9499
Intel
-
#199 Nédd már nem merjük kiírni, hogy "kINYALhatod" ??? Ilyen nyuszik lennénk, hmmm.... -
#198 Látom nagyon ismersz, kérlek áruld el a nagyapám lábméretét is, mer most már kíváncsi vagyok rá ! :-))) -
#197 Nem én kúsztam át az AMD "rajongói" fórumba okoskodni, ezért légy büszke a "beleböfögő észlényekkel"-re ! :-))) -
izb #196 Hál istennek hogy nem az!!
Mi lenne ha igy lenne!!
Káosz káosz hátán:))
Tapasztalat---megismerés
Na ebböl neked nem sok van!!
"beleböfögő észlényekkel "---k***hatod:)
-
#195 Nem vagy túl informatív ! Így nem alkalmaznám rád még a tiszteletbeli okostojás jelzőt sem ! -
#193 Egy rendes ember :-))) -
#192 Amúgy, hogy kérdéseidre válaszoljak, merthogy én az ilyen kis beleböfögő észlényekkel is törődöm (áldott jó szívem van :-))))
Bevágódni -> poén, de mindenesetre NEM az "INTEL rajongók ide" fórumban kell via/AMD kérdésekkel bombázni a "fanatikusokat"
Fanatikus -> talán inkább tapasztalt
Kielégítő így már a harmatos lelkednek is ? -
#191 Ezt miből szűrted le fiacskám ! Nem életcélom, hogy bárki is elhiggye amit mondok. Aki ért hozzá, annak nem kell bizonygatni az igazam, az ilyen kis okostojások meg tehetnek egy szívességet, asszem így világos, nem ?! -
#189 ITT VAGYOK INTEL FAN VAGYOK!:)))
Nekem P4 2GHzesem van.
Es szinten kiraly. -
izb #188 Bevágodni??
Nem vagy te egy kicsit fanatikus??
Arrol nem is beszélve,hogy irásaid nagy része olyan mese szerü!!
-
#187 És minek ilyen neked kiscsiga ?!! Az ASUS P4T533 így is gyorsabb és kíváncsi vagyok van-e SATA-s HDD-d ?!! :-))) Hmmmm... -
#186 Én spec szóhoz sem jutok. Jajj, jajj! :-P -
#183 Akkor írd nekem is légyszíves ! :-))) -
#182 via és AMD, ezzel itt nem igazán fogsz bevágódni -
#181 Bazz, ezt a kérdést rossz topic-ban tetted fel ! Sicc ! -
#179 nem is neked irtam terminator -
#178 nem akarok, mer van -
#177 most jott ki uj c1 es steppingel 1,8gigas p4 lazabol leghutessel huztak 3,5 gigara. erdemes megvarni hogy bejojjon hozzank is az uj stepping, hamar p4 et akarsz... -
#176 lehet hogy van Intel-ben is ilyen PC2700, de nem tudok róla (asszem az Intel hivatalosan nem is támogatja) -
#175 há ezaz -
#174 en xpt sem... :D
de elhiszem hogy van -
#173 Vannak már újabb ASUS alaplapok, napokban jöttek ki kint, de azok sata-s gblan-os nagy dögök ! -
#172 HT-t támogatja, a RAM-ot meg csak addig amit írtam -
#170 nézd én mindent elhiszek, de kiolvadt P4-et még nem sokat láttam (0) -
#169 ASUS P4B533 + P4/2Ghz Northwood 512kb cache
ebbe PC2100-as RAM-ok mennek, ha emlékeim nem csalnak -
#167 mer ne lenne minden xp ben van hovedelem, es szinte az osszes amd alaplapon is van. csak olyan lapot kell venni ami tamogatja a beépített hovedelmet asus ok pl ilyenek -
#166 Mér lenne, ez Intel buli ! Hűtés nélkül is használhatod akár a sparhelt közelében, kiolvadni nem fog a drága, max. kicsit lassabb lesz, míg behűtöd ! -
#164 Látjátok az Intel-ért nem is kell rajongani, csak jött látott és még mindig győztes és kész !!! -
maximus2000 #162 Hát nem volt megnyugtató érzés, egyébként öszintén mondom fagyogatott játék közben idönként. -
#161 Az ÚR reád tekintett... És elborula mennyei tekitete... -
#160 igerem ha ezenmullik a lotto5 betartom :D -
#159 Ígéret szép szó ! -
#158 igerem ha nyerek a lotton :D veszek intelt -
#157 Amennyiben nem emlegeted fel túl sokat, valamint elmondasz 80 miatyánkot fiam, akkor a nagy Úristen az INtel-mennyországban megbocsát néked ! DE két hyper-threadinges proci is megteszi egy búcsú-céduláért ! -
#156 remelem a pentium-2 alazo k6-2 es p4 alazo athlon felrelepesem meg toleralhato :D -
#155 Így van, ez life-time garancia, amennyiben a garanciára vonatkozó szabályokat meg nem sérted, pl. "MAD" (ahmm, AMD) és hasonló félrelépések nem tolerálhatóak nagy számban ! -
#154 meg megvan az xt m az eredeti intel :D meg van egy p60 asom is az is intel :D
akkor en is mindent megtehetek :D -
#153 Ha éppen olyan kedvünk van, akkor mi le is hülyülünk akár, ha éppen tundi akarod, mert mi bármit megtehetünk :-))), INTEL-tulajok vagyunk ! -
TheZsenyka #152 Nekem úgy tűnik, hogy Forever kezdett el gusztustalankondni:
Megnéztem az INTEL fórumát, wooohhááááá SUXX!!! :))) Amúgy AMD rajongó vagyok, hehe! LOL Micsoda terület ez? :D Nahh mindegy... =) Csá!
-
#150 Így van, a két matrica (in/outside) együtt akár az érme két oldala lefedi az egész multiverzális dualitást és tökélyre viszi az INTEL POWA mindenhatóságát !