9499
Intel
-
#959 Ki tudja?
Azért éjszakánként benézek ide, ugyanis nem utazok sehova, csak köll a pihenés (na meg NWN, stb...). -
#958 akkor egy hétig nem látjuk a 9600pro a legjobb kártya kommentjeidet? :D -
#957 Nekem az egesz elet egy nagy szabi !!!! -
#956 Ehh, nekem még kb 45... -
#955 Jövőhétenszabinvagyok!
-
#954 még 10 perc :D -
#953 Már túlzottan is péntek van, húznék má haza!!! -
Fam #952 jóvanna
péntek van -
#951 Nomeg odaírta azt is, hogy "P2cel"... -
#950 Apronet szerintem tele van ilyenekkel, nézd meg! -
Fam #949 ja hogy ppga? - az más bocsi -
Fam #948 533fsb-s cerka
kétlem:) -
#946 Akkor biztos belenyúltál egy rossz szériába -
atee #945 Ja...hat akkor nincs mirol beszelni :D
A 2.4b procim nekem is 3 gigan ment a 333 as rammal lazan!
Single modban! -
#944 Nálam 1 db 512-es modul van, és nem duálban
(nem is lehetne, mert 845PE a chipset, ja és a proci sem HT-s, P4 2.4B) -
atee #943 na? es ,hogy van beallitva nalad?
nalam 2 db. 512 es modul van dulaban! -
#942 Miért, szerintem az a 25%-os húzás azért nem mondható kevésnek. Nálam ez már jó húzhatóságnak számít. -
#941 Ez nem igaz ált. mivel énis 2.4C HT BOX vettem Costa Rica
gyártásut és 3.06Ghz fölött megál az élet.
Lehet, hogy a Malay gyártású procik húzhatóak jobban de
ez úgy szokott kinézni hogy az első gyártási szériás procik
húzhatóak jobban.
Vagy inkább marad a leválogatás. -
#940 Ja, meg olvastam, hogy általában a dobozos változatok jobban húzhatóak, valamint különösen igaz ez a 2.4-esekre, míg pl a 2.53-asok már nem annyira. -
#939 Nem a 400-as ram a baj, valszeg lassú az időzítése (vagy mi, cas to cas meg ilyenek). Nekem 333-as ramom van 512M Infineon, és ezzel fel tudom húzni a P4 2.4B-t 3.06-ra (magasabban nem is próbáltam). Igaz, a memory turbo módot, meg system performance-ot a biosban alapra kell állítanom. -
atee #938 nekem is 2.8 on megy a 2.4 es!
Sajnos a 400 as ramok miat nemtudom feljebb vinni!
-
Caponee #937 Egyebkent a haver 2.6 P4 nem tudja 2.8 fole huzni akarhogyan is kinlodik.Abit BH7 alaplapja van,bar mondjuk memoriabol szarokat vett. -
Caponee #936 Köszi mindenkinek a sok tanacsot.Megfogadom. -
#935 Alig hogy megkezdődött az Intel Developer Forum, máris óriási meglepetésben lehet részünk: hamarosan megjelenik a 2 MB harmadszintű gyorsítótárral ellátott 3,20 GHz-es Intel Pentium 4 Extreme Edition, míg 2005-ben kétmagos Xeonnal találkozhatunk.Az Intel tehát igen komolyan vette az AMD fenyegetését, és kifejezetten játékosok számára elkészítette a + 2 MB gyorsítótárral ellátott Pentium 4-et. Ráadásul ez még nem is a Prescott, hanem a Northwood módosított változata, így 0,13 mikronos technológiával készül, 512 KB másodszintű és 2 MB harmadszintű gyorsítótár található benne. Így összesen 108 millió tranzisztorból épül fel, ez kétszer annyi, mint a hagyományos Northwood esetében, de alig több, mint az Athlon 64 FX-ek esetén. Igen érdekes lépés ez az Intel részéről, valószínűleg tényleg komoly ellenfélnek tartják az Athlon 64 sorozatot, hiszen a viszonylag kis teljesítménynövekedést okozó gyorsítótár gyártása nagyon megnöveli a költségeket. Érdekes lesz tehát a csata a két gyártó között, a felhasználási terület miatt azonban az AMD megoldása valószínűleg életképesebb lesz. 2005-ben újabb Extreme processzorral találkozhatunk, addigra ugyanis elkészül a jelenleg Tulsa kódnéven ismert kétmagos Xeon szerverprocesszor.
-
#934 Szerintem is. Nekem sincs semmi húzva, pedig "csak" 9600 PRO-m van. Majd ha kijön a Morrowind 2, vagy a HL3 húzok (vagy új kareszt veszek) -
#933 Az már abszolút elvetemült dolog szerintem, csak azért szarráhúzni a cuccot, hogy valamilyen márkprogramban n+1 a köbön pontot érjen el az ember. Nem mondom, én is szoktam tuningolni, de általában mindaddig alapon mennek a cuccaim, amíg valamelyik program nem kezd el akadni, ha a 3DMark03 pont 4500-5000-körül van, szerintem az jelenleg bőven jó (beállításoktól függően nekem 4550-4850 között van jelenleg a 3DM03), csak azért venni egy 2.8-a P4-et R9800Pro-val, hogy agyonhúzza az ember az szerintem pénzkidobás... -
#932 Én láttam már 2.8C-t 4G-n ketyegni. Az Aquamark3 score egy agyonhúzott 9800pro-val 60k felett volt. -
#931 Nekem is pontossan igy ketyeg a kicsike... -
#930 Több helyen is láttam, hogy a 2.4C elment 3GHz-n, 250-es FSB mellett, csak a RAM bírja szusszal, az a lényeg! -
#929 Nem éri meg a 20 rongy a 200MHz-t. A 2.4-es procit simán fel tudod húzni 3G fölé. Nekem a 2.4B van, és még az is elketyeg 3 felett. -
Caponee #928 Most akarok gepet fejleszteni.Kineztem magamnak az AsusP4P800 alaplapot de nem tudom hogy milyen procit rakjak bele.P4 2400/800 vagy P4 2600/800 ?Meger e 20 rongyal tobbet a 2600 vagy sem? Esetleg fel tudom e a 2400 huzni 2800-ra vagy 3000Ghz-re? -
atee #927 És miért is jo ez annyira?
Maradjunk annyiban ,hogy az eddigi ECS lapoknal jobb.. viszont eleg drága!
És nem jobb a tobbinel! -
#925 Nem nő a freki, hanem csak a stabilitás nő és így a tuningolhatóság is (na meg a veszélye a procihalálnak). -
#922 Rambus-os? -
Borg #921 I850E -
#920 Ez milyen chipsetes? -
#919 Igen, a legjobban az alaplaptól függ, na meg a ramtól a húzhatóság (a proci után). Az multiplier-t nem lehet változtatni, már több éve le van tíltva a procikban (sajnos), de információként még mindig kijelzi a bios. A manuális kérdésedet nem igazán értem, a bios-os változtatások nem software-esek, hanem eleve hw-sek. -
#917 Ha most rosszindulatú akarnék lenni, akkor azt kérdezném: Miért is kellenek azok a "tartalék" IC-k???", de nem vagyok az, ezért inkább azt mondom, hogy nem hülyeség, ugyanis ha valaki véletlenül elbaltáz egy BIOS-flasht, akkor sincsen semmi gond, előkapja a tartalékot (amit amúgy sajnos elég nehéz lenne beszerezni), és beröffenti vele a gépét, majd helyreállítja az elbaltázott modult. -
#916 Eh, nem semmi. Úgy tűnik az ECS kezdi összeszedni magát. Az alaplaphoz ECS Photon PF1 v1.0 még plusz BIOS IC-ket is adnak! -
#915 Ha meg dobozos a processzor, akkor rajta virít a HT logó a jobb felső sarokban (két narancssárga ferde csík), meg rá is van írva, hogy "Supporting Hyper Threading Technology"!