világrekordod felállítani, szóval ez az ideális lap a számomra.
Eleinte én is egy gigabyte-ot terveztem csak végül asus lett belõle, mivel vásárlás elött megnéztem mind a kettõt felszereltség és teljesítmény tekintetében.
Nem beszélve arról hogy összeszerelés után azért nyomott egy kék halált a vista telepítõnél de szerencsére utólag kiderült hogy az optikai meghajtó miatt volt.
Csak úgy érdekesség képpen mivel nekem asus p6t deluxe megy alatta és eddig minden oké vele de azért összeszerelés után nyomtam egy bios update-et.
Ez a gigabyte nem tudod hogy áll a bios terén mivel halottam hogy az X58-as lapok bios-ai kiforratlanok még?
Játék terén minthogy tesztek már bizonyították semmivel nem gyorsabb az elõzö generációhoz képest.
És nem bántad meg, hogy azt vetted ? Melyik változatot egyébként ?
Magával a gép összerakással elvoltam mivel a proci beszerelése nem egyszerü fõleg a gyári hütõé.
Csak érdekesség képpen szerettem volna tudni tekintve hogy sehol nem láttam erre vonatkozó infót.
Saor Alba
Akkor nem értem miért mondjátok azt, hogy E8200 ALAPÓRAJELEN gyorsabb mint egy TUNINGolt E5200.
Egyébként 3850-hez használnám és általánosan.
:3
Egyébként, ne ahhoz hasonlítgasd a procid....
Igazából az lenne a lényege, hogy minél kisebb feszültséggel (vcore), és minél nagyobb FSB-vel (általába 350 környékéig mennek az 5200-asok, az újabbak lehet tovább is) minél magasabb órajelet érj el úgy, hogy közben a ramod is valami értelmes szorzóval, értelmes MHz-en menjen.
Milyen VGA mellé lesz, illetve mire fogod használni????
Met ha valami gyengébb VGA-d van, és csak játékra kell akkor felesleges 3.5GHz-en járatni.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Én 6550 esem alig megy 3500 at-.-": DDDDDDDDD
Bár, most van új ram, meg nemsokára új vÍzhûtés is lesz, és akkor megnézem mit tud.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Naszóval a hûtõm egy CNPS9500 (most éppen el lett víve tisztíttatni és polírozni), alaplapom egy P31-es Gigabyte. Ilyen RAM-jaim vannak ami látható, a teszt szerint is elég jól tuningolható. Kb. 3,5 GHZ-ig szeretném húzni. PC Guru újságban is eddig húzták csak ott éppen P35-es lap volt, szintén gigabyte. Cikkben le volt írva, hogy ment volna tovább is.
Lépésenként szeretném húzni. Milyen programot tudnátok ajánlani, hogy le tudjam tesztelni a stabilitását? Esetleg van még valami amire figyelnem kell húzás közbe?